Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:35 | Middag med Dante ZiaFrån 2024. I detta avsnitt visar kocken Dante Zia hur man skapar en utsökt oxfilépasta med en krämig sås och färska örter. |
06:00 | Donal’s Real Time RecipesFrån 2024. Med inspiration från de recept han växte upp med delar Donal med sig av några riktiga familjefavoriter som garanterat blir en succé i vilket hem som helst. Han lagar också en klassisk hemlagad chili s. |
06:30 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Justine utforskar Dijons färgstarka marknad, lagar sina älskade äppelcrêpes och besöker La Moutarderie Fallot för att upptäcka hemligheten bakom senap. Hon avslutar med en perfekt steak frites! |
07:00 | Ginos italienska matäventyrFrån 2021. Hur formar en stad en människas själ? Gino tar med sin son Rocco på en känslosam resa genom Neapels galna gator. |
07:30 | For the Love of BreadFrån 2021. En av världens äldsta städer, Aten, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri. |
08:00 | Jennie lagar asiatisktFrån 2025. Jennie tar oss med till Sydkorea och bjuder på den ikoniska rätten Bibimbap – en färgsprakande skål fylld med ris, grönsaker. |
08:30 | Gordon, Gino & Fred's Road TripFrån 2018. Är Texas det ultimata köttparadiset? Gordon, Gino och Fred gräver djupt i delstatens BBQ-kultur, klär sig som cowboys och tar ett dopp i det blå. |
09:30 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. |
10:30 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. |
11:35 | Middag med Dante ZiaFrån 2024. I detta avsnitt visar kocken Dante Zia hur man skapar en utsökt oxfilépasta med en krämig sås och färska örter. |
12:00 | Donal’s Real Time RecipesFrån 2024. Med inspiration från de recept han växte upp med delar Donal med sig av några riktiga familjefavoriter som garanterat blir en succé i vilket hem som helst. Han lagar också en klassisk hemlagad chili s. |
12:30 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Justine utforskar Dijons färgstarka marknad, lagar sina älskade äppelcrêpes och besöker La Moutarderie Fallot för att upptäcka hemligheten bakom senap. Hon avslutar med en perfekt steak frites! |
13:00 | Ginos italienska matäventyrFrån 2021. Hur formar en stad en människas själ? Gino tar med sin son Rocco på en känslosam resa genom Neapels galna gator. |
13:30 | For the Love of BreadFrån 2021. En av världens äldsta städer, Aten, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri. |
14:00 | Jennie lagar asiatisktFrån 2025. Jennie tar oss med till Sydkorea och bjuder på den ikoniska rätten Bibimbap – en färgsprakande skål fylld med ris, grönsaker. |
14:30 | Gordon, Gino & Fred's Road TripFrån 2018. Är Texas det ultimata köttparadiset? Gordon, Gino och Fred gräver djupt i delstatens BBQ-kultur, klär sig som cowboys och tar ett dopp i det blå. |
15:30 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. |
16:30 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. |
17:35 | Middag med Dante ZiaFrån 2024. I detta avsnitt visar kocken Dante Zia hur man skapar en utsökt oxfilépasta med en krämig sås och färska örter. |
18:00 | The Chef’s GardenFrån 2023. Massimo kombinerar nyligen plockade rödbetor och andra grönsaker med Tongola-getost. |
18:30 | Silvia's Italian MasterclassFrån 2024. Har du ont om tid eller ingredienser? Silvia visar dig hur du kan laga fantastiska rätter på nolltid, utan att tumma på smaken. |
19:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Pati besöker den magiska byn Maní för att lära sig om Mayafolkets heliga bin och deras unika Melipona-honung. |
19:30 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. Jamie firar våren genom att tillaga sparris inlindad i bacon, serverad med fisk och skaldjur. |
20:30 | Sachies KitchenFrån 2023. Kan havet och naturen skapa framtidens smaker? Sachie utforskar hur sjögräs blir till kombucha. |
21:00 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Idag utforskar Ainsley den rika och färgstarka matkulturen i Västafrika. |
22:00 | Jimmy's Taste of FloridaFrån 2023. Idag går resan till stranden i New Smyrna där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper och får en matlagningslektion. |
23:00 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley börjar sin resa i Maltas huvudstad Valetta där han utforskar stadens historia och kulturarv med hjälp av historikern Liam. |
00:00 | The Chef’s GardenFrån 2023. Massimo kombinerar nyligen plockade rödbetor och andra grönsaker med Tongola-getost. |
00:30 | Silvia's Italian MasterclassFrån 2024. Har du ont om tid eller ingredienser? Silvia visar dig hur du kan laga fantastiska rätter på nolltid, utan att tumma på smaken. |
01:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Pati besöker den magiska byn Maní för att lära sig om Mayafolkets heliga bin och deras unika Melipona-honung. |
01:30 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. Jamie firar våren genom att tillaga sparris inlindad i bacon, serverad med fisk och skaldjur. |
02:30 | Sachies KitchenFrån 2023. Kan havet och naturen skapa framtidens smaker? Sachie utforskar hur sjögräs blir till kombucha. |
03:00 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Idag utforskar Ainsley den rika och färgstarka matkulturen i Västafrika. |
04:00 | Jimmy's Taste of FloridaFrån 2023. Idag går resan till stranden i New Smyrna där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper och får en matlagningslektion. |
Här hittar du söndagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på måndag?