Tv-Tablå för Godare torsdag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:15

Barossa valley with Justine Schofield

Justine reser till en vacker fruktträdgård för att göra pocherad persika med nyplockad frukt. Justine fortsätter sin resa genom Barossa Valley och träffar köksmästaren Derek Salmon.

05:50

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux serverar en planka fylld med goda råvaror. Ett besök på en restaurang vid Medelhavskusten inspirerar honom till hans val av förrätt - en rökt fisktallrik. Därefter en huvudrätt av rik nötkindsgryta och en saltkaramell-och valnötstårta.

06:40

Remarkable Places to Eat

TV- och radiovärden Dermot O'Leary tar Fred Sirieix till Puglia i Italiens djupa söder till sina favorit restauranger och visar upp enkla men utsökta cucina povera eller som det också kallas fattigmans matlagning.

07:35

Rick Stein's Cornwall

Rick söker musslor i sina favorit-klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost.

08:10

James Martin's Spanish Adventure

James introduceras till carcamusa i Castilla-La Mancha, provar lokal marsipan, träffar en ekologisk honungsproducent och ser hur manchego tillverkas.

09:00

James Martin's Spanish Adventure

I Extremadura visas James hur Migas är gjord, han möter en prisvinnande tortillakock och besöker ett lokalt bryggeri.

09:50

Mary Berry Makes It Easy

Mary träffar Anton Du Beke i soliga Bournemouth för att lära honom enkla recept, perfekta för en total nybörjare. De hinner även med en waltz längs bryggan och en tur på pariserhjulet.

10:25

Ett Gott Land

För den söta avslutningen efter middagen tillagar Gabriel en dekadent brynt mandelkaka, serverad med vispad punchkräm, salt kolasås och krispiga popcorn för en härlig kontrast i texturer.

10:45

Barossa valley with Justine Schofield

Justine reser till en vacker fruktträdgård för att göra pocherad persika med nyplockad frukt. Justine fortsätter sin resa genom Barossa Valley och träffar köksmästaren Derek Salmon.

11:20

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux serverar en planka fylld med goda råvaror. Ett besök på en restaurang vid Medelhavskusten inspirerar honom till hans val av förrätt - en rökt fisktallrik. Därefter en huvudrätt av rik nötkindsgryta och en saltkaramell-och valnötstårta.

12:10

Remarkable Places to Eat

TV- och radiovärden Dermot O'Leary tar Fred Sirieix till Puglia i Italiens djupa söder till sina favorit restauranger och visar upp enkla men utsökta cucina povera eller som det också kallas fattigmans matlagning.

13:05

Rick Stein's Cornwall

Rick söker musslor i sina favorit-klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost.

13:40

James Martin's Spanish Adventure

James introduceras till carcamusa i Castilla-La Mancha, provar lokal marsipan, träffar en ekologisk honungsproducent och ser hur manchego tillverkas.

14:30

James Martin's Spanish Adventure

I Extremadura visas James hur Migas är gjord, han möter en prisvinnande tortillakock och besöker ett lokalt bryggeri.

15:20

Mary Berry Makes It Easy

Mary träffar Anton Du Beke i soliga Bournemouth för att lära honom enkla recept, perfekta för en total nybörjare. De hinner även med en waltz längs bryggan och en tur på pariserhjulet.

15:55

Ett Gott Land

För den söta avslutningen efter middagen tillagar Gabriel en dekadent brynt mandelkaka, serverad med vispad punchkräm, salt kolasås och krispiga popcorn för en härlig kontrast i texturer.

16:15

Barossa valley with Justine Schofield

Justine reser till en vacker fruktträdgård för att göra pocherad persika med nyplockad frukt. Justine fortsätter sin resa genom Barossa Valley och träffar köksmästaren Derek Salmon.

16:50

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux serverar en planka fylld med goda råvaror. Ett besök på en restaurang vid Medelhavskusten inspirerar honom till hans val av förrätt - en rökt fisktallrik. Därefter en huvudrätt av rik nötkindsgryta och en saltkaramell-och valnötstårta.

17:40

Remarkable Places to Eat

TV- och radiovärden Dermot O'Leary tar Fred Sirieix till Puglia i Italiens djupa söder till sina favorit restauranger och visar upp enkla men utsökta cucina povera eller som det också kallas fattigmans matlagning.

18:35

For the Love of Bread

Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch på denna konkurrensutsatta och växande marknad. Andrew provsmakar det lokala kaffet, en glutenfri surdegsbröd och ett signatur-rågbröd.

19:05

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.

19:35

Festligheter med Catarina König

Catarina König ger tips på en trerättersmeny inspirerad av havets läckerheter. Det bjuds på Chips med en örtig creme fraiche och löjrom, Belgiens klassiska moules frites med saffransaioli samt världens enklaste dessert: affogato med hasselnötslikör.

19:50

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie visar oss sina läckra fyllda paprikor, som serveras på en kraftig gryta av svarta bönor, med avokado och fetaost.

20:20

Guillaume's Paris

Chef Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med att utforska stadens bohemiska centrum, inklusive en provsmakning av Parisisk öl och det intressanta området Edith Piaf levde i.

20:50

John Torode's Ireland

John besöker Burren där han lär sig konsten att laga confit på fläskkött. Han får även vara med under hela processen från böna till chokladkaka på en avlägsen chokladfabrik, samt tillagar hummer vid Flaggy Shore.

21:40

John Torode's Ireland

John ger sig ut på en off road-tur på Inis Mor. Han träffar en getbonde som är känd för sina prisvinnande ostar och skördar sjögräs med Jenny O'Halloran på Aran-kusten.

22:30

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

22:40

For the Love of Bread

Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch på denna konkurrensutsatta och växande marknad. Andrew provsmakar det lokala kaffet, en glutenfri surdegsbröd och ett signatur-rågbröd.

23:10

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.

23:40

Festligheter med Catarina König

Catarina König ger tips på en trerättersmeny inspirerad av havets läckerheter. Det bjuds på Chips med en örtig creme fraiche och löjrom, Belgiens klassiska moules frites med saffransaioli samt världens enklaste dessert: affogato med hasselnötslikör.

23:55

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie visar oss sina läckra fyllda paprikor, som serveras på en kraftig gryta av svarta bönor, med avokado och fetaost.

00:25

Guillaume's Paris

Chef Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med att utforska stadens bohemiska centrum, inklusive en provsmakning av Parisisk öl och det intressanta området Edith Piaf levde i.

00:55

John Torode's Ireland

John besöker Burren där han lär sig konsten att laga confit på fläskkött. Han får även vara med under hela processen från böna till chokladkaka på en avlägsen chokladfabrik, samt tillagar hummer vid Flaggy Shore.

01:45

John Torode's Ireland

John ger sig ut på en off road-tur på Inis Mor. Han träffar en getbonde som är känd för sina prisvinnande ostar och skördar sjögräs med Jenny O'Halloran på Aran-kusten.

02:35

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

02:45

For the Love of Bread

Berlins bagerigemenskap är livlig med många konsthantverksbagare som skapar sin egen nisch på denna konkurrensutsatta och växande marknad. Andrew provsmakar det lokala kaffet, en glutenfri surdegsbröd och ett signatur-rågbröd.

03:15

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.

03:45

Festligheter med Catarina König

Catarina König ger tips på en trerättersmeny inspirerad av havets läckerheter. Det bjuds på Chips med en örtig creme fraiche och löjrom, Belgiens klassiska moules frites med saffransaioli samt världens enklaste dessert: affogato med hasselnötslikör.

04:00

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie visar oss sina läckra fyllda paprikor, som serveras på en kraftig gryta av svarta bönor, med avokado och fetaost.

04:30

Guillaume's Paris

Chef Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med att utforska stadens bohemiska centrum, inklusive en provsmakning av Parisisk öl och det intressanta området Edith Piaf levde i.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag