Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:25 | Rick Stein's IndiaRick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao
|
06:30 | Two Hairy' Bikers - Comfort FoodSimon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket. Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket
|
07:20 | Wild HarvestEn närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak. En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak
|
08:15 | James Martin's American AdventureJames fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket. James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket Regi: Ben Cole
|
08:40 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
09:10 | Luke Nguyen's Food TrailLuke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning. Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning
|
09:50 | Rick Stein's IndiaRick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao
|
10:55 | Two Hairy' Bikers - Comfort FoodSimon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket. Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket
|
11:45 | Wild HarvestEn närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak. En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak
|
12:40 | James Martin's American AdventureJames fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket. James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket Regi: Ben Cole
|
13:05 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
13:35 | Luke Nguyen's Food TrailLuke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning. Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning
|
14:15 | Rick Stein's IndiaRick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao
|
15:20 | Two Hairy' Bikers - Comfort FoodSimon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket. Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket
|
16:10 | Wild HarvestEn närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak. En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak
|
17:05 | James Martin's American AdventureJames fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket. James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket Regi: Ben Cole
|
17:30 | TasteTaria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren |
18:00 | Luke Nguyen's Food TrailLuke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning. Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning
|
18:40 | Asia Unplated with Diana ChanAdam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt. Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt
|
19:10 | Wild HarvestVi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario
|
19:40 | Ainsley's Caribbean KitchenI första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur. I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur
|
20:35 | Michela's Tuscan KitchenMichela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap. Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap |
21:05 | Victor & VictoriaForskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten
|
21:15 | Hairy Bikers: Ride Route 66Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör. Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör
|
22:20 | Asia Unplated with Diana ChanAdam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt. Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt
|
22:50 | Wild HarvestVi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario
|
23:20 | Ainsley's Caribbean KitchenI första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur. I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur
|
00:15 | Michela's Tuscan KitchenMichela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap. Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap |
00:45 | Victor & VictoriaForskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten
|
00:55 | Hairy Bikers: Ride Route 66Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör. Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör
|
02:00 | Asia Unplated with Diana ChanAdam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt. Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt
|
02:30 | Wild HarvestVi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario
|
03:00 | Ainsley's Caribbean KitchenI första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur. I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur
|
03:55 | Michela's Tuscan KitchenMichela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap. Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap |
04:25 | Victor & VictoriaForskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten
|