Tv-Tablå för TV4 Sportkanalen onsdag

TV4 Sportkanalen är en tv-kanal som visar utvalda godbitar från Allsvenskan, SHL och andra livematcher från t.ex. Handbollsligan och Svenska Superligan.

TidProgram
12:00

SailGP Highlights

Höjdpunkter från seglingstävlingen SailGP säsongen 2024.

13:00

ATP Tournament Review Show

Sammandrag från turneringarna på ATP Tour.

14:00

Wikegård vs

Svenskt sport från 2022.

14:30

Fiskedestination

Fiskedestination fiskar sig i säsong sju runt i Sverige och utforskar dolda smultronställen och gamla favoriter. Det blir harrbonanza i Långsele, gotländsk havsöring, Ullared, Västerbottensostens lagringsplats och mycket mer. Som alltid så spanas också den lokala populärkulturen, främst mat och dryck, in. Programledare är Johan Broman.

15:30

Sverige springer

Programledare Andreas Odén och löpexpert Bianca Salming hjälper och inspirerar både elitidrottare och kompletta noviser inom området löpning. Svenska olympier samsas med fritidsmotionärer när de tar sig an individuella utmaningar.

16:00

WRC History

Magasin med några av de mest minnesvärda ögonblicken i Rally-VM:s historia. Bland annat får vi se några av de bästa bilarna, de mest spektakulära krascherna och de galnaste ögonblicken.

17:00

Rally-EM

Höjdpunkter från tävlingarna i Rally-EM.

17:30

Drömmen om Kia fjällmaraton

Influencerparet Fanny Ahlfors och Patrik Widell kallar sig för Team Lost och tillsammans har de drömt om att springa det utmanande fjälloppet Kia fjällmaraton 45K under flera år. Följ deras träning under året hela vägen fram till mållinjen.

18:00

Matti Nykänen - Livet är livet

Efter idrottskarriären började Matti uppträda och försörjde sig länge som artist. Livet var hårt och ledde till att Matti hamnade på sjukhus många gånger och i fängelset två gånger. Bland de intervjuade finns bland annat musikern Remu Aaltonen.

19:00

La Liga Special

Sammanfattning med det bästa från LaLiga-säsongen. Det blir program med bland annat de bästa målen, de bästa räddningarna och de bästa matcherna.

19:30

Ridsport

Höjdpunkter från Global Champions Tour på Stockholms Stadion. Med flera av världens bästa ryttare och hästar, varav flera blågula stjärnor.

20:00

Emil

Efter att ha vunnit världsmästartiteln under sin rookiesäsong 2017 tillbringade Emil Johansson 2018 med att kämpa mot en autoimmun sjukdom. Nu, fortfarande på vägen att komma till rätta med sjukdomen, är han redo att göra sin comeback.

20:30

Emil

Samtidigt som han kämpar mot en autoimmun sjukdom påbörjar MTB slopestyle-mästaren Emil Johansson en ansträngande och heroisk comebackresa när han försöker återta sin titel 2020 trots sin sjukdom.

21:00

Tennis: Nordea Open 2024

Tennis från Båstad och Sunset Tennis under den andra omgången i Nordea Open på ATP Tour. Kommentator: Petter Pettersson.

23:00

Mitt liv som skidskytt

Dokumentär från 2022 som tar rygg på svenska skidskyttelandslaget under den hårda och prövande försäsongsträningen, men även under vardagslivet. Vi får följa med Stina Nilsson, Sebastian Samuelsson, Peppe Femling och Mona Brorsson.

23:30

Mitt liv som skidskytt

Laget mäter krafterna mot varandra under de första tävlingarna på rullskidor för säsongen. Man mot man, kvinna mot kvinna hur är formen? Och har det hårda jobbet gett resultat?

00:00

Sverige springer

Programledare Andreas Odén utmanar och inspirerar alla som älskar träning och i synnerhet löpning. Sverige springer bjuder på träningstips, lopputmaningar och spännande resmål för träningssugna.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Sportkanalen idag