Tv-Tablå för Godare torsdag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:00

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain är i Västra England för att ta en titt på sina två favoritingredienser, sylt och vitlök.

05:35

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Wales för att uppleva det som har gjort det till en foodie-destination, och lär sig att valla får.

06:10

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott bjuder på en ärt och myntsoppa som serveras till krispig pancetta och fetaost toasts. Popstjärnan och skådespelaren Martenn Kemp dyker också upp för att laga en fiskrätt av stekt tonfisk och rostade tomater.

07:00

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

07:50

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek.

08:40

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux besöker en grisfarm och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt. Till kvällen bjuder Michel över vänner på en sockerglaserad melon fylld med champagne och citronsorbet.

09:30

James Martin's Spanish Adventure

I Costa Del Sol visas James hur paella är gjord och han besöker den förlorade byn El Acebuchal. Han besöker även en citrusfarm och ser hur Moscatel-glass görs.

10:20

James Martin's Spanish Adventure

James turnerar i Cordoba på en Tuk Tuk. Han besöker en matmarknad, äter oxsvans på en Michelin-stjärnig restaurang och avslutningsvis lagar James aubergine på två olika sätt.

11:15

Sofias husmanskost

Matinspiratören Sofia Henriksson visar sin bästa version av hemlagad pannbiff med kokt potatis, pressgurka, rårörda lingon och karamelliserad lök.

11:30

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek.

12:20

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux besöker en grisfarm och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt. Till kvällen bjuder Michel över vänner på en sockerglaserad melon fylld med champagne och citronsorbet.

13:10

James Martin's Spanish Adventure

I Costa Del Sol visas James hur paella är gjord och han besöker den förlorade byn El Acebuchal. Han besöker även en citrusfarm och ser hur Moscatel-glass görs.

14:00

James Martin's Spanish Adventure

James turnerar i Cordoba på en Tuk Tuk. Han besöker en matmarknad, äter oxsvans på en Michelin-stjärnig restaurang och avslutningsvis lagar James aubergine på två olika sätt.

14:55

Sofias husmanskost

Matinspiratören Sofia Henriksson visar sin bästa version av hemlagad pannbiff med kokt potatis, pressgurka, rårörda lingon och karamelliserad lök.

15:10

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek.

16:00

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux besöker en grisfarm och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt. Till kvällen bjuder Michel över vänner på en sockerglaserad melon fylld med champagne och citronsorbet.

16:50

James Martin's Spanish Adventure

I Costa Del Sol visas James hur paella är gjord och han besöker den förlorade byn El Acebuchal. Han besöker även en citrusfarm och ser hur Moscatel-glass görs.

17:40

James Martin's Spanish Adventure

James turnerar i Cordoba på en Tuk Tuk. Han besöker en matmarknad, äter oxsvans på en Michelin-stjärnig restaurang och avslutningsvis lagar James aubergine på två olika sätt.

18:35

Sofias husmanskost

Matinspiratören Sofia Henriksson visar sin bästa version av hemlagad pannbiff med kokt potatis, pressgurka, rårörda lingon och karamelliserad lök.

18:50

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek.

19:40

Thomas Sjögrens nordiska smakresa

Vi följer med till västkusten där Thomas Sjögren visar hur man grillar lammracks till perfektion, serverade med vitlöksstekt potatis och en krämig yoghurt.

20:05

Campogianis matresa

Dags att möta Kalabriens hetta! Här serveras tre rätter med sting i. Avsnittet bjuder på mycket hetta och mycket smak.

20:35

Middag med Dante Zia

Detta avsnitt bjuder kocken Dante Zia på en smakupplevelse från Toscana när han tillagar en delikat laxpasta med fräscha ingredienser och autentiska italienska smaker. Följ med när Dante guidar tittarna genom de enkla stegen för att skapa denna läckra och eleganta rätt.

20:50

Stanley Tucci: Searching for Italy

I modets huvudstad Milano får Stanley en lektion i verklig livsnjutning. Han bjuds på en äkta aperitivo och tar sig an den älskade rätten pasta pizzoccheri.

21:40

James Martin's American Adventure

James Martins äventyr fortsätter när han anländer till Austin. Där börjar han dagen med att besöka en av stadens mest berömda food trucks och smakar på deras veganska BBQ-rätter.

22:10

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott blir kreativ med blommiga smaker och doftande kycklingkebab med saffran, kardemumma och rosenvattenris. April Jackson har en romprovning med en expert innan hon bjuder på bananbröd med rom.

23:00

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott med vänner gör det mesta av köttiga smaker i detta avsnitt. Medan Ainsley är på frukosttjänst lagar han potatis med blodpudding, pocherat ägg och krispig sriracha bacon.

23:50

Thomas Sjögrens nordiska smakresa

Vi följer med till västkusten där Thomas Sjögren visar hur man grillar lammracks till perfektion, serverade med vitlöksstekt potatis och en krämig yoghurt.

00:15

Campogianis matresa

Dags att möta Kalabriens hetta! Här serveras tre rätter med sting i. Avsnittet bjuder på mycket hetta och mycket smak.

00:45

Middag med Dante Zia

Detta avsnitt bjuder kocken Dante Zia på en smakupplevelse från Toscana när han tillagar en delikat laxpasta med fräscha ingredienser och autentiska italienska smaker. Följ med när Dante guidar tittarna genom de enkla stegen för att skapa denna läckra och eleganta rätt.

01:00

Food Trail: South Africa

Lokala viner står i fokus när Warren besöker ett sydafrikanskt vindistrikt. Han provar det sydafrikanska röda vinet och det söta starkvinet Ratafia. Dessutom utforskar han den välkända sydafrikanska rätten bobotie.

01:25

Food Trail: South Africa

I hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari och får se exotiska djur på nära håll. På vägen träffar han den välrenommerade kocken Marnus och tillsammans gör de spännande sydafrikanska delikatesser.

01:50

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

02:20

Campogianis matresa

I Veneto tar Christian och Sergio sig an en något splittrande rätt - med anor äldre en själva Vendig. Dessutom är det dags för efterrätternas efträtt: Tiramisu. Självklart på Campogiani-viset.

02:45

Campogianis matresa

Risotto står på dagens meny, samt en efterrätt som ska bedömas av en mycket speciell gäst.

03:10

Food Trail: South Africa

Lokala viner står i fokus när Warren besöker ett sydafrikanskt vindistrikt. Han provar det sydafrikanska röda vinet och det söta starkvinet Ratafia. Dessutom utforskar han den välkända sydafrikanska rätten bobotie.

03:35

Food Trail: South Africa

I hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari och får se exotiska djur på nära håll. På vägen träffar han den välrenommerade kocken Marnus och tillsammans gör de spännande sydafrikanska delikatesser.

04:00

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

Gino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj.

04:30

Campogianis matresa

I Veneto tar Christian och Sergio sig an en något splittrande rätt - med anor äldre en själva Vendig. Dessutom är det dags för efterrätternas efträtt: Tiramisu. Självklart på Campogiani-viset.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag