Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:20 | Gordon, Gino and Fred's Road TripTrion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner. |
06:10 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
06:20 | Ett Gott LandI Ett Gott Land följer vi med mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson till Gotland där han lagar sina favoriträtter. |
06:40 | Mad Good FoodKocken Derrell Smith tar sig an sina take away-favoriter på hemmaplan och serverar kinesisk-amerikanska klassiker som General Tso's kyckling, pak choy och smakfyllda vårrullar. |
07:05 | The Wine ShowMatthew Goode och James Purefoy besöker korkskörden i Alentejo. I Thailand lär sig Joe Fattorini mer om thailändsk mat. I New York testar Matthew Rhys och Joe dim sum och kinesiskt vin. |
08:00 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeGino sätter sig bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger. |
08:30 | Matiga mackorGlöm tacos och pizza. Mackan är ditt nya fredagsmys - här får du tips på en riktigt maxad kebabmacka som inte kommer göra dig besviken. |
08:40 | James Martin's Spanish AdventureJames introduceras till carcamusa i Castilla-La Mancha, provar lokal marsipan, träffar en ekologisk honungsproducent och ser hur manchego tillverkas. |
09:30 | Gordon, Gino and Fred's Road TripTrion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner. |
10:20 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
10:30 | Ett Gott LandI Ett Gott Land följer vi med mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson till Gotland där han lagar sina favoriträtter. |
10:50 | Mad Good FoodKocken Derrell Smith tar sig an sina take away-favoriter på hemmaplan och serverar kinesisk-amerikanska klassiker som General Tso's kyckling, pak choy och smakfyllda vårrullar. |
11:15 | The Wine ShowMatthew Goode och James Purefoy besöker korkskörden i Alentejo. I Thailand lär sig Joe Fattorini mer om thailändsk mat. I New York testar Matthew Rhys och Joe dim sum och kinesiskt vin. |
12:10 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeGino sätter sig bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger. |
12:40 | Matiga mackorGlöm tacos och pizza. Mackan är ditt nya fredagsmys - här får du tips på en riktigt maxad kebabmacka som inte kommer göra dig besviken. |
12:50 | James Martin's Spanish AdventureJames introduceras till carcamusa i Castilla-La Mancha, provar lokal marsipan, träffar en ekologisk honungsproducent och ser hur manchego tillverkas. |
13:40 | Gordon, Gino and Fred's Road TripTrion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner. |
14:30 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
14:40 | Ett Gott LandI Ett Gott Land följer vi med mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson till Gotland där han lagar sina favoriträtter. |
15:00 | Mad Good FoodKocken Derrell Smith tar sig an sina take away-favoriter på hemmaplan och serverar kinesisk-amerikanska klassiker som General Tso's kyckling, pak choy och smakfyllda vårrullar. |
15:25 | The Wine ShowMatthew Goode och James Purefoy besöker korkskörden i Alentejo. I Thailand lär sig Joe Fattorini mer om thailändsk mat. I New York testar Matthew Rhys och Joe dim sum och kinesiskt vin. |
16:20 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeGino sätter sig bakom ratten i en Ferrari i Emilia Romagna som är födelseorten för den här världskända sportbilen. Efter bilturen lagar han mortadella burgare med rödlök, körsbär och balsamico vinäger. |
16:50 | Matiga mackorGlöm tacos och pizza. Mackan är ditt nya fredagsmys - här får du tips på en riktigt maxad kebabmacka som inte kommer göra dig besviken. |
17:00 | James Martin's Spanish AdventureJames introduceras till carcamusa i Castilla-La Mancha, provar lokal marsipan, träffar en ekologisk honungsproducent och ser hur manchego tillverkas. |
17:50 | Gordon, Gino and Fred's Road TripTrion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner. |
18:40 | Rachel Khoo's ChocolateRachel träffar forskaren Barry Smith och vin- och smakexperten Rebecca Palmer för att ta reda på varför choklad fungerar så bra med så många andra smaker. |
19:30 | Middle East Feast with Shane DeliaShane Delia och gästkocken Tom Sarafian delar med sig av sina favoritrecept för familjen för den perfekta familjelunchen. |
20:00 | Dantes ItalienDante ger sig i kast med den klassiska romerska pizzan och avslöjar de hemligheter som gömmer sig bakom det ultimata mjölet för den perfekta pizzadegen. Han tar tittarna med på ett spännande besök hos en lokal mjölproducent för att upptäcka hemligheterna bakom det bästa mjölet. |
20:30 | In the Spirit with Lindsay & CurtisFölj med Curtis, Lindsay och en rad av deras berömda vänner på en julfest full av glädje och intima samtal kring gamla traditioner och unika arv. |
21:05 | Remarkable Places to EatTV-kocken Andi Oliver tar med Fred till Marrakesh för att njuta av lamm och couscous på en legendarisk restaurang, kycklingtagine för under 10 pund och frukost på en spektakulär takterrass. |
22:10 | Wild HarvestEn närmare titt på skörden i södra Oregon, som musslor, rädisor och tång. |
22:40 | Tareq Taylor's Nordic CookeryTareq besöker soliga Karlstad. Här lagas det mat vid Vänerns strand och i Värmlands djupa skogar. Det bjuds på smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld. |
23:15 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
23:25 | Rachel Khoo's ChocolateRachel träffar forskaren Barry Smith och vin- och smakexperten Rebecca Palmer för att ta reda på varför choklad fungerar så bra med så många andra smaker. |
00:15 | Middle East Feast with Shane DeliaShane Delia och gästkocken Tom Sarafian delar med sig av sina favoritrecept för familjen för den perfekta familjelunchen. |
00:45 | Dantes ItalienDante ger sig i kast med den klassiska romerska pizzan och avslöjar de hemligheter som gömmer sig bakom det ultimata mjölet för den perfekta pizzadegen. Han tar tittarna med på ett spännande besök hos en lokal mjölproducent för att upptäcka hemligheterna bakom det bästa mjölet. |
01:15 | In the Spirit with Lindsay & CurtisFölj med Curtis, Lindsay och en rad av deras berömda vänner på en julfest full av glädje och intima samtal kring gamla traditioner och unika arv. |
01:50 | Remarkable Places to EatTV-kocken Andi Oliver tar med Fred till Marrakesh för att njuta av lamm och couscous på en legendarisk restaurang, kycklingtagine för under 10 pund och frukost på en spektakulär takterrass. |
02:55 | Wild HarvestEn närmare titt på skörden i södra Oregon, som musslor, rädisor och tång. |
03:25 | Tareq Taylor's Nordic CookeryTareq besöker soliga Karlstad. Här lagas det mat vid Vänerns strand och i Värmlands djupa skogar. Det bjuds på smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld. |
04:00 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
04:10 | Rachel Khoo's ChocolateRachel träffar forskaren Barry Smith och vin- och smakexperten Rebecca Palmer för att ta reda på varför choklad fungerar så bra med så många andra smaker. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag