Vill du veta vad som sänds på Godare idag? Kanalen för matälskare – njut av inspirerande matprogram från Sverige och världen, perfekt för alla hemmakockar. Bläddra i dagens TV-tablå och hitta recept och program som ger dig nya idéer i köket.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. på en hemlig bar. |
06:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. TV-kocken Andi Oliver tar med Fred till Marrakesh för att njuta av lamm och couscous på en legendarisk restaurang. |
07:00 | James Martin’s Islands to HighlandsFrån 2020. James och stjärnkocken Mark Jordan utforskar Jersey på mini-motorcyklar och lär sig öppna ostron. |
08:00 | Jennie lagar asiatisktFrån 2025. Jennie dyker ner i den japanska matens elegans och enkelhet. |
08:20 | Godare smakerFrån 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare! |
08:30 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Följ med Justine till den franska landsbygden där hon njuter av mini-croissanter. |
09:00 | Silvia's Italian MasterclassFrån 2024. Vad gör en rätt till en riktig klassiker? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina mest älskade recept. |
09:30 | Ginos Italy : Secrets of the southFrån 2023. Vad gör Gallipoli så unik som matdestination? I detta avsnitt utforskar Gino denna historiska fästningshamn. |
10:00 | Jason Atherton's Dubai DishesFrån 2023. Michelin-kocken Jason skapar fruktfokuserade rätter som fikon med balsamico och honung. |
11:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. på en hemlig bar. |
12:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. TV-kocken Andi Oliver tar med Fred till Marrakesh för att njuta av lamm och couscous på en legendarisk restaurang. |
13:00 | James Martin’s Islands to HighlandsFrån 2020. James och stjärnkocken Mark Jordan utforskar Jersey på mini-motorcyklar och lär sig öppna ostron. |
14:00 | Jennie lagar asiatisktFrån 2025. Jennie dyker ner i den japanska matens elegans och enkelhet. |
14:20 | Godare smakerFrån 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare! |
14:30 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Följ med Justine till den franska landsbygden där hon njuter av mini-croissanter. |
15:00 | Silvia's Italian MasterclassFrån 2024. Vad gör en rätt till en riktig klassiker? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina mest älskade recept. |
15:30 | Ginos Italy : Secrets of the southFrån 2023. Vad gör Gallipoli så unik som matdestination? I detta avsnitt utforskar Gino denna historiska fästningshamn. |
16:00 | Jason Atherton's Dubai DishesFrån 2023. Michelin-kocken Jason skapar fruktfokuserade rätter som fikon med balsamico och honung. |
17:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. på en hemlig bar. |
18:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Hur smakar Yucatáns historia? Pati besöker Halachó för att laga traditionell Cochinita Pibil. |
18:30 | Gary Barlows Wine tour South AfricaFrån 2024. Gary Barlow och hans vän Eliot Kennedy fortsätter sin vinresa genom Sydafrika, denna gång på Babylonstoren Wine Estate. |
19:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryFrån 2021. I Stockholm utforskar Tareq innovativ odling och världsklassig matkonst. |
20:00 | Serverat av David KringlundFrån 2025. Vad sägs om en klassisk GT med en oväntad twist. |
20:15 | Serverat av David KringlundFrån 2025. Vad sägs om en lyxig och festlig smakupplevelse? I detta avsnitt häller vi upp en fruktig och frisk Sangria med bubbel. |
20:30 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. Hur förvandlar du sommarens skörd till festliga rätter? Jamie lagar magisk kyckling med tomater och chorizo, rabarbergrillade räkor. |
21:30 | James Martin´s French AdventureFrån 2017. Vad gör Normandie till en plats för både historia och smak? James besöker Pegasus Bridge och upptäcker regionens cider, calvados och smörtraditioner. |
22:30 | For the Love of BreadFrån 2021. En av världens äldsta städer, Aten, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri. |
23:00 | James Martin’s Islands to HighlandsFrån 2020. James och Mark Jordan upptäcker Guernsey på motorcykel och smakar lokalspecialiteten Gache-kaka. |
00:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Hur smakar Yucatáns historia? Pati besöker Halachó för att laga traditionell Cochinita Pibil. |
00:30 | Gary Barlows Wine tour South AfricaFrån 2024. Gary Barlow och hans vän Eliot Kennedy fortsätter sin vinresa genom Sydafrika, denna gång på Babylonstoren Wine Estate. |
01:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryFrån 2021. I Stockholm utforskar Tareq innovativ odling och världsklassig matkonst. |
02:00 | Serverat av David KringlundFrån 2025. Vad sägs om en klassisk GT med en oväntad twist. |
02:15 | Serverat av David KringlundFrån 2025. Vad sägs om en lyxig och festlig smakupplevelse? I detta avsnitt häller vi upp en fruktig och frisk Sangria med bubbel. |
02:30 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. Hur förvandlar du sommarens skörd till festliga rätter? Jamie lagar magisk kyckling med tomater och chorizo, rabarbergrillade räkor. |
03:30 | James Martin´s French AdventureFrån 2017. Vad gör Normandie till en plats för både historia och smak? James besöker Pegasus Bridge och upptäcker regionens cider, calvados och smörtraditioner. |
04:30 | For the Love of BreadFrån 2021. En av världens äldsta städer, Aten, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri. |
Här hittar du fredagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på lördag?