Dagens tv-tablå för TV4 Film

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
07:00

Listen Out for Love

Mer om filmen

09:00

How to Find Forever

Marley är expert på att ordna andras förlovningar - men själv har hon aldrig haft tur i kärlek. När hon ska anordna sin bästa väns förlovning förlägger hon den till deras lilla hemstad. Där stöter hon på Curt som äger en gård som hon gärna vill hyra.

11:00

Spanglish

Flor emigrerar till Los Angeles från Mexico med hopp om att skapa en bättre tillvaro för sig och sin dotter Cristina. Hon anställs som städerska hos John och Deborah Clasky och får slita med språkbarriären och Christinas excentriska sätt att leva.

Mer om filmen

13:40

Easy A

Efter att en liten vit lögn kommer ut om att hon har förlorat sin oskuld rasar en skötsam gymnasiestudentska liv. Hon beslutar sig för att använda rykteskvarnen för att förbättra sin sociala och finansiella ställning.

Mer om filmen

15:40

Hellboy

Hellboy, en demon frambesvärjd av nazisterna under ett experiment 1944, har vuxit upp i USA de senaste 60 åren och kämpar nu tillsammans med en topphemlig organisation för att skydda världen mot övernaturlig ondska.

Mer om filmen

18:15

Her

I en nära framtid i Los Angeles lever Theodore. Med hjärtat krossat efter att ha avslutat ett långt förhållande blir han fascinerad av ett nytt, avancerat operativsystem som sägs vara både intelligent och ha ett eget medvetande, Samantha.

21:00

Striking Distance

Tom, hans far och hans kusin Jimmy är poliser. När Tom vittnar mot Jimmy vänder sig släkt och vänner mot honom och när fadern dödas av en mördare som härjar i staden förlorar Tom kontrollen över sitt liv.

Mer om filmen

23:15

Faster

En man släpps ur fängelset och ger sig ut i friheten fast besluten om att söka hämnd på de som dödade hans bror. En efter en dräper han dem, men han har både mördare och poliser flåsandes i nacken.

Mer om filmen

01:20

Life

Ett sexmanna-team ombord på den internationella rymdstationen ISS är på väg att göra en av de viktigaste upptäckterna i människans historia: finna bevis för liv på planeten Mars. Allt eftersom forskningen fortskrider börjar deras metoder få oönskade konsekvenser och livsformen de nyss upptäckt visar sig långt mer intelligent än någon hade kunnat föreställa sig.

Mer om filmen

03:30

Star File

Fokus på skådespelaren Scarlette Johanssons liv och karriär.

03:50

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

04:25

On Set!

Roliga fakta från "The Girl on the Train" och ett möte med "Baywatch" kostymdesigner.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag