Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeGino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj. |
05:30 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonMauri besöker Pixie från Västerås, Stuart McDougall och Markus Aujalay och lät dem laga en hamburgare. Pixie fick 10.000 kronor, Stuart fick 200 kronor och Markus fick 100 kronor. Vad är viktigast i köket - kunskap eller pengar? |
06:00 | Jamie Oliver: Cooking for LessJamie delar med sig av sina tips för att göra billiga måltider. Det bjuds på pizza och en mikrovågsversion av chili con carne. |
07:00 | Helgdrinken med DavidÄr du sugen på att lära dig en klassisk cocktail? Här får du steg för steg se hur en perfekt balanserad Amaretto Sour med mandelsmak blandas. |
07:05 | Vilda smakerKan vilda örter och lokal lammkött skapa en perfekt smakupplevelse? Dagens destination är Öströö fårfarm. Mattias grillar lammracks med en pesto av vildplockade örter, medan Emelie tillagar en rabarberchutney. |
07:30 | A pretty good life with ValerieValerie får julkänslan att spira när hon besöker Leila Lindholm, Sveriges egen Queen of Christmas, hemma hos Leila. Tillsammans bakar de saftiga saffransbullar. Valerie visar också julens trender och pyntar granen med en personlig twist. |
08:00 | VinnarrättenWilliam Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött. I detta avsnitt tar han oss med hem till grillen där han tillagar sin vinnarrätt. |
08:30 | Ainsley's Fantastic FlavoursAinsley utforskar smakerna från Nordamerika med stora, smakrika BBQ-rätter, krämiga chowders och frestande desserter. Han avslutar med en amerikansk klassiker - jordnötssmör- och syltbrownies, som ger en perfekt söt avslutning på resan. |
09:30 | Gok Wan's Easy AsianGok delar med sig av sina bästa recept för en julmiddag. Han börjar med en julfrukost med mini-bagels och vilda svampgyozas, följt av en dekadent hummerwok, rostad anka och avslutningsvis nötiga virvlar och kryddad julpudding. |
10:30 | Donal Skehan: Home CookDonal delar med sig av tre av sina favoritlata helgrätter - en läcker lördags-takeaway: hans kyckling i smör, den perfekta söndagslåret med gris och till efterrätt en underbart kladdig och läcker marängsväng. |
11:00 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeGino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj. |
11:30 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonMauri besöker Pixie från Västerås, Stuart McDougall och Markus Aujalay och lät dem laga en hamburgare. Pixie fick 10.000 kronor, Stuart fick 200 kronor och Markus fick 100 kronor. Vad är viktigast i köket - kunskap eller pengar? |
12:00 | Jamie Oliver: Cooking for LessJamie delar med sig av sina tips för att göra billiga måltider. Det bjuds på pizza och en mikrovågsversion av chili con carne. |
13:00 | Helgdrinken med DavidÄr du sugen på att lära dig en klassisk cocktail? Här får du steg för steg se hur en perfekt balanserad Amaretto Sour med mandelsmak blandas. |
13:05 | Vilda smakerKan vilda örter och lokal lammkött skapa en perfekt smakupplevelse? Dagens destination är Öströö fårfarm. Mattias grillar lammracks med en pesto av vildplockade örter, medan Emelie tillagar en rabarberchutney. |
13:30 | A pretty good life with ValerieValerie får julkänslan att spira när hon besöker Leila Lindholm, Sveriges egen Queen of Christmas, hemma hos Leila. Tillsammans bakar de saftiga saffransbullar. Valerie visar också julens trender och pyntar granen med en personlig twist. |
14:00 | VinnarrättenWilliam Worge Kreu är känd för sin kraftfulla spelstil på isen och sin kärlek till grillat kött. I detta avsnitt tar han oss med hem till grillen där han tillagar sin vinnarrätt. |
14:30 | Ainsley's Fantastic FlavoursAinsley utforskar smakerna från Nordamerika med stora, smakrika BBQ-rätter, krämiga chowders och frestande desserter. Han avslutar med en amerikansk klassiker - jordnötssmör- och syltbrownies, som ger en perfekt söt avslutning på resan. |
15:30 | Gok Wan's Easy AsianGok delar med sig av sina bästa recept för en julmiddag. Han börjar med en julfrukost med mini-bagels och vilda svampgyozas, följt av en dekadent hummerwok, rostad anka och avslutningsvis nötiga virvlar och kryddad julpudding. |
16:30 | Donal Skehan: Home CookDonal delar med sig av tre av sina favoritlata helgrätter - en läcker lördags-takeaway: hans kyckling i smör, den perfekta söndagslåret med gris och till efterrätt en underbart kladdig och läcker marängsväng. |
17:00 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeGino återvänder till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj. |
17:30 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonMauri besöker Pixie från Västerås, Stuart McDougall och Markus Aujalay och lät dem laga en hamburgare. Pixie fick 10.000 kronor, Stuart fick 200 kronor och Markus fick 100 kronor. Vad är viktigast i köket - kunskap eller pengar? |
18:00 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie gör en cannellonibakelse med svamp, spenat och läcker ost, för att skapa en tillfredsställande köttfri måltid. |
18:30 | Marions matminnenVad gör en crêpe oemotståndlig? Marion bjuder på en förtrollande upplevelse med två varianter av de ikoniska franska pannkakorna. Den klassiska Crêpe Suzette med sin ljuvliga apelsinkaramell, och en smakrik galette fylld med härliga överraskningar. |
18:45 | Helgdrinken med DavidSaknar du något värmande för vintern? Följ med och lär dig hur du blandar den italienska vinterfavoriten Bombardino - en krämig och rik dryck med grädde och rom. |
18:50 | Vilda smakerHur smakar tacos när rödspättan grillas på stranden och örterna plockas runtomkring? På Olofsbos strand förbereder Mattias och Emelie en tacomiddag med grillad rödspätta, strandens örter och nybakat bröd - perfekt i solnedgången. |
19:00 | Jimmy's Taste of FloridaIdag går resan till New Smyrna Beach där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper och får en matlagningslektion i grits. Han besöker Kennedy Space Center, diskuterar rymdmat med en före detta astronaut och lagar rätter inspirerade av sina äventyr. |
20:00 | Thomas Sjögrens nordiska smakresaHur grillar man lammracks till perfektion? Thomas Sjögren tar oss med till sina hemtrakter och visar sina bästa tekniker för att skapa möra och smakrika lammracks. |
20:30 | Nyårsfest med Jamie och JimmyJamie Oliver och Jimmy Doherty firar in det nya året tillsammans med Sam Smith och Joe Wicks, där de lagar festliga rätter för att höja stämningen. Jamie tillagar italienskt inspirerad fläskstek och gör haggistacos med Sam. |
21:30 | Hairy Biker: Mediterranean AdventureKillarna är på Sardinien där färskfångad tonfiks och bergslamm står på menyn. |
22:30 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeProcida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska. Den lilla ön har ett rykte om deras goda mat och Gino lagar ihop en fantastisk Trofé pasta med citron, pesto och räkor. |
23:00 | Ainsley's Fantastic FlavoursDet hämtas inspiration från Medelhavet i dagens avsnitt och Ainsley lagar mjuka gnudi med spenat och ricotta, serverat med körsbärstomater och pinjenötter. Han avslutar med en söt medelhavsinspirerad delikatess, en fikon-, hasselnöt- och apelsinkaka. |
00:00 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie gör en cannellonibakelse med svamp, spenat och läcker ost, för att skapa en tillfredsställande köttfri måltid. |
00:30 | Marions matminnenVad gör en crêpe oemotståndlig? Marion bjuder på en förtrollande upplevelse med två varianter av de ikoniska franska pannkakorna. Den klassiska Crêpe Suzette med sin ljuvliga apelsinkaramell, och en smakrik galette fylld med härliga överraskningar. |
00:45 | Helgdrinken med DavidSaknar du något värmande för vintern? Följ med och lär dig hur du blandar den italienska vinterfavoriten Bombardino - en krämig och rik dryck med grädde och rom. |
00:50 | Vilda smakerHur smakar tacos när rödspättan grillas på stranden och örterna plockas runtomkring? På Olofsbos strand förbereder Mattias och Emelie en tacomiddag med grillad rödspätta, strandens örter och nybakat bröd - perfekt i solnedgången. |
01:00 | Jimmy's Taste of FloridaIdag går resan till New Smyrna Beach där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper och får en matlagningslektion i grits. Han besöker Kennedy Space Center, diskuterar rymdmat med en före detta astronaut och lagar rätter inspirerade av sina äventyr. |
02:00 | Thomas Sjögrens nordiska smakresaHur grillar man lammracks till perfektion? Thomas Sjögren tar oss med till sina hemtrakter och visar sina bästa tekniker för att skapa möra och smakrika lammracks. |
02:30 | Nyårsfest med Jamie och JimmyJamie Oliver och Jimmy Doherty firar in det nya året tillsammans med Sam Smith och Joe Wicks, där de lagar festliga rätter för att höja stämningen. Jamie tillagar italienskt inspirerad fläskstek och gör haggistacos med Sam. |
03:30 | Hairy Biker: Mediterranean AdventureKillarna är på Sardinien där färskfångad tonfiks och bergslamm står på menyn. |
04:30 | Gino's Italy: Like Mamma Used to MakeProcida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska. Den lilla ön har ett rykte om deras goda mat och Gino lagar ihop en fantastisk Trofé pasta med citron, pesto och räkor. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag