Tv-Tablå för Godare onsdag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:10

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre spräcker hål på myten om bakfyllepizzan i Malmö och besöker Dal Sud för napolitanskt hantverk i form av en Buffalina, provar på en El Pierro, och avslutar dagen på bästa sätt med två New York-style pizzor hos Opopoppa.

05:25

John Torode's Ireland

I Greystones lär sig John att laga en vegansk cheese steak-macka, smakar på indisk mat med en irländsk twist och lär sig om den irländska passionen för hantverksöl.

06:20

Freshly Picked with Simon Toohey

Resan går till The Kynd Butcher där Simon använder sig av vegansk färs för att göra tortillas. En hälsosam och utsökt brunch i Mellanösternstil står också på menyn. Simon visar tre sätt att göra goda edamamebönor.

06:50

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

07:10

Matglädje med Ayla

Älskar du italiensk mat? Då vill du inte missa när Ayla Canpunar lagar fluffiga Gnudi som smälter i munnen, tillsammans med brynt salviasmör och pistagenötter.

07:30

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley gör rätter som alla innehåller frukt. Han börjar med en rätt från sina resor, rose harissa kycklingtagine med aprikoser och kikärter. På vägen gör han ett besök hos Willy Chase för att få reda på mer om hans äppelcidervinäger.

08:30

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda.

09:05

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre spräcker hål på myten om bakfyllepizzan i Malmö och besöker Dal Sud för napolitanskt hantverk i form av en Buffalina, provar på en El Pierro, och avslutar dagen på bästa sätt med två New York-style pizzor hos Opopoppa.

09:20

John Torode's Ireland

I Greystones lär sig John att laga en vegansk cheese steak-macka, smakar på indisk mat med en irländsk twist och lär sig om den irländska passionen för hantverksöl.

10:15

Freshly Picked with Simon Toohey

Resan går till The Kynd Butcher där Simon använder sig av vegansk färs för att göra tortillas. En hälsosam och utsökt brunch i Mellanösternstil står också på menyn. Simon visar tre sätt att göra goda edamamebönor.

10:45

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

11:05

Matglädje med Ayla

Älskar du italiensk mat? Då vill du inte missa när Ayla Canpunar lagar fluffiga Gnudi som smälter i munnen, tillsammans med brynt salviasmör och pistagenötter.

11:25

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley gör rätter som alla innehåller frukt. Han börjar med en rätt från sina resor, rose harissa kycklingtagine med aprikoser och kikärter. På vägen gör han ett besök hos Willy Chase för att få reda på mer om hans äppelcidervinäger.

12:25

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda.

13:00

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre spräcker hål på myten om bakfyllepizzan i Malmö och besöker Dal Sud för napolitanskt hantverk i form av en Buffalina, provar på en El Pierro, och avslutar dagen på bästa sätt med två New York-style pizzor hos Opopoppa.

13:15

John Torode's Ireland

I Greystones lär sig John att laga en vegansk cheese steak-macka, smakar på indisk mat med en irländsk twist och lär sig om den irländska passionen för hantverksöl.

14:10

Freshly Picked with Simon Toohey

Resan går till The Kynd Butcher där Simon använder sig av vegansk färs för att göra tortillas. En hälsosam och utsökt brunch i Mellanösternstil står också på menyn. Simon visar tre sätt att göra goda edamamebönor.

14:40

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

15:00

Matglädje med Ayla

Älskar du italiensk mat? Då vill du inte missa när Ayla Canpunar lagar fluffiga Gnudi som smälter i munnen, tillsammans med brynt salviasmör och pistagenötter.

15:20

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley gör rätter som alla innehåller frukt. Han börjar med en rätt från sina resor, rose harissa kycklingtagine med aprikoser och kikärter. På vägen gör han ett besök hos Willy Chase för att få reda på mer om hans äppelcidervinäger.

16:20

Sourced with Guy Turland

Häng med när Guy Turland reser jorden runt på jakt efter nästa kulinariska äventyr. Han lagar mat på det vackraste platserna, och använder det bästa råvarorna världen har att erbjuda.

16:55

Gatumat & Gourmet med Pierre Orsander

Pierre spräcker hål på myten om bakfyllepizzan i Malmö och besöker Dal Sud för napolitanskt hantverk i form av en Buffalina, provar på en El Pierro, och avslutar dagen på bästa sätt med två New York-style pizzor hos Opopoppa.

17:10

Mad Good Food

Både kära, singlar och nyligen hjärtekrossade bjuds på värmande comfort food när kocken Derrell tillagar läcker mac n' cheese, zucchinisnittar och tomatsoppa över öppen eld med tillhörande grilled cheese-mackor med hummer.

17:40

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.

18:15

Mamma & Jimmy Guo

Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.

18:40

Three Blue Ducks

Andy hoppas kunna imponera med en sallad. Dessutom söker kockarna efter exotiska ingredienser i Cabramatta.

19:10

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker soliga Karlstad. Här lagas det mat vid Vänerns strand och i Värmlands djupa skogar. Det bjuds på smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld.

19:50

Middag med Dante Zia

Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.

20:15

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

20:20

Mad Good Food

Både kära, singlar och nyligen hjärtekrossade bjuds på värmande comfort food när kocken Derrell tillagar läcker mac n' cheese, zucchinisnittar och tomatsoppa över öppen eld med tillhörande grilled cheese-mackor med hummer.

20:50

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.

21:25

Mamma & Jimmy Guo

Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.

21:50

Three Blue Ducks

Andy hoppas kunna imponera med en sallad. Dessutom söker kockarna efter exotiska ingredienser i Cabramatta.

22:20

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker soliga Karlstad. Här lagas det mat vid Vänerns strand och i Värmlands djupa skogar. Det bjuds på smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld.

23:00

Middag med Dante Zia

Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.

23:25

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

23:30

Mad Good Food

Både kära, singlar och nyligen hjärtekrossade bjuds på värmande comfort food när kocken Derrell tillagar läcker mac n' cheese, zucchinisnittar och tomatsoppa över öppen eld med tillhörande grilled cheese-mackor med hummer.

00:00

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.

00:35

Mamma & Jimmy Guo

Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.

01:00

Three Blue Ducks

Andy hoppas kunna imponera med en sallad. Dessutom söker kockarna efter exotiska ingredienser i Cabramatta.

01:30

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq besöker soliga Karlstad. Här lagas det mat vid Vänerns strand och i Värmlands djupa skogar. Det bjuds på smörstekt sej, crepes och matlagning över öppen eld.

02:10

Middag med Dante Zia

Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.

02:35

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

02:40

Mad Good Food

Både kära, singlar och nyligen hjärtekrossade bjuds på värmande comfort food när kocken Derrell tillagar läcker mac n' cheese, zucchinisnittar och tomatsoppa över öppen eld med tillhörande grilled cheese-mackor med hummer.

03:10

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.

03:45

Mamma & Jimmy Guo

Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker.

04:10

Three Blue Ducks

Andy hoppas kunna imponera med en sallad. Dessutom söker kockarna efter exotiska ingredienser i Cabramatta.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag