Tv-Tablå för Godare lördag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:35

Smak

Gör det själv - Återvinning, design och inredning

05:45

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet

06:50

Secret Delicious

I Manila blir Aun Koh inbjuden till en hemlig middag med rätter som kycklingskinn med kaviar och creme fraiche, stekt kyckling och en lagrad rom som heter Don Papa

07:20

Joe Fattorini The Wine Guy

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert

07:45

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker lokala, ekologiska bönder i området, och använder deras produkter till att laga en egen version av Pho, med thai-basilika från trädgården

08:10

Outback Gourmet

Justine Schofield utforskar Darwins underverk, besöker Parap -marknaden och njuter av en härlig frukostsoppa. Hon får sedan sällskap av MasterChefs Rachel Ciesiolka som ska laga skaldjur

08:40

James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt

09:55

Smak

Gör det själv - Återvinning, design och inredning

10:05

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet

11:10

Secret Delicious

I Manila blir Aun Koh inbjuden till en hemlig middag med rätter som kycklingskinn med kaviar och creme fraiche, stekt kyckling och en lagrad rom som heter Don Papa

11:40

Joe Fattorini The Wine Guy

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert

12:05

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker lokala, ekologiska bönder i området, och använder deras produkter till att laga en egen version av Pho, med thai-basilika från trädgården

12:30

Outback Gourmet

Justine Schofield utforskar Darwins underverk, besöker Parap -marknaden och njuter av en härlig frukostsoppa. Hon får sedan sällskap av MasterChefs Rachel Ciesiolka som ska laga skaldjur

13:00

James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt

14:15

Smak

Gör det själv - Återvinning, design och inredning

14:25

Food in Our Time

André Chiang går tillbaka till ursprunget av vårt uppehälle. Mat är en gåva från naturen lika mycket som det är fött ur den fysiska miljön. I detta avsnitt lär han sig hur det harmoniska förhållandet mellan man och natur ändrar ens filosofi om livet

15:30

Secret Delicious

I Manila blir Aun Koh inbjuden till en hemlig middag med rätter som kycklingskinn med kaviar och creme fraiche, stekt kyckling och en lagrad rom som heter Don Papa

16:00

Joe Fattorini The Wine Guy

Joe Fattorini är känd i hela världen som Obi Wine Kenobi och som programledare i succéprogrammet The Wine Show. I denna serien guidar han oss i vinets spännande värld och svarar på de absolut vanligaste frågorna han får som vinexpert

16:25

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker lokala, ekologiska bönder i området, och använder deras produkter till att laga en egen version av Pho, med thai-basilika från trädgården

16:50

Outback Gourmet

Justine Schofield utforskar Darwins underverk, besöker Parap -marknaden och njuter av en härlig frukostsoppa. Hon får sedan sällskap av MasterChefs Rachel Ciesiolka som ska laga skaldjur

17:20

James Martin's French Adventure

James resa fortsätter i Bourgogne, känd för både sitt vin och sin senap. James besöker en vingård för att finna inspiration till sin maträtt

18:35

Il Podino

Häng med kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg i jakten på tryffel i skogarna utanför Assisi i Umbrien. Det blir även besök på olivoljepressen, matlagning med jaktfångsten och massor av annat skoj

19:00

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen

19:35

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien

20:05

Rick Stein's Long Weekends

Rick Steins första resa blir till Bordeaux i Frankrike. Det är höst och Rick har blivit inbjuden att vara domare i en vintävling

21:15

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

På Sveriges billigaste restaurang kan man få mat och dryck för ca 50 kronor, på Sveriges dyraste restaurang kostar mat och dryck ungefär 10.000 kronor. Men vad är egentligen mest prisvärt? Det ska vi ta reda på idag

21:50

Rachel Khoo's Kitchen Notebook

Rachel besöker Neapel, som är hennes favoritstad i Italien. Där testar hon bland annat en traditionell pizza som tillagas av en mästare, och tillbaka i London lagar hon en speciell rätt baserad på inspirationen från Italien

22:20

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

22:40

Il Podino

Häng med kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg i jakten på tryffel i skogarna utanför Assisi i Umbrien. Det blir även besök på olivoljepressen, matlagning med jaktfångsten och massor av annat skoj

23:05

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen

23:40

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien

00:10

Rick Stein's Long Weekends

Rick Steins första resa blir till Bordeaux i Frankrike. Det är höst och Rick har blivit inbjuden att vara domare i en vintävling

01:20

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

På Sveriges billigaste restaurang kan man få mat och dryck för ca 50 kronor, på Sveriges dyraste restaurang kostar mat och dryck ungefär 10.000 kronor. Men vad är egentligen mest prisvärt? Det ska vi ta reda på idag

01:55

Rachel Khoo's Kitchen Notebook

Rachel besöker Neapel, som är hennes favoritstad i Italien. Där testar hon bland annat en traditionell pizza som tillagas av en mästare, och tillbaka i London lagar hon en speciell rätt baserad på inspirationen från Italien

02:10

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh är tillbaka i sina hemmatrakter, men hittar sig själv totalt obekant med en Singaporisk rätt kallad Curry Mohlyu. En rätt som kommer från den Portugisiska-Eurasien kulturen

02:25

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

02:45

Outback Gourmet

Vi får än en gång följa med Justine Schofield på resa. Denna gången utforskar hon natur och mattraditioner i norra Australien

03:15

Rick Stein's Long Weekends

Rick Steins första resa blir till Bordeaux i Frankrike. Det är höst och Rick har blivit inbjuden att vara domare i en vintävling

04:25

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

På Sveriges billigaste restaurang kan man få mat och dryck för ca 50 kronor, på Sveriges dyraste restaurang kostar mat och dryck ungefär 10.000 kronor. Men vad är egentligen mest prisvärt? Det ska vi ta reda på idag