Dagens tv-tablå för Godare

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:45

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Skådespelerskan och kokbokförfattaren Silvia Colloca visar hur man lagar välsmakande men glutenfria italienska rätter. Hon visar tre hälsosamma rätter som alla kan njuta av.

06:30

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc har bott på den brittiska landsbygden i 30 år. Han firar den enorma utvecklingen på den brittiska matfronten med en spännande fylld paprika och gör en klassisk brunsås med en tvist.

07:00

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker olika producenter av gourmetprodukter och avslutar resan med att anordna en spektakulär grillfest på stranden som ett inslag under festivalen Gourmet Escape.

07:30

Middle East Feast with Shane Delia

Shane delar med sig av hemligheterna bakom en god frukost från mellanöstern som är ett bra sätt att börja dagen på.

08:00

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Gåsdumplings, grillad anka, oxbröst och malaysisk hemlagad mat är några av de rätter som serveras när kändiskocken Jimmy Shu letar efter Northern Territorys bästa kötträtt.

08:30

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.

08:55

Luke Nguyen's Street Food Asia

Resan genom Bangkoks gator fortsätter, och Luke jagar bland annat stadens bästa Tom Yum-soppa. Han besöker också en ikonisk matbod.

09:50

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Skådespelerskan och kokbokförfattaren Silvia Colloca visar hur man lagar välsmakande men glutenfria italienska rätter. Hon visar tre hälsosamma rätter som alla kan njuta av.

10:35

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc har bott på den brittiska landsbygden i 30 år. Han firar den enorma utvecklingen på den brittiska matfronten med en spännande fylld paprika och gör en klassisk brunsås med en tvist.

11:05

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker olika producenter av gourmetprodukter och avslutar resan med att anordna en spektakulär grillfest på stranden som ett inslag under festivalen Gourmet Escape.

11:35

Middle East Feast with Shane Delia

Shane delar med sig av hemligheterna bakom en god frukost från mellanöstern som är ett bra sätt att börja dagen på.

12:05

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Gåsdumplings, grillad anka, oxbröst och malaysisk hemlagad mat är några av de rätter som serveras när kändiskocken Jimmy Shu letar efter Northern Territorys bästa kötträtt.

12:35

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.

13:00

Luke Nguyen's Street Food Asia

Resan genom Bangkoks gator fortsätter, och Luke jagar bland annat stadens bästa Tom Yum-soppa. Han besöker också en ikonisk matbod.

13:55

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Skådespelerskan och kokbokförfattaren Silvia Colloca visar hur man lagar välsmakande men glutenfria italienska rätter. Hon visar tre hälsosamma rätter som alla kan njuta av.

14:40

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc har bott på den brittiska landsbygden i 30 år. Han firar den enorma utvecklingen på den brittiska matfronten med en spännande fylld paprika och gör en klassisk brunsås med en tvist.

15:10

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker olika producenter av gourmetprodukter och avslutar resan med att anordna en spektakulär grillfest på stranden som ett inslag under festivalen Gourmet Escape.

15:40

Middle East Feast with Shane Delia

Shane delar med sig av hemligheterna bakom en god frukost från mellanöstern som är ett bra sätt att börja dagen på.

16:10

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Gåsdumplings, grillad anka, oxbröst och malaysisk hemlagad mat är några av de rätter som serveras när kändiskocken Jimmy Shu letar efter Northern Territorys bästa kötträtt.

16:40

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.

17:05

Luke Nguyen's Street Food Asia

Resan genom Bangkoks gator fortsätter, och Luke jagar bland annat stadens bästa Tom Yum-soppa. Han besöker också en ikonisk matbod.

18:00

Garanterat gott

Mattias lagar pizza med sparris, päron och valnötter.

18:20

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte till Tingsryd och Sveriges billigaste café med 2000 kronor på fickan. Frågan var enkel: vad får man för så mycket pengar på ett café där en kaffe kostar 1,50 kronor?

18:35

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland.

19:05

Wild Harvest

En närmare titt på skörden i södra Oregon, som musslor, rädisor och tång.

19:35

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och stjärnkocken Tom Victor Gausdal tittar närmare på fisken ur ett hållbart perspektiv.

19:45

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

20:25

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

20:45

Garanterat gott

Mattias lagar pizza med sparris, päron och valnötter.

21:05

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte till Tingsryd och Sveriges billigaste café med 2000 kronor på fickan. Frågan var enkel: vad får man för så mycket pengar på ett café där en kaffe kostar 1,50 kronor?

21:20

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland.

21:50

Wild Harvest

En närmare titt på skörden i södra Oregon, som musslor, rädisor och tång.

22:20

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och stjärnkocken Tom Victor Gausdal tittar närmare på fisken ur ett hållbart perspektiv.

22:30

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

23:10

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

23:30

Garanterat gott

Mattias lagar pizza med sparris, päron och valnötter.

23:50

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte till Tingsryd och Sveriges billigaste café med 2000 kronor på fickan. Frågan var enkel: vad får man för så mycket pengar på ett café där en kaffe kostar 1,50 kronor?

00:05

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland.

00:35

Wild Harvest

En närmare titt på skörden i södra Oregon, som musslor, rädisor och tång.

01:05

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och stjärnkocken Tom Victor Gausdal tittar närmare på fisken ur ett hållbart perspektiv.

01:15

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

01:55

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

02:15

Garanterat gott

Mattias lagar pizza med sparris, päron och valnötter.

02:35

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri åkte till Tingsryd och Sveriges billigaste café med 2000 kronor på fickan. Frågan var enkel: vad får man för så mycket pengar på ett café där en kaffe kostar 1,50 kronor?

02:50

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland.

03:20

Wild Harvest

En närmare titt på skörden i södra Oregon, som musslor, rädisor och tång.

04:00

Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och stjärnkocken Tom Victor Gausdal tittar närmare på fisken ur ett hållbart perspektiv.