Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:50 | Simply ItalianMästerkocken Valentino Mercatile visar hur man lagar en spektakulär Ravioli Uovo. Mästerkocken Valentino Mercatile visar hur man lagar en spektakulär Ravioli Uovo
|
06:20 | Rachel Khoo: My Swedish KitchenRachel får följa med på hummerfiske. Hon besöker sommarorten Smögen där hon får prova på hummer och andra lokala delikatesser. Tillbaka i sin stuga lagar hon en poké bowl med gravlax samt en härlig kokosefterrätt. Rachel får följa med på hummerfiske. Hon besöker sommarorten Smögen där hon får prova på hummer och andra lokala delikatesser. Tillbaka i sin stuga lagar hon en poké bowl med gravlax samt en härlig kokosefterrätt
|
06:45 | Victor & VictoriaForskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten
|
06:55 | Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry OnJamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter. Jamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter
|
07:20 | Asia Unplated with Diana ChanJacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt. Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt
|
08:15 | Rick Stein's IndiaRick Stein från BBC reser på en spektakulär resa genom Indien på jakt efter inspiration för nya recept och den perfekta curryn. Rick Stein från BBC reser på en spektakulär resa genom Indien på jakt efter inspiration för nya recept och den perfekta curryn
|
09:30 | Simply ItalianMästerkocken Valentino Mercatile visar hur man lagar en spektakulär Ravioli Uovo. Mästerkocken Valentino Mercatile visar hur man lagar en spektakulär Ravioli Uovo
|
10:00 | Rachel Khoo: My Swedish KitchenRachel får följa med på hummerfiske. Hon besöker sommarorten Smögen där hon får prova på hummer och andra lokala delikatesser. Tillbaka i sin stuga lagar hon en poké bowl med gravlax samt en härlig kokosefterrätt. Rachel får följa med på hummerfiske. Hon besöker sommarorten Smögen där hon får prova på hummer och andra lokala delikatesser. Tillbaka i sin stuga lagar hon en poké bowl med gravlax samt en härlig kokosefterrätt
|
10:25 | Victor & VictoriaForskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten
|
10:35 | Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry OnJamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter. Jamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter
|
11:00 | Asia Unplated with Diana ChanJacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt. Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt
|
11:55 | Rick Stein's IndiaRick Stein från BBC reser på en spektakulär resa genom Indien på jakt efter inspiration för nya recept och den perfekta curryn. Rick Stein från BBC reser på en spektakulär resa genom Indien på jakt efter inspiration för nya recept och den perfekta curryn
|
13:10 | Simply ItalianMästerkocken Valentino Mercatile visar hur man lagar en spektakulär Ravioli Uovo. Mästerkocken Valentino Mercatile visar hur man lagar en spektakulär Ravioli Uovo
|
13:40 | Rachel Khoo: My Swedish KitchenRachel får följa med på hummerfiske. Hon besöker sommarorten Smögen där hon får prova på hummer och andra lokala delikatesser. Tillbaka i sin stuga lagar hon en poké bowl med gravlax samt en härlig kokosefterrätt. Rachel får följa med på hummerfiske. Hon besöker sommarorten Smögen där hon får prova på hummer och andra lokala delikatesser. Tillbaka i sin stuga lagar hon en poké bowl med gravlax samt en härlig kokosefterrätt
|
14:05 | Victor & VictoriaForskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten
|
14:15 | Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry OnJamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter. Jamie Oliver förbereder curry med stekta grönsaker och nanbröd på sidan. Dessutom delar han med sig av två gamla favoriter
|
14:40 | Asia Unplated with Diana ChanJacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt. Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt
|
15:35 | Rick Stein's IndiaRick Stein från BBC reser på en spektakulär resa genom Indien på jakt efter inspiration för nya recept och den perfekta curryn. Rick Stein från BBC reser på en spektakulär resa genom Indien på jakt efter inspiration för nya recept och den perfekta curryn
|
16:50 | Simply ItalianMästerkocken Valentino Mercatile visar hur man lagar en spektakulär Ravioli Uovo. Mästerkocken Valentino Mercatile visar hur man lagar en spektakulär Ravioli Uovo
|
17:20 | Rachel Khoo: My Swedish KitchenRachel får lära sig mer om skaldjursfiske och hur man serverar skaldjur på svenskt vis. Hon bestämmer sig för att bjuda in sina vänner till en äkta kräftskiva och avslutar det hela med en traditionell svensk ostkaka med hjortron. Rachel får lära sig mer om skaldjursfiske och hur man serverar skaldjur på svenskt vis. Hon bestämmer sig för att bjuda in sina vänner till en äkta kräftskiva och avslutar det hela med en traditionell svensk ostkaka med hjortron
|
17:45 | Victor & VictoriaVarför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt. Varför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt
|
18:00 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
18:30 | Two Hairy' Bikers - Comfort FoodSimon och David lagar mat för kropp och själ, rätter som är både nyttiga och goda. Värmande soppor, en fräsch och nyttig sorts pudding samt en sundare version av burgare med pommes frites. Simon och David lagar mat för kropp och själ, rätter som är både nyttiga och goda. Värmande soppor, en fräsch och nyttig sorts pudding samt en sundare version av burgare med pommes frites Regi: Michelle Crowley
|
19:20 | Anjum Anand's Spice StoriesAnjum är fast besluten att motbevisa fördomen kring att all indisk mat är mäktig och fet och visar upp några fräscha och nyttiga rätter. Anjum är fast besluten att motbevisa fördomen kring att all indisk mat är mäktig och fet och visar upp några fräscha och nyttiga rätter
|
19:50 | Godare MixHär kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram. Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram Regi: Øivind Lindøe |
20:10 | Rachel Khoo: My Swedish KitchenRachel får lära sig mer om skaldjursfiske och hur man serverar skaldjur på svenskt vis. Hon bestämmer sig för att bjuda in sina vänner till en äkta kräftskiva och avslutar det hela med en traditionell svensk ostkaka med hjortron. Rachel får lära sig mer om skaldjursfiske och hur man serverar skaldjur på svenskt vis. Hon bestämmer sig för att bjuda in sina vänner till en äkta kräftskiva och avslutar det hela med en traditionell svensk ostkaka med hjortron
|
20:35 | Victor & VictoriaVarför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt. Varför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt
|
20:50 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
21:20 | Two Hairy' Bikers - Comfort FoodSimon och David lagar mat för kropp och själ, rätter som är både nyttiga och goda. Värmande soppor, en fräsch och nyttig sorts pudding samt en sundare version av burgare med pommes frites. Simon och David lagar mat för kropp och själ, rätter som är både nyttiga och goda. Värmande soppor, en fräsch och nyttig sorts pudding samt en sundare version av burgare med pommes frites Regi: Michelle Crowley
|
22:10 | Anjum Anand's Spice StoriesAnjum är fast besluten att motbevisa fördomen kring att all indisk mat är mäktig och fet och visar upp några fräscha och nyttiga rätter. Anjum är fast besluten att motbevisa fördomen kring att all indisk mat är mäktig och fet och visar upp några fräscha och nyttiga rätter
|
22:40 | Godare MixHär kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram. Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram Regi: Øivind Lindøe |
23:00 | Rachel Khoo: My Swedish KitchenRachel får lära sig mer om skaldjursfiske och hur man serverar skaldjur på svenskt vis. Hon bestämmer sig för att bjuda in sina vänner till en äkta kräftskiva och avslutar det hela med en traditionell svensk ostkaka med hjortron. Rachel får lära sig mer om skaldjursfiske och hur man serverar skaldjur på svenskt vis. Hon bestämmer sig för att bjuda in sina vänner till en äkta kräftskiva och avslutar det hela med en traditionell svensk ostkaka med hjortron
|
23:25 | Victor & VictoriaVarför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt. Varför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt
|
23:40 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
00:10 | Two Hairy' Bikers - Comfort FoodSimon och David lagar mat för kropp och själ, rätter som är både nyttiga och goda. Värmande soppor, en fräsch och nyttig sorts pudding samt en sundare version av burgare med pommes frites. Simon och David lagar mat för kropp och själ, rätter som är både nyttiga och goda. Värmande soppor, en fräsch och nyttig sorts pudding samt en sundare version av burgare med pommes frites Regi: Michelle Crowley
|
01:00 | Anjum Anand's Spice StoriesAnjum är fast besluten att motbevisa fördomen kring att all indisk mat är mäktig och fet och visar upp några fräscha och nyttiga rätter. Anjum är fast besluten att motbevisa fördomen kring att all indisk mat är mäktig och fet och visar upp några fräscha och nyttiga rätter
|
01:30 | Godare MixHär kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram. Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram Regi: Øivind Lindøe |
01:50 | Rachel Khoo: My Swedish KitchenRachel får lära sig mer om skaldjursfiske och hur man serverar skaldjur på svenskt vis. Hon bestämmer sig för att bjuda in sina vänner till en äkta kräftskiva och avslutar det hela med en traditionell svensk ostkaka med hjortron. Rachel får lära sig mer om skaldjursfiske och hur man serverar skaldjur på svenskt vis. Hon bestämmer sig för att bjuda in sina vänner till en äkta kräftskiva och avslutar det hela med en traditionell svensk ostkaka med hjortron
|
02:15 | Victor & VictoriaVarför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt. Varför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt
|
02:30 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
03:00 | Two Hairy' Bikers - Comfort FoodSimon och David lagar mat för kropp och själ, rätter som är både nyttiga och goda. Värmande soppor, en fräsch och nyttig sorts pudding samt en sundare version av burgare med pommes frites. Simon och David lagar mat för kropp och själ, rätter som är både nyttiga och goda. Värmande soppor, en fräsch och nyttig sorts pudding samt en sundare version av burgare med pommes frites Regi: Michelle Crowley
|
03:50 | Anjum Anand's Spice StoriesAnjum är fast besluten att motbevisa fördomen kring att all indisk mat är mäktig och fet och visar upp några fräscha och nyttiga rätter. Anjum är fast besluten att motbevisa fördomen kring att all indisk mat är mäktig och fet och visar upp några fräscha och nyttiga rätter
|
04:20 | Godare MixHär kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram. Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram Regi: Øivind Lindøe |