Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
06:20 | Godare MixHär kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram Regi: Øivind Lindøe |
06:40 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonMauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?
|
07:10 | Sarah Graham's Food SafariEfter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt
|
07:40 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
08:10 | Two Hairy' Bikers - Comfort FoodKillarna förvandlar vardagliga ingredienser till överraskande läckra mysrätter. Bananer blir till en sofistikerad tarte tatin, och ricotta utgör basen för deras gnudi - fluffiga och delikata italienska dumplings
|
09:25 | Anjum Anand's Spice StoriesAnjum lagar en Masala-omelett, en vegetarisk BBQ-lunch med kryddrostad butternutsquash och stekt kyckling
|
09:55 | Hidden Restaurants med Michel Roux JrMichel upptäcker fantastisk mat på en liten strandbar, i en fraktcontainer och i ett av världens största trädhus Regi: Ben Warwick
|
11:00 | Godare MixHär kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram Regi: Øivind Lindøe |
11:20 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonMauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?
|
11:50 | Sarah Graham's Food SafariEfter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt
|
12:20 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
12:50 | Two Hairy' Bikers - Comfort FoodKillarna förvandlar vardagliga ingredienser till överraskande läckra mysrätter. Bananer blir till en sofistikerad tarte tatin, och ricotta utgör basen för deras gnudi - fluffiga och delikata italienska dumplings
|
14:05 | Anjum Anand's Spice StoriesAnjum lagar en Masala-omelett, en vegetarisk BBQ-lunch med kryddrostad butternutsquash och stekt kyckling
|
14:35 | Hidden Restaurants med Michel Roux JrMichel upptäcker fantastisk mat på en liten strandbar, i en fraktcontainer och i ett av världens största trädhus Regi: Ben Warwick
|
15:40 | Godare MixHär kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram Regi: Øivind Lindøe |
16:00 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonMauri gick på dejt med tre okända personer. Svea som fick 100 kr i budget, Ayan som fick 500, och Ines som fick 10.000. Frågan han ställde var: Kan man köpa romans för pengar?
|
16:30 | Sarah Graham's Food SafariEfter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt
|
17:00 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
17:30 | Two Hairy' Bikers - Comfort FoodKillarna förvandlar vardagliga ingredienser till överraskande läckra mysrätter. Bananer blir till en sofistikerad tarte tatin, och ricotta utgör basen för deras gnudi - fluffiga och delikata italienska dumplings
|
18:45 | A taste of italy with Nisha KatonaProgramledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter
|
19:15 | Vegansk HusmanskostGustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis
|
19:35 | Parveen's Indian KitchenParveen hämtar inspiration från sin mamma och mormor när hon lagar traditionell indisk mat. Lamm bhuna och traditionella fruskosträtter från Dehli står på menyn Regi: Stuart Bateup
|
20:30 | The Wine ShowSkådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter
|
21:30 | Wild HarvestVi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario
|
22:00 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
22:30 | James Martin's French AdventureJames första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan
|
23:25 | A taste of italy with Nisha KatonaProgramledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter
|
23:55 | Vegansk HusmanskostGustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis
|
00:15 | Parveen's Indian KitchenParveen hämtar inspiration från sin mamma och mormor när hon lagar traditionell indisk mat. Lamm bhuna och traditionella fruskosträtter från Dehli står på menyn Regi: Stuart Bateup
|
01:10 | The Wine ShowSkådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter
|
02:10 | Wild HarvestVi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario
|
02:40 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
03:10 | James Martin's French AdventureJames första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan
|
04:05 | A taste of italy with Nisha KatonaProgramledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter
|
04:35 | Vegansk HusmanskostGustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis
|