Tv-Tablå för Godare tisdag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:20

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap.

06:15

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma.

06:50

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

07:20

Taste of Australia with Hayden Quinn

Det stora Sydney-äventyret fortsätter och Hayden utforskar västra Sydney med roddbåtar på Lake Parramatta, följt av en filippinsk matutforskning med den underbara Luisa Brimble.

07:50

Barossa valley with Justine Schofield

I dagens avsnitt av Barossa besöker Justine Steiny's Traditional Mettwurst för att göra den ultimata tyskinspirerade Mettwurst & Sauerkraut Toasted Sandwich. Adam Swanson går med Justin för att göra sin berömda West Fried Chicken Burger.

08:20

Det Goda livet med Anja Allvin

Tunna och knapriga piroger fyllda med enastående smaker. Idag fokuserar vi på streetfood-klassikern Tjebureky. En fest för smaklökarna!

08:35

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Följ med när Mauri träffar tre av Sveriges preppers, dvs människor som är övertygade om att en katastrof är på ingång och därför förbereder sig inför den. De bygger bunkrar, samlar konserver och planerar flyktvägar.

09:10

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap.

10:05

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma.

10:40

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

11:10

Taste of Australia with Hayden Quinn

Det stora Sydney-äventyret fortsätter och Hayden utforskar västra Sydney med roddbåtar på Lake Parramatta, följt av en filippinsk matutforskning med den underbara Luisa Brimble.

11:40

Barossa valley with Justine Schofield

I dagens avsnitt av Barossa besöker Justine Steiny's Traditional Mettwurst för att göra den ultimata tyskinspirerade Mettwurst & Sauerkraut Toasted Sandwich. Adam Swanson går med Justin för att göra sin berömda West Fried Chicken Burger.

12:10

Det Goda livet med Anja Allvin

Tunna och knapriga piroger fyllda med enastående smaker. Idag fokuserar vi på streetfood-klassikern Tjebureky. En fest för smaklökarna!

12:25

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Följ med när Mauri träffar tre av Sveriges preppers, dvs människor som är övertygade om att en katastrof är på ingång och därför förbereder sig inför den. De bygger bunkrar, samlar konserver och planerar flyktvägar.

13:00

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap.

13:55

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma.

14:30

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.

15:00

Taste of Australia with Hayden Quinn

Det stora Sydney-äventyret fortsätter och Hayden utforskar västra Sydney med roddbåtar på Lake Parramatta, följt av en filippinsk matutforskning med den underbara Luisa Brimble.

15:30

Barossa valley with Justine Schofield

I dagens avsnitt av Barossa besöker Justine Steiny's Traditional Mettwurst för att göra den ultimata tyskinspirerade Mettwurst & Sauerkraut Toasted Sandwich. Adam Swanson går med Justin för att göra sin berömda West Fried Chicken Burger.

16:00

Det Goda livet med Anja Allvin

Tunna och knapriga piroger fyllda med enastående smaker. Idag fokuserar vi på streetfood-klassikern Tjebureky. En fest för smaklökarna!

16:15

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Följ med när Mauri träffar tre av Sveriges preppers, dvs människor som är övertygade om att en katastrof är på ingång och därför förbereder sig inför den. De bygger bunkrar, samlar konserver och planerar flyktvägar.

16:50

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap.

17:45

Dantes Italien

Dante utforskar gelatons magi med gelatoproffset Marco och avslöjar hemligheten bakom den perfekta gelaton. Missa inte denna svalkande och läckra resa in i gelatovärlden med glass i stora lass.

18:10

Ainsley Fantastic Flavours

Den här veckan njuter Ainsley Harriott av maten med jordnära smaker. Låt dig lockas av både granatäppleglaserat lamm, svampgnocchi och tagliatelle med linser, svamp och svart olivragu.

19:05

Simply Raymond Blanc

Den berömda Michelin-kocken Raymond Blanc är tillbaka med en ny säsong! Den här gången har han bjudit in flera Michelin-kockar till både matlagningen och avsmakningen.

19:35

Sanna Jörnvik

I dagens avsnitt guidar Sanna oss hur vi får till det både enkla och goda receptet: Nudelwok.

19:50

Gott och Grönt med Fabbe

I detta avsnitt blir det en riktig svensk klassiker. Fabian lagar nämligen sin version av gotländska kroppkakor.

20:10

James Martin's Spanish Adventure

I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.

21:05

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

21:45

Dantes Italien

Dante utforskar gelatons magi med gelatoproffset Marco och avslöjar hemligheten bakom den perfekta gelaton. Missa inte denna svalkande och läckra resa in i gelatovärlden med glass i stora lass.

22:10

Ainsley Fantastic Flavours

Den här veckan njuter Ainsley Harriott av maten med jordnära smaker. Låt dig lockas av både granatäppleglaserat lamm, svampgnocchi och tagliatelle med linser, svamp och svart olivragu.

23:05

Simply Raymond Blanc

Den berömda Michelin-kocken Raymond Blanc är tillbaka med en ny säsong! Den här gången har han bjudit in flera Michelin-kockar till både matlagningen och avsmakningen.

23:35

Sanna Jörnvik

I dagens avsnitt guidar Sanna oss hur vi får till det både enkla och goda receptet: Nudelwok.

23:50

Gott och Grönt med Fabbe

I detta avsnitt blir det en riktig svensk klassiker. Fabian lagar nämligen sin version av gotländska kroppkakor.

00:10

James Martin's Spanish Adventure

I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.

01:05

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.

01:45

Dantes Italien

Dante utforskar gelatons magi med gelatoproffset Marco och avslöjar hemligheten bakom den perfekta gelaton. Missa inte denna svalkande och läckra resa in i gelatovärlden med glass i stora lass.

02:10

Ainsley Fantastic Flavours

Den här veckan njuter Ainsley Harriott av maten med jordnära smaker. Låt dig lockas av både granatäppleglaserat lamm, svampgnocchi och tagliatelle med linser, svamp och svart olivragu.

03:05

Simply Raymond Blanc

Den berömda Michelin-kocken Raymond Blanc är tillbaka med en ny säsong! Den här gången har han bjudit in flera Michelin-kockar till både matlagningen och avsmakningen.

03:35

Sanna Jörnvik

I dagens avsnitt guidar Sanna oss hur vi får till det både enkla och goda receptet: Nudelwok.

03:50

Gott och Grönt med Fabbe

I detta avsnitt blir det en riktig svensk klassiker. Fabian lagar nämligen sin version av gotländska kroppkakor.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag