Tv-Tablå för TV4 Film fredag

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
05:00

Switched for Christmas

Tvillingsystrarna Kate och Chris har det jobbigt på varsitt håll inför julen, en har i uppdrag att fixa julfest och den andra en julparad. Båda tycker att den andra har det bättre förspänt och bestämmer sig för att byta liv med varandra ett tag.

Mer om filmen

06:55

A Vineyard Romance

När Seattle-journalisten Samantha skickas till sina hemtrakter i småstaden Everlasting, Oregon, väntar en överraskning. Hon är där för att skriva en bröllopsartikel om romantiska Hawthorne Vineyards men upptäcker att hennes ex, Liam, driver vingården och till råga på allt har planer på att gifta sig där.

08:40

Forever in My Heart

Jenna och Charlie möttes när de jobbade tillsammans på ett hotell på Irland. Men trots att kärleken spirade hade de olika framtidsplaner som höll dem isär när hon åkte hem till USA. Men nu, fem år senare, för Jennas jobb henne tillbaka till Irland där hon snart återser Charlie. Frågan är om deras liv och planer kan vara mer i fas med kärleken denna gång?

Mer om filmen

10:35

A Winter Getaway

Joe är en helt vanlig kille som får en omåttligt lyxig resa i present av sin förmögne vän Alan. Han blir guidad av Courtney som jobbar som researrangör åt miljonärer som vill ha något utöver det vanliga. De båda kommer väldigt bra överens, men Courtney är inte imponerad av pengar, och Joe funderar på hur han ska berätta att han egentligen inte är rik.

Mer om filmen

12:30

Twinkle All the Way

14:25

The Extra Man

En extravagant litteraturprofessor, som vid sidan av agerar eskort åt rika gamla kvinnor, lär ut sitt unika perspektiv på livet till sin rumskompis som är transvestit.

Mer om filmen

16:35

The Rum Diary

Under de sista åren av Eisenhowers era, jobbar journalisten Paul i Puerto Rico, där han blir rekryterad av en skum affärsman för att marknadsföra en tvivelaktig plan.

Mer om filmen

19:00

Chateau Christmas

Pianisten Margot besöker hotellet Chateau Neuhaus med sin familj när hon stöter på sitt ex Jackson som ber henne vara med på den årliga julkonserten.

Mer om filmen

21:00

Wallander

Kurt Wallander har uppsökt läkare för sina minnesproblem. Samtidigt hittas en ung kvinnas kropp nedgrävd i Ystad. Det visar sig vara kvarlevorna efter Tatiana, en prostituerad kvinna från Moldavien och spåren leder till en rysk modefotograf.

23:00

Mr. Brooks

En detektiv följer en seriemördares spår medan mördarens voyeristiska granne utpressar honom att fortsätta mörda.

Mer om filmen

01:25

Before I Go to Sleep

Christine vaknar varje morgon utan att minnas föregående dag. Med hjälp av en läkare börjar hon kartlägga sina dagar för att komma ihåg vad som hänt henne samt vem mannen som hon vaknar upp bredvid är. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag