Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:10 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
05:20 | For the Love of BreadEn av världens äldsta städer, Athen, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri, souvlaki och surdeg vid liv. |
05:50 | Jamie's Easy Meals for Every DayJaimie kombinerar kyckling och korv för att återuppfinna den ungsstekta kycklingen i en enda stekpanna och ger den klassiska Bolognesen en brittisk twist. |
06:20 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie har ägnat de senaste månaderna åt att skapa läckra sätt att göra vardagliga ingredienser extraordinära, och hans blomkålspasta med ost är just det. |
06:50 | Gordon, Gino and Fred's Road TripPå väg till Ginos hem i Sardinien samlar trion på sig de bästa råvarorna södra Italien har att erbjuda. Allt för att kunna ställa till med en rejäl festmåltid när Ginos väl förnyar sina vigsellöften. |
07:45 | Donal Skehan: Home CookDonal delar med sig av vardagsrecept som räddar dagen - som hans kycklingsatay serverad med ris och grönsaker, en färgstark och tröstande räkpil pil-pasta, en smakrik fuskramen och en silkeslen pepprig gnocchi som du kan få på bordet på nolltid. |
08:15 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien. |
08:40 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden kollar in den lokala musikscenen i Sydneys ständigt coola Enmore. Hayden umgås med bandet, beger sig till Cottonmouth Records för att snurra upp lite vinyl, och tillagar vegansk mat. |
09:05 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
09:15 | For the Love of BreadEn av världens äldsta städer, Athen, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri, souvlaki och surdeg vid liv. |
09:45 | Jamie's Easy Meals for Every DayJaimie kombinerar kyckling och korv för att återuppfinna den ungsstekta kycklingen i en enda stekpanna och ger den klassiska Bolognesen en brittisk twist. |
10:15 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie har ägnat de senaste månaderna åt att skapa läckra sätt att göra vardagliga ingredienser extraordinära, och hans blomkålspasta med ost är just det. |
10:45 | Gordon, Gino and Fred's Road TripPå väg till Ginos hem i Sardinien samlar trion på sig de bästa råvarorna södra Italien har att erbjuda. Allt för att kunna ställa till med en rejäl festmåltid när Ginos väl förnyar sina vigsellöften. |
11:40 | Donal Skehan: Home CookDonal delar med sig av vardagsrecept som räddar dagen - som hans kycklingsatay serverad med ris och grönsaker, en färgstark och tröstande räkpil pil-pasta, en smakrik fuskramen och en silkeslen pepprig gnocchi som du kan få på bordet på nolltid. |
12:10 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien. |
12:35 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden kollar in den lokala musikscenen i Sydneys ständigt coola Enmore. Hayden umgås med bandet, beger sig till Cottonmouth Records för att snurra upp lite vinyl, och tillagar vegansk mat. |
13:00 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
13:10 | For the Love of BreadEn av världens äldsta städer, Athen, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri, souvlaki och surdeg vid liv. |
13:40 | Jamie's Easy Meals for Every DayJaimie kombinerar kyckling och korv för att återuppfinna den ungsstekta kycklingen i en enda stekpanna och ger den klassiska Bolognesen en brittisk twist. |
14:10 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie har ägnat de senaste månaderna åt att skapa läckra sätt att göra vardagliga ingredienser extraordinära, och hans blomkålspasta med ost är just det. |
14:40 | Gordon, Gino and Fred's Road TripPå väg till Ginos hem i Sardinien samlar trion på sig de bästa råvarorna södra Italien har att erbjuda. Allt för att kunna ställa till med en rejäl festmåltid när Ginos väl förnyar sina vigsellöften. |
15:35 | Donal Skehan: Home CookDonal delar med sig av vardagsrecept som räddar dagen - som hans kycklingsatay serverad med ris och grönsaker, en färgstark och tröstande räkpil pil-pasta, en smakrik fuskramen och en silkeslen pepprig gnocchi som du kan få på bordet på nolltid. |
16:05 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden kickar igång säsongen på världsberömda Bondi Beach där Leah och Hayden smakar på den ökända gröna smoothien. |
16:30 | Taste of Australia with Hayden QuinnHayden kollar in den lokala musikscenen i Sydneys ständigt coola Enmore. Hayden umgås med bandet, beger sig till Cottonmouth Records för att snurra upp lite vinyl, och tillagar vegansk mat. |
16:55 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
17:05 | For the Love of BreadEn av världens äldsta städer, Athen, har en lång historia av bakning. Andrew möter de grekiska bagarna som håller bakningstraditionen kolouri, souvlaki och surdeg vid liv. |
17:35 | Jamie's Easy Meals for Every DayJaimie kombinerar kyckling och korv för att återuppfinna den ungsstekta kycklingen i en enda stekpanna och ger den klassiska Bolognesen en brittisk twist. |
18:05 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie har ägnat de senaste månaderna åt att skapa läckra sätt att göra vardagliga ingredienser extraordinära, och hans blomkålspasta med ost är just det. |
18:35 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley lagar några läckra rätter som görs ännu mer speciella med en skvätt kaffe eller choklad. Han börjar med en italiensk klassiker: en caponata som serveras med fänkål och kakao-gnuggat fläsk. |
19:30 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley använder nötter och frön för att skapa alla sina läckra rätter. Hans första recept, rostade rödbetor, kanderad valnöt och getostsallad, är full av jordnära smaker med hjälp av nötter för att lägga till en tillfredsställande crunch. |
20:20 | Jamie's 5 Ingredient Mediterranean MealsDetta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta. |
21:15 | Jamie Oliver: Cooking for LessIdag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare. |
22:05 | Helgdrinken med DavidBartendern David Kringlund tar med tittarna på en smakresa och visar oss hur man ror ihop en klassisk Kaffe Karlsson. |
22:15 | James Martin's French AdventureJames fortsätter sin resa i St Tropez. Han tillagar skaldjur på olika sätt och visar några av sina favoritrecept när han är på en yacht. |
23:05 | James Martin's French AdventureJames börjar dagen i den gamla hamnen i Marseille. Han tittar på fiskarna som säljer färska skaldjur, letar efter den bästa fiskgrytan och köper havsabborre att laga vid vattnet. |
23:55 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley lagar några läckra rätter som görs ännu mer speciella med en skvätt kaffe eller choklad. Han börjar med en italiensk klassiker: en caponata som serveras med fänkål och kakao-gnuggat fläsk. |
00:50 | Ainsleys Good Mood FoodAinsley använder nötter och frön för att skapa alla sina läckra rätter. Hans första recept, rostade rödbetor, kanderad valnöt och getostsallad, är full av jordnära smaker med hjälp av nötter för att lägga till en tillfredsställande crunch. |
01:40 | Jamie's 5 Ingredient Mediterranean MealsDetta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta. |
02:35 | Jamie Oliver: Cooking for LessIdag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare. |
03:25 | Helgdrinken med DavidBartendern David Kringlund tar med tittarna på en smakresa och visar oss hur man ror ihop en klassisk Kaffe Karlsson. |
03:35 | James Martin's French AdventureJames fortsätter sin resa i St Tropez. Han tillagar skaldjur på olika sätt och visar några av sina favoritrecept när han är på en yacht. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag