Tv-Tablå för TV4 Film torsdag

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
05:00

Love and Sunshine

När Jake har varit utomlands i armén har Ally tagit hand om hans fina hund, Sunshine. Både Jake och Ally har nyligen haft otur i kärlek på varsitt håll. Men när Jake nu kommer tillbaka för att hämta sin hund, som Ally har svårt att skiljas ifrån, börjar de båda tillbringa en del tid ihop.

06:55

The Story of Us

Jamie Vaughn äger en bokhandel med kafé i en liten småstad där många butiker kämpar för att klara sig. Hotet blir akut när ett stort företag från Portland vill ta över området. Till råga på allt leds projektet av Jamies före detta, Sawyer O'Dell.

Mer om filmen

08:50

With Love, Your Sweetly Salted

Vi möter Alison Reed som recenserar restauranger anonymt för Chicago Tribune. Men när en riktig sågning av ett nytt ställe råkar bli viralt hamnar hon i knipa. Hennes redaktör beordrar henne att gå undercover som kock och jobba för den köksmästare som hon just sågat. De båda visar sig ha mer gemensamt än väntat, fast hur ska hon kunna avslöja sin verkliga identitet?

Mer om filmen

10:55

I Hate Valentine's Day

Efter flera misslyckade förhållanden bestämmer sig floristen Genevieve Gernier och restaurangägaren Greg Gatlin för att dejta varandra utan några förpliktelser.

Mer om filmen

12:50

Crazy Kind of Love

En ensamstående mamma som nyligen blivit singel försöker utvärdera sitt liv och samtidigt förlitar hon sig helt på sin sorglöse son och hans bror för att livet ska vara intressant.

Mer om filmen

14:50

The Decoy Bride

En kvinna som flyttat hem till sin hemby på en liten skotsk ö efter att ha blivit lämnad vid altaret blir anlitad till att vilseleda paparazzifotografer åt en berömd skådespelerska som skall gifta sig på ön.

Mer om filmen

16:50

P.S.

Nyseparerade Louise arbetar på Columbia University och möter där aspirerande konststudenten Scott - som är väldigt lik Louises ungdomskärlek som dog i en bilolycka. De inleder en affär och förvecklingar uppstår.

Mer om filmen

19:00

The Reunion

Ibland måste man gå bakåt för att komma framåt. Jim Owens återvänder hem för sin klassåterförening. I ett försök att återuppleva forna glansdagar och få liv i gamla romanser lyckas han nästan förstöra hela stan - och det som finns kvar av vänskap.

Mer om filmen

21:00

Night Train to Lisbon

Ett oförutsett möte och en bok får den reserverade universitetsprofessorn Raimund Gregorius att lämna sitt inrutade liv för att ge sig iväg på en spännande detektivresa. Han får uppleva sitt livs äventyr och det blir även en inre resa.

Mer om filmen

23:30

Johan Falk

Polisen Johan Falk återvänder till Göteborg efter att ha jobbat utomlands några år för att arbeta på på GSI. När de påbörjar en operation för att identifiera en grupp värdetransportrånare inser Johan att väldigt avancerade metoder används.

02:00

The One I Love

På gränsen till att skiljas ger Ethan och Sophie sitt äktenskap en sista chans och reser bort på en weekend i ett avlägset hus. Men vad som börjar som ett försök att rädda deras äktenskap utvecklar sig till en serie overkliga händelser.

04:05

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag