Tv-Tablå för TV4 Film söndag

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
05:05

On Set!

En titt på Cyberpunk -genren, ta reda på vad "Hotel Artemis" handlar om och träffa Steven Spielbergs favoritkinematograf.

05:45

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06:20

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06:50

Love's Second Chance

Stylisten Rose som jobbar med mode i New York. Hon återvänder till sin lilla hemstad när hennes familj måste ta ett beslut om vad de ska göra med mormors second hand-butik som hon efterlämnade när hon gick bort. I samma veva träffar Rose på Cole, en gammal kärlek från high school, och plötsligt öppnar sig nya möjligheter.

Mer om filmen

08:55

Valentine in the Vineyard

Frankie och Nate driver en vingård och är numera ett par, trots att de kommer från rivaliserande familjer i Kaliforniens vindistrikt. Deras bakgrund och olikheter ställs på sin spets när det planeras bröllop på gården.

Mer om filmen

10:45

Valentine Ever After

Mer om filmen

12:35

Frozen in Love

Mer om filmen

14:30

The Last Bridesmaid

Becca har varit brudtärna på en lång rad bröllop när hon träffar Kyle, som är fotograf och ska filma hennes kusins bröllop. Det är något som börjar spira, men de är trots allt ganska olika - eller? Samtidigt brottas Becca med sin karriär där hobbyn att göra smycken lockar mer än att ta över föräldrarnas företag.

Mer om filmen

16:20

Dumpa honom

Singelkvinnan Gigi lever i sitt trånande manstöcken vid telefonen, tills hon träffar cynikern Alex som ger henne dejtingtipset nummer ett.

Mer om filmen

19:10

Autumn in the Vineyard

Frankie och Nate var en gång ett kärlekspar i högstadiet men idag är de rivaler om en vingård som är till salu. Men då försäljningen omgärdats av juridiskt trassel tvingas de båda snart hantera halva odlingen var tills det ordnat upp sig, för att inte skörden ska spolieras.

Mer om filmen

21:00

Fasanjägarna

Kriminalinspektör Carl Mörck och hans assistent Assad undersöker ett gammalt fall som rör ett dubbelmord som en man tog på sig. De upptäcker att morden har en koppling till två av de mäktigaste männen i Danmark.

Mer om filmen

23:30

Criminal Activities

Fyra unga män gör en riskabel investering. När det står klart att de förlorat sina insatser uppdagas att en av dem hade lånat sin del av gangsters. Nu måste de kidnappa en medlem ur ett rivaliserande gäng för att skulden ska nollställas.

01:30

The Bay

Underliga saker har börjat inträffa i den lilla kuststaden i Maryland. Det är något konstigt med vattnet. En rad människor dör, andra börjar bete sig konstigt. Rädslan övergår i panik och hela staden stängs.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag