Tv-Tablå för TV4 Guld söndag

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.

TidProgram
05:00

Hon trodde det var han

Författaren Mark Storm kombinerar arbete med nöje i fjällen när hans förläggare hör av sig och klagar över sjunkande försäljningssiffror och att inte Mark skriver tillräckligt realistiskt för den rådande publiksmaken. Mark blir arg och åker till Stockholm för att skälla ut förläggaren. I stan kommer han hem efter en kväll på krogen och ertappar en inbrottstjuv. De är väldigt lika varandra till utseendet och Mark ser sin chans att skaffa realistiskt material till sin nästa bok.

07:05

Judys domstol

En man som jobbar heltid som Uber-chaufför anklagas för att inte ha betalat underhåll för sitt barn på över ett år. Ett 25 år gammalt och halvruttet staket skadas i ett oväder; grannarna bråkar om reparationen.

07:30

Judys domstol

När en ung mans vardagsrum invaderas av rumskompisens släktingar får polisen komma. En kvinna hävdar att hennes första möte med en oväntad och ny inneboende var en bild av de skador hon ska ha gett den förre äkte mannen.

08:00

Judys domstol

En man med pengaproblem tvingas flytta in hos sin familj och hyra ut sitt eget hem. En för tidigt född baby, en förare utan körkort och en otäck bilolycka leder till storbråk. Vem är skyldig?

08:30

Judys domstol

En kvinna nekar till att vara skyldig sin mormor pengar för julklappsköp; hon hävdar att hon fått jobba åt familjen.

09:00

Mord och inga visor

En radiostation byter inriktning från klassisk musik till hårdrock i ett försök att locka till sig nya lyssnare, men det vågade experimentet leder till mord. Jessica skyndar sig dit för att utreda händelsen.

10:00

Rännstensungar

När den rullstolsbundna flickan Ninnis mor dör, åtar sig den fattiga konstnären Johan Fahlén att ta hand om henne. Då Fahlén plötsligt har lite pengar misstänks han för en stöld. Dock känner busungarna på gården till sanningen och hjälper Johan.

Mer om filmen

11:35

Kökets baktips

Ta del av konditorernas knep och lär dig spritstekniker, hur du bakar saftiga kakor, monterar tårtor och mycket mer.

11:40

Kökets baktips

Camilla Hamid bakar en chokladig brownie som toppas med ett gott och knäckigt täcke av bland annat sirap och kokos.

11:45

Kökets baktips

Ta del av konditorernas knep och lär dig spritstekniker, hur du bakar saftiga kakor, monterar tårtor och mycket mer.

12:00

Bäst före

Lena bestämmer sig för att hon är klar med Morten och vill hitta någon ny. På jobbet träffar hon en stilig läkare som är singel som passar henne perfekt. Problemet är bara att han inte är över sitt ex, men Lena tror sig kunna hjälpa till.

12:30

Bäst före

Lena får en inbjudan till samma bröllop som sitt ex och hans nya flickvän ska till. För att inte verka bitter ljuger hon för sitt ex och säger att hon ska ta med en egen dejt till bröllopet, och nu måste hon fixa den perfekta killen att ta med.

13:00

Två år i varje klass

Vårterminen ska snart börja i ett läroverk och bröderna Sigge och Putte förbereder sig. De ska gå i klass 3B i realskolan. Deras äldre syster Laura har förälskat sig i doktor Gans, som är provårskandidat och ska bli klassföreståndare för just 3B.

14:35

Kökets middagstips

Stefan Ekengren lagar kroppkakor - hans variant är de öländska och de görs på råriven potatis. Till bjuds det på goda tillbehör som rårörda lingon, smör och ovispad grädde. En husmansklassiker du sent kommer glömma.

14:40

Kökets middagstips

Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.

14:45

Kökets middagstips

Adam Thulin lagar pasta pesto med en twist där peston görs på svartkål och fetaost. Vid servering toppar han pastan med pankoströbröd som stekts i honung och olivolja. En perfekt matchning mellan sött och salt.

15:00

Vem dömer Amy?

Amy tar hand om ett fall där två män fällts för diamantsmuggling i Israel när de försökt hjälpa judiska flyktingar. Maxine arbetar hårdare än någonsin och Amy är orolig för henne. Donna upptäcker att Kyle ångrar något.

16:00

Vem dömer Amy?

Amy förvandlas till en hunsad dotter när Maxine kommer hem från sjukhuset. Hon tvingar sin mor att äta nyttigare och gå promenader med en pensionärsgrupp. Amy får ett fall med en student som gömmer sitt barn i ett förrådsrum under lektionstid.

16:55

Lilla huset på prärien

Onde doktor McQueen ställer ut vad han kallar för en vild pojke på sin cirkus med olika missfoster i Walnut Grove. Men lokalbefolkningen förfäras när de inser att det enda som är speciellt med pojken är att han är döv.

18:00

Lilla huset på prärien

Doktor McQueen beter sig hänsynslöst när han med alla medel försöker få en ung pojke att uppträda på hans cirkus. Isiah Edwards gör sitt bästa för att låta barnet slippa förödmjukelsen som detta skulle innebära.

19:00

Dr. Quinn

Det ständigt puttrande fiendeskapet mellan cheyennerna och nybyggarna kokar över när de svältande indianerna utökar sina plundringståg mot nybyggarna och general Custer kräver vedergällning.

20:00

Dr. Quinn

Mike är förkrossad när general Custer och hans kavalleri genomför ett blodigt överraskningsanfall mot ett cheyennesamhälle.

21:05

Miss Marple

När miss Marple får ansvar att gömma kvinnan Louisa och hennes son som är i fara ber hon sin vän Katherine Greenshaw att ta sig an dem på sin familjeegendom. Men Katherines butler dör och en gäst som är på besök försvinner spårlöst.

23:05

Agatha Christie - Den gula hästen

I takt med att snaran dras åt runt Mark börjar han tappa kontrollen fullständigt. Hur långt är han beredd att gå för att rädda sitt eget skinn?

00:05

Judys domstol

En lärare hävdar att hon misshandlats av sin före detta pojkvän som varit full och försökt våldta henne. En kvinna hävdar att hennes grannar är okunniga om hur man matar hästar och att de har skadat hennes staket.

00:30

Judys domstol

En man släpps från fängelse efter ett bråk med en tidigare flickvän. Han hävdar att han aldrig såg bilen han stäms för, hans ex hävdar att han vet var den är.

01:00

Aktören

Skådespelaren Philip är på väg till sitt bröllop i sällskap med sin vän Gunnar. Under tågresan råkar de ut för en olycka och Philip får en chock som gör att han blir stum. Det blir stor skandal eftersom Philip inte kan säga ja till sin brud.

Mer om filmen

02:55

Familjen Andersson

Kalle Andersson äger och driver Anderssons Tvätt- och strykinrättning tillsammans med sin alltid lika missnöjda hustru Maria, deras dotter Elsa och Kalles gamla mamma. Marias syster Therese är gift med affärsmannen Garpe, född Gustafsson. Maria vill höja sin sociala status och börjar umgås med vad hon anser är societeten. Men maken Kalle är envetet underklassig i sitt beteende och visar inga tendenser att anpassa sig uppåt.

04:25

Skilda världar

Ylva tvingas svälja sin stolthet. Ett kärleksbrev avslöjar Gosias lögn.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Guld idag