Vill du veta vad som sänds på Godare idag? Kanalen för matälskare – njut av inspirerande matprogram från Sverige och världen, perfekt för alla hemmakockar. Bläddra i dagens TV-tablå och hitta recept och program som ger dig nya idéer i köket.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Hairy Biker: Mediterranean AdventureFrån 2018. Killarna är i södra Spanien och reser från Valencia till Torremolinos i morernas fotspår – de äter sig genom de kryddiga läckerheterna i södra spanska köket. |
06:00 | Jamie Cooks The MediterraneanFrån 2023. Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart. |
07:00 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerFrån 2024. Dante Zia besöker en traditionell parmesanfarm där han lär sig om den noggrannhet och precision som krävs för att tillverka äkta parmesanost. |
07:30 | Donal’s Real Time RecipesFrån 2024. För de kvällar då du vill slippa diska massor av kastruller har Donal fyra fantastiska allt-i-ett-rätter. |
08:00 | Cheese: A love storyFrån 2021. Vad gör Québec till ett av världens främsta ostparadis? Afrim Pristine utforskar allt från Montréal och dess moderna tolkningar av klassiska ostar. |
09:00 | Gary Barlows Wine tour South AfricaFrån 2024. Gary Barlow och hans vän Jane McDonald lämnar Western Cape och beger sig på safari i Kruger National Park. Efter att ha njutit av lokala delikatesser. |
10:00 | Gordon, Gino & Fred's Road TripFrån 2021. Efter att ha frossat i de grekiska öarnas unika specialiteter är grabbarna i huvudstaden Aten i en gammal folkahusbil. |
11:00 | Hairy Biker: Mediterranean AdventureFrån 2018. Killarna är i södra Spanien och reser från Valencia till Torremolinos i morernas fotspår – de äter sig genom de kryddiga läckerheterna i södra spanska köket. |
12:00 | Jamie Cooks The MediterraneanFrån 2023. Jamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart. |
13:00 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerFrån 2024. Dante Zia besöker en traditionell parmesanfarm där han lär sig om den noggrannhet och precision som krävs för att tillverka äkta parmesanost. |
13:30 | Donal’s Real Time RecipesFrån 2024. För de kvällar då du vill slippa diska massor av kastruller har Donal fyra fantastiska allt-i-ett-rätter. |
14:00 | Cheese: A love storyFrån 2021. Vad gör Québec till ett av världens främsta ostparadis? Afrim Pristine utforskar allt från Montréal och dess moderna tolkningar av klassiska ostar. |
15:00 | Gary Barlows Wine tour South AfricaFrån 2024. Gary Barlow och hans vän Jane McDonald lämnar Western Cape och beger sig på safari i Kruger National Park. Efter att ha njutit av lokala delikatesser. |
16:00 | Gordon, Gino & Fred's Road TripFrån 2021. Efter att ha frossat i de grekiska öarnas unika specialiteter är grabbarna i huvudstaden Aten i en gammal folkahusbil. |
17:00 | Hairy Biker: Mediterranean AdventureFrån 2018. Killarna är i södra Spanien och reser från Valencia till Torremolinos i morernas fotspår – de äter sig genom de kryddiga läckerheterna i södra spanska köket. |
18:00 | Uppdrag: Mat med MauriFrån 2024. Vad händer när Mauri lånar ut sitt kreditkort till tre olika barn för att se vad de väljer att köpa. |
18:35 | SommargrillenFrån 2022. Asiatiskt tema på grillen, lär dig göra en riktigt god wok, med strimlad fläskkotlett, grönsaker och en woksås som är en fröjd för smaklökarna. |
19:00 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Idag står skaldjur på menyn! Michel Roux tar emot en skaldjursleverans och skapar ett fantastiskt skaldjursfat med tre dippsåser. |
19:45 | The quintessential nordic ingredientsFrån 2021. Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket. |
20:00 | Pamela's Cooking with LoveFrån 2025. Pamela och den prisbelönta kocken Gabe Kennedy skapar en lekfull meny som hyllar deras gemensamma kärlek till att utforska maten från jord till tallrik. |
21:00 | James Martin´s French AdventureFrån 2017. Vad gör Versailles så lyxigt och smakfullt? James upptäcker stadens marknader och skapar en elegant rätt med sole Veronique. |
22:00 | Paul hollywood eats mexicoFrån 2022. Vad gör mexikansk Coca Cola så speciell. |
23:00 | James Martin’s Islands to HighlandsFrån 2020. James och TV-kocken Monica Galetti upptäcker ett lokalt destilleris charm och njuter av en båttur i Oxford. |
00:00 | Uppdrag: Mat med MauriFrån 2024. Vad händer när Mauri lånar ut sitt kreditkort till tre olika barn för att se vad de väljer att köpa. |
00:35 | SommargrillenFrån 2022. Asiatiskt tema på grillen, lär dig göra en riktigt god wok, med strimlad fläskkotlett, grönsaker och en woksås som är en fröjd för smaklökarna. |
01:00 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Idag står skaldjur på menyn! Michel Roux tar emot en skaldjursleverans och skapar ett fantastiskt skaldjursfat med tre dippsåser. |
01:45 | The quintessential nordic ingredientsFrån 2021. Vi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket. |
02:00 | Pamela's Cooking with LoveFrån 2025. Pamela och den prisbelönta kocken Gabe Kennedy skapar en lekfull meny som hyllar deras gemensamma kärlek till att utforska maten från jord till tallrik. |
03:00 | James Martin´s French AdventureFrån 2017. Vad gör Versailles så lyxigt och smakfullt? James upptäcker stadens marknader och skapar en elegant rätt med sole Veronique. |
04:00 | Paul hollywood eats mexicoFrån 2022. Vad gör mexikansk Coca Cola så speciell. |
Här hittar du lördagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på söndag?