Dagens tv-tablå för TV4 Film

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
07:20

Free Samples

Jillian har kommit i otakt med livet. Hon har hoppat av juristutbildningen, gjort slut med sin kille och låter dagarna flyta förbi. Men efter en mycket märklig dag i en glassbil i Los Angeles börjar hon se annorlunda på tillvaron.

Mer om filmen

09:00

The Last Five Years

Jamie, en ung och begåvad judisk författare förälskar sig i Cathy, en 'shiksa goddess' och kämpande skådespelerska. Nu ser de tillbaka på sin relation och sitt äktenskap som är över, och deras historia berättas nästan uteslutande genom sång.

Mer om filmen

11:05

Heartbreaker

Hjärtekrossaren Alex Pippi försörjer sig på att splittra upp olyckliga förhållanden. Karriären går strålande, tills Alex hyrs in av en rik man som vill bryta upp sin envisa dotters bröllop.

13:30

The Boyfriend Trap

Lacy och Alice är tvillingar men helt olika - en har bara fokus på jobbet, medan den andra är något virrig och lättsam. När båda är på jobbresa i Florida hamnar de av en slump på samma hotell och blir direkt misstagna för varandra. De bestämmer sig för att byta roller, då den andras personlighet kan passa bättre i just den här situationen, men det blir en inte helt enkel balansakt.

15:30

Små vita lögner

Efter en traumatisk upplevelse åker ett gäng vänner på solsemester, där deras vänskapband och ärlighet sätts på prov när deras olika vita lögner kommer i dagern.

18:55

Take Care

En ung kvinna förs hem från sjukhuset med bruten arm och ett brutet ben för att återhämta sig efter att ha blivit påkörd av en bil. Hon upptäcker snart att hennes nära och kära inte nödvändigtvis är de allra mest osjälviska när det gäller att vårda och hjälpa henne för att må bättre. Då de inte kan erbjuda den hjälp hon behöver vänder hon sig till någon högst otippad.

Mer om filmen

21:00

Johan Falk

Ett inbrott hos en pensionerad chefsingenjör och ett värdetransportrån visar sig vara en övning inför att mycket större rån. GSI lyckas få hjälp av gangsterledaren Seth som går med på att infiltrera rånarligan, men frågan är om han går att lita på.

23:10

Midway

Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget.

Mer om filmen

02:00

The Contract

Ray Keene är nybliven änkling och för att få bättre kontakt med sin unga son, gör de en hajk ut i vildmarken. Men ute i skogarna rör sig också lönnmördaren Frank Cardin och snart möts deras stigar.

03:55

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

04:30

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag