Tv-Tablå för TV4 Film fredag

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
05:05

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

05:45

The Story of Us

Jamie Vaughn äger en bokhandel med kafé i en liten småstad där många butiker kämpar för att klara sig. Hotet blir akut när ett stort företag från Portland vill ta över området. Till råga på allt leds projektet av Jamies före detta, Sawyer O'Dell.

Mer om filmen

07:35

Love, Take Two

Lily är producent för en realityshow med bröllopstema. När hon återvänder till sin collegestad för att filma för sin serie återupptäcker hon inte bara sin passion för att skriva, utan stöter också på sitt ex, Scott, som råkar vara en av tre potentiella brudgummar som ska vara med i hennes tv-program.

Mer om filmen

09:30

Fame

I denna uppdaterade version av filmen från 1980, får vi följa studenterna vid New York's High School of Performing Arts, när de kämpar, repar och önskar att de har tillräckligt med talang och är tillräckligt hängivna för att nå sina drömmars mål.

Mer om filmen

12:00

Crazy Kind of Love

En ensamstående mamma som nyligen blivit singel försöker utvärdera sitt liv och samtidigt förlitar hon sig helt på sin sorglöse son och hans bror för att livet ska vara intressant.

Mer om filmen

14:00

Breaking back

En 30-något storstadskille övertalas att resa till sitt barndomshem på landsbygden för att avsluta The Turkey Bowl, en episk amerikansk fotbollsmatch mot stadens rivaler som fick avbrytas på grund av oväder för 15 år sedan.

16:35

Heartbreaker

Hjärtekrossaren Alex Pippi försörjer sig på att splittra upp olyckliga förhållanden. Karriären går strålande, tills Alex hyrs in av en rik man som vill bryta upp sin envisa dotters bröllop.

18:55

The Last Five Years

Jamie, en ung och begåvad judisk författare förälskar sig i Cathy, en 'shiksa goddess' och kämpande skådespelerska. Nu ser de tillbaka på sin relation och sitt äktenskap som är över, och deras historia berättas nästan uteslutande genom sång.

Mer om filmen

21:00

Wallander

När sexårige Albin spårlöst försvinner blir hela Ystad engagerat i sökandet efter honom. Snart pekar allt på att det är en man som suttit inne för pedofili som är gärningsmannen. Kurt Wallander och hans kollegor ställs nu inför hemska sanningar.

23:00

The Catcher Was a Spy

Den professionella basebollspelaren Moe Berg blir spion under andra världskriget. Bergs uppgift var att gå in bakom fiendens linjer i Europa för att mörda nazisternas ledande atomvetenskapsman, innan tyskarna utvecklade en atombomb. I denna katt-och-råtta-lek var Berg tvungen att förlita sig på sin uppfinningsrikedom - medan världens öde stod på spel.

Mer om filmen

01:00

The One I Love

På gränsen till att skiljas ger Ethan och Sophie sitt äktenskap en sista chans och reser bort på en weekend i ett avlägset hus. Men vad som börjar som ett försök att rädda deras äktenskap utvecklar sig till en serie overkliga händelser.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag