Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
06:05 | SommargrillenDet vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. |
06:25 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie har ägnat de senaste månaderna åt att skapa läckra sätt att göra vardagliga ingredienser extraordinära, och hans blomkålspasta med ost är just det. |
07:00 | Festligheter med Catarina KönigMästerkocken lagar hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan. |
07:20 | Helgdrinken med DavidIdag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör. |
07:30 | Food Trail: South AfricaFokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa. |
07:55 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
08:20 | Det Goda livet med Anja AllvinIdag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest. |
08:35 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley visar oss sina läckra morots- och kardemummafritter och en grönsaks- och linslasagne. |
09:25 | SommargrillenDet vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. |
09:45 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie har ägnat de senaste månaderna åt att skapa läckra sätt att göra vardagliga ingredienser extraordinära, och hans blomkålspasta med ost är just det. |
10:20 | Festligheter med Catarina KönigMästerkocken lagar hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan. |
10:40 | Helgdrinken med DavidIdag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör. |
10:50 | Food Trail: South AfricaFokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa. |
11:15 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
11:40 | Det Goda livet med Anja AllvinIdag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest. |
11:55 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley visar oss sina läckra morots- och kardemummafritter och en grönsaks- och linslasagne. |
12:45 | SommargrillenDet vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. |
13:05 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie har ägnat de senaste månaderna åt att skapa läckra sätt att göra vardagliga ingredienser extraordinära, och hans blomkålspasta med ost är just det. |
13:40 | Festligheter med Catarina KönigMästerkocken lagar hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan. |
14:00 | Helgdrinken med DavidIdag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör. |
14:10 | Food Trail: South AfricaFokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa. |
14:35 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
15:00 | Det Goda livet med Anja AllvinIdag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest. |
15:15 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley visar oss sina läckra morots- och kardemummafritter och en grönsaks- och linslasagne. |
16:05 | SommargrillenDet vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. |
16:25 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie har ägnat de senaste månaderna åt att skapa läckra sätt att göra vardagliga ingredienser extraordinära, och hans blomkålspasta med ost är just det. |
17:00 | Festligheter med Catarina KönigMästerkocken lagar hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan. |
17:20 | Helgdrinken med DavidIdag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör. |
17:30 | Food Trail: South AfricaFokus på ambitiösa matälskare när de reser genom Sydafrika på en informativ kulinarisk resa. |
17:55 | Campogianis matresaChristian och Sergio Campogiani tar med oss på en helt otrolig matresa, genom hela italien, deras egna Giro dÍtalia. Häng med och upptäck maten från de olika italienska regionerna och lär dig av proffsen. |
18:20 | Ett Gott LandMästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar dillkött. |
18:50 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi utforskar de tredje och fjärde arrondissementen i Paris och träffar några legender från stadens matscen. Han besöker sedan Marche des Enfants Rouges, den äldsta marknaden i Paris. |
19:20 | Taste of Australia with Hayden QuinnI detta avsnitt utforskar Hayden en annan matkultur när han besöker Ryde för att smaka på persiska delikatesser, bröd och mycket mer! |
19:45 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonI det här avsnittet träffar Marui några av Sveriges absolut mest kända röster, såsom mannen som gör den svenska Kalle Anka-rösten, kvinnan bakom Fröken Ur och så Sveriges kanske kändaste datorröst. |
20:20 | Middag med Dante ZiaDante skapar en focaccia med smakrik mortadella, krämig färskost och knapriga pistagenötter. |
20:40 | Roux Down The RiverI Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter. |
21:30 | Mary Berry Makes It EasyMary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig. |
22:05 | Ett Gott LandMästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar dillkött. |
22:35 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi utforskar de tredje och fjärde arrondissementen i Paris och träffar några legender från stadens matscen. Han besöker sedan Marche des Enfants Rouges, den äldsta marknaden i Paris. |
23:05 | Taste of Australia with Hayden QuinnI detta avsnitt utforskar Hayden en annan matkultur när han besöker Ryde för att smaka på persiska delikatesser, bröd och mycket mer! |
23:30 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonI det här avsnittet träffar Marui några av Sveriges absolut mest kända röster, såsom mannen som gör den svenska Kalle Anka-rösten, kvinnan bakom Fröken Ur och så Sveriges kanske kändaste datorröst. |
00:05 | Middag med Dante ZiaDante skapar en focaccia med smakrik mortadella, krämig färskost och knapriga pistagenötter. |
00:25 | Roux Down The RiverI Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter. |
01:15 | Mary Berry Makes It EasyMary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig. |
01:50 | Ett Gott LandMästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar dillkött. |
02:20 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi utforskar de tredje och fjärde arrondissementen i Paris och träffar några legender från stadens matscen. Han besöker sedan Marche des Enfants Rouges, den äldsta marknaden i Paris. |
02:50 | Taste of Australia with Hayden QuinnI detta avsnitt utforskar Hayden en annan matkultur när han besöker Ryde för att smaka på persiska delikatesser, bröd och mycket mer! |
03:15 | Uppdrag: Mat med Mauri HermundssonI det här avsnittet träffar Marui några av Sveriges absolut mest kända röster, såsom mannen som gör den svenska Kalle Anka-rösten, kvinnan bakom Fröken Ur och så Sveriges kanske kändaste datorröst. |
03:50 | Middag med Dante ZiaDante skapar en focaccia med smakrik mortadella, krämig färskost och knapriga pistagenötter. |
04:10 | Roux Down The River |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag