Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.

TidProgram
06:05

Kungliga Johansson

Kocken Carl-Ulrik Johansson har följt sin son Gösta till Kungliga Wendes kavalleriregemente för att se hur han rycker in och för att återuppliva gamla minnen, då det var hans eget gamla regemente. Där upptäcks emellertid att han försummat en repövning för 22 år sedan och han blir därför genast inkallad och iförd uniform.

08:00

Vad blir det för mat?

Per bjuder sin vän Adam Fietz på klassisk pölsa och låter sig imponeras av Adams imitationer av Bamse och Ernst-Hugo Järegård. Till förrätt blir det råraka med löjrom från Kalix. Eftersom Per inte befattar sig med vit choklad är det Inese som står för efterrätten, gino med vit choklad och bär.

08:30

Vad blir det för mat?

Per firar sin och frun Ineses 36:e bröllopsdag med att bjuda henne på en överraskningsmiddag. Till sin hjälp har han kocken och vännen Dollan von Essen. Det blir skaldjursplateu, friterad abborre med surkålsmajonnäs samt pavlovabakelse med kokos och rabarberkompott.

09:00

Vad blir det för mat?

Per Morberg får besök av sina gamla vapendragare från Sveriges mästerkock, Leif Mannerström och Markus Aujalay. De pratar minnen och lagar mat tillsammans. Det blir kokta havskräftor, stekt rådjurssadel och Pers favorit Pavlovatårta.

09:30

Vad blir det för mat?

Per ger sig ut i Trosas skärgård med fiskaren Fredrik Bäck för att försöka dra upp en gädda eller två till kvällens meny som består av fish and chips. Det serveras även kronärtskockor och fransk citronpaj.

10:00

Sten Stensson kommer tillbaka

Jur. kand. Sten Stensson i Skåne oroas av det moderna samhällets utveckling och beger sig till Stockholm för att ta itu med brottsligheten. Livet i storstadsdjungeln blir minst sagt trassligt när han av misstag hamnar bland några bovar.

11:40

Kökets middagstips

Jennie Walldén tipsar om en snabblagad pastamiddag med varmrökt lax, spenat och citron i en gräddig sås.

12:00

Married at First Sight Australien

Efter att temaveckan 'intimitet' är över har vissa par kommit närmare varandra, och andra har drivit varandra till vansinne. Paren bråkar, gruppen splittras och vigselringar kastas. Frågan är om de kommer lyckas återhämta sig?

13:20

Married at First Sight Australien

Många par är i kris inför den andra parceremonin som stundar. Mikey och Mishel vill lämna experimentet men kommer deras respektive vilja det också? I ett explosivt bråk väljer ett av paren att lämna programmet och varandra.

15:00

Åsa-Nisse i kronans kläder

Halva Knohult får inkallelseorder och Åsa-Nisse och Klabbarparn klarar sig inte undan. Väl på regementet får Åsa-Nisse och Klabbarparn genast ett uppdrag av furiren men som vanligt lyckas de med att klanta till det hela.

16:50

Lilla huset på prärien

Sarah Carter blir avundsjuk när hennes son Jason verkar komma bra överens med den ensamma nykomlingen Ruthy Leland.

17:50

Lilla huset på prärien

Isaiah lovar en döende man att han ska ta hand om hans lilla flicka. Men han upptäcker snart att den lilla flickan är en orangutang-unge som orsakar kaos i Walnut Grove.

18:55

Love boat - kärlek ombord

Adam gläder sig åt att träffa en vän från läkarskolan men när vännen får förhinder blir han ombedd att se till att frun har det bra på kryssningen. En man med vardagligt utseende är i själva verket världens bästa älskare.

19:55

Love boat - kärlek ombord

Isaac försöker imponera på en passagerare med sin sångtalang och övertalar tre städare att agera som bakgrundssångare. En före detta amerikansk fotbollsspelare flörtar med Julie och en man med vattenfobi blir tvingad att åka på kryssning.

21:00

Ett fall för Frost

När en kvinna hittas död i ett parkeringshus leder spåren till en religiös gemenskap.

23:10

Farligt uppdrag

Phelps och teamet fortsätter att arbeta med infiltreringen av The Golden Serpent och kommer närmare ett avslöjande om vem ledaren är.

00:10

Farligt uppdrag

En fanatisk man planerar att mörda prinsessan Elaine, som ett startskott i en terroristkampanj mot USA. Prinsessan planerar att medverka på en europeisk filmfestival och Impossible Missions Force kallas in för att skydda henne.

01:20

Love at Sea

Festfixaren Olivia får det prestigefyllda uppdraget att ordna ett event på en lyxkryssning i Karibien. Hennes bästa vän Alexandra, en mat- och livsstilsstjärna, ska vara värd för tillställningen. Men Olivia måste tampas med charmige Tony som är ny i rollen som chef på kryssningen. De båda måste hitta ett sätt att samarbeta för att allt ska gå som det ska.

Mer om filmen

03:10

Bleka greven

På slottet Gyllenholm läser en advokat upp den avlidne grevens testamente. Sonen Rouglas ärver godset framför näsan på grevinnans dotter och den kvinna som testatorn hade hoppats att Rouglas skulle gifta sig med.

04:40

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Guld idag