Tv-Tablå för TV4 Film tisdag

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
07:05

The Love Hunt

Vi saknar beskrivning för denna sändning.

Mer om filmen

09:05

The Story of Us

Jamie Vaughn äger en bokhandel med kafé i en liten småstad där många butiker kämpar för att klara sig. Hotet blir akut när ett stort företag från Portland vill ta över området. Till råga på allt leds projektet av Jamies före detta, Sawyer O'Dell.

Mer om filmen

11:00

The Last Five Years

Jamie, en ung och begåvad judisk författare förälskar sig i Cathy, en 'shiksa goddess' och kämpande skådespelerska. Nu ser de tillbaka på sin relation och sitt äktenskap som är över, och deras historia berättas nästan uteslutande genom sång.

Mer om filmen

13:05

Barefoot

Jay är en ansvarslös playboy som kommer från en förmögen familj. Daisy har levt hela sitt liv isolerad från verkligheten. När Jays bror ska gifta sig måste Daisy spela hans flickvän på bröllopet. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

15:00

Crazy Kind of Love

En ensamstående mamma som nyligen blivit singel försöker utvärdera sitt liv och samtidigt förlitar hon sig helt på sin sorglöse son och hans bror för att livet ska vara intressant.

Mer om filmen

16:55

The Catcher Was a Spy

Den professionella basebollspelaren Moe Berg blir spion under andra världskriget. Bergs uppgift var att gå in bakom fiendens linjer i Europa för att mörda nazisternas ledande atomvetenskapsman, innan tyskarna utvecklade en atombomb. I denna katt-och-råtta-lek var Berg tvungen att förlita sig på sin uppfinningsrikedom - medan världens öde stod på spel.

Mer om filmen

19:00

The Decoy Bride

En kvinna som flyttat hem till sin hemby på en liten skotsk ö efter att ha blivit lämnad vid altaret blir anlitad till att vilseleda paparazzifotografer åt en berömd skådespelerska som skall gifta sig på ön.

Mer om filmen

21:00

Wallander

En sjuårig flicka blir vittne när hennes mor skjuts till döds utanför sin restaurang i utkanten av Ystad. När det visar sig att fallet har vissa kopplingar till Malmös undre värld får Ystadspolisen hjälp i utredningen av Malmöpolisen Frank Borg.

23:00

The Loss Adjuster

Martin Dyer har det kämpigt på jobbet och när hans fru Angie lämnar honom för en annan man kan det inte bli värre. Men när julen närmar sig märker Martin att hans lycka börjar vända och ett slumpmässigt möte med Emmaline har potential att läka hans krossade hjärta.

Mer om filmen

01:10

Midway

Den episka och sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway, en av de mest anmärkningsvärda striderna som svängde de allierade mot seger i Stilla havet under andra världskriget.

Mer om filmen

04:00

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag