Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:20 | Asia Unplated with Diana ChanDiana utforskar smakerna av det traditionella laotiska köket genom att laga khao jee. Jerry Mai hjälper Diana att laga grillad fisk
|
05:50 | Wild HarvestDet blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon
|
06:20 | Ainsley's Caribbean KitchenAinsley fortsätter sin resa runt på Jamaica. Han besöker Martha Brae-floden och får uppleva världsberömt kaffe i Blue Mountain Regi: Emma Reynolds
|
07:35 | Michela's Tuscan KitchenEfter att ha besökt en rödlöksodling i Certaldo, lagar Michela en panzanellasallad och fläskkött med lök, äpple och cider |
08:05 | Victor & VictoriaVarför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt
|
08:15 | Hairy Bikers: Ride Route 66David och Simon åker till Oklahoma i jakt på traktens läckraste kötträtter. I Oklahoma City smakar de först på en klassisk T-benstek innan de besöker den vietnamesiska delen av staden och får prova på biffnudelsoppan Pho
|
09:30 | Asia Unplated with Diana ChanDiana utforskar smakerna av det traditionella laotiska köket genom att laga khao jee. Jerry Mai hjälper Diana att laga grillad fisk
|
10:00 | Wild HarvestDet blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon
|
10:30 | Ainsley's Caribbean KitchenAinsley fortsätter sin resa runt på Jamaica. Han besöker Martha Brae-floden och får uppleva världsberömt kaffe i Blue Mountain Regi: Emma Reynolds
|
11:45 | Michela's Tuscan KitchenEfter att ha besökt en rödlöksodling i Certaldo, lagar Michela en panzanellasallad och fläskkött med lök, äpple och cider |
12:15 | Victor & VictoriaVarför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt
|
12:25 | Hairy Bikers: Ride Route 66David och Simon åker till Oklahoma i jakt på traktens läckraste kötträtter. I Oklahoma City smakar de först på en klassisk T-benstek innan de besöker den vietnamesiska delen av staden och får prova på biffnudelsoppan Pho
|
13:40 | Asia Unplated with Diana ChanDiana utforskar smakerna av det traditionella laotiska köket genom att laga khao jee. Jerry Mai hjälper Diana att laga grillad fisk
|
14:10 | Wild HarvestDet blir svampplockning, en enkel maträtt med svamp på toast och vild kalkon
|
14:40 | Ainsley's Caribbean KitchenAinsley fortsätter sin resa runt på Jamaica. Han besöker Martha Brae-floden och får uppleva världsberömt kaffe i Blue Mountain Regi: Emma Reynolds
|
15:55 | Michela's Tuscan KitchenEfter att ha besökt en rödlöksodling i Certaldo, lagar Michela en panzanellasallad och fläskkött med lök, äpple och cider |
16:25 | Victor & VictoriaVarför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt
|
16:35 | Hairy Bikers: Ride Route 66David och Simon åker till Oklahoma i jakt på traktens läckraste kötträtter. I Oklahoma City smakar de först på en klassisk T-benstek innan de besöker den vietnamesiska delen av staden och får prova på biffnudelsoppan Pho
|
17:50 | A taste of italy with Nisha KatonaI den toskanska hamnstaden Livorno lagar Nisha Katona en fiskgryta med fänkål och vitt vin inspirerad av platsen
|
18:20 | Wild HarvestEn närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper
|
18:50 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
19:20 | James Martin's French AdventureJames besöker Languedoc, känd för sitt vin och den rejäla kötträtten cassoulet. Han beslutar sig också för att grilla i den heta solen
|
20:15 | The Wine ShowSkådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter
|
21:15 | Hairy Bikers: Ride Route 66Resans fjärde etapp sträcker sig mellan Texas och New Mexico. Längs vägen besöker motorcyklisterna traktens självständiga restauranger som serverar allt från hamburgare till ost och choklad
|
22:20 | A taste of italy with Nisha KatonaI den toskanska hamnstaden Livorno lagar Nisha Katona en fiskgryta med fänkål och vitt vin inspirerad av platsen
|
22:50 | Wild HarvestEn närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper
|
23:20 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
23:50 | James Martin's French AdventureJames besöker Languedoc, känd för sitt vin och den rejäla kötträtten cassoulet. Han beslutar sig också för att grilla i den heta solen
|
00:45 | The Wine ShowSkådespelararna Matthew Goode och Matthew Rhys reser till olika vingårdar i Italien och får prata med vinexperter
|
01:45 | Hairy Bikers: Ride Route 66Resans fjärde etapp sträcker sig mellan Texas och New Mexico. Längs vägen besöker motorcyklisterna traktens självständiga restauranger som serverar allt från hamburgare till ost och choklad
|
02:50 | A taste of italy with Nisha KatonaI den toskanska hamnstaden Livorno lagar Nisha Katona en fiskgryta med fänkål och vitt vin inspirerad av platsen
|
03:20 | Wild HarvestEn närmare titt på en skörd baserad på ek- och madronaträd. Bär, nötter, mjöl och bourbon testar kockarna Paul Rogalski och Joy Cyrs kunskaper
|
03:50 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |