Tv-Tablå för Godare lördag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:00

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden vaknar upp med utsikt över Sydney Harbour. Först träffar han arkitekten Eoghan Lewis för en ögonöppnande rundtur i staden, innan han utforskar några av de dolda gränderna i CBD.

05:30

Middag med Dante Zia

I det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza.

05:50

Mary Berry Makes It Easy

Mary träffar Anton Du Beke i soliga Bournemouth för att lära honom enkla recept, perfekta för en total nybörjare. De hinner även med en waltz längs bryggan och en tur på pariserhjulet.

06:25

Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide. Med sin bakgrund inom frukt och grönsaker brinner Chris för att köpa de färskaste råvarorna. Enligt honom hyllar New Forest den säsongsbetonade matkulturen.

07:35

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet tävlar tre personer i att laga lunch åt Mauri, och för att jämna ut tävlingen får de budget efter kunskapsnivå.

08:15

Gordon, Gino and Fred's Road Trip

Trion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner.

09:10

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc visar smårätter sprängfyllda med färska ingredienser och smak, inklusive en trio av tartin och en utsökt pannstekt torsk med brun räksås och spenat. Han har sällskap av kocken Claude Bosi.

09:45

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden vaknar upp med utsikt över Sydney Harbour. Först träffar han arkitekten Eoghan Lewis för en ögonöppnande rundtur i staden, innan han utforskar några av de dolda gränderna i CBD.

10:15

Middag med Dante Zia

I det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza.

10:35

Mary Berry Makes It Easy

Mary träffar Anton Du Beke i soliga Bournemouth för att lära honom enkla recept, perfekta för en total nybörjare. De hinner även med en waltz längs bryggan och en tur på pariserhjulet.

11:10

Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide. Med sin bakgrund inom frukt och grönsaker brinner Chris för att köpa de färskaste råvarorna. Enligt honom hyllar New Forest den säsongsbetonade matkulturen.

12:20

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet tävlar tre personer i att laga lunch åt Mauri, och för att jämna ut tävlingen får de budget efter kunskapsnivå.

13:00

Gordon, Gino and Fred's Road Trip

Trion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner.

13:55

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc visar smårätter sprängfyllda med färska ingredienser och smak, inklusive en trio av tartin och en utsökt pannstekt torsk med brun räksås och spenat. Han har sällskap av kocken Claude Bosi.

14:30

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden vaknar upp med utsikt över Sydney Harbour. Först träffar han arkitekten Eoghan Lewis för en ögonöppnande rundtur i staden, innan han utforskar några av de dolda gränderna i CBD.

15:00

Middag med Dante Zia

I det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza.

15:20

Mary Berry Makes It Easy

Mary träffar Anton Du Beke i soliga Bournemouth för att lära honom enkla recept, perfekta för en total nybörjare. De hinner även med en waltz längs bryggan och en tur på pariserhjulet.

15:55

Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide. Med sin bakgrund inom frukt och grönsaker brinner Chris för att köpa de färskaste råvarorna. Enligt honom hyllar New Forest den säsongsbetonade matkulturen.

17:05

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet tävlar tre personer i att laga lunch åt Mauri, och för att jämna ut tävlingen får de budget efter kunskapsnivå.

17:45

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Skottland, där hon bland annat plockar vilda kryddväxter som björnloka och havssälting.

18:20

For the Love of Bread

Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.

18:50

Luke Nguyen's India

Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj i Thrissur för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur.

19:50

Helgdrinken med David

Idag blir det ett riktigt gott och enkelt recept på den så omtyckta drinken Piña Colada.

19:55

Sommargrillen

Vem har sagt att hamburgare måste innehålla kött? Per visar hur du gör vegoburgare, saftiga och smakrika, med senapsdressing och grillade pommes.

20:10

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh avslöjar hemligheterna för att skapa en bildperfekt salladsrabatt, även i trånga utrymmen. Resten av Love Your Garden-teamet bidrar med skadedjursbekämpande blommor, budgetvänliga vertikala trädgårdar och tips för att skapa en egen majs- och pumparabatt inför hösten.

20:40

The Chef's Garden

Massimo kombinerar nyligen plockade rödbetor och andra grönsaker med Tongola-getost. Joshua och Tony från Tasmanian Oyster Co följer med Massimo för att smaka på några av världens bästa ostron.

21:05

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Skottland, där hon bland annat plockar vilda kryddväxter som björnloka och havssälting.

21:40

For the Love of Bread

Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.

22:10

Luke Nguyen's India

Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj i Thrissur för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur.

23:10

Helgdrinken med David

Idag blir det ett riktigt gott och enkelt recept på den så omtyckta drinken Piña Colada.

23:15

Sommargrillen

Vem har sagt att hamburgare måste innehålla kött? Per visar hur du gör vegoburgare, saftiga och smakrika, med senapsdressing och grillade pommes.

23:30

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh avslöjar hemligheterna för att skapa en bildperfekt salladsrabatt, även i trånga utrymmen. Resten av Love Your Garden-teamet bidrar med skadedjursbekämpande blommor, budgetvänliga vertikala trädgårdar och tips för att skapa en egen majs- och pumparabatt inför hösten.

00:00

The Chef's Garden

Massimo kombinerar nyligen plockade rödbetor och andra grönsaker med Tongola-getost. Joshua och Tony från Tasmanian Oyster Co följer med Massimo för att smaka på några av världens bästa ostron.

00:25

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Skottland, där hon bland annat plockar vilda kryddväxter som björnloka och havssälting.

01:00

For the Love of Bread

Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.

01:30

Luke Nguyen's India

Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj i Thrissur för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur.

02:30

Helgdrinken med David

Idag blir det ett riktigt gott och enkelt recept på den så omtyckta drinken Piña Colada.

02:35

Sommargrillen

Vem har sagt att hamburgare måste innehålla kött? Per visar hur du gör vegoburgare, saftiga och smakrika, med senapsdressing och grillade pommes.

02:50

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh avslöjar hemligheterna för att skapa en bildperfekt salladsrabatt, även i trånga utrymmen. Resten av Love Your Garden-teamet bidrar med skadedjursbekämpande blommor, budgetvänliga vertikala trädgårdar och tips för att skapa en egen majs- och pumparabatt inför hösten.

03:20

The Chef's Garden

Massimo kombinerar nyligen plockade rödbetor och andra grönsaker med Tongola-getost. Joshua och Tony från Tasmanian Oyster Co följer med Massimo för att smaka på några av världens bästa ostron.

03:45

Nadiya's British Food Adventure

Nadiya Hussain åker till Skottland, där hon bland annat plockar vilda kryddväxter som björnloka och havssälting.

04:20

For the Love of Bread

Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag