Tv-Tablå för Godare tisdag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
06:20

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie visar hur man förvandlar torrvaror och konserver till läckra vardagsrätter. Använd ingredienserna du har kvar i skåpen för att trolla fram en vegetarisk chili och pasta med tre typer av såser.

06:55

Lyx Vs. Budget

I en stad med över 60 Michelin-stjärnor kan en av bröderna leva som en kung, medan den andra får nöja sig med billig gatumat. Följ med The VagaBrothers till Hong Kong.

07:30

Rachel Khoo's Chocolate

Rachel sätter en chokladig twist på några av sina absoluta favorit julrecept, och visar oss varför choklad är en så viktig del av jultraditionen.

08:45

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

09:10

Mark Moriarty: Off Duty Chef

Mark lagar fyra klassiska kötträtter och börjar med den perfekta vardagsmiddagen: bolognese med vitlöksbröd. Han ger också en gammal irländsk klassiker en femstjärnig behandling: bacon och kål med persiljesås.

09:45

Filip Poon

I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.

10:00

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

10:05

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie visar hur man förvandlar torrvaror och konserver till läckra vardagsrätter. Använd ingredienserna du har kvar i skåpen för att trolla fram en vegetarisk chili och pasta med tre typer av såser.

10:40

Lyx Vs. Budget

I en stad med över 60 Michelin-stjärnor kan en av bröderna leva som en kung, medan den andra får nöja sig med billig gatumat. Följ med The VagaBrothers till Hong Kong.

11:15

Rachel Khoo's Chocolate

Rachel sätter en chokladig twist på några av sina absoluta favorit julrecept, och visar oss varför choklad är en så viktig del av jultraditionen.

12:30

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

12:55

Mark Moriarty: Off Duty Chef

Mark lagar fyra klassiska kötträtter och börjar med den perfekta vardagsmiddagen: bolognese med vitlöksbröd. Han ger också en gammal irländsk klassiker en femstjärnig behandling: bacon och kål med persiljesås.

13:30

Filip Poon

I denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott.

13:45

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

13:50

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie visar hur man förvandlar torrvaror och konserver till läckra vardagsrätter. Använd ingredienserna du har kvar i skåpen för att trolla fram en vegetarisk chili och pasta med tre typer av såser.

14:25

Lyx Vs. Budget

I en stad med över 60 Michelin-stjärnor kan en av bröderna leva som en kung, medan den andra får nöja sig med billig gatumat. Följ med The VagaBrothers till Hong Kong.

15:00

Rachel Khoo's Chocolate

Rachel sätter en chokladig twist på några av sina absoluta favorit julrecept, och visar oss varför choklad är en så viktig del av jultraditionen.

16:15

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

16:40

Det nynordiska köket med Frida Nilsson

Tomaten är en mångfacetterad råvara som man nästintill tar för givet, men aromen från närodlade solmogna tomater är det få saker som slår. Under en kort period i slutet av sommaren är tomaten i sitt rätta element och sätter standarden för hur tomater ska smaka. Frida visar förslag på hur tomatens kraftiga smak får tongiva två olika rätter.

16:55

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Om du inte har tid att hyra en röd vespa och köra ner genom Italien någon gång snart, så har Silvia tre recept som hjälper till att ta dig på den resan. Från en otrolig zucchinifylld strudel med smaker av Kalabrien till en pestopasta från Genua.

17:35

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc lagar några enkla men läckra recept utan krångel, inklusive läcker chokladtryffel och en välsmakande löksoppa. Han får också sällskap av kocken Sabrina Ghayour, som skämmer bort honom med tepsi kebab med tunnbröd och sallad.

18:15

Adam and Poh's Malaysia

Poh besöker den Katanning i västra Australien; Adam reser till Merimbula med sin vän, den malaysiske australiensiska rapparen och poeten Omar Musa.

18:45

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly frågade sig själv varför han lagade fransk och italiensk mat istället för nyzeeländsk mat. Han sa upp sig från sitt jobb som köksmästare för att starta en ny restaurang baserad på historierna bakom nyzeeländsk mat.

19:15

Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigella gör den ultimata drömdesserten: chokladkaka med jordnötssmör och ett litet stänk hackade, torrrostade jordnötter. Dessutom serverar hon kryddig bulgur med ugnsbakade grönsaker och en rosa rödbetsdressing.

19:55

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

20:00

Det nynordiska köket med Frida Nilsson

Tomaten är en mångfacetterad råvara som man nästintill tar för givet, men aromen från närodlade solmogna tomater är det få saker som slår. Under en kort period i slutet av sommaren är tomaten i sitt rätta element och sätter standarden för hur tomater ska smaka. Frida visar förslag på hur tomatens kraftiga smak får tongiva två olika rätter.

20:15

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Om du inte har tid att hyra en röd vespa och köra ner genom Italien någon gång snart, så har Silvia tre recept som hjälper till att ta dig på den resan. Från en otrolig zucchinifylld strudel med smaker av Kalabrien till en pestopasta från Genua.

20:55

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc lagar några enkla men läckra recept utan krångel, inklusive läcker chokladtryffel och en välsmakande löksoppa. Han får också sällskap av kocken Sabrina Ghayour, som skämmer bort honom med tepsi kebab med tunnbröd och sallad.

21:35

Adam and Poh's Malaysia

Poh besöker den Katanning i västra Australien; Adam reser till Merimbula med sin vän, den malaysiske australiensiska rapparen och poeten Omar Musa.

22:05

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly frågade sig själv varför han lagade fransk och italiensk mat istället för nyzeeländsk mat. Han sa upp sig från sitt jobb som köksmästare för att starta en ny restaurang baserad på historierna bakom nyzeeländsk mat.

22:35

Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigella gör den ultimata drömdesserten: chokladkaka med jordnötssmör och ett litet stänk hackade, torrrostade jordnötter. Dessutom serverar hon kryddig bulgur med ugnsbakade grönsaker och en rosa rödbetsdressing.

23:15

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

23:20

Det nynordiska köket med Frida Nilsson

Tomaten är en mångfacetterad råvara som man nästintill tar för givet, men aromen från närodlade solmogna tomater är det få saker som slår. Under en kort period i slutet av sommaren är tomaten i sitt rätta element och sätter standarden för hur tomater ska smaka. Frida visar förslag på hur tomatens kraftiga smak får tongiva två olika rätter.

23:35

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Om du inte har tid att hyra en röd vespa och köra ner genom Italien någon gång snart, så har Silvia tre recept som hjälper till att ta dig på den resan. Från en otrolig zucchinifylld strudel med smaker av Kalabrien till en pestopasta från Genua.

00:15

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc lagar några enkla men läckra recept utan krångel, inklusive läcker chokladtryffel och en välsmakande löksoppa. Han får också sällskap av kocken Sabrina Ghayour, som skämmer bort honom med tepsi kebab med tunnbröd och sallad.

00:55

Adam and Poh's Malaysia

Poh besöker den Katanning i västra Australien; Adam reser till Merimbula med sin vän, den malaysiske australiensiska rapparen och poeten Omar Musa.

01:25

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly frågade sig själv varför han lagade fransk och italiensk mat istället för nyzeeländsk mat. Han sa upp sig från sitt jobb som köksmästare för att starta en ny restaurang baserad på historierna bakom nyzeeländsk mat.

01:55

Nigella's Cook, Eat, Repeat

Nigella gör den ultimata drömdesserten: chokladkaka med jordnötssmör och ett litet stänk hackade, torrrostade jordnötter. Dessutom serverar hon kryddig bulgur med ugnsbakade grönsaker och en rosa rödbetsdressing.

02:35

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

02:40

Det nynordiska köket med Frida Nilsson

Tomaten är en mångfacetterad råvara som man nästintill tar för givet, men aromen från närodlade solmogna tomater är det få saker som slår. Under en kort period i slutet av sommaren är tomaten i sitt rätta element och sätter standarden för hur tomater ska smaka. Frida visar förslag på hur tomatens kraftiga smak får tongiva två olika rätter.

02:55

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Om du inte har tid att hyra en röd vespa och köra ner genom Italien någon gång snart, så har Silvia tre recept som hjälper till att ta dig på den resan. Från en otrolig zucchinifylld strudel med smaker av Kalabrien till en pestopasta från Genua.

03:35

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc lagar några enkla men läckra recept utan krångel, inklusive läcker chokladtryffel och en välsmakande löksoppa. Han får också sällskap av kocken Sabrina Ghayour, som skämmer bort honom med tepsi kebab med tunnbröd och sallad.

04:15

Adam and Poh's Malaysia

Poh besöker den Katanning i västra Australien; Adam reser till Merimbula med sin vän, den malaysiske australiensiska rapparen och poeten Omar Musa.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag