Dagens tv-tablå för TV4 Sportkanalen

TV4 Sportkanalen är en tv-kanal som visar utvalda godbitar från Allsvenskan, SHL och andra livematcher från t.ex. Handbollsligan och Svenska Superligan.

TidProgram
12:00

Freeride World Tour

Se det bästa från Freeride World Tour - som samlar världens bästa skid- och snowboardåkare på några av världens mäktigaste berg. Touren bjuder på makalösa vyer och våghalsiga tricks och där svenska framgångar ofta avlöser varandra.

12:30

Sverige springer

Programledare Thomas Pickelner utmanar och inspirerar alla som älskar träning och i synnerhet löpning. Sverige springer bjuder på träningstips, lopputmaningar och spännande resmål för träningssugna.

13:00

Wikegård vs

Intervjuserie där Niklas Wikegård besöker de mest intressanta svenska hockeyprofilerna. Med nyfikenhet och värme träffar Wikegård stjärnor och makthavare i ett personligt möte där de oväntade frågorna ställs.

13:30

La Liga: The Champion

Sammanfattning med det bästa från LaLiga-säsongen. Det blir program med bland annat de bästa målen, de bästa räddningarna och de bästa matcherna.

14:35

SailGP Highlights

Höjdpunkter från årets sista deltävling i SailGP. Tävlingen avgjordes i San Francisco, USA.

15:05

Segling

En titt på seglingsevent världen runt.

15:40

SSL Gold Cup

Seglingen har äntligen fått sitt eget VM. SSL Gold Cup är skapat för att kröna den bästa seglingsnationen av alla. Världens 56 främsta länder, utvalda efter sin SSL Nation-rankning, kommer att kämpa sig igenom racen för att till slut höja VM-trofén.

16:05

Phoenix Mercury - Seattle Storm

Från Footprint Center i Phoenix, Arizona, USA.

18:45

Höjdpunkter

Höjdpunkter.

19:00

ATP Tournament Review Show

Sammandrag från turneringarna på ATP Tour.

20:00

Sverige springer

Programledare Andreas Odén utmanar och inspirerar alla som älskar träning och i synnerhet löpning. Sverige springer bjuder på träningstips, lopputmaningar och spännande resmål för träningssugna. Vanliga motionärer blandas med elitlöpare.

20:30

Rally-EM

Höjdpunkter från tävlingarna i Rally-EM.

21:00

Extreme E: Electric Odyssey

Magasin som följer förarna och teamen runt den unika racingtävlingen Extreme E, där eldrivna bilar möts i utmanande och spännande race runt om i världen - från Saudiarabiens öken till Grönlands isar och vidare till Amazonas regnskogar.

21:30

Racing on the Edge

Följ med bakom kulisserna på världens snabbaste seglingstävling, SailGP.

22:00

Vinnare V64

Sammanfattning av aktuella V64-lopp.

22:30

Allsvenskan Segling

Sammandrag från säsongens andra deltävling i Allsvenskan Segling - Sveriges nationella seglingsliga. Tävlingen avgjordes i Långedrag, Göteborg.

23:00

Freeride World Tour

Se det bästa från Freeride World Tour - som samlar världens bästa skid- och snowboardåkare på några av världens mäktigaste berg. Touren bjuder på makalösa vyer och våghalsiga tricks och där svenska framgångar ofta avlöser varandra.

23:30

Wikegård vs

Svenskt sport från 2022.

00:00

Fiskedestination

Fiskedestination fiskar sig i säsong sju runt i Sverige och utforskar dolda smultronställen och gamla favoriter. Det blir harrbonanza i Långsele, gotländsk havsöring, Ullared, Västerbottensostens lagringsplats och mycket mer. Som alltid så spanas också den lokala populärkulturen, främst mat och dryck, in. Programledare är Johan Broman.

00:55

Mitt liv som skidskytt

Laget åker till Idre Fjäll för att äntligen gå på skidor och världscuppremiären i Östersund väntar runt hörnet. Vilka blir uttagna till tävlingarna? Och är de redo nu efter all hård träning?

01:15

Höjdpunkter

Höjdpunkter.

02:30

Boston Celtics - Dallas Mavericks

Från TD Garden i Boston, USA.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Sportkanalen idag