Tv-Tablå för TV4 Film onsdag

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
06:15

P.S.

Nyseparerade Louise arbetar på Columbia University och möter där aspirerande konststudenten Scott - som är väldigt lik Louises ungdomskärlek som dog i en bilolycka. De inleder en affär och förvecklingar uppstår.

Mer om filmen

08:35

The Love Hunt

Vi saknar beskrivning för denna sändning.

Mer om filmen

10:35

Små vita lögner

Efter en traumatisk upplevelse åker ett gäng vänner på solsemester, där deras vänskapband och ärlighet sätts på prov när deras olika vita lögner kommer i dagern.

13:55

Möte i Toscana

Konsthandlaren Elle möter en engelsk författare i Toscana. Han är på jakt efter en större mening, hon söker originalitet. Tillsammans öppnar de upp en värld av insikter och snart kan de knappt längre skilja fantasi från verklighet.

Mer om filmen

16:10

Fame

I denna uppdaterade version av filmen från 1980, får vi följa studenterna vid New York's High School of Performing Arts, när de kämpar, repar och önskar att de har tillräckligt med talang och är tillräckligt hängivna för att nå sina drömmars mål.

Mer om filmen

18:45

Heartbreaker

Hjärtekrossaren Alex Pippi försörjer sig på att splittra upp olyckliga förhållanden. Karriären går strålande, tills Alex hyrs in av en rik man som vill bryta upp sin envisa dotters bröllop.

21:00

Wallander

En pojke hittas död och obduktionen visar att han blivit våldtagen och ihjälslagen. Kriminalinspektör Lindman känner offrets pappa och lovar att hålla i utredningen.

23:00

Midway

Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget.

Mer om filmen

01:50

The Loss Adjuster

Martin Dyer har det kämpigt på jobbet och när hans fru Angie lämnar honom för en annan man kan det inte bli värre. Men när julen närmar sig märker Martin att hans lycka börjar vända och ett slumpmässigt möte med Emmaline har potential att läka hans krossade hjärta.

Mer om filmen

04:00

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag