Tv-Tablå för TV4 Film måndag

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
05:10

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

05:50

Star File

Fokus på skådespelaren Christoph Waltz liv och karriär.

06:05

Autumn in the Vineyard

Frankie och Nate var en gång ett kärlekspar i högstadiet men idag är de rivaler om en vingård som är till salu. Men då försäljningen omgärdats av juridiskt trassel tvingas de båda snart hantera halva odlingen var tills det ordnat upp sig, för att inte skörden ska spolieras.

Mer om filmen

07:55

Flip That Romance

Mer om filmen

09:55

The Last Bridesmaid

Becca har varit brudtärna på en lång rad bröllop när hon träffar Kyle, som är fotograf och ska filma hennes kusins bröllop. Det är något som börjar spira, men de är trots allt ganska olika - eller? Samtidigt brottas Becca med sin karriär där hobbyn att göra smycken lockar mer än att ta över föräldrarnas företag.

Mer om filmen

11:40

Cuban Fury

Bruce, en före detta danstalang bestämmer sig 22 år senare för att göra comeback efter att en mobbningsincident förstört hans karriär.

Mer om filmen

13:40

Arthur Newman

Wallace Avery är trött på sitt liv. Han iscensätter sin egen död, köper en ny identitet och blir Arthur Newman. Han blir förälskad i en kvinna som snabbt avslöjar Arthurs identitetsbyte. Han är inte lika snabb med att inse vad hon försöker dölja.

Mer om filmen

15:40

Big Fish

Den unge Will Bloom återupptar kontakten med sin fabulerande far Edward när denne får diagnosen cancer. Will är angelägen om att kartlägga sanningen om sitt ursprung och beger sig således hem för att lära känna mannen bakom de makalösa historierna.

Mer om filmen

18:25

Country Strong

En ung lovande singer-songwriter möter Kelly Canter, en äldre, erfaren och nerdekad countrystjärna. De ger sig, tillsammans med en manager och en fd skönhetsdrottning, ut på vägarna för att återuppliva Kellys karriär.

Mer om filmen

21:00

Johan Falk

Polisen Johan Falk återvänder till Göteborg efter att ha jobbat utomlands några år för att arbeta på på GSI. När de påbörjar en operation för att identifiera en grupp värdetransportrånare inser Johan att väldigt avancerade metoder används.

23:30

Takers

En grupp professionella brottslingar har upprepade gånger kommit undan med briljant planerade bankrån. De ger sig på en sista stöt deras livs chans med 25 miljoner dollar i potten. Det enda hindret är en hård polis som gör allt för att ta fast dom.

Mer om filmen

01:55

Chappie

I en nära framtid kontrolleras brottsligheten av en mekaniserad polisstyrka. När en av polisrobotarna, en som har fått namnet Chappie, blir stulen och omprogrammerad, blir han den första roboten med artificiell intelligens.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag