Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley börjar sin resa i Maltas huvudstad Valetta där han utforskar stadens historia och kulturarv med hjälp av historikern Liam. |
06:00 | The Chef’s GardenFrån 2023. Massimo kombinerar nyligen plockade rödbetor och andra grönsaker med Tongola-getost. |
06:30 | Silvia's Italian MasterclassFrån 2024. Har du ont om tid eller ingredienser? Silvia visar dig hur du kan laga fantastiska rätter på nolltid, utan att tumma på smaken. |
07:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Pati besöker den magiska byn Maní för att lära sig om Mayafolkets heliga bin och deras unika Melipona-honung. |
07:30 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. Jamie firar våren genom att tillaga sparris inlindad i bacon, serverad med fisk och skaldjur. |
08:30 | Sachies KitchenFrån 2023. Kan havet och naturen skapa framtidens smaker? Sachie utforskar hur sjögräs blir till kombucha. |
09:00 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Idag utforskar Ainsley den rika och färgstarka matkulturen i Västafrika. |
10:00 | Jimmy's Taste of FloridaFrån 2023. Idag går resan till stranden i New Smyrna där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper och får en matlagningslektion. |
11:00 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley börjar sin resa i Maltas huvudstad Valetta där han utforskar stadens historia och kulturarv med hjälp av historikern Liam. |
12:00 | The Chef’s GardenFrån 2023. Massimo kombinerar nyligen plockade rödbetor och andra grönsaker med Tongola-getost. |
12:30 | Silvia's Italian MasterclassFrån 2024. Har du ont om tid eller ingredienser? Silvia visar dig hur du kan laga fantastiska rätter på nolltid, utan att tumma på smaken. |
13:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Pati besöker den magiska byn Maní för att lära sig om Mayafolkets heliga bin och deras unika Melipona-honung. |
13:30 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. Jamie firar våren genom att tillaga sparris inlindad i bacon, serverad med fisk och skaldjur. |
14:30 | Sachies KitchenFrån 2023. Kan havet och naturen skapa framtidens smaker? Sachie utforskar hur sjögräs blir till kombucha. |
15:00 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Idag utforskar Ainsley den rika och färgstarka matkulturen i Västafrika. |
16:00 | Jimmy's Taste of FloridaFrån 2023. Idag går resan till stranden i New Smyrna där Jimmy testar sina begränsade surfkunskaper och får en matlagningslektion. |
17:00 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley börjar sin resa i Maltas huvudstad Valetta där han utforskar stadens historia och kulturarv med hjälp av historikern Liam. |
18:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Hur smakar Kalifornien på en tallrik? I Santa Barbara njuter James av regionens rika utbud av färska grönsaker och vin. |
19:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Hur fångar en stad med smaker från hela världen sitt unika uttryck? James dyker ner i Los Angeles kulinariska scen. |
20:00 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Michel Roux besöker idag en grisfarm för råvaror till en maträtt och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt! Till kvällen bjuder Michel över vänner p. |
21:00 | Jimmy's Taste of FloridaFrån 2023. Resan fortsätter till St. Pete där Jimmy lär sig om en lokal delikatess som han försöker fånga under en segeltur med skepparen Mark. |
22:00 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley utforskar södra Malta och börjar i den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk där han besöker den veckovisa fiskmarknaden med en lokal fiskare. |
22:50 | SommargrillenFrån 2021. Häng med Per när han grillar en riktigt härlig brunch, de bjuds på ostiga omelettmackor, lammkorvar, grillade tomater och annat gott. |
23:10 | Helgdrinken med DavidFrån 2024. I det här avsnittet pratar David om drinken Gin & Tonic och visar hur den kan varieras på en rad olika sätt och med enkla medel ta helt nya vägar smakmässigt. |
23:20 | Uppdrag: Mat med MauriFrån 2022. I detta avsnitt tar Mauri oss med på en gastronomisk resa genom Sverige, från landets sydligaste till nordligaste restaurang. |
00:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Hur smakar Kalifornien på en tallrik? I Santa Barbara njuter James av regionens rika utbud av färska grönsaker och vin. |
01:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Hur fångar en stad med smaker från hela världen sitt unika uttryck? James dyker ner i Los Angeles kulinariska scen. |
02:00 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Michel Roux besöker idag en grisfarm för råvaror till en maträtt och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt! Till kvällen bjuder Michel över vänner p. |
03:00 | Jimmy's Taste of FloridaFrån 2023. Resan fortsätter till St. Pete där Jimmy lär sig om en lokal delikatess som han försöker fånga under en segeltur med skepparen Mark. |
04:00 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley utforskar södra Malta och börjar i den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk där han besöker den veckovisa fiskmarknaden med en lokal fiskare. |
Här hittar du måndagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på tisdag?