Tv-Tablå för Godare onsdag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:10

Filip Poon

Vi inspireras av matkreatören Filip Poon när han gör rätter som passar perfekt när man letar efter något extra gott. Idag lagar han Pasta med krämig kantarellsås.

05:25

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Kändiskocken Jimmy Shu smakar de bästa desserterna i Australiens norra territorium. Han stannar vid chokladkaféet Bumble Bean Chocolates.

05:55

Luca's Key Ingredient

Kocken Luca Ciano serverar exceptionella och traditionella italienska rätter med de bästa italienska och australiensiska ingredienserna.

06:20

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Med Justine Schofield från Australiens mest sedda matlagningsprogram. I denna serien reser hon till Ny-Caledonia i Stilla Havet.

06:45

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

07:40

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor blickar tillbaka på några av de matäventyr som han varit med om i programserien Nordic Cookery. Tareq lovar delikatesser från hela Norden och möten med fantastiska människor.

08:10

Sourced with Guy Turland

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

08:50

Filip Poon

Vi inspireras av matkreatören Filip Poon när han gör rätter som passar perfekt när man letar efter något extra gott. Idag lagar han Pasta med krämig kantarellsås.

09:05

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Kändiskocken Jimmy Shu smakar de bästa desserterna i Australiens norra territorium. Han stannar vid chokladkaféet Bumble Bean Chocolates.

09:35

Luca's Key Ingredient

Kocken Luca Ciano serverar exceptionella och traditionella italienska rätter med de bästa italienska och australiensiska ingredienserna.

10:00

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Med Justine Schofield från Australiens mest sedda matlagningsprogram. I denna serien reser hon till Ny-Caledonia i Stilla Havet.

10:25

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

11:20

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor blickar tillbaka på några av de matäventyr som han varit med om i programserien Nordic Cookery. Tareq lovar delikatesser från hela Norden och möten med fantastiska människor.

11:50

Sourced with Guy Turland

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

12:30

Filip Poon

Vi inspireras av matkreatören Filip Poon när han gör rätter som passar perfekt när man letar efter något extra gott. Idag lagar han Pasta med krämig kantarellsås.

12:45

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Kändiskocken Jimmy Shu smakar de bästa desserterna i Australiens norra territorium. Han stannar vid chokladkaféet Bumble Bean Chocolates.

13:15

Luca's Key Ingredient

Kocken Luca Ciano serverar exceptionella och traditionella italienska rätter med de bästa italienska och australiensiska ingredienserna.

13:40

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Med Justine Schofield från Australiens mest sedda matlagningsprogram. I denna serien reser hon till Ny-Caledonia i Stilla Havet.

14:05

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

15:00

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor blickar tillbaka på några av de matäventyr som han varit med om i programserien Nordic Cookery. Tareq lovar delikatesser från hela Norden och möten med fantastiska människor.

15:30

Sourced with Guy Turland

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

16:10

Filip Poon

Vi inspireras av matkreatören Filip Poon när han gör rätter som passar perfekt när man letar efter något extra gott. Idag lagar han Pasta med krämig kantarellsås.

16:25

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Kändiskocken Jimmy Shu smakar de bästa desserterna i Australiens norra territorium. Han stannar vid chokladkaféet Bumble Bean Chocolates.

16:55

Luca's Key Ingredient

Kocken Luca Ciano serverar exceptionella och traditionella italienska rätter med de bästa italienska och australiensiska ingredienserna.

17:20

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Med Justine Schofield från Australiens mest sedda matlagningsprogram. I denna serien reser hon till Ny-Caledonia i Stilla Havet.

17:45

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre går på jakt efter den perfekta mackan i Malmö och äter en prisvinnande macka hos Scandwich, en ikonisk köttig Reuben sandwich hos Poms Mackor och sist men inte minst hugger in på en drömmig Grilled Cheese with Cheese hos Ost & Vänner.

18:00

Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.

18:30

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.

19:00

Middle East Feast with Shane Delia

Shane och specialgästen Haikal Raji visar upp sina bästa recept på deg och bröd som är hjärtat av mat från Mellanöstern.

19:30

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.

19:55

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen.

20:25

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

20:55

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre går på jakt efter den perfekta mackan i Malmö och äter en prisvinnande macka hos Scandwich, en ikonisk köttig Reuben sandwich hos Poms Mackor och sist men inte minst hugger in på en drömmig Grilled Cheese with Cheese hos Ost & Vänner.

21:10

Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.

21:40

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.

22:10

Middle East Feast with Shane Delia

Shane och specialgästen Haikal Raji visar upp sina bästa recept på deg och bröd som är hjärtat av mat från Mellanöstern.

22:40

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.

23:05

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen.

23:35

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

00:05

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre går på jakt efter den perfekta mackan i Malmö och äter en prisvinnande macka hos Scandwich, en ikonisk köttig Reuben sandwich hos Poms Mackor och sist men inte minst hugger in på en drömmig Grilled Cheese with Cheese hos Ost & Vänner.

00:20

Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.

00:50

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.

01:20

Middle East Feast with Shane Delia

Shane och specialgästen Haikal Raji visar upp sina bästa recept på deg och bröd som är hjärtat av mat från Mellanöstern.

01:50

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.

02:15

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen.

02:45

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

03:15

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre går på jakt efter den perfekta mackan i Malmö och äter en prisvinnande macka hos Scandwich, en ikonisk köttig Reuben sandwich hos Poms Mackor och sist men inte minst hugger in på en drömmig Grilled Cheese with Cheese hos Ost & Vänner.

03:30

Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren.

04:00

Il Podinos italienska matresa

Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket.