Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. |
06:00 | James Martin´s French AdventureFrån 2017. Hur förnyar Bourgogne sina mattraditioner? James besöker vingårdar och senapfält och skapar rätter med Bourgognes kulinariska skatter. |
07:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Pati besöker den magiska byn Maní för att lära sig om Mayafolkets heliga bin och deras unika Melipona-honung. |
07:30 | Sachies KitchenFrån 2023. Kan havet och naturen skapa framtidens smaker? Sachie utforskar hur sjögräs blir till kombucha. |
08:00 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. Jamie firar våren genom att tillaga sparris inlindad i bacon, serverad med fisk och skaldjur. |
09:00 | Gordon, Gino & Fred's Road TripFrån 2018. På väg till den årliga ostronfestivalen, där våra kockar planerar att tävla mot varandra, samlar trion på sig de bästa ostarna. |
10:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. James besöker Vigo, som är hem för den största fiskmarknaden i Europa, för att prova bläckfisk. |
11:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. |
12:00 | James Martin´s French AdventureFrån 2017. Hur förnyar Bourgogne sina mattraditioner? James besöker vingårdar och senapfält och skapar rätter med Bourgognes kulinariska skatter. |
13:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Pati besöker den magiska byn Maní för att lära sig om Mayafolkets heliga bin och deras unika Melipona-honung. |
13:30 | Sachies KitchenFrån 2023. Kan havet och naturen skapa framtidens smaker? Sachie utforskar hur sjögräs blir till kombucha. |
14:00 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. Jamie firar våren genom att tillaga sparris inlindad i bacon, serverad med fisk och skaldjur. |
15:00 | Gordon, Gino & Fred's Road TripFrån 2018. På väg till den årliga ostronfestivalen, där våra kockar planerar att tävla mot varandra, samlar trion på sig de bästa ostarna. |
16:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. James besöker Vigo, som är hem för den största fiskmarknaden i Europa, för att prova bläckfisk. |
17:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. |
18:00 | Donal’s Real Time RecipesFrån 2024. Med inspiration från de recept han växte upp med delar Donal med sig av några riktiga familjefavoriter som garanterat blir en succé i vilket hem som helst. Han lagar också en klassisk hemlagad chili s. |
18:30 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Justine utforskar Dijons färgstarka marknad, lagar sina älskade äppelcrêpes och besöker La Moutarderie Fallot för att upptäcka hemligheten bakom senap. Hon avslutar med en perfekt steak frites! |
19:00 | Ginos italienska matäventyrFrån 2021. Hur formar en stad en människas själ? Gino tar med sin son Rocco på en känslosam resa genom Neapels galna gator. |
19:30 | For the Love of BreadFrån 2021. En av världens äldsta städer, Aten, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri. |
20:00 | Jennie lagar asiatisktFrån 2025. Jennie tar oss med till Sydkorea och bjuder på den ikoniska rätten Bibimbap – en färgsprakande skål fylld med ris, grönsaker. |
20:30 | Gordon, Gino & Fred's Road TripFrån 2018. Är Texas det ultimata köttparadiset? Gordon, Gino och Fred gräver djupt i delstatens BBQ-kultur, klär sig som cowboys och tar ett dopp i det blå. |
21:30 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. |
22:30 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. |
23:35 | Middag med Dante ZiaFrån 2024. I detta avsnitt visar kocken Dante Zia hur man skapar en utsökt oxfilépasta med en krämig sås och färska örter. |
00:00 | Donal’s Real Time RecipesFrån 2024. Med inspiration från de recept han växte upp med delar Donal med sig av några riktiga familjefavoriter som garanterat blir en succé i vilket hem som helst. Han lagar också en klassisk hemlagad chili s. |
00:30 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Justine utforskar Dijons färgstarka marknad, lagar sina älskade äppelcrêpes och besöker La Moutarderie Fallot för att upptäcka hemligheten bakom senap. Hon avslutar med en perfekt steak frites! |
01:00 | Ginos italienska matäventyrFrån 2021. Hur formar en stad en människas själ? Gino tar med sin son Rocco på en känslosam resa genom Neapels galna gator. |
01:30 | For the Love of BreadFrån 2021. En av världens äldsta städer, Aten, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri. |
02:00 | Jennie lagar asiatisktFrån 2025. Jennie tar oss med till Sydkorea och bjuder på den ikoniska rätten Bibimbap – en färgsprakande skål fylld med ris, grönsaker. |
02:30 | Gordon, Gino & Fred's Road TripFrån 2018. Är Texas det ultimata köttparadiset? Gordon, Gino och Fred gräver djupt i delstatens BBQ-kultur, klär sig som cowboys och tar ett dopp i det blå. |
03:30 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. |
Här hittar du lördagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på söndag?