Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
06:00 | The Wine ShowSkådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter. Skådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter
|
07:00 | Hairy Bikers: Ride Route 66Under den andra etappen reser killarna genom tre delstater för att ta reda på mer om vad som har gjort denna legendariska väg så känd. Under den andra etappen reser killarna genom tre delstater för att ta reda på mer om vad som har gjort denna legendariska väg så känd
|
08:30 | A taste of italy with Nisha KatonaProgramledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter. Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter
|
09:00 | Wild HarvestEn skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar. En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar
|
09:30 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
10:00 | James Martin's French AdventureJames första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan. James första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan
|
11:05 | The Wine ShowSkådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter. Skådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter
|
12:05 | Hairy Bikers: Ride Route 66Under den andra etappen reser killarna genom tre delstater för att ta reda på mer om vad som har gjort denna legendariska väg så känd. Under den andra etappen reser killarna genom tre delstater för att ta reda på mer om vad som har gjort denna legendariska väg så känd
|
13:35 | A taste of italy with Nisha KatonaProgramledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter. Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter
|
14:05 | Wild HarvestEn skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar. En skörd av bland annat nypon, klöver och pilgrenar
|
14:35 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
15:05 | James Martin's French AdventureJames första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan. James första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan
|
16:10 | The Wine ShowSkådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter. Skådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter
|
17:10 | Hairy Bikers: Ride Route 66Under den andra etappen reser killarna genom tre delstater för att ta reda på mer om vad som har gjort denna legendariska väg så känd. Under den andra etappen reser killarna genom tre delstater för att ta reda på mer om vad som har gjort denna legendariska väg så känd
|
18:40 | A taste of italy with Nisha KatonaNisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius. Nisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius
|
19:10 | James Martin's French AdventureJames åker till Canal du Midi för att förbereda en utsökt fiskgryta vid kanalerna. Men först ansluter han sig till turisterna i historiska Carcassonne. James åker till Canal du Midi för att förbereda en utsökt fiskgryta vid kanalerna. Men först ansluter han sig till turisterna i historiska Carcassonne
|
20:05 | Sarah Graham's Food SafariSarah Graham och hennes familj återvänder till Antelope Park. De besöker lejonrehabiliteringscentret och njuter av en brunch med chokladkanelrullar. Sarah Graham och hennes familj återvänder till Antelope Park. De besöker lejonrehabiliteringscentret och njuter av en brunch med chokladkanelrullar
|
20:35 | Asia Unplated with Diana ChanDiana visar hur man förbereder sesambullar fyllda med röda bönor, och Karlie Verkerk delar med sig av sitt recept på san bei ji. Jacob Leung och Diana serverar också kryddig anka. Diana visar hur man förbereder sesambullar fyllda med röda bönor, och Karlie Verkerk delar med sig av sitt recept på san bei ji. Jacob Leung och Diana serverar också kryddig anka
|
21:05 | Rick Stein's IndiaRick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao
|
22:10 | Hidden Restaurants med Michel Roux JrMichel och kocken Freddy Bird besöker bland annat ett flytande kafé i en flodmynning samt en latinamerikansk bussrestaurang i det första avsnittet om avskilt belägna restauranger. Michel och kocken Freddy Bird besöker bland annat ett flytande kafé i en flodmynning samt en latinamerikansk bussrestaurang i det första avsnittet om avskilt belägna restauranger Regi: Ben Warwick
|
23:05 | A taste of italy with Nisha KatonaNisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius. Nisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius
|
23:35 | James Martin's French AdventureJames åker till Canal du Midi för att förbereda en utsökt fiskgryta vid kanalerna. Men först ansluter han sig till turisterna i historiska Carcassonne. James åker till Canal du Midi för att förbereda en utsökt fiskgryta vid kanalerna. Men först ansluter han sig till turisterna i historiska Carcassonne
|
00:30 | Sarah Graham's Food SafariSarah Graham och hennes familj återvänder till Antelope Park. De besöker lejonrehabiliteringscentret och njuter av en brunch med chokladkanelrullar. Sarah Graham och hennes familj återvänder till Antelope Park. De besöker lejonrehabiliteringscentret och njuter av en brunch med chokladkanelrullar
|
01:00 | Asia Unplated with Diana ChanDiana visar hur man förbereder sesambullar fyllda med röda bönor, och Karlie Verkerk delar med sig av sitt recept på san bei ji. Jacob Leung och Diana serverar också kryddig anka. Diana visar hur man förbereder sesambullar fyllda med röda bönor, och Karlie Verkerk delar med sig av sitt recept på san bei ji. Jacob Leung och Diana serverar också kryddig anka
|
01:30 | Rick Stein's IndiaRick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao
|
02:35 | Hidden Restaurants med Michel Roux JrMichel och kocken Freddy Bird besöker bland annat ett flytande kafé i en flodmynning samt en latinamerikansk bussrestaurang i det första avsnittet om avskilt belägna restauranger. Michel och kocken Freddy Bird besöker bland annat ett flytande kafé i en flodmynning samt en latinamerikansk bussrestaurang i det första avsnittet om avskilt belägna restauranger Regi: Ben Warwick
|
03:30 | A taste of italy with Nisha KatonaNisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius. Nisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius
|
04:00 | James Martin's French AdventureJames åker till Canal du Midi för att förbereda en utsökt fiskgryta vid kanalerna. Men först ansluter han sig till turisterna i historiska Carcassonne. James åker till Canal du Midi för att förbereda en utsökt fiskgryta vid kanalerna. Men först ansluter han sig till turisterna i historiska Carcassonne
|