Dagens tv-tablå för Godare

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
06:15

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

06:20

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain är i Västra England för att ta en titt på sina två favoritingredienser, sylt och vitlök.

06:55

Luke Nguyen's India

Luke besöker hamnstaden Kochi, Kerala, där han utforskar de ikoniska kinesiska fiskenäten, tvättar på det gamla viset och lagar en berömd rätt. Han lämnar sedan staden för att uppleva lokala fisketekniker.

07:55

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger.

08:25

Sommargrillen

Hur gör man egentligen för att få till en perfekt helgrillad fisk? Per Ehrlund visar er hur man tillagar gös som han serverar med massor av läckra tillbehör.

08:45

James Martin's Spanish Adventure

I Valencia besöker James en risfarm. Avslutningsvis lagar James en musselsoppa med kikärter och skaldjur på båt.

09:40

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Superamatören Henrik Nyblom får 10 000 kronor att laga middag för, hemmakockarna Jocke och Jonna får 1000 kronor och superproffset Per Morberg får 100.

10:20

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

10:25

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain är i Västra England för att ta en titt på sina två favoritingredienser, sylt och vitlök.

11:00

Luke Nguyen's India

Luke besöker hamnstaden Kochi, Kerala, där han utforskar de ikoniska kinesiska fiskenäten, tvättar på det gamla viset och lagar en berömd rätt. Han lämnar sedan staden för att uppleva lokala fisketekniker.

12:00

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger.

12:30

Sommargrillen

Hur gör man egentligen för att få till en perfekt helgrillad fisk? Per Ehrlund visar er hur man tillagar gös som han serverar med massor av läckra tillbehör.

12:50

James Martin's Spanish Adventure

I Valencia besöker James en risfarm. Avslutningsvis lagar James en musselsoppa med kikärter och skaldjur på båt.

13:45

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Superamatören Henrik Nyblom får 10 000 kronor att laga middag för, hemmakockarna Jocke och Jonna får 1000 kronor och superproffset Per Morberg får 100.

14:25

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

14:30

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain är i Västra England för att ta en titt på sina två favoritingredienser, sylt och vitlök.

15:05

Luke Nguyen's India

Luke besöker hamnstaden Kochi, Kerala, där han utforskar de ikoniska kinesiska fiskenäten, tvättar på det gamla viset och lagar en berömd rätt. Han lämnar sedan staden för att uppleva lokala fisketekniker.

16:05

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger.

16:35

Sommargrillen

Hur gör man egentligen för att få till en perfekt helgrillad fisk? Per Ehrlund visar er hur man tillagar gös som han serverar med massor av läckra tillbehör.

16:55

James Martin's Spanish Adventure

I Valencia besöker James en risfarm. Avslutningsvis lagar James en musselsoppa med kikärter och skaldjur på båt.

17:50

Barossa valley with Justine Schofield

Enkelt är bäst i dagens avsnitt av Barossa där det serveras färsk grillad nektarin och halloumi toppad med honung. Nästa på menyn är möra och saftiga Shaved Beef Cheeseburgers, följt av vinprovning med Roxy.

18:20

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott med vänner gör det mesta av köttiga smaker i detta avsnitt. Medan Ainsley är på frukosttjänst lagar han potatis med blodpudding, pocherat ägg och krispig sriracha bacon.

19:15

For the Love of Bread

Wien är känt för sina konstnärliga genier som Mozart och Beethoven, och nu kommer staden även att bli känd för sina bagare. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela landet med levande demonstrationer.

19:45

Sanna Jörnvik

Idag gästas Sanna av den tv-aktuella Hugo Nilsson och tillsammans gör de en fantastiskt god risotto.

20:10

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Vilket utrymme du än har, trädgård eller ej, fortsätter Alan Titchmarsh sitt uppdrag för att få människor att odla sina egna frukter och grönsaker. Den här veckan, filmad av hans fru Alison i hans egna trädgård, skördar han de första rädisorna han planterade som frön i avsnitt 1 och tar sig in i sitt växthus för att odla några exotiska godsaker.

20:40

Helgdrinken med David

Bartendern David Kringlund tar med tittarna på en smakresa och visar oss hur man ror ihop en klassisk Kaffe Karlsson.

21:10

Det Goda livet med Anja Allvin

I detta avsnitt delar Anja med sig av det recept som charmade juryn i Sveriges Mästerkock: sin farmors saftiga och smakrika dumplings. En kulinarisk godbit!

21:25

Barossa valley with Justine Schofield

Enkelt är bäst i dagens avsnitt av Barossa där det serveras färsk grillad nektarin och halloumi toppad med honung. Nästa på menyn är möra och saftiga Shaved Beef Cheeseburgers, följt av vinprovning med Roxy.

21:55

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott med vänner gör det mesta av köttiga smaker i detta avsnitt. Medan Ainsley är på frukosttjänst lagar han potatis med blodpudding, pocherat ägg och krispig sriracha bacon.

22:50

For the Love of Bread

Wien är känt för sina konstnärliga genier som Mozart och Beethoven, och nu kommer staden även att bli känd för sina bagare. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela landet med levande demonstrationer.

23:20

Sanna Jörnvik

Idag gästas Sanna av den tv-aktuella Hugo Nilsson och tillsammans gör de en fantastiskt god risotto.

23:45

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Vilket utrymme du än har, trädgård eller ej, fortsätter Alan Titchmarsh sitt uppdrag för att få människor att odla sina egna frukter och grönsaker. Den här veckan, filmad av hans fru Alison i hans egna trädgård, skördar han de första rädisorna han planterade som frön i avsnitt 1 och tar sig in i sitt växthus för att odla några exotiska godsaker.

00:15

Helgdrinken med David

Bartendern David Kringlund tar med tittarna på en smakresa och visar oss hur man ror ihop en klassisk Kaffe Karlsson.

00:45

Det Goda livet med Anja Allvin

I detta avsnitt delar Anja med sig av det recept som charmade juryn i Sveriges Mästerkock: sin farmors saftiga och smakrika dumplings. En kulinarisk godbit!

01:00

Barossa valley with Justine Schofield

Enkelt är bäst i dagens avsnitt av Barossa där det serveras färsk grillad nektarin och halloumi toppad med honung. Nästa på menyn är möra och saftiga Shaved Beef Cheeseburgers, följt av vinprovning med Roxy.

01:30

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott med vänner gör det mesta av köttiga smaker i detta avsnitt. Medan Ainsley är på frukosttjänst lagar han potatis med blodpudding, pocherat ägg och krispig sriracha bacon.

02:25

For the Love of Bread

Wien är känt för sina konstnärliga genier som Mozart och Beethoven, och nu kommer staden även att bli känd för sina bagare. Andrew besöker Crust and Crumb Bread Festival, som samlar bagare från hela landet med levande demonstrationer.

02:55

Sanna Jörnvik

Idag gästas Sanna av den tv-aktuella Hugo Nilsson och tillsammans gör de en fantastiskt god risotto.

03:20

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Vilket utrymme du än har, trädgård eller ej, fortsätter Alan Titchmarsh sitt uppdrag för att få människor att odla sina egna frukter och grönsaker. Den här veckan, filmad av hans fru Alison i hans egna trädgård, skördar han de första rädisorna han planterade som frön i avsnitt 1 och tar sig in i sitt växthus för att odla några exotiska godsaker.

03:50

Helgdrinken med David

Bartendern David Kringlund tar med tittarna på en smakresa och visar oss hur man ror ihop en klassisk Kaffe Karlsson.

04:20

Det Goda livet med Anja Allvin

I detta avsnitt delar Anja med sig av det recept som charmade juryn i Sveriges Mästerkock: sin farmors saftiga och smakrika dumplings. En kulinarisk godbit!

Här hittar du vad som sänds på Godare idag