Dagens tv-tablå för Godare

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
06:10

Garanterat gott

Mattias lagar råraka av potatis och bubbelost med löjrom, löksallad och gräddfil.

06:25

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Jag bjöd underbara Zara Larsson på en lyx-dejt värd drygt 10.000 kronor. Vi åt trerätters, drack exklusivt vin och njöt i största allmänhet på Restaurang Bonnies på Bank Hotel.

06:45

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland. I detta avsnittet lagar han kräftor.

07:10

Adam & Poh's Malaysia in Australia

Adam och Poh reser till Tasmanien för att prata med jordbruksforskarna Joe och Hawa Hartley, som försöker odla ris från Malaysia.

08:05

Victor & Victoria

Varför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt.

08:15

Matglädje med Ayla

Häng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör.

08:30

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

09:00

Garanterat gott

Mattias lagar råraka av potatis och bubbelost med löjrom, löksallad och gräddfil.

09:15

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Jag bjöd underbara Zara Larsson på en lyx-dejt värd drygt 10.000 kronor. Vi åt trerätters, drack exklusivt vin och njöt i största allmänhet på Restaurang Bonnies på Bank Hotel.

09:35

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland. I detta avsnittet lagar han kräftor.

10:00

Adam & Poh's Malaysia in Australia

Adam och Poh reser till Tasmanien för att prata med jordbruksforskarna Joe och Hawa Hartley, som försöker odla ris från Malaysia.

10:55

Victor & Victoria

Varför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt.

11:05

Matglädje med Ayla

Häng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör.

11:20

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

11:50

Garanterat gott

Mattias lagar råraka av potatis och bubbelost med löjrom, löksallad och gräddfil.

12:05

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Jag bjöd underbara Zara Larsson på en lyx-dejt värd drygt 10.000 kronor. Vi åt trerätters, drack exklusivt vin och njöt i största allmänhet på Restaurang Bonnies på Bank Hotel.

12:25

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland. I detta avsnittet lagar han kräftor.

12:50

Adam & Poh's Malaysia in Australia

Adam och Poh reser till Tasmanien för att prata med jordbruksforskarna Joe och Hawa Hartley, som försöker odla ris från Malaysia.

13:45

Victor & Victoria

Varför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt.

13:55

Matglädje med Ayla

Häng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör.

14:10

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

14:40

Garanterat gott

Mattias lagar råraka av potatis och bubbelost med löjrom, löksallad och gräddfil.

14:55

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

Jag bjöd underbara Zara Larsson på en lyx-dejt värd drygt 10.000 kronor. Vi åt trerätters, drack exklusivt vin och njöt i största allmänhet på Restaurang Bonnies på Bank Hotel.

15:15

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland. I detta avsnittet lagar han kräftor.

15:40

Adam & Poh's Malaysia in Australia

Adam och Poh reser till Tasmanien för att prata med jordbruksforskarna Joe och Hawa Hartley, som försöker odla ris från Malaysia.

16:35

Victor & Victoria

Varför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt.

16:45

Matglädje med Ayla

Häng med på en kulinarisk resa till Turkiet och upplev otroliga smaker där Ayla bjuder på Adana kebab med goda tillbehör.

17:00

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

17:30

Jack Stein: Inside the Box

Jack reser till Lucca, Italien, för att sprida den brittiska klassiska korv med potatismos. En Michelin-stjärnekock föreslår att han ska ändra rätten radikalt och förvandlar den till ett mästerverk.

18:00

Ainsley's Food We Love

En rad speciella gäster - inklusive artister, musiker och kockar - följer med Ainsley Harriott in i hans kök - eller på avstånd från sitt eget kök - för att skapa aptitretande nya maträtter.

18:55

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.

19:25

Adam & Poh's Malaysia in Australia

Poh reser till Sydney för att prata med Junda Khoo, en krögare som använder de smaker som hans mormor använde i sitt kök; Adam träffar en av sina favoritskådespelare på Chinta Ria Buddha Love.

19:55

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

20:25

Luca's Key Ingredient

I detta avsnitt använder Chef Luca en klassisk ingrediens i Italiensk matlagning, nämligen parmaskinka.

20:50

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

21:20

Jack Stein: Inside the Box

Jack reser till Lucca, Italien, för att sprida den brittiska klassiska korv med potatismos. En Michelin-stjärnekock föreslår att han ska ändra rätten radikalt och förvandlar den till ett mästerverk.

21:50

Ainsley's Food We Love

En rad speciella gäster - inklusive artister, musiker och kockar - följer med Ainsley Harriott in i hans kök - eller på avstånd från sitt eget kök - för att skapa aptitretande nya maträtter.

22:45

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.

23:15

Adam & Poh's Malaysia in Australia

Poh reser till Sydney för att prata med Junda Khoo, en krögare som använder de smaker som hans mormor använde i sitt kök; Adam träffar en av sina favoritskådespelare på Chinta Ria Buddha Love.

23:45

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

00:15

Luca's Key Ingredient

I detta avsnitt använder Chef Luca en klassisk ingrediens i Italiensk matlagning, nämligen parmaskinka.

00:40

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

01:10

Jack Stein: Inside the Box

Jack reser till Lucca, Italien, för att sprida den brittiska klassiska korv med potatismos. En Michelin-stjärnekock föreslår att han ska ändra rätten radikalt och förvandlar den till ett mästerverk.

01:40

Ainsley's Food We Love

En rad speciella gäster - inklusive artister, musiker och kockar - följer med Ainsley Harriott in i hans kök - eller på avstånd från sitt eget kök - för att skapa aptitretande nya maträtter.

02:55

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.

03:25

Adam & Poh's Malaysia in Australia

Poh reser till Sydney för att prata med Junda Khoo, en krögare som använder de smaker som hans mormor använde i sitt kök; Adam träffar en av sina favoritskådespelare på Chinta Ria Buddha Love.

03:55

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

04:25

Luca's Key Ingredient

I detta avsnitt använder Chef Luca en klassisk ingrediens i Italiensk matlagning, nämligen parmaskinka.