Tv-Tablå för Godare fredag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:05

Ainsleys Good Mood Food

Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.

06:05

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

06:25

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

06:30

The Wine Show

Matthew Goode och James Purefoy får i uppdrag att sätta samman ett vinpaket som passar till en sexrätterslunch. I Cotignac i Provence provsmakar de några utsökta roséviner, men det är Jancis Robinson som får det sista ordet.

07:30

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet gör ätbara julklappar. Det görs mördegskex med rosmarin och parmesan, julgranskex och en pepparkaksjulkrans.

08:30

Nigella: Cook, Eat, Repeat

Nigella erbjuder mat som kan lysa upp även den mörkaste dagen. Hon visar oss sin version av bhorta, en indisk rätt med stekta och mosade grönsaker. Dessutom introducerar hon oss för koreansk gochujang-pasta, och gör lammlägg i en aromatisk soppa.

09:10

Mamma & Jimmy Guo

I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.

09:30

Ainsleys Good Mood Food

Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.

10:45

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

11:05

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

11:10

The Wine Show

Matthew Goode och James Purefoy får i uppdrag att sätta samman ett vinpaket som passar till en sexrätterslunch. I Cotignac i Provence provsmakar de några utsökta roséviner, men det är Jancis Robinson som får det sista ordet.

12:10

Beautiful Baking with Juliet Sear

Juliet gör ätbara julklappar. Det görs mördegskex med rosmarin och parmesan, julgranskex och en pepparkaksjulkrans.

13:10

Nigella: Cook, Eat, Repeat

Nigella erbjuder mat som kan lysa upp även den mörkaste dagen. Hon visar oss sin version av bhorta, en indisk rätt med stekta och mosade grönsaker. Dessutom introducerar hon oss för koreansk gochujang-pasta, och gör lammlägg i en aromatisk soppa.

13:50

Mamma & Jimmy Guo

I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.

14:10

Ainsleys Good Mood Food

Grönsaker är stjärnan när Ainsley beger sig till Hampshire för att prova på att skörda sparris innan han slänger ihop en briljant sparris och kronärtskocks orzo.

15:25

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

15:45

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

15:50

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet besöker Mauri Sveriges sydligaste och nordligaste restaurang.

16:30

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

16:50

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

17:05

Adam and Poh's Malaysia

Adam och Poh börjar sin resa i Tasmanien, där de letar efter några av de bästa skaldjuren i världen; Adam går och dyker efter abalone och sjöborre.

17:40

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland. I detta avsnittet lagar han kräftor.

18:15

Filip Poon

YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.

18:30

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

18:35

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet besöker Mauri Sveriges sydligaste och nordligaste restaurang.

19:15

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

19:35

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

19:50

Adam and Poh's Malaysia

Adam och Poh börjar sin resa i Tasmanien, där de letar efter några av de bästa skaldjuren i världen; Adam går och dyker efter abalone och sjöborre.

20:25

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland. I detta avsnittet lagar han kräftor.

21:00

Filip Poon

YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.

21:15

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

21:20

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet besöker Mauri Sveriges sydligaste och nordligaste restaurang.

22:00

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

22:20

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

22:35

Adam and Poh's Malaysia

Adam och Poh börjar sin resa i Tasmanien, där de letar efter några av de bästa skaldjuren i världen; Adam går och dyker efter abalone och sjöborre.

23:10

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland. I detta avsnittet lagar han kräftor.

23:45

Filip Poon

YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.

00:00

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

00:05

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet besöker Mauri Sveriges sydligaste och nordligaste restaurang.

00:45

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

01:05

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

01:20

Adam and Poh's Malaysia

Adam och Poh börjar sin resa i Tasmanien, där de letar efter några av de bästa skaldjuren i världen; Adam går och dyker efter abalone och sjöborre.

01:55

A New Zealand Food Story

Den prisbelönte kocken Ben Bayly undrade varför han lagade franska och italienska rätter istället för rätter från Nya Zeeland. I detta avsnittet lagar han kräftor.

02:30

Filip Poon

YouTube-kocken Filip Poon duker upp sina favoriträtter, denna gång står en saftig och god kycklingteriyaki på menyn.

02:45

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

02:50

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet besöker Mauri Sveriges sydligaste och nordligaste restaurang.

03:30

Thomas Sjögren

Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.

03:50

Mycket smak med Markiz

Följ med Markiz Tainton in i köket där hon experimenterar med olika smakkombinationer för att ge rätterna hon lagar en extra twist.

04:05

Adam and Poh's Malaysia

Adam och Poh börjar sin resa i Tasmanien, där de letar efter några av de bästa skaldjuren i världen; Adam går och dyker efter abalone och sjöborre.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag