Dagens tv-tablå för Godare

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:10

Luke Nguyen's Street Food Asia

Luke fortsätter sin matresa genom Saigons gator. Han besöker två systrar samt möter fröken Yung-Jow som har gjort en ny maträtt varje dag i 20 år

  • Medverkande:
  • Luke Nguyen
05:40

Sarah Graham's Food Safari

Sarah Graham besöker Imire Wildlife Conservancy och familjen Travers. Det lagas svamprisotto, sallad med rostade mandlar och desserter

  • Medverkande:
  • Sarah Graham
06:10

Markiz Inspirerar

Markiz lagar kycklingfajitas och en härlig kycklinggryta med smak av harissa

  • Medverkande:
  • Markiz Tainton
06:25

Filip Poon

Filip Poon visar dig hur han gör en god och smakrik pastasås

  • Medverkande:
  • Filip Poon
06:40

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

  • Medverkande:
  • Per Ehrlund
06:55

Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

  • Medverkande:
  • Les Stroud
07:50

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Kändiskocken Jimmy Shu tar en närmare titt på mattraditionerna hos de australiensiska ursprungsbefolkningarna och lär sig mer om både odling och jakt

Regi: Naina Sen

  • Medverkande:
  • Sally Ingleton
  • Jimmy Shu
08:30

Luke Nguyen's Street Food Asia

Luke fortsätter sin matresa genom Saigons gator. Han besöker två systrar samt möter fröken Yung-Jow som har gjort en ny maträtt varje dag i 20 år

  • Medverkande:
  • Luke Nguyen
08:55

Sarah Graham's Food Safari

Sarah Graham besöker Imire Wildlife Conservancy och familjen Travers. Det lagas svamprisotto, sallad med rostade mandlar och desserter

  • Medverkande:
  • Sarah Graham
09:25

Markiz Inspirerar

Markiz lagar kycklingfajitas och en härlig kycklinggryta med smak av harissa

  • Medverkande:
  • Markiz Tainton
09:40

Filip Poon

Filip Poon visar dig hur han gör en god och smakrik pastasås

  • Medverkande:
  • Filip Poon
09:55

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

  • Medverkande:
  • Per Ehrlund
10:10

Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

  • Medverkande:
  • Les Stroud
11:05

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Kändiskocken Jimmy Shu tar en närmare titt på mattraditionerna hos de australiensiska ursprungsbefolkningarna och lär sig mer om både odling och jakt

Regi: Naina Sen

  • Medverkande:
  • Sally Ingleton
  • Jimmy Shu
11:45

Luke Nguyen's Street Food Asia

Luke fortsätter sin matresa genom Saigons gator. Han besöker två systrar samt möter fröken Yung-Jow som har gjort en ny maträtt varje dag i 20 år

  • Medverkande:
  • Luke Nguyen
12:10

Sarah Graham's Food Safari

Sarah Graham besöker Imire Wildlife Conservancy och familjen Travers. Det lagas svamprisotto, sallad med rostade mandlar och desserter

  • Medverkande:
  • Sarah Graham
12:40

Markiz Inspirerar

Markiz lagar kycklingfajitas och en härlig kycklinggryta med smak av harissa

  • Medverkande:
  • Markiz Tainton
12:55

Filip Poon

Filip Poon visar dig hur han gör en god och smakrik pastasås

  • Medverkande:
  • Filip Poon
13:10

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

  • Medverkande:
  • Per Ehrlund
13:25

Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

  • Medverkande:
  • Les Stroud
14:20

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Kändiskocken Jimmy Shu tar en närmare titt på mattraditionerna hos de australiensiska ursprungsbefolkningarna och lär sig mer om både odling och jakt

Regi: Naina Sen

  • Medverkande:
  • Sally Ingleton
  • Jimmy Shu
15:00

Luke Nguyen's Street Food Asia

Luke fortsätter sin matresa genom Saigons gator. Han besöker två systrar samt möter fröken Yung-Jow som har gjort en ny maträtt varje dag i 20 år

  • Medverkande:
  • Luke Nguyen
15:25

Sarah Graham's Food Safari

Sarah Graham besöker Imire Wildlife Conservancy och familjen Travers. Det lagas svamprisotto, sallad med rostade mandlar och desserter

  • Medverkande:
  • Sarah Graham
15:55

Markiz Inspirerar

Markiz lagar kycklingfajitas och en härlig kycklinggryta med smak av harissa

  • Medverkande:
  • Markiz Tainton
16:10

Filip Poon

Filip Poon visar dig hur han gör en god och smakrik pastasås

  • Medverkande:
  • Filip Poon
16:25

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

  • Medverkande:
  • Per Ehrlund
16:40

Rachel Khoo: My Swedish Kitchen

Rachel vill utforska säsongens grönsaker och får en introduktion till traditionen att använda gjutjärnsgrytor i matlagningen. I köket lagar hon både pumpavåfflor och en härlig efterrätt inspirerad av det svenska landskapet

  • Medverkande:
  • Rachel Khoo
17:05

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver använder ingredienser från frysen för att tillverka en fiskpaj, och han gör bröddeg med hjälp av vad han har kvar i skåpen

  • Medverkande:
  • Sam Beddoes
  • Katie Millard
  • Jamie Oliver
17:35

Wild Harvest

En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar

  • Medverkande:
  • Les Stroud
18:05

Ainsley's Caribbean Kitchen

St Lucia är känt för sin choklad, och i det här avsnittet lär sig tv-kocken Ainsley Harriott att laga olika rätter, alla med choklad i

Regi: Emma Reynolds

  • Medverkande:
  • David Nottage
  • Bridget Lumley
  • Ainsley Harriott
18:55

Foodie Stories av Anders Husa

Michelin restaurangen Kadeau i Danmark gick tyvärr i konkurs till följd av Corona pandemin. Men nu slår de tre vännerna upp portarna igen med nytt mod och kapital

  • Medverkande:
  • Kaitlin Orr
  • Anders Husa
19:10

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn

  • Medverkande:
  • Palisa Anderson
19:40

Rachel Khoo: My Swedish Kitchen

Rachel vill utforska säsongens grönsaker och får en introduktion till traditionen att använda gjutjärnsgrytor i matlagningen. I köket lagar hon både pumpavåfflor och en härlig efterrätt inspirerad av det svenska landskapet

  • Medverkande:
  • Rachel Khoo
20:05

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver använder ingredienser från frysen för att tillverka en fiskpaj, och han gör bröddeg med hjälp av vad han har kvar i skåpen

  • Medverkande:
  • Sam Beddoes
  • Katie Millard
  • Jamie Oliver
20:35

Wild Harvest

En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar

  • Medverkande:
  • Les Stroud
21:05

Ainsley's Caribbean Kitchen

St Lucia är känt för sin choklad, och i det här avsnittet lär sig tv-kocken Ainsley Harriott att laga olika rätter, alla med choklad i

Regi: Emma Reynolds

  • Medverkande:
  • David Nottage
  • Bridget Lumley
  • Ainsley Harriott
21:55

Foodie Stories av Anders Husa

Michelin restaurangen Kadeau i Danmark gick tyvärr i konkurs till följd av Corona pandemin. Men nu slår de tre vännerna upp portarna igen med nytt mod och kapital

  • Medverkande:
  • Kaitlin Orr
  • Anders Husa
22:10

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn

  • Medverkande:
  • Palisa Anderson
22:40

Rachel Khoo: My Swedish Kitchen

Rachel vill utforska säsongens grönsaker och får en introduktion till traditionen att använda gjutjärnsgrytor i matlagningen. I köket lagar hon både pumpavåfflor och en härlig efterrätt inspirerad av det svenska landskapet

  • Medverkande:
  • Rachel Khoo
23:05

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver använder ingredienser från frysen för att tillverka en fiskpaj, och han gör bröddeg med hjälp av vad han har kvar i skåpen

  • Medverkande:
  • Sam Beddoes
  • Katie Millard
  • Jamie Oliver
23:35

Wild Harvest

En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar

  • Medverkande:
  • Les Stroud
00:05

Ainsley's Caribbean Kitchen

St Lucia är känt för sin choklad, och i det här avsnittet lär sig tv-kocken Ainsley Harriott att laga olika rätter, alla med choklad i

Regi: Emma Reynolds

  • Medverkande:
  • David Nottage
  • Bridget Lumley
  • Ainsley Harriott
00:55

Foodie Stories av Anders Husa

Michelin restaurangen Kadeau i Danmark gick tyvärr i konkurs till följd av Corona pandemin. Men nu slår de tre vännerna upp portarna igen med nytt mod och kapital

  • Medverkande:
  • Kaitlin Orr
  • Anders Husa
01:10

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn

  • Medverkande:
  • Palisa Anderson
01:40

Rachel Khoo: My Swedish Kitchen

Rachel vill utforska säsongens grönsaker och får en introduktion till traditionen att använda gjutjärnsgrytor i matlagningen. I köket lagar hon både pumpavåfflor och en härlig efterrätt inspirerad av det svenska landskapet

  • Medverkande:
  • Rachel Khoo
02:05

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver använder ingredienser från frysen för att tillverka en fiskpaj, och han gör bröddeg med hjälp av vad han har kvar i skåpen

  • Medverkande:
  • Sam Beddoes
  • Katie Millard
  • Jamie Oliver
02:35

Wild Harvest

En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar

  • Medverkande:
  • Les Stroud
03:05

Ainsley's Caribbean Kitchen

St Lucia är känt för sin choklad, och i det här avsnittet lär sig tv-kocken Ainsley Harriott att laga olika rätter, alla med choklad i

Regi: Emma Reynolds

  • Medverkande:
  • David Nottage
  • Bridget Lumley
  • Ainsley Harriott
03:55

Foodie Stories av Anders Husa

Michelin restaurangen Kadeau i Danmark gick tyvärr i konkurs till följd av Corona pandemin. Men nu slår de tre vännerna upp portarna igen med nytt mod och kapital

  • Medverkande:
  • Kaitlin Orr
  • Anders Husa
04:10

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn

  • Medverkande:
  • Palisa Anderson