Tv-Tablå för TV4 Film söndag

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
05:05

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

05:40

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06:15

Star File

Fokus på skådespelaren Sylvester Stallones liv och karriär.

06:35

The Love Hunt

Vi saknar beskrivning för denna sändning.

Mer om filmen

08:35

Crazy Kind of Love

En ensamstående mamma som nyligen blivit singel försöker utvärdera sitt liv och samtidigt förlitar hon sig helt på sin sorglöse son och hans bror för att livet ska vara intressant.

Mer om filmen

10:35

The Date Whisperer

Sam jobbar som matchmaker i Los Angeles där hon coachar sina kärlekskranka kunder live i öronen när de är på dejt. Men själv har hon det trassligt i familjelivet. Hennes pappa ska skilja sig från hennes mamma för att gifta om sig med en annan man. Det är pappans tennislärare Matt som fått honom att ta steget, vilket Sam inte gillar. Det leder till att hon slår vad med Matt om sitt nästa jobb.

Mer om filmen

12:35

Kärlek i Detroit

Allt går emot Janice som bor hos sin välmenande men jobbig syster Jill. När hon en dag träffar gatuartisten Tim verkar hennes liv äntligen vara på väg att vända men då lägger sig Jill i vilket riskerar att förstöra Janices chans till äkta kärlek.

14:35

Livet som tre

Doktoranden Barbara träffar den snygga men omogna Nicolas i videobutiken där han jobbar. Deras romans börjar med ett utbyte av DVD:er och slutar med att de bestämmer sig för att skaffa barn, något som dock visar sig ha vissa negativa effekter.

Mer om filmen

16:55

The Decoy Bride

En kvinna som flyttat hem till sin hemby på en liten skotsk ö efter att ha blivit lämnad vid altaret blir anlitad till att vilseleda paparazzifotografer åt en berömd skådespelerska som skall gifta sig på ön.

Mer om filmen

18:55

The Catcher Was a Spy

Den professionella basebollspelaren Moe Berg blir spion under andra världskriget. Bergs uppgift var att gå in bakom fiendens linjer i Europa för att mörda nazisternas ledande atomvetenskapsman, innan tyskarna utvecklade en atombomb. I denna katt-och-råtta-lek var Berg tvungen att förlita sig på sin uppfinningsrikedom - medan världens öde stod på spel.

Mer om filmen

21:00

Fame

I denna uppdaterade version av filmen från 1980, får vi följa studenterna vid New York's High School of Performing Arts, när de kämpar, repar och önskar att de har tillräckligt med talang och är tillräckligt hängivna för att nå sina drömmars mål.

Mer om filmen

23:30

Wallander

Wallander har uppfyllt sitt livs dröm, ett eget hus vid havet och njuter av tillvaron. Men när en kraftig explosion släcker hela Ystad och det visar sig att Ystads enda transformatorstation sprängts i luften får Wallander fullt upp.

01:30

Wallander

När sexårige Albin spårlöst försvinner blir hela Ystad engagerat i sökandet efter honom. Snart pekar allt på att det är en man som suttit inne för pedofili som är gärningsmannen. Kurt Wallander och hans kollegor ställs nu inför hemska sanningar.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag