Tv-Tablå för TV4 Sportkanalen lördag

TV4 Sportkanalen är en tv-kanal som visar utvalda godbitar från Allsvenskan, SHL och andra livematcher från t.ex. Handbollsligan och Svenska Superligan.

TidProgram
12:00

Freeride World Tour

Se det bästa från Freeride World Tour - som samlar världens bästa skid- och snowboardåkare på några av världens mäktigaste berg. Touren bjuder på makalösa vyer och våghalsiga tricks och där svenska framgångar ofta avlöser varandra.

12:30

Sverige springer

Programledare Andreas Odén utmanar och inspirerar alla som älskar träning och i synnerhet löpning. Sverige springer bjuder på träningstips, lopputmaningar och spännande resmål för träningssugna.

13:00

Wikegård vs

Intervjuserie där Niklas Wikegård besöker de mest intressanta svenska hockeyprofilerna. Med nyfikenhet och värme träffar Wikegård stjärnor och makthavare i ett personligt möte där de oväntade frågorna ställs.

13:30

Fiskedestination

Broman forstätter tågluffen söderut och tar än en gång fram flugspöt och besöker Kultsjöån och Malgomaj i Vilhelmina. Därefter fiskar han i Långseleån i Dorotea.

14:00

Fiskedestination

Fisketågluffen fortsätter mot Sorsele kommun som bland annat bjuder på öringtrolling i Sandsjön. I Storuman fiskas det gädda i Stensele och så provar Broman på tunnbrödsrulle med abborre.

14:30

Segling

Höjdpunkter från seglingstävlingen SailGP säsongen 2023.

15:30

La Liga Top Scorer

Sammanfattning med det bästa från LaLiga-säsongen. Det blir program med bland annat de bästa målen, de bästa räddningarna och de bästa matcherna.

16:00

UEFA Champions League Magazine

Magasin som sammanfattar den senaste omgången i UEFA Champions League.

17:00

The Swedish Jumpset - Åhman & Hellvig

The Swedish Jump Set är berättelsen om två svenska idrottsmän som förändrat en världssport i grunden. Beachvolleysplelarna David Åhman och Jonatan Hellvig har de senaste åren slagit sig in och etablerat sig i den yttersta världseliten i beachvolley.

17:30

The WRC Magazine

Se de senaste nyheterna och höjdpunkterna från Rally-VM.

18:00

Extreme E: Electric Odyssey

Magasin som följer förarna och teamen runt den unika racingtävlingen Extreme E, där eldrivna bilar möts i utmanande och spännande race runt om i världen - från Saudiarabiens öken till Grönlands isar och vidare till Amazonas regnskogar.

18:30

WRC History

Magasin med några av de mest minnesvärda ögonblicken i Rally-VM:s historia. Bland annat får vi se några av de bästa bilarna, de mest spektakulära krascherna och de galnaste ögonblicken.

19:30

Emil

Efter att ha vunnit världsmästartiteln under sin rookiesäsong 2017 tillbringade Emil Johansson 2018 med att kämpa mot en autoimmun sjukdom. Nu, fortfarande på vägen att komma till rätta med sjukdomen, är han redo att göra sin comeback.

20:00

Emil

Samtidigt som han kämpar mot en autoimmun sjukdom påbörjar MTB slopestyle-mästaren Emil Johansson en ansträngande och heroisk comebackresa när han försöker återta sin titel 2020 trots sin sjukdom.

20:25

Höjdpunkter

Höjdpunkter.

20:30

NBA Action

Veckomagasin med de senaste nyheterna, höjdpunkterna och reportagen från amerikanska proffsligan NBA.

21:00

New York Liberty - Los Angeles Sparks

Från Barclays Center i Brooklyn, New York, USA.

23:30

Sverige springer

Programledare Andreas Odén utmanar och inspirerar alla som älskar träning och i synnerhet löpning. Sverige springer bjuder på träningstips, lopputmaningar och spännande resmål för träningssugna.

00:00

Fiskedestination

I den andra delen om Muonioälven provar Broman på gammaldags harlingrodd på lax strax utanför stugknuten på Rajamaa, och det dröjer inte länge förrän det blir tunggung i spöt.

00:55

Mitt liv som skidskytt

Snön och vintern närmar sig! Under sista utlandslägret i Frankrike slipar skidskyttelandslaget på detaljerna inom skyttet och fysiken. En skada och en besvikelse på en interntävling skapar tvivel.

01:15

Höjdpunkter

Höjdpunkter.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Sportkanalen idag