Tv-Tablå för Godare tisdag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:10

Freshly Picked with Simon Toohey

Köket hettar till när Simon brassar svampkebab. Han tar sig också an konsten att göra sushi och bjuder in den turkiska kocken Coskun Uysal för att laga kofta.

05:40

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

06:00

Food Trail: South Africa

Vilken var Nelson Mandelas favoriträtt? Svaret får vi i det här avsnittet när Warren träffar Mandelas tidigare privata kock. Tillsammans gör de två av Mandelas favoriträtter: Risotto och kyckling med söt sås.

06:30

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden återvänder till Brisbane och tar med tittarna på en spännande resa där han handlar färskvaror från Loop Growers, letar efter stadens egna odlingar av svamp, utforskar Brisbanes vinhistoria på City Winery och träffar kocken Louis Tikaram.

07:00

The Chocolate Queen

Kirsten avslöjar hemligheten bakom hur man gör hennes kryddiga ischokladdryck och den perfekta garneringen för att lyfta den. På menyn står även klibbig vit chokladnougat smaksatt med ananas, följt av en choklad- och karamelliserad bakverksstack.

07:30

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith är redo för vårens intåg och tillagar en blomstrande familjemåltid med bräserat lammlägg, citroncouscous och en säsongsbetonad vattenmelon- och fetaostsallad.

08:00

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor har tagit på sig sina vandringsskor och är redo för äventyr i Dalsland. Resan bjuder bland annat på fisk, svamp och bäversafari.

08:35

Freshly Picked with Simon Toohey

Sparris har huvudrollen i detta avsnitt av Freshly Picked. Simon fokuserar på att förhöja hamburgaren och tar även street food till en ny nivå med ett läckert grillrecept.

09:00

Freshly Picked with Simon Toohey

Köket hettar till när Simon brassar svampkebab. Han tar sig också an konsten att göra sushi och bjuder in den turkiska kocken Coskun Uysal för att laga kofta.

09:30

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

09:50

Food Trail: South Africa

Vilken var Nelson Mandelas favoriträtt? Svaret får vi i det här avsnittet när Warren träffar Mandelas tidigare privata kock. Tillsammans gör de två av Mandelas favoriträtter: Risotto och kyckling med söt sås.

10:20

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden återvänder till Brisbane och tar med tittarna på en spännande resa där han handlar färskvaror från Loop Growers, letar efter stadens egna odlingar av svamp, utforskar Brisbanes vinhistoria på City Winery och träffar kocken Louis Tikaram.

10:50

The Chocolate Queen

Kirsten avslöjar hemligheten bakom hur man gör hennes kryddiga ischokladdryck och den perfekta garneringen för att lyfta den. På menyn står även klibbig vit chokladnougat smaksatt med ananas, följt av en choklad- och karamelliserad bakverksstack.

11:20

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith är redo för vårens intåg och tillagar en blomstrande familjemåltid med bräserat lammlägg, citroncouscous och en säsongsbetonad vattenmelon- och fetaostsallad.

11:50

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor har tagit på sig sina vandringsskor och är redo för äventyr i Dalsland. Resan bjuder bland annat på fisk, svamp och bäversafari.

12:25

Freshly Picked with Simon Toohey

Sparris har huvudrollen i detta avsnitt av Freshly Picked. Simon fokuserar på att förhöja hamburgaren och tar även street food till en ny nivå med ett läckert grillrecept.

12:50

Freshly Picked with Simon Toohey

Köket hettar till när Simon brassar svampkebab. Han tar sig också an konsten att göra sushi och bjuder in den turkiska kocken Coskun Uysal för att laga kofta.

13:20

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

13:40

Food Trail: South Africa

Vilken var Nelson Mandelas favoriträtt? Svaret får vi i det här avsnittet när Warren träffar Mandelas tidigare privata kock. Tillsammans gör de två av Mandelas favoriträtter: Risotto och kyckling med söt sås.

14:10

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden återvänder till Brisbane och tar med tittarna på en spännande resa där han handlar färskvaror från Loop Growers, letar efter stadens egna odlingar av svamp, utforskar Brisbanes vinhistoria på City Winery och träffar kocken Louis Tikaram.

14:40

The Chocolate Queen

Kirsten avslöjar hemligheten bakom hur man gör hennes kryddiga ischokladdryck och den perfekta garneringen för att lyfta den. På menyn står även klibbig vit chokladnougat smaksatt med ananas, följt av en choklad- och karamelliserad bakverksstack.

15:10

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith är redo för vårens intåg och tillagar en blomstrande familjemåltid med bräserat lammlägg, citroncouscous och en säsongsbetonad vattenmelon- och fetaostsallad.

15:40

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor har tagit på sig sina vandringsskor och är redo för äventyr i Dalsland. Resan bjuder bland annat på fisk, svamp och bäversafari.

16:15

Freshly Picked with Simon Toohey

Sparris har huvudrollen i detta avsnitt av Freshly Picked. Simon fokuserar på att förhöja hamburgaren och tar även street food till en ny nivå med ett läckert grillrecept.

16:40

Freshly Picked with Simon Toohey

Köket hettar till när Simon brassar svampkebab. Han tar sig också an konsten att göra sushi och bjuder in den turkiska kocken Coskun Uysal för att laga kofta.

17:10

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

17:30

Food Trail: South Africa

Vilken var Nelson Mandelas favoriträtt? Svaret får vi i det här avsnittet när Warren träffar Mandelas tidigare privata kock. Tillsammans gör de två av Mandelas favoriträtter: Risotto och kyckling med söt sås.

18:00

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Ferragosto är en årlig sommarfest som har firats i Italien i över 2000 år. Silvia och hennes italienska vänner förbereder en fantastisk festmåltid med tre rätter på skaldjur, en traditionell napolitansk ragu och den oemotståndligt goda italienska desserten affogado.

18:30

Guillaume's Paris

Kocken Guillaume Brahimi kollar in Paris 17:e och 18:e arrondissementen, där han utforskar en svampodling på en underjordisk parkeringsplats.

19:00

Ett Gott Land

Idag lagar Gabriel en baguett med lammkebab och för att fräscha upp smakerna ror han också ihop en ramslöks yoghurt.

19:20

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie kryddar upp en kycklingburgare, visar hur man gör utsökt hemlagad houmous och bakar \"Rockey road\" med barnen.

20:00

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

20:15

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh utforskar de tre stora tidsepokerna av australiensisk mat när de besöker Northern Territory. De djupdyker i hur maten från First Nations, kolonisatörer och moderna mångkulturella bosättare har påverkat den australiensiska matkulturen.

20:45

James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt.

21:35

James Martin's French Adventure

James fortsätter sin resa i St Tropez. Han tillagar skaldjur på olika sätt och visar några av sina favoritrecept när han är på en yacht.

22:30

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Ferragosto är en årlig sommarfest som har firats i Italien i över 2000 år. Silvia och hennes italienska vänner förbereder en fantastisk festmåltid med tre rätter på skaldjur, en traditionell napolitansk ragu och den oemotståndligt goda italienska desserten affogado.

23:00

Guillaume's Paris

Kocken Guillaume Brahimi kollar in Paris 17:e och 18:e arrondissementen, där han utforskar en svampodling på en underjordisk parkeringsplats.

23:30

Ett Gott Land

Idag lagar Gabriel en baguett med lammkebab och för att fräscha upp smakerna ror han också ihop en ramslöks yoghurt.

23:50

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie kryddar upp en kycklingburgare, visar hur man gör utsökt hemlagad houmous och bakar \"Rockey road\" med barnen.

00:30

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

00:45

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adam och Poh utforskar de tre stora tidsepokerna av australiensisk mat när de besöker Northern Territory. De djupdyker i hur maten från First Nations, kolonisatörer och moderna mångkulturella bosättare har påverkat den australiensiska matkulturen.

01:15

James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt.

02:05

James Martin's French Adventure

James fortsätter sin resa i St Tropez. Han tillagar skaldjur på olika sätt och visar några av sina favoritrecept när han är på en yacht.

03:00

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Ferragosto är en årlig sommarfest som har firats i Italien i över 2000 år. Silvia och hennes italienska vänner förbereder en fantastisk festmåltid med tre rätter på skaldjur, en traditionell napolitansk ragu och den oemotståndligt goda italienska desserten affogado.

03:30

Guillaume's Paris

Kocken Guillaume Brahimi kollar in Paris 17:e och 18:e arrondissementen, där han utforskar en svampodling på en underjordisk parkeringsplats.

04:00

Ett Gott Land

Idag lagar Gabriel en baguett med lammkebab och för att fräscha upp smakerna ror han också ihop en ramslöks yoghurt.

04:20

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie kryddar upp en kycklingburgare, visar hur man gör utsökt hemlagad houmous och bakar \"Rockey road\" med barnen.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag