Tv-Tablå för TV4 Film lördag

En filmkanal för alla i familjen med moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen, Oscarsbelönade storfilmer, smala kultfilmer, action och romantik samt minst en svensk film varje dag.

TidProgram
05:20

Star File

Fokus på skådespelaren Ryan Goslings liv och karriär.

05:35

One Winter Weekend

Efter att ha blivit dumpad på nyårsafton bestämmer sig Cara för att åka på en skidresa med sin bästa vän, som en paus från killar och dejtande. Men det visar sig att deras stuga har blivit dubbelbokad av två attraktiva män. När en snöstorm gör att de fyra blir insnöade, börjar romantiken att spira.

Mer om filmen

07:30

Learning to Love

När Stephs pojkvän gör slut flyttar hon till en vän i Miami. Hon får jobb som privatlärare åt arkitekten Harrys två döttrar, Bella och Rosa, vars mamma har gått bort. Harry och barnen har haft det svårt och vacklat i sin tro på Gud efter hennes död, men Steph kommer som en frisk fläkt till familjen och hjälper dem att vända blad med hjälp av sin värme, positiv inställning och tro.

09:30

Love, Take Two

Lily är producent för en realityshow med bröllopstema. När hon återvänder till sin collegestad för att filma för sin serie återupptäcker hon inte bara sin passion för att skriva, utan stöter också på sitt ex, Scott, som råkar vara en av tre potentiella brudgummar som ska vara med i hennes tv-program.

Mer om filmen

11:20

Möte i Toscana

Konsthandlaren Elle möter en engelsk författare i Toscana. Han är på jakt efter en större mening, hon söker originalitet. Tillsammans öppnar de upp en värld av insikter och snart kan de knappt längre skilja fantasi från verklighet.

Mer om filmen

13:40

Bröllopet

En nördig aspirerande författare bjuder in sig själv till sin stora kärleks bröllop, i hopp om att kunna vinna hennes hjärta.

Mer om filmen

15:50

Barry Munday

Soffpotatisen Barry Munday vaknar upp på ett sjukhus, upptäcker att kronjuvelerna saknas och blir stämd av en gravid kvinna som påstår att han är fadern till barnet, men som han inte minns att han haft sex med.

Mer om filmen

17:50

Små vita lögner

Efter en traumatisk upplevelse åker ett gäng vänner på solsemester, där deras vänskapband och ärlighet sätts på prov när deras olika vita lögner kommer i dagern.

21:00

Ashby

Tonåringen Ed Wallis intervjuar Eds granne Ashby för ett skolprojekt. Trots att Ashby låtsas vara en pensionerad handelsman, så inser Ed att han egentligen har ett mer våldsamt förflutet. Snart utvecklas en oväntad vänskap dem emellan.

Mer om filmen

23:05

Wallander

En blodig båt hittas i hamnen, men kroppen saknas. Strax därefter flyter en död kvinnas kropp i land. Spåren leder till Oskar Ung, en gammal kärlek till Linda Wallander.

01:05

Wallander

En sjuårig flicka blir vittne när hennes mor skjuts till döds utanför sin restaurang i utkanten av Ystad. När det visar sig att fallet har vissa kopplingar till Malmös undre värld får Ystadspolisen hjälp i utredningen av Malmöpolisen Frank Borg.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Film idag