Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:45 | Travel, Cook, Repeat With Curtis StoneKocken Curtis Stone har flugit över Big Island på Hawaii många gånger på väg till Australien. Den här gången landar han på ön för att fånga svärdfisk med en tävlingsfiskare och besöker fiskarens bror som föder upp Berkshire-grisar. |
06:15 | Godare knackar påKocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror. |
06:45 | Sanna JörnvikSannas sambo och Youtubern Carl Deman gästar matserien och han lagar sin favoritpasta salsiccapasta. |
07:10 | Guillaume's ParisGuillaume ger sig ut på jakt efter det bästa brödet i Paris och besöker den imponerande byggnaden Palais Garnier, även känd som Opéra Garnier. |
07:40 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi strosar genom Paris och besöker Alain Ducasses chokladfabrik. |
08:10 | Sanna JörnvikI dagens avsnitt guidar Sanna oss hur vi får till det både enkla och goda receptet: Nudelwok. |
08:25 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Pohs utforskning av australisk mat för dem till Tasmanien. De har i uppdrag att laga en klassisk Aussie-paj och att svara på en kontroversiell fråga om tillbehör. |
08:55 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt. |
09:25 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeI dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv. |
09:50 | Mary Berry Makes It EasyMary träffar Anton Du Beke i soliga Bournemouth för att lära honom enkla recept, perfekta för en total nybörjare. De hinner även med en waltz längs bryggan och en tur på pariserhjulet. |
10:25 | Godare knackar påKocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror. |
10:55 | Sanna JörnvikSannas sambo och Youtubern Carl Deman gästar matserien och han lagar sin favoritpasta salsiccapasta. |
11:20 | Guillaume's ParisGuillaume ger sig ut på jakt efter det bästa brödet i Paris och besöker den imponerande byggnaden Palais Garnier, även känd som Opéra Garnier. |
11:50 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi strosar genom Paris och besöker Alain Ducasses chokladfabrik. |
12:20 | Sanna JörnvikI dagens avsnitt guidar Sanna oss hur vi får till det både enkla och goda receptet: Nudelwok. |
12:35 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Pohs utforskning av australisk mat för dem till Tasmanien. De har i uppdrag att laga en klassisk Aussie-paj och att svara på en kontroversiell fråga om tillbehör. |
13:05 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt. |
13:35 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeI dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv. |
14:00 | Mary Berry Makes It EasyMary träffar Anton Du Beke i soliga Bournemouth för att lära honom enkla recept, perfekta för en total nybörjare. De hinner även med en waltz längs bryggan och en tur på pariserhjulet. |
14:35 | Godare knackar påKocken Mattias Larsson besöker härliga gäster i deras hem. Väl där bjuder han dem på en 3-rätters middag lagad på säsongens råvaror. |
15:05 | Sanna JörnvikSannas sambo och Youtubern Carl Deman gästar matserien och han lagar sin favoritpasta salsiccapasta. |
15:30 | Guillaume's ParisGuillaume ger sig ut på jakt efter det bästa brödet i Paris och besöker den imponerande byggnaden Palais Garnier, även känd som Opéra Garnier. |
16:00 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi strosar genom Paris och besöker Alain Ducasses chokladfabrik. |
16:30 | Sanna JörnvikI dagens avsnitt guidar Sanna oss hur vi får till det både enkla och goda receptet: Nudelwok. |
16:45 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Pohs utforskning av australisk mat för dem till Tasmanien. De har i uppdrag att laga en klassisk Aussie-paj och att svara på en kontroversiell fråga om tillbehör. |
17:15 | Adam And Poh's Great Australia BitesAdam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt. |
17:45 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeI dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv. |
18:10 | The Chef's GardenKocken Massimo Mele samlar sin stora italienska familj för att göra hemlagad pasta med tomater direkt från sin trädgård innan han beger sig till Tamar Valley för att träffa Wayne Adams på Erinvale Potato Farm. |
18:35 | Sofias husmanskostSofia Henriksson lagar en riktig barndomsfavorit, nämligen kåldolmar som serveras med gräddsky, rårörda lingon och potatismos. |
18:55 | Ainsley's Fantastic FlavoursAinsley utforskar huruvida kryddor kan göra underverk med rätter som Ras El Hanout Shakshuka. Han lagar också en brittisk klassiker med en kryddig, mexikansk twist. |
19:45 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonI det här avsnittet tävlar tre personer i att laga lunch åt Mauri, och för att jämna ut tävlingen får de budget efter kunskapsnivå. |
20:20 | James Martin's Spanish AdventureJames besöker Santiago de Compostela för att träffa pilgrimer, utforska dess marknad, provsmaka en Tarta de Santiago och ta en tur ut med båtar för att fiska musslor. |
21:15 | James Martin's Spanish AdventureJames besöker Vigo, som är hem för den största fiskmarknaden i Europa, för att prova galicisk bläckfisk och se hur en traditionell galicisk limpa tillverkas. |
22:05 | The Chef's GardenKocken Massimo Mele samlar sin stora italienska familj för att göra hemlagad pasta med tomater direkt från sin trädgård innan han beger sig till Tamar Valley för att träffa Wayne Adams på Erinvale Potato Farm. |
22:30 | Sofias husmanskostSofia Henriksson lagar en riktig barndomsfavorit, nämligen kåldolmar som serveras med gräddsky, rårörda lingon och potatismos. |
22:50 | Ainsley's Fantastic FlavoursAinsley utforskar huruvida kryddor kan göra underverk med rätter som Ras El Hanout Shakshuka. Han lagar också en brittisk klassiker med en kryddig, mexikansk twist. |
23:40 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonI det här avsnittet tävlar tre personer i att laga lunch åt Mauri, och för att jämna ut tävlingen får de budget efter kunskapsnivå. |
00:15 | Freshly Picked with Simon TooheyI dag står fluffiga munkar i centrum följt av en annan degig favorit i form av inbakade minipizzor med svampfyllning. Blayne Bertoncello är på besök för att ge lite attityd åt rädisan, medan Simon ger sig av till Tom Sarafians hummushögkvarter. |
00:45 | Freshly Picked with Simon TooheyI detta avsnitt får bönorna tid i rampljuset. Simon tar sig an en klassisk familjefavorit - med en twist. Dessutom bjuds vi på ett härligt recept från Anushkas hemland och en kryddig potatissallad. |
01:10 | Travel, Cook, Repeat With Curtis StoneI det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar. |
01:40 | Travel, Cook, Repeat With Curtis StoneDen australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa. |
02:15 | The quintessential nordic ingredientsVi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket. |
02:25 | The quintessential nordic ingredientsVi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket. |
02:35 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
02:45 | Freshly Picked with Simon TooheyI dag står fluffiga munkar i centrum följt av en annan degig favorit i form av inbakade minipizzor med svampfyllning. Blayne Bertoncello är på besök för att ge lite attityd åt rädisan, medan Simon ger sig av till Tom Sarafians hummushögkvarter. |
03:15 | Freshly Picked with Simon TooheyI detta avsnitt får bönorna tid i rampljuset. Simon tar sig an en klassisk familjefavorit - med en twist. Dessutom bjuds vi på ett härligt recept från Anushkas hemland och en kryddig potatissallad. |
03:40 | Travel, Cook, Repeat With Curtis StoneI det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar. |
04:10 | Travel, Cook, Repeat With Curtis StoneDen australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa. |
04:45 | The quintessential nordic ingredientsVi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag