Tv-Tablå för TV4 Film tisdag

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
05:05

Christmas Cookies

Hannah jobbar åt ett stort matföretag och får i uppdrag att åka till småstaden Cookie Jar och lägga ett bud på den lokala kakfabriken. Men ägaren Jack är ovillig att sälja, trots att affärerna går knackigt.

Mer om filmen

06:55

Blueprint to the Heart

Vi möter Tiffany som är värd för ett tv-program som renoverar hus. Men när tittarsiffrorna dalar kommer producenterna på ett nytt inslag; hon ska även ge människor en makeover. Första offret är stilige, men sjavige, snickaren Brooks som varit med i ett tidigare program. Där var de en aning oense emellanåt, men de båda kanske inte är så olika ändå.

Mer om filmen

08:50

Shanghai Knights

När Chon och Lins far mördas av en kinesisk rebell reser de tillsammans med vännen Roy till London för att söka efter mördaren. Där upptäcker de att någon konspirerar för att mörda den engelska kungafamiljen.

Mer om filmen

11:00

The Young Victoria

Dramatisering av drottning Victoria av Storbritanniens tidiga år, hennes första möte med prins Albert, deras kärlek och hennes tillträde till tronen.

Mer om filmen

13:05

So Undercover

Molly är en tuff och gatusmart privatdetektiv som anlitas av FBI för att skydda dottern till en ökänd gangster. För att lyckas med sitt uppdrag måste hon förvandla sig till en väluppfostrad och sofistikerad collegestudent.

Mer om filmen

15:05

Brad's Status

Brad, vars tonårsson snart ska börja på college, tar med sin son på en tur längs östkusten för att hitta lämpliga skolor. På vägen stöter han dock på en gammal collegekompis vars framgångar får Brad att känna sig underlägsen och ifrågasätta sina livsval.

17:15

Elektra

Elektra är den skickligaste yrkesmördaren i sitt slag. När hon får i uppdrag att mörda en man börjar hon tvivla på sina val i livet. Hon bestämmer sig för att skydda mannen istället och ställs mot sina uppdragsgivare.

Mer om filmen

19:10

Sunes sommar

Det är sommar och Sunes familj har planer på att åka till Grekland, men när pappa Rudolf får veta vad semestern kommer att kosta bestämmer att det får bli husvagnssemester i stället. Att snålheten bedrar visheten får pappa Rudolf dyrt erfara.

Mer om filmen

21:00

Wallander

Ystad gästas av en kör och samma kväll som de har premiär försvinner en av medlemmarna. Till en början pekar allt på att kvinnan gett sig av frivilligt, men det dröjer inte länge förrän polisen hittar spår som tyder på motsatsen.

23:00

Knowing

En professor och hans son kommer över ett tidskapsul-dokument som listar alla stora katastrofer som inträffat de senaste 50 åren men som även förutser en stor framtida katastrof.

Mer om filmen

01:25

Reasonable Doubt

En ung och framgångsrik advokat kör hem berusad efter firandet av sin dotters födsel och råkar köra på en fotgängare. Mitch smiter från olycksplatsen och dagen efter får han reda på att en man har anhållits för mordet på personen som han körde på.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag