Tv-Tablå för Godare fredag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:15

Jack Stein: Inside the Box

Jack besöker Graham Manzes ål- och pajbutik i London för att smaka på inlagda ål och höra historien bakom rätten. Han testar också några improviserade rätter med ål, men hur lätt är det att improvisera med den här fisken?

05:45

Markiz Inspirerar

Markiz Tainton inspirerar med goda recept.

06:00

Matglädje med Ayla

Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.

06:15

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter förfinar sin passion för havets läckerheter och dyker efter havsöron. Han lagar en frestande måltid av lokal havskräfta, öring och smakar av med Margareth River-gin.

07:10

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lägger den här gången en hel abborre på grillen till lunch vid vattnet. Sedan lagar kocken Jerome kyckling med grönsaker och Justine lagar vit chokladmousse med tropiska frukter.

07:35

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.

07:50

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

08:20

Jack Stein: Inside the Box

Jack besöker Graham Manzes ål- och pajbutik i London för att smaka på inlagda ål och höra historien bakom rätten. Han testar också några improviserade rätter med ål, men hur lätt är det att improvisera med den här fisken?

08:50

Markiz Inspirerar

Markiz Tainton inspirerar med goda recept.

09:05

Matglädje med Ayla

Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.

09:20

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter förfinar sin passion för havets läckerheter och dyker efter havsöron. Han lagar en frestande måltid av lokal havskräfta, öring och smakar av med Margareth River-gin.

10:15

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lägger den här gången en hel abborre på grillen till lunch vid vattnet. Sedan lagar kocken Jerome kyckling med grönsaker och Justine lagar vit chokladmousse med tropiska frukter.

10:40

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.

10:55

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

11:25

Jack Stein: Inside the Box

Jack besöker Graham Manzes ål- och pajbutik i London för att smaka på inlagda ål och höra historien bakom rätten. Han testar också några improviserade rätter med ål, men hur lätt är det att improvisera med den här fisken?

11:55

Markiz Inspirerar

Markiz Tainton inspirerar med goda recept.

12:10

Matglädje med Ayla

Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.

12:25

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter förfinar sin passion för havets läckerheter och dyker efter havsöron. Han lagar en frestande måltid av lokal havskräfta, öring och smakar av med Margareth River-gin.

13:20

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lägger den här gången en hel abborre på grillen till lunch vid vattnet. Sedan lagar kocken Jerome kyckling med grönsaker och Justine lagar vit chokladmousse med tropiska frukter.

13:45

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.

14:00

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

14:30

Jack Stein: Inside the Box

Jack besöker Graham Manzes ål- och pajbutik i London för att smaka på inlagda ål och höra historien bakom rätten. Han testar också några improviserade rätter med ål, men hur lätt är det att improvisera med den här fisken?

15:00

Markiz Inspirerar

Markiz Tainton inspirerar med goda recept.

15:15

Matglädje med Ayla

Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.

15:30

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter förfinar sin passion för havets läckerheter och dyker efter havsöron. Han lagar en frestande måltid av lokal havskräfta, öring och smakar av med Margareth River-gin.

16:25

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine lägger den här gången en hel abborre på grillen till lunch vid vattnet. Sedan lagar kocken Jerome kyckling med grönsaker och Justine lagar vit chokladmousse med tropiska frukter.

16:50

Vegansk Husmanskost

Gustav Johansson visar hur man lagar en vegansk version på köttbullar, gräddsås och hasselbackspotatis.

17:05

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

17:35

Jack Stein: Inside the Box

Jack besöker Graham Manzes ål- och pajbutik i London för att smaka på inlagda ål och höra historien bakom rätten. Han testar också några improviserade rätter med ål, men hur lätt är det att improvisera med den här fisken?

18:05

Markiz Inspirerar

Markiz Tainton inspirerar med goda recept.

18:20

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Skådespelerskan och kokbokförfattaren Silvia Colloca visar hur man lagar välsmakande men glutenfria italienska rätter. Hon visar tre hälsosamma rätter som alla kan njuta av.

19:00

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc har bott på den brittiska landsbygden i 30 år. Han firar den enorma utvecklingen på den brittiska matfronten med en spännande fylld paprika och gör en klassisk brunsås med en tvist.

19:30

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker olika producenter av gourmetprodukter och avslutar resan med att anordna en spektakulär grillfest på stranden som ett inslag under festivalen Gourmet Escape.

20:00

Middle East Feast with Shane Delia

Shane delar med sig av hemligheterna bakom en god frukost från mellanöstern som är ett bra sätt att börja dagen på.

20:30

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Gåsdumplings, grillad anka, oxbröst och malaysisk hemlagad mat är några av de rätter som serveras när kändiskocken Jimmy Shu letar efter Northern Territorys bästa kötträtt.

21:00

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.

21:30

Luke Nguyen's Street Food Asia

Resan genom Bangkoks gator fortsätter, och Luke jagar bland annat stadens bästa Tom Yum-soppa. Han besöker också en ikonisk matbod.

22:00

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Skådespelerskan och kokbokförfattaren Silvia Colloca visar hur man lagar välsmakande men glutenfria italienska rätter. Hon visar tre hälsosamma rätter som alla kan njuta av.

22:40

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc har bott på den brittiska landsbygden i 30 år. Han firar den enorma utvecklingen på den brittiska matfronten med en spännande fylld paprika och gör en klassisk brunsås med en tvist.

23:10

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker olika producenter av gourmetprodukter och avslutar resan med att anordna en spektakulär grillfest på stranden som ett inslag under festivalen Gourmet Escape.

23:40

Middle East Feast with Shane Delia

Shane delar med sig av hemligheterna bakom en god frukost från mellanöstern som är ett bra sätt att börja dagen på.

00:10

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Gåsdumplings, grillad anka, oxbröst och malaysisk hemlagad mat är några av de rätter som serveras när kändiskocken Jimmy Shu letar efter Northern Territorys bästa kötträtt.

00:40

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.

01:10

Luke Nguyen's Street Food Asia

Resan genom Bangkoks gator fortsätter, och Luke jagar bland annat stadens bästa Tom Yum-soppa. Han besöker också en ikonisk matbod.

01:40

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Skådespelerskan och kokbokförfattaren Silvia Colloca visar hur man lagar välsmakande men glutenfria italienska rätter. Hon visar tre hälsosamma rätter som alla kan njuta av.

02:25

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc har bott på den brittiska landsbygden i 30 år. Han firar den enorma utvecklingen på den brittiska matfronten med en spännande fylld paprika och gör en klassisk brunsås med en tvist.

02:55

Peter Kuruvita's Coastal Kitchen

Peter besöker olika producenter av gourmetprodukter och avslutar resan med att anordna en spektakulär grillfest på stranden som ett inslag under festivalen Gourmet Escape.

03:25

Middle East Feast with Shane Delia

Shane delar med sig av hemligheterna bakom en god frukost från mellanöstern som är ett bra sätt att börja dagen på.

03:55

Jimmy Shu's Taste of the Territory

Gåsdumplings, grillad anka, oxbröst och malaysisk hemlagad mat är några av de rätter som serveras när kändiskocken Jimmy Shu letar efter Northern Territorys bästa kötträtt.

04:25

Three Blue Ducks

Gänget åker till västra delen av New South Wales i hopp om att få tag på etiskt producerat lamm. Medan de är där får de råd från experter gällande tillagning.