Tv-Tablå för Godare torsdag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:25

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

06:20

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre gör en utflykt till några av sina favoriter från Malmös falafel-scen och hälsar på hos Falafel by Youssif för prisvinnande falafel gjord med kärlek, äter en förädlad falafelsallad hos Falafel & Burgers samt gör ett besök hos Mutantur för att ta en tugga på Malmös dyraste falafel med tryffel.

06:30

Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.

07:00

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.

07:15

Middle East Feast with Shane Delia

Shane njuter av de bästa sötsakerna som Mellanöstern har att erbjuda, inklusive bakverk i lager, doftande siraper, knapriga nötter och torkad frukt.

07:55

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine visar hur du kan tillaga räkor på ett enkelt men välsmakande tropiskt sätt. Hon förbereder sedan en lyxig viltburgare med foie gras och förbereder en lätt carpaccio.

08:20

Vanishing Foods

Aun Koh anländer till Jodhpur, Indien för en köttgryta som kallas Kachar Maans. Denna rätt brukade tillagas i djungeln med viltkött som jagats på kungliga expeditioner.

08:50

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

09:45

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre gör en utflykt till några av sina favoriter från Malmös falafel-scen och hälsar på hos Falafel by Youssif för prisvinnande falafel gjord med kärlek, äter en förädlad falafelsallad hos Falafel & Burgers samt gör ett besök hos Mutantur för att ta en tugga på Malmös dyraste falafel med tryffel.

09:55

Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.

10:25

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.

10:40

Middle East Feast with Shane Delia

Shane njuter av de bästa sötsakerna som Mellanöstern har att erbjuda, inklusive bakverk i lager, doftande siraper, knapriga nötter och torkad frukt.

11:20

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine visar hur du kan tillaga räkor på ett enkelt men välsmakande tropiskt sätt. Hon förbereder sedan en lyxig viltburgare med foie gras och förbereder en lätt carpaccio.

11:45

Vanishing Foods

Aun Koh anländer till Jodhpur, Indien för en köttgryta som kallas Kachar Maans. Denna rätt brukade tillagas i djungeln med viltkött som jagats på kungliga expeditioner.

12:15

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

13:10

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre gör en utflykt till några av sina favoriter från Malmös falafel-scen och hälsar på hos Falafel by Youssif för prisvinnande falafel gjord med kärlek, äter en förädlad falafelsallad hos Falafel & Burgers samt gör ett besök hos Mutantur för att ta en tugga på Malmös dyraste falafel med tryffel.

13:20

Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.

13:50

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.

14:05

Middle East Feast with Shane Delia

Shane njuter av de bästa sötsakerna som Mellanöstern har att erbjuda, inklusive bakverk i lager, doftande siraper, knapriga nötter och torkad frukt.

14:45

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine visar hur du kan tillaga räkor på ett enkelt men välsmakande tropiskt sätt. Hon förbereder sedan en lyxig viltburgare med foie gras och förbereder en lätt carpaccio.

15:10

Vanishing Foods

Aun Koh anländer till Jodhpur, Indien för en köttgryta som kallas Kachar Maans. Denna rätt brukade tillagas i djungeln med viltkött som jagats på kungliga expeditioner.

15:40

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

16:35

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre gör en utflykt till några av sina favoriter från Malmös falafel-scen och hälsar på hos Falafel by Youssif för prisvinnande falafel gjord med kärlek, äter en förädlad falafelsallad hos Falafel & Burgers samt gör ett besök hos Mutantur för att ta en tugga på Malmös dyraste falafel med tryffel.

16:45

Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.

17:15

Växtbaserat med Thess

Följ med Thess till det lokala bageriet när hon köper surdegsbröd som sedan toppas med smakrik rödbetshummus, tofu scramble och snabbsyrad gurka - det dukas upp för grön brunch.

17:30

Middle East Feast with Shane Delia

Shane njuter av de bästa sötsakerna som Mellanöstern har att erbjuda, inklusive bakverk i lager, doftande siraper, knapriga nötter och torkad frukt.

18:10

Jack Stein: Inside the Box

Jack besöker Graham Manzes ål- och pajbutik i London för att smaka på inlagda ål och höra historien bakom rätten. Han testar också några improviserade rätter med ål, men hur lätt är det att improvisera med den här fisken?

18:40

Markiz Inspirerar

Markiz Tainton inspirerar med goda recept.

18:55

Matglädje med Ayla

Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.

19:10

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter förfinar sin passion för havets läckerheter och dyker efter havsöron. Han lagar en frestande måltid av lokal havskräfta, öring och smakar av med Margareth River-gin.

19:45

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lägger den här gången en hel abborre på grillen till lunch vid vattnet. Sedan lagar kocken Jerome kyckling med grönsaker och Justine lagar vit chokladmousse med tropiska frukter.

20:10

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.

20:30

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

20:50

Jack Stein: Inside the Box

Jack besöker Graham Manzes ål- och pajbutik i London för att smaka på inlagda ål och höra historien bakom rätten. Han testar också några improviserade rätter med ål, men hur lätt är det att improvisera med den här fisken?

21:20

Markiz Inspirerar

Markiz Tainton inspirerar med goda recept.

21:35

Matglädje med Ayla

Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.

21:50

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter förfinar sin passion för havets läckerheter och dyker efter havsöron. Han lagar en frestande måltid av lokal havskräfta, öring och smakar av med Margareth River-gin.

22:25

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lägger den här gången en hel abborre på grillen till lunch vid vattnet. Sedan lagar kocken Jerome kyckling med grönsaker och Justine lagar vit chokladmousse med tropiska frukter.

22:50

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.

23:10

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

23:30

Jack Stein: Inside the Box

Jack besöker Graham Manzes ål- och pajbutik i London för att smaka på inlagda ål och höra historien bakom rätten. Han testar också några improviserade rätter med ål, men hur lätt är det att improvisera med den här fisken?

00:00

Markiz Inspirerar

Markiz Tainton inspirerar med goda recept.

00:15

Matglädje med Ayla

Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.

00:30

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter förfinar sin passion för havets läckerheter och dyker efter havsöron. Han lagar en frestande måltid av lokal havskräfta, öring och smakar av med Margareth River-gin.

01:05

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lägger den här gången en hel abborre på grillen till lunch vid vattnet. Sedan lagar kocken Jerome kyckling med grönsaker och Justine lagar vit chokladmousse med tropiska frukter.

01:30

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.

01:50

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

02:10

Jack Stein: Inside the Box

Jack besöker Graham Manzes ål- och pajbutik i London för att smaka på inlagda ål och höra historien bakom rätten. Han testar också några improviserade rätter med ål, men hur lätt är det att improvisera med den här fisken?

02:40

Markiz Inspirerar

Markiz Tainton inspirerar med goda recept.

02:55

Matglädje med Ayla

Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.

03:10

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter förfinar sin passion för havets läckerheter och dyker efter havsöron. Han lagar en frestande måltid av lokal havskräfta, öring och smakar av med Margareth River-gin.

04:05

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lägger den här gången en hel abborre på grillen till lunch vid vattnet. Sedan lagar kocken Jerome kyckling med grönsaker och Justine lagar vit chokladmousse med tropiska frukter.

04:30

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.