Tv-Tablå för Godare måndag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:00

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum delar med sig av indiska recept som är perfekta för kallt väder. Detta inkluderar en saftig lammbhuna, en kryddigt bakad spenat-ricotta och indiskinspirerade jafflar

  • Medverkande:
  • Anjum Anand
05:30

Andy & Ben Eat Australia

Andy anländer till Adelaide för att laga mat med kocken Duncan Welgemoed. Efter skapandet av en fantastisk måltid åker Andy sedan vidare mot Barossa

  • Medverkande:
  • Ben Milbourne
  • Andy Allen
06:05

Rick Stein's India

Rick Stein från BBC reser på en spektakulär resa genom Indien på jakt efter inspiration för nya recept och den perfekta curryn

Regi: David Pritchard

  • Medverkande:
  • Rick Stein
07:15

The Wine Show

Amelia utforskar vackra Barossa Valley medan Joe får en dröm uppfylld i Burgundy. Killarna beger sig till Bologna för att delta i en matlagningskurs

  • Medverkande:
  • Matthew Goode
  • Matthew Rhys
08:15

Filip Poon

Filip Poon sina fantastiska stekte nudlar med smak av Kina

  • Medverkande:
  • Filip Poon
08:30

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

  • Medverkande:
  • Gustav Johansson
08:50

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

  • Medverkande:
  • Curtis Stone
09:20

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

  • Medverkande:
  • Per Ehrlund
09:35

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum delar med sig av indiska recept som är perfekta för kallt väder. Detta inkluderar en saftig lammbhuna, en kryddigt bakad spenat-ricotta och indiskinspirerade jafflar

  • Medverkande:
  • Anjum Anand
10:05

Andy & Ben Eat Australia

Andy anländer till Adelaide för att laga mat med kocken Duncan Welgemoed. Efter skapandet av en fantastisk måltid åker Andy sedan vidare mot Barossa

  • Medverkande:
  • Ben Milbourne
  • Andy Allen
10:40

Rick Stein's India

Rick Stein från BBC reser på en spektakulär resa genom Indien på jakt efter inspiration för nya recept och den perfekta curryn

Regi: David Pritchard

  • Medverkande:
  • Rick Stein
12:10

The Wine Show

Amelia utforskar vackra Barossa Valley medan Joe får en dröm uppfylld i Burgundy. Killarna beger sig till Bologna för att delta i en matlagningskurs

  • Medverkande:
  • Matthew Goode
  • Matthew Rhys
13:15

Filip Poon

Filip Poon sina fantastiska stekte nudlar med smak av Kina

  • Medverkande:
  • Filip Poon
13:30

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

  • Medverkande:
  • Gustav Johansson
13:50

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

  • Medverkande:
  • Curtis Stone
14:20

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

  • Medverkande:
  • Per Ehrlund
14:35

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum delar med sig av indiska recept som är perfekta för kallt väder. Detta inkluderar en saftig lammbhuna, en kryddigt bakad spenat-ricotta och indiskinspirerade jafflar

  • Medverkande:
  • Anjum Anand
15:05

Andy & Ben Eat Australia

Andy anländer till Adelaide för att laga mat med kocken Duncan Welgemoed. Efter skapandet av en fantastisk måltid åker Andy sedan vidare mot Barossa

  • Medverkande:
  • Ben Milbourne
  • Andy Allen
15:40

Rick Stein's India

Rick Stein från BBC reser på en spektakulär resa genom Indien på jakt efter inspiration för nya recept och den perfekta curryn

Regi: David Pritchard

  • Medverkande:
  • Rick Stein
17:10

The Wine Show

Amelia utforskar vackra Barossa Valley medan Joe får en dröm uppfylld i Burgundy. Killarna beger sig till Bologna för att delta i en matlagningskurs

  • Medverkande:
  • Matthew Goode
  • Matthew Rhys
18:15

Filip Poon

Filip Poon sina fantastiska stekte nudlar med smak av Kina

  • Medverkande:
  • Filip Poon
18:30

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

  • Medverkande:
  • Gustav Johansson
18:50

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

  • Medverkande:
  • Curtis Stone
19:20

Grill O' Clock med Per Ehrlund

Matinovatören Per Ehrlund är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer. Med glimten i ögat inspirerar Per med sina genuina kunskaper i grillandets konst

  • Medverkande:
  • Per Ehrlund
19:35

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

  • Medverkande:
  • Gustav Johansson
19:55

Garanterat gott

Mattias lagar råraka av potatis och bubbelost med löjrom, löksallad och gräddfil

  • Medverkande:
  • Mattias Larsson
  • Cecilia Hagerling Larsson
20:15

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder fiskpinnar med sötpotatis och hackad sallad. Dessutom lagar han en rätt baserad på griskött med endast fem ingredienser

  • Medverkande:
  • Sam Beddoes
  • Katie Millard
  • Jamie Oliver
20:45

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

  • Medverkande:
  • Curtis Stone
21:20

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum framkallar smaker från den indiska kusten med hjälp av en kokosnötsköttbiff, fiskcurry och kryddad ananas

  • Medverkande:
  • Anjum Anand
21:45

Andy & Ben Eat Australia

Det är en kall morgon i Clare Valley och Andy beger sig till Terroir Auburn för att träffa kocken Dan Moss. Trots regn och översvämningar åker Dan och Andy sedan tillsammans för att träffa några lokala livsmedelsproducenter

  • Medverkande:
  • Andy Allen
  • Ben Milbourne
22:20

Luke Nguyen's Food Trail

Luke Nguyen gör sig redo att lämna Brisbane och reser till Saigon där han möter sin familj. Vi får följa med hans mamma till Hoc Mon där det lagas flera traditionella rätter

  • Medverkande:
  • Luke Nguyen
22:50

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

  • Medverkande:
  • Gustav Johansson
23:10

Garanterat gott

Mattias lagar råraka av potatis och bubbelost med löjrom, löksallad och gräddfil

  • Medverkande:
  • Mattias Larsson
  • Cecilia Hagerling Larsson
23:30

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder fiskpinnar med sötpotatis och hackad sallad. Dessutom lagar han en rätt baserad på griskött med endast fem ingredienser

  • Medverkande:
  • Sam Beddoes
  • Katie Millard
  • Jamie Oliver
00:00

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

  • Medverkande:
  • Curtis Stone
00:35

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum framkallar smaker från den indiska kusten med hjälp av en kokosnötsköttbiff, fiskcurry och kryddad ananas

  • Medverkande:
  • Anjum Anand
01:00

Andy & Ben Eat Australia

Det är en kall morgon i Clare Valley och Andy beger sig till Terroir Auburn för att träffa kocken Dan Moss. Trots regn och översvämningar åker Dan och Andy sedan tillsammans för att träffa några lokala livsmedelsproducenter

  • Medverkande:
  • Andy Allen
  • Ben Milbourne
01:35

Luke Nguyen's Food Trail

Luke Nguyen gör sig redo att lämna Brisbane och reser till Saigon där han möter sin familj. Vi får följa med hans mamma till Hoc Mon där det lagas flera traditionella rätter

  • Medverkande:
  • Luke Nguyen
02:05

Veganskt på grillen

Vegansk Husmanskost. Går det egentligen? Är inte husmanskost bara kött, smör och grädde? Det går fantastiskt bra om du frågar Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott

  • Medverkande:
  • Gustav Johansson
02:25

Garanterat gott

Mattias lagar råraka av potatis och bubbelost med löjrom, löksallad och gräddfil

  • Medverkande:
  • Mattias Larsson
  • Cecilia Hagerling Larsson
02:45

Jamie Oliver: Keep Cooking and Carry On

Jamie Oliver förbereder fiskpinnar med sötpotatis och hackad sallad. Dessutom lagar han en rätt baserad på griskött med endast fem ingredienser

  • Medverkande:
  • Sam Beddoes
  • Katie Millard
  • Jamie Oliver
03:15

Travel, Cook, Repeat with Curtis Stone

Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa

  • Medverkande:
  • Curtis Stone
03:50

Anjum Anand's Spice Stories

Anjum framkallar smaker från den indiska kusten med hjälp av en kokosnötsköttbiff, fiskcurry och kryddad ananas

  • Medverkande:
  • Anjum Anand
04:15

Andy & Ben Eat Australia

Det är en kall morgon i Clare Valley och Andy beger sig till Terroir Auburn för att träffa kocken Dan Moss. Trots regn och översvämningar åker Dan och Andy sedan tillsammans för att träffa några lokala livsmedelsproducenter

  • Medverkande:
  • Andy Allen
  • Ben Milbourne