Dagens tv-tablå för Godare

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:10

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar pavlova med blåbärscurd och vit choklad

Regi: Gustav Johansson

  • Medverkande:
  • Andréa Brändström
05:30

A taste of italy with Nisha Katona

I Syracuse provsmakar bland annat Nisha "tonno al agrodolce" innan hon tillagar fisk med en apelsinsallad, inspirerad av hennes upptäckter

  • Medverkande:
  • Josh Wilson
  • Catherine Mann
06:00

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

  • Medverkande:
  • Curtis Stone
06:30

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Regi: Øivind Lindøe

07:00

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

  • Medverkande:
  • Mauri Hermundsson
07:35

Ainsleys Mediterranean Kitchen Cookbook

Ainsley reser till södra Jordanien, där han utforskar staden Aqaba. Här träffar han en familj som visar hur man gör tillbehör till sin fattoush-sallad. Dessutom möter han kockar som förbereder stekt fisk med kryddigt ris

Regi: Emma Reynolds

  • Medverkande:
  • Bridget Lumley
  • Ainsley Harriott
08:30

Rick Stein's Long Weekends

Rick Stein besöker Bologna i norra Italien. Staden är känd för sin matkultur. Här lär han sig att göra färsk pasta som ska användas till tortellini, ravioli och lasagne

Regi: David Pritchard

  • Medverkande:
  • Rick Stein
10:00

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar pavlova med blåbärscurd och vit choklad

Regi: Gustav Johansson

  • Medverkande:
  • Andréa Brändström
10:20

A taste of italy with Nisha Katona

I Syracuse provsmakar bland annat Nisha "tonno al agrodolce" innan hon tillagar fisk med en apelsinsallad, inspirerad av hennes upptäckter

  • Medverkande:
  • Josh Wilson
  • Catherine Mann
10:50

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

  • Medverkande:
  • Curtis Stone
11:20

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Regi: Øivind Lindøe

11:50

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

  • Medverkande:
  • Mauri Hermundsson
12:25

Ainsleys Mediterranean Kitchen Cookbook

Ainsley reser till södra Jordanien, där han utforskar staden Aqaba. Här träffar han en familj som visar hur man gör tillbehör till sin fattoush-sallad. Dessutom möter han kockar som förbereder stekt fisk med kryddigt ris

Regi: Emma Reynolds

  • Medverkande:
  • Bridget Lumley
  • Ainsley Harriott
13:20

Rick Stein's Long Weekends

Rick Stein besöker Bologna i norra Italien. Staden är känd för sin matkultur. Här lär han sig att göra färsk pasta som ska användas till tortellini, ravioli och lasagne

Regi: David Pritchard

  • Medverkande:
  • Rick Stein
14:50

Festligare fika med Andréa

Andrea Brändström bakar pavlova med blåbärscurd och vit choklad

Regi: Gustav Johansson

  • Medverkande:
  • Andréa Brändström
15:10

A taste of italy with Nisha Katona

I Syracuse provsmakar bland annat Nisha "tonno al agrodolce" innan hon tillagar fisk med en apelsinsallad, inspirerad av hennes upptäckter

  • Medverkande:
  • Josh Wilson
  • Catherine Mann
15:40

Field Trip With Curtis Stone

Curtis reser till Maui för att utforska öns lokala mattraditioner. På resan besöker han en gård, följer med på vildsvinsjakt, lär sig inhemska matspecialiteter och försöker att bygga surfbrädor

  • Medverkande:
  • Curtis Stone
16:10

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram

Regi: Øivind Lindøe

16:40

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

  • Medverkande:
  • Mauri Hermundsson
17:15

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Regi: Matthew Wheeler

  • Medverkande:
  • Vinny Basra
  • Raymond Blanc
17:45

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Regi: Matthew Wheeler

  • Medverkande:
  • Vinny Basra
  • Raymond Blanc
18:20

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny

  • Medverkande:
  • Les Stroud
18:50

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

  • Medverkande:
  • Gustav Johansson
19:05

Växtbaserat med Thess

Thess åker till Ugglarps grönt för att köpa nyskördade grönsaker, som sedan blir till vackra och läckra grönsakstapas; Bakade knipplökar med ramslöksmajonnäs, tångkaviar och rostade hasselnötter, samt en len bönkräm med kapris står på menyn

  • Medverkande:
  • Therese Elgquist
19:20

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

  • Medverkande:
  • Mauri Hermundsson
19:50

Michela's Tuscan Kitchen

Efter att ha besökt en rödlöksodling i Certaldo, lagar Michela en panzanellasallad och fläskkött med lök, äpple och cider

20:25

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Regi: Matthew Wheeler

  • Medverkande:
  • Vinny Basra
  • Raymond Blanc
20:55

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Regi: Matthew Wheeler

  • Medverkande:
  • Vinny Basra
  • Raymond Blanc
21:30

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny

  • Medverkande:
  • Les Stroud
22:00

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

  • Medverkande:
  • Gustav Johansson
22:15

Växtbaserat med Thess

Thess åker till Ugglarps grönt för att köpa nyskördade grönsaker, som sedan blir till vackra och läckra grönsakstapas; Bakade knipplökar med ramslöksmajonnäs, tångkaviar och rostade hasselnötter, samt en len bönkräm med kapris står på menyn

  • Medverkande:
  • Therese Elgquist
22:30

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

  • Medverkande:
  • Mauri Hermundsson
23:00

Michela's Tuscan Kitchen

Efter att ha besökt en rödlöksodling i Certaldo, lagar Michela en panzanellasallad och fläskkött med lök, äpple och cider

23:35

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Regi: Matthew Wheeler

  • Medverkande:
  • Vinny Basra
  • Raymond Blanc
00:05

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Regi: Matthew Wheeler

  • Medverkande:
  • Vinny Basra
  • Raymond Blanc
00:40

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny

  • Medverkande:
  • Les Stroud
01:10

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

  • Medverkande:
  • Gustav Johansson
01:25

Växtbaserat med Thess

Thess åker till Ugglarps grönt för att köpa nyskördade grönsaker, som sedan blir till vackra och läckra grönsakstapas; Bakade knipplökar med ramslöksmajonnäs, tångkaviar och rostade hasselnötter, samt en len bönkräm med kapris står på menyn

  • Medverkande:
  • Therese Elgquist
01:40

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Mauri besöker ett buddhistiskt tempel i Alby och ett kristet kloster i Allingsås. Hur är det egentligen att leva i celibat, långt utanför samhället, för att istället ägna hela sitt liv åt gud?

  • Medverkande:
  • Mauri Hermundsson
02:10

Michela's Tuscan Kitchen

Efter att ha besökt en rödlöksodling i Certaldo, lagar Michela en panzanellasallad och fläskkött med lök, äpple och cider

02:45

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Regi: Matthew Wheeler

  • Medverkande:
  • Vinny Basra
  • Raymond Blanc
03:25

Simply Raymond Blanc

I serien Simply Raymond Blanc visar den berömde Michelin kocken Raymond Blanc hur man med små knep kan med enkla råvaror förvandla rätter som gästerna sent kommer glömma

Regi: Matthew Wheeler

  • Medverkande:
  • Vinny Basra
  • Raymond Blanc
04:20

Wild Harvest

Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny

  • Medverkande:
  • Les Stroud