Tv-Tablå för Godare torsdag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:30

Joe Fattorini - Vinälskaren

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.

06:00

Sofias husmanskost

Vem älskar inte skomakarlåda? Sofia Henriksson visar hur hon gör denna klassiker med potatispuré, bacon och rödvinssås.

06:15

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker tre främmande familjer med tre olika bakgrunder för att se vilket julbord han gillar mest - och framför allt för att lära känna underbara människor.

06:40

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith tillagar sina egna grillklassiker. Han sätter också sin egen twist på en traditionell ägg benedict. Den hemliga måltiden är såklart en överraskning, men kommer förhoppningsvis att imponera även på den petigaste matgästen.

07:15

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

07:20

Asia Unplated with Diana Chan

Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt.

07:55

Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigellas jul har nordiskt tema med massor av läckra rätter som ger värme och lycka. Mat som lyser upp även de mörkaste dagarna. Nu kan julen komma.

09:25

Joe Fattorini - Vinälskaren

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.

09:55

Sofias husmanskost

Vem älskar inte skomakarlåda? Sofia Henriksson visar hur hon gör denna klassiker med potatispuré, bacon och rödvinssås.

10:10

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker tre främmande familjer med tre olika bakgrunder för att se vilket julbord han gillar mest - och framför allt för att lära känna underbara människor.

10:35

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith tillagar sina egna grillklassiker. Han sätter också sin egen twist på en traditionell ägg benedict. Den hemliga måltiden är såklart en överraskning, men kommer förhoppningsvis att imponera även på den petigaste matgästen.

11:10

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

11:15

Asia Unplated with Diana Chan

Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt.

11:50

Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigellas jul har nordiskt tema med massor av läckra rätter som ger värme och lycka. Mat som lyser upp även de mörkaste dagarna. Nu kan julen komma.

13:20

Joe Fattorini - Vinälskaren

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert.

13:50

Sofias husmanskost

Vem älskar inte skomakarlåda? Sofia Henriksson visar hur hon gör denna klassiker med potatispuré, bacon och rödvinssås.

14:05

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker tre främmande familjer med tre olika bakgrunder för att se vilket julbord han gillar mest - och framför allt för att lära känna underbara människor.

14:30

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith tillagar sina egna grillklassiker. Han sätter också sin egen twist på en traditionell ägg benedict. Den hemliga måltiden är såklart en överraskning, men kommer förhoppningsvis att imponera även på den petigaste matgästen.

15:05

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

15:10

Asia Unplated with Diana Chan

Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt.

15:45

Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigellas jul har nordiskt tema med massor av läckra rätter som ger värme och lycka. Mat som lyser upp även de mörkaste dagarna. Nu kan julen komma.

17:15

The Wine Show

Matthew Goode och James Purefoy får i uppdrag att sätta samman ett vinpaket som passar till en sexrätterslunch. I Cotignac i Provence provsmakar de några utsökta roséviner, men det är Jancis Robinson som får det sista ordet.

18:15

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet gör ätbara julklappar. Det görs mördegskex med rosmarin och parmesan, julgranskex och en pepparkaksjulkrans.

19:15

Nigella: Cook, Eat, Repeat

Nigella erbjuder mat som kan lysa upp även den mörkaste dagen. Hon visar oss sin version av bhorta, en indisk rätt med stekta och mosade grönsaker. Dessutom introducerar hon oss för koreansk gochujang-pasta, och gör lammlägg i en aromatisk soppa.

19:55

Mamma & Jimmy Guo

I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.

20:15

Ainsleys Good Mood Food

Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.

21:15

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

21:35

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

21:40

The Wine Show

Matthew Goode och James Purefoy får i uppdrag att sätta samman ett vinpaket som passar till en sexrätterslunch. I Cotignac i Provence provsmakar de några utsökta roséviner, men det är Jancis Robinson som får det sista ordet.

22:40

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet gör ätbara julklappar. Det görs mördegskex med rosmarin och parmesan, julgranskex och en pepparkaksjulkrans.

23:40

Nigella: Cook, Eat, Repeat

Nigella erbjuder mat som kan lysa upp även den mörkaste dagen. Hon visar oss sin version av bhorta, en indisk rätt med stekta och mosade grönsaker. Dessutom introducerar hon oss för koreansk gochujang-pasta, och gör lammlägg i en aromatisk soppa.

00:20

Mamma & Jimmy Guo

I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.

00:40

Ainsleys Good Mood Food

Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.

01:40

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

02:00

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

02:05

The Wine Show

Matthew Goode och James Purefoy får i uppdrag att sätta samman ett vinpaket som passar till en sexrätterslunch. I Cotignac i Provence provsmakar de några utsökta roséviner, men det är Jancis Robinson som får det sista ordet.

03:05

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet gör ätbara julklappar. Det görs mördegskex med rosmarin och parmesan, julgranskex och en pepparkaksjulkrans.

04:05

Nigella: Cook, Eat, Repeat

Nigella erbjuder mat som kan lysa upp även den mörkaste dagen. Hon visar oss sin version av bhorta, en indisk rätt med stekta och mosade grönsaker. Dessutom introducerar hon oss för koreansk gochujang-pasta, och gör lammlägg i en aromatisk soppa.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag