Tv-Tablå för TV4 Sportkanalen torsdag

TV4 Sportkanalen är en tv-kanal som visar utvalda godbitar från Allsvenskan, SHL och andra livematcher från t.ex. Handbollsligan och Svenska Superligan.

TidProgram
12:00

SailGP Highlights

Höjdpunkter från seglingstävlingen SailGP säsongen 2023/2024.

13:00

ATP Tournament Review Show

Sammandrag från turneringarna på ATP Tour.

14:00

Wikegård vs

Intervjuserie där Niklas Wikegård besöker de mest intressanta svenska hockeyprofilerna. Med nyfikenhet och värme träffar Wikegård stjärnor och makthavare i ett personligt möte där de oväntade frågorna ställs.

14:30

Fiskedestination

Broman har tagit på sig att bevaka en av Sveriges mest populära och välorganiserade gäddfisketävlingar, Lapland Pike, som denna gång går av stapeln i Åsele. En stor del av den Européiska gäddeliten är på plats.

15:30

Sverige springer

Programledare Andreas Odén utmanar och inspirerar alla som älskar träning och i synnerhet löpning. Sverige springer bjuder på träningstips, lopputmaningar och spännande resmål för träningssugna.

16:00

WRC Classic

En närmare titt på händelser och profiler inom World Rally Championship.

17:00

Rally-EM

Höjdpunkter från tävlingarna i Rally-EM.

17:30

Racing on the Edge

Följ med bakom kulisserna på världens snabbaste seglingstävling, SailGP.

18:00

Matti Nykänen - Livet är livet

Förutom alkohol och fruar hade Matti en tredje partner i sitt liv - medierna. Vem styrde vem? Utnyttjades han, och hur besatt var Matti av medierna? Bland de intervjuade finns bland annat sportjournalisten Marko Lempinen och änkan Pia Nykänen.

19:00

Rally-VM, Lettland

Se de fartfyllda och spännande tävlingarna från Rally-VM (World Rally Championship). Mästerskapet består av 13 tävlingar som spänner världen över - från klassiska Monte Carlo i Monaco till Safari Rally i Kenya och Svenska Rallyt i Umeå.

20:00

La Liga Special

Sammanfattning med det bästa från LaLiga-säsongen. Det blir program med bland annat de bästa målen, de bästa räddningarna och de bästa matcherna.

20:30

Drömmen om Kia fjällmaraton

Influencerparet Fanny Ahlfors och Patrik Widell kallar sig för Team Lost och tillsammans har de drömt om att springa det utmanande fjälloppet Kia fjällmaraton 45K under flera år. Följ deras träning under året hela vägen fram till mållinjen.

21:00

LaLiga Post-Season

Sammanfattning med det bästa från LaLiga-säsongen. Det blir program med bland annat de bästa målen, de bästa räddningarna och de bästa matcherna.

22:00

Vinnare V64

Sammanfattning av aktuella V64-lopp.

22:30

The WRC Magazine

Se de senaste nyheterna och höjdpunkterna från Rally-VM.

23:00

Mitt liv som skidskytt

Snön och vintern närmar sig! Under sista utlandslägret i Frankrike slipar skidskyttelandslaget på detaljerna inom skyttet och fysiken. En skada och en besvikelse på en interntävling skapar tvivel.

23:30

Mitt liv som skidskytt

Laget åker till Idre Fjäll för att äntligen gå på skidor och världscuppremiären i Östersund väntar runt hörnet. Vilka blir uttagna till tävlingarna? Och är de redo nu efter all hård träning?

00:00

Sverige springer

Programledare Andreas Odén och löpexpert Bianca Salming hjälper och inspirerar både elitidrottare och kompletta noviser inom området löpning. Svenska olympier samsas med fritidsmotionärer när de tar sig an individuella utmaningar.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Sportkanalen idag