Tv-Tablå för Godare fredag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:00

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie gör en vacker veggie toad-in-the-hole med portobellosvamp och en fyllig porter- och löksås och njuter sedan av en perfekt biff under dejtkväll med Jools.

05:35

Festligheter med Catarina König

Catarina tipsar om personliga favoriträtter till dejtkvällen och hur man skämmer bort både sig själv och sin partner. Det blir en asiatisk twist på toast skagen och oxfilé tournedos med pepparsås, vitlöksfrästa haricot verts och krispiga shoestrings.

05:55

Helgdrinken med David

David tar med tittarna på en härlig och smakrik resa genom den klassiska Margarita-cocktailen. Med noggrannhet och passion kombinerar han tequila, färsk limejuice och Cointreau för att skapa en perfekt balanserad och uppfriskande drink.

06:00

Food Trail: South Africa

Warren är nu i Pilanesberg där han åker på fyrhjulingsäventyr och lagar en mängd olika lokala rätter. På menyn står kryddiga lammspett, majskolvar och hans version av den sydafrikanska desserten Pampoenkoekies.

06:30

Campogianis matresa

Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt, en perfekt söndagsmiddag och Leonardo da Vincis favoritdessert. Dessutom utkämpas kriget om gullöken.

06:50

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley återvänder till sin favoritplats, stranden, och tillagar torsk med kikärter, en kryddig krabbasallad och en av hans absoluta favoriter, grillad chili-lime ananas.

07:40

Godare vardag med Mattias

Mattias lagar panerad kyckling fylld med emmentalerost och skinka, krispiga rostade salviapotatisar och hela härligheten toppad med brynt smör och ärtor.

08:00

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie gör en vacker veggie toad-in-the-hole med portobellosvamp och en fyllig porter- och löksås och njuter sedan av en perfekt biff under dejtkväll med Jools.

08:35

Festligheter med Catarina König

Catarina tipsar om personliga favoriträtter till dejtkvällen och hur man skämmer bort både sig själv och sin partner. Det blir en asiatisk twist på toast skagen och oxfilé tournedos med pepparsås, vitlöksfrästa haricot verts och krispiga shoestrings.

08:55

Helgdrinken med David

David tar med tittarna på en härlig och smakrik resa genom den klassiska Margarita-cocktailen. Med noggrannhet och passion kombinerar han tequila, färsk limejuice och Cointreau för att skapa en perfekt balanserad och uppfriskande drink.

09:00

Food Trail: South Africa

Warren är nu i Pilanesberg där han åker på fyrhjulingsäventyr och lagar en mängd olika lokala rätter. På menyn står kryddiga lammspett, majskolvar och hans version av den sydafrikanska desserten Pampoenkoekies.

09:30

Campogianis matresa

Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt, en perfekt söndagsmiddag och Leonardo da Vincis favoritdessert. Dessutom utkämpas kriget om gullöken.

09:50

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley återvänder till sin favoritplats, stranden, och tillagar torsk med kikärter, en kryddig krabbasallad och en av hans absoluta favoriter, grillad chili-lime ananas.

10:40

Godare vardag med Mattias

Mattias lagar panerad kyckling fylld med emmentalerost och skinka, krispiga rostade salviapotatisar och hela härligheten toppad med brynt smör och ärtor.

11:00

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie gör en vacker veggie toad-in-the-hole med portobellosvamp och en fyllig porter- och löksås och njuter sedan av en perfekt biff under dejtkväll med Jools.

11:35

Festligheter med Catarina König

Catarina tipsar om personliga favoriträtter till dejtkvällen och hur man skämmer bort både sig själv och sin partner. Det blir en asiatisk twist på toast skagen och oxfilé tournedos med pepparsås, vitlöksfrästa haricot verts och krispiga shoestrings.

11:55

Helgdrinken med David

David tar med tittarna på en härlig och smakrik resa genom den klassiska Margarita-cocktailen. Med noggrannhet och passion kombinerar han tequila, färsk limejuice och Cointreau för att skapa en perfekt balanserad och uppfriskande drink.

12:00

Food Trail: South Africa

Warren är nu i Pilanesberg där han åker på fyrhjulingsäventyr och lagar en mängd olika lokala rätter. På menyn står kryddiga lammspett, majskolvar och hans version av den sydafrikanska desserten Pampoenkoekies.

12:30

Campogianis matresa

Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt, en perfekt söndagsmiddag och Leonardo da Vincis favoritdessert. Dessutom utkämpas kriget om gullöken.

12:50

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley återvänder till sin favoritplats, stranden, och tillagar torsk med kikärter, en kryddig krabbasallad och en av hans absoluta favoriter, grillad chili-lime ananas.

13:40

Godare vardag med Mattias

Mattias lagar panerad kyckling fylld med emmentalerost och skinka, krispiga rostade salviapotatisar och hela härligheten toppad med brynt smör och ärtor.

14:00

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie gör en vacker veggie toad-in-the-hole med portobellosvamp och en fyllig porter- och löksås och njuter sedan av en perfekt biff under dejtkväll med Jools.

14:35

Festligheter med Catarina König

Catarina tipsar om personliga favoriträtter till dejtkvällen och hur man skämmer bort både sig själv och sin partner. Det blir en asiatisk twist på toast skagen och oxfilé tournedos med pepparsås, vitlöksfrästa haricot verts och krispiga shoestrings.

14:55

Helgdrinken med David

David tar med tittarna på en härlig och smakrik resa genom den klassiska Margarita-cocktailen. Med noggrannhet och passion kombinerar han tequila, färsk limejuice och Cointreau för att skapa en perfekt balanserad och uppfriskande drink.

15:00

Food Trail: South Africa

Warren är nu i Pilanesberg där han åker på fyrhjulingsäventyr och lagar en mängd olika lokala rätter. På menyn står kryddiga lammspett, majskolvar och hans version av den sydafrikanska desserten Pampoenkoekies.

15:30

Campogianis matresa

Ännu en gång befinner vi oss i Sergios hemtrakter. Marche bjuder på en lättlagad förrätt, en perfekt söndagsmiddag och Leonardo da Vincis favoritdessert. Dessutom utkämpas kriget om gullöken.

15:50

Ainsleys Good Mood Food

Ainsley återvänder till sin favoritplats, stranden, och tillagar torsk med kikärter, en kryddig krabbasallad och en av hans absoluta favoriter, grillad chili-lime ananas.

16:40

Godare vardag med Mattias

Mattias lagar panerad kyckling fylld med emmentalerost och skinka, krispiga rostade salviapotatisar och hela härligheten toppad med brynt smör och ärtor.

17:00

Jamie's Easy Meals for Every Day

Jamie gör en vacker veggie toad-in-the-hole med portobellosvamp och en fyllig porter- och löksås och njuter sedan av en perfekt biff under dejtkväll med Jools.

17:35

Festligheter med Catarina König

Catarina tipsar om personliga favoriträtter till dejtkvällen och hur man skämmer bort både sig själv och sin partner. Det blir en asiatisk twist på toast skagen och oxfilé tournedos med pepparsås, vitlöksfrästa haricot verts och krispiga shoestrings.

17:55

Helgdrinken med David

David tar med tittarna på en härlig och smakrik resa genom den klassiska Margarita-cocktailen. Med noggrannhet och passion kombinerar han tequila, färsk limejuice och Cointreau för att skapa en perfekt balanserad och uppfriskande drink.

18:00

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Lasagne med ostsås.

18:20

Guillaume's Paris

Guillaume reser till Nature Urbaine, Europas största takträdgård, och använder deras produkter för att göra en vårsallad.

18:50

Taste of Australia with Hayden Quinn

I detta avsnitt börjar Hayden i Queensland där han besöker Twisted Gum Wines och samlar ingredienser på Coolmunda Olives för dagens recept innan han avslutar på en ekologisk kycklingfarm.

19:15

Middag med Dante Zia

Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.

19:40

Roux Down The River

I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.

20:30

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder hemlagade desserter som kan mäta sig med det du blir serverad på fina restauranger, med eleganta svanar och delikata chokladglasspinnar.

21:00

Mamma & Jimmy Guo

I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.

21:20

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Lasagne med ostsås.

21:40

Guillaume's Paris

Guillaume reser till Nature Urbaine, Europas största takträdgård, och använder deras produkter för att göra en vårsallad.

22:10

Taste of Australia with Hayden Quinn

I detta avsnitt börjar Hayden i Queensland där han besöker Twisted Gum Wines och samlar ingredienser på Coolmunda Olives för dagens recept innan han avslutar på en ekologisk kycklingfarm.

22:35

Middag med Dante Zia

Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.

23:00

Roux Down The River

I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.

23:50

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder hemlagade desserter som kan mäta sig med det du blir serverad på fina restauranger, med eleganta svanar och delikata chokladglasspinnar.

00:20

Mamma & Jimmy Guo

I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.

00:40

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Lasagne med ostsås.

01:00

Guillaume's Paris

Guillaume reser till Nature Urbaine, Europas största takträdgård, och använder deras produkter för att göra en vårsallad.

01:30

Taste of Australia with Hayden Quinn

I detta avsnitt börjar Hayden i Queensland där han besöker Twisted Gum Wines och samlar ingredienser på Coolmunda Olives för dagens recept innan han avslutar på en ekologisk kycklingfarm.

01:55

Middag med Dante Zia

Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.

02:20

Roux Down The River

I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.

03:10

The Chocolate Queen

Kirsten förbereder hemlagade desserter som kan mäta sig med det du blir serverad på fina restauranger, med eleganta svanar och delikata chokladglasspinnar.

03:40

Mamma & Jimmy Guo

I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.

04:00

Ett Gott Land

Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Lasagne med ostsås.

04:20

Guillaume's Paris

Guillaume reser till Nature Urbaine, Europas största takträdgård, och använder deras produkter för att göra en vårsallad.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag