Tv-Tablå för Godare söndag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:15

Världens smaker med Jimmy Guo

Vad vore livet utan dip? Jimmy lagar en hel middag med matiga dippar som äts med krispiga tortillachips.

05:35

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

05:55

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

06:00

Secret Delicious

Aun Koh navigerar genom de tätbefolkade gatorna i Hong Kong för att upptäcka en exotisk ormrätt och en hemlig vaniljkräm kallad Egg Opera. Han upptäcker också osynliga cocktails.

06:30

Middle East Feast with Shane Delia

Linda Jones och Joseph Abboud hjälper Shane i köket och skapar en perfekt mellanöstern-mezefest som består av ett urval av smårätter.

07:00

Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar den 11:e och 12:e distrikten i Paris, och besöker Alain Ducasses chokladfabrik.

07:35

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

08:10

Världens smaker med Jimmy Guo

Vad vore livet utan dip? Jimmy lagar en hel middag med matiga dippar som äts med krispiga tortillachips.

08:30

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

08:50

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

08:55

Secret Delicious

Aun Koh navigerar genom de tätbefolkade gatorna i Hong Kong för att upptäcka en exotisk ormrätt och en hemlig vaniljkräm kallad Egg Opera. Han upptäcker också osynliga cocktails.

09:25

Middle East Feast with Shane Delia

Linda Jones och Joseph Abboud hjälper Shane i köket och skapar en perfekt mellanöstern-mezefest som består av ett urval av smårätter.

09:55

Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar den 11:e och 12:e distrikten i Paris, och besöker Alain Ducasses chokladfabrik.

10:30

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

11:05

Världens smaker med Jimmy Guo

Vad vore livet utan dip? Jimmy lagar en hel middag med matiga dippar som äts med krispiga tortillachips.

11:25

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

11:45

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

11:50

Secret Delicious

Aun Koh navigerar genom de tätbefolkade gatorna i Hong Kong för att upptäcka en exotisk ormrätt och en hemlig vaniljkräm kallad Egg Opera. Han upptäcker också osynliga cocktails.

12:20

Middle East Feast with Shane Delia

Linda Jones och Joseph Abboud hjälper Shane i köket och skapar en perfekt mellanöstern-mezefest som består av ett urval av smårätter.

12:50

Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar den 11:e och 12:e distrikten i Paris, och besöker Alain Ducasses chokladfabrik.

13:25

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Köpenhamn och Skåne är en kokande matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första rooftop farms mitt i Köpenhamn. Vid Häckeberga Slott blir det vildsvin till middag.

14:00

Världens smaker med Jimmy Guo

Vad vore livet utan dip? Jimmy lagar en hel middag med matiga dippar som äts med krispiga tortillachips.

14:20

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

14:40

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

14:45

Secret Delicious

Aun Koh navigerar genom de tätbefolkade gatorna i Hong Kong för att upptäcka en exotisk ormrätt och en hemlig vaniljkräm kallad Egg Opera. Han upptäcker också osynliga cocktails.

15:15

Middle East Feast with Shane Delia

Linda Jones och Joseph Abboud hjälper Shane i köket och skapar en perfekt mellanöstern-mezefest som består av ett urval av smårätter.

15:45

Guillaume's Paris

Guillaume Brahimi utforskar den 11:e och 12:e distrikten i Paris, och besöker Alain Ducasses chokladfabrik.

16:20

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

16:50

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.

17:20

Matglädje med Ayla

Upplev nya smaker tillsammans med Ayla där hon bjuder på Mercimek köftesi, veganska linsbiffar som serveras i ett krispigt salladsblad och massa citron. Passar utmärkt som både vardagsmat men också till festliga tillfällen.

17:35

Jack Stein: Inside the Box

Sista anhalten på resan är Rotterdam i Nederländerna. Här tar Jack med en särskild glassdessert som hans lokala hjälp övertalar honom att göra en nederländsk version av.

18:05

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.

18:40

Middag med Dante Zia

Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.

19:05

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Curtis Stone reser till södra Australien där han lagar fasan med den legendariska kocken Maggie Beer och försöker sig på fårklippning. Hemma i köket tillagar han kryddigt lamm med vinäger och myntasås.

19:40

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

20:10

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.

20:40

Matglädje med Ayla

Upplev nya smaker tillsammans med Ayla där hon bjuder på Mercimek köftesi, veganska linsbiffar som serveras i ett krispigt salladsblad och massa citron. Passar utmärkt som både vardagsmat men också till festliga tillfällen.

20:55

Jack Stein: Inside the Box

Sista anhalten på resan är Rotterdam i Nederländerna. Här tar Jack med en särskild glassdessert som hans lokala hjälp övertalar honom att göra en nederländsk version av.

21:25

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.

22:00

Middag med Dante Zia

Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.

22:25

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Curtis Stone reser till södra Australien där han lagar fasan med den legendariska kocken Maggie Beer och försöker sig på fårklippning. Hemma i köket tillagar han kryddigt lamm med vinäger och myntasås.

23:00

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

23:30

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.

00:00

Matglädje med Ayla

Upplev nya smaker tillsammans med Ayla där hon bjuder på Mercimek köftesi, veganska linsbiffar som serveras i ett krispigt salladsblad och massa citron. Passar utmärkt som både vardagsmat men också till festliga tillfällen.

00:15

Jack Stein: Inside the Box

Sista anhalten på resan är Rotterdam i Nederländerna. Här tar Jack med en särskild glassdessert som hans lokala hjälp övertalar honom att göra en nederländsk version av.

00:45

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.

01:20

Middag med Dante Zia

Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.

01:45

Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone

Curtis Stone reser till södra Australien där han lagar fasan med den legendariska kocken Maggie Beer och försöker sig på fårklippning. Hemma i köket tillagar han kryddigt lamm med vinäger och myntasås.

02:20

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Kocken Peter Kuruvita och hans familj har sagt hejdå till citylivet i Sydney och flyttat till The Sunshine Coast i Australien. Han ger oss inspirerande säsongsrecept gjorda på hälsosamma och lokala ingredienser.

02:50

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.

03:20

Matglädje med Ayla

Upplev nya smaker tillsammans med Ayla där hon bjuder på Mercimek köftesi, veganska linsbiffar som serveras i ett krispigt salladsblad och massa citron. Passar utmärkt som både vardagsmat men också till festliga tillfällen.

03:35

Jack Stein: Inside the Box

Sista anhalten på resan är Rotterdam i Nederländerna. Här tar Jack med en särskild glassdessert som hans lokala hjälp övertalar honom att göra en nederländsk version av.

04:05

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fylld av mat, från alla perspektiv - i alla miljöer.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag