Tv-Tablå för Godare måndag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:40

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Tomaten är Italiens nationalskatt. Silvia och hennes barn deltar på den årliga Passata-dagen, där italienska tomatälskande familjer möts upp för att förbereda årets sats av passata - basen för alla italienska tomatsåser.

06:10

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

06:20

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

06:40

Veganskt på grillen

Gustav Johansson, grundaren av succébloggen Jävligt gott, är tillbaka på Godare! I denna säsong fortsätter Gustav att dela med sig och inspirera. Nu med - veganskt på grillen.

07:00

Roux Down The River

I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.

07:50

Middag med Dante Zia

Medan Dante lagar en vit lasagne med saftig kyckling, näringsrik spenat och krämig färskost, delar han också personliga anekdoter och knep för att lyckas med rätten.

08:10

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adams och Pohs uppdrag börjar passande nog i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru.

08:40

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux besöker en grisfarm och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt. Till kvällen bjuder Michel över vänner på en sockerglaserad melon fylld med champagne och citronsorbet.

09:30

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Tomaten är Italiens nationalskatt. Silvia och hennes barn deltar på den årliga Passata-dagen, där italienska tomatälskande familjer möts upp för att förbereda årets sats av passata - basen för alla italienska tomatsåser.

10:00

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

10:10

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

10:30

Veganskt på grillen

Gustav Johansson, grundaren av succébloggen Jävligt gott, är tillbaka på Godare! I denna säsong fortsätter Gustav att dela med sig och inspirera. Nu med - veganskt på grillen.

10:50

Roux Down The River

I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.

11:40

Middag med Dante Zia

Medan Dante lagar en vit lasagne med saftig kyckling, näringsrik spenat och krämig färskost, delar han också personliga anekdoter och knep för att lyckas med rätten.

12:00

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adams och Pohs uppdrag börjar passande nog i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru.

12:30

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux besöker en grisfarm och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt. Till kvällen bjuder Michel över vänner på en sockerglaserad melon fylld med champagne och citronsorbet.

13:20

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Tomaten är Italiens nationalskatt. Silvia och hennes barn deltar på den årliga Passata-dagen, där italienska tomatälskande familjer möts upp för att förbereda årets sats av passata - basen för alla italienska tomatsåser.

13:50

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

14:00

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

14:20

Veganskt på grillen

Gustav Johansson, grundaren av succébloggen Jävligt gott, är tillbaka på Godare! I denna säsong fortsätter Gustav att dela med sig och inspirera. Nu med - veganskt på grillen.

14:40

Roux Down The River

I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.

15:30

Middag med Dante Zia

Medan Dante lagar en vit lasagne med saftig kyckling, näringsrik spenat och krämig färskost, delar han också personliga anekdoter och knep för att lyckas med rätten.

15:50

Adam And Poh's Great Australia Bites

Adams och Pohs uppdrag börjar passande nog i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru.

16:20

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux besöker en grisfarm och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt. Till kvällen bjuder Michel över vänner på en sockerglaserad melon fylld med champagne och citronsorbet.

17:10

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Tomaten är Italiens nationalskatt. Silvia och hennes barn deltar på den årliga Passata-dagen, där italienska tomatälskande familjer möts upp för att förbereda årets sats av passata - basen för alla italienska tomatsåser.

17:40

Sanna Jörnvik

Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.

17:50

Godare Mix

Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.

18:10

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

18:30

Food Trail: South Africa

Vilken var Nelson Mandelas favoriträtt? Svaret får vi i det här avsnittet när Warren träffar Mandelas tidigare privata kock. Tillsammans gör de två av Mandelas favoriträtter: Risotto och kyckling med söt sås.

19:00

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden återvänder till Brisbane och tar med tittarna på en spännande resa där han handlar färskvaror från Loop Growers, letar efter stadens egna odlingar av svamp, utforskar Brisbanes vinhistoria på City Winery och träffar kocken Louis Tikaram.

19:30

The Chocolate Queen

Kirsten avslöjar hemligheten bakom hur man gör hennes kryddiga ischokladdryck och den perfekta garneringen för att lyfta den. På menyn står även klibbig vit chokladnougat smaksatt med ananas, följt av en choklad- och karamelliserad bakverksstack.

20:00

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith är redo för vårens intåg och tillagar en blomstrande familjemåltid med bräserat lammlägg, citroncouscous och en säsongsbetonad vattenmelon- och fetaostsallad.

20:30

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor har tagit på sig sina vandringsskor och är redo för äventyr i Dalsland. Resan bjuder bland annat på fisk, svamp och bäversafari.

21:05

Freshly Picked with Simon Toohey

Sparris har huvudrollen i detta avsnitt av Freshly Picked. Simon fokuserar på att förhöja hamburgaren och tar även street food till en ny nivå med ett läckert grillrecept.

21:30

Freshly Picked with Simon Toohey

Köket hettar till när Simon brassar svampkebab. Han tar sig också an konsten att göra sushi och bjuder in den turkiska kocken Coskun Uysal för att laga kofta.

22:00

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

22:20

Food Trail: South Africa

Vilken var Nelson Mandelas favoriträtt? Svaret får vi i det här avsnittet när Warren träffar Mandelas tidigare privata kock. Tillsammans gör de två av Mandelas favoriträtter: Risotto och kyckling med söt sås.

22:50

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden återvänder till Brisbane och tar med tittarna på en spännande resa där han handlar färskvaror från Loop Growers, letar efter stadens egna odlingar av svamp, utforskar Brisbanes vinhistoria på City Winery och träffar kocken Louis Tikaram.

23:20

The Chocolate Queen

Kirsten avslöjar hemligheten bakom hur man gör hennes kryddiga ischokladdryck och den perfekta garneringen för att lyfta den. På menyn står även klibbig vit chokladnougat smaksatt med ananas, följt av en choklad- och karamelliserad bakverksstack.

23:50

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith är redo för vårens intåg och tillagar en blomstrande familjemåltid med bräserat lammlägg, citroncouscous och en säsongsbetonad vattenmelon- och fetaostsallad.

00:20

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor har tagit på sig sina vandringsskor och är redo för äventyr i Dalsland. Resan bjuder bland annat på fisk, svamp och bäversafari.

00:55

Freshly Picked with Simon Toohey

Sparris har huvudrollen i detta avsnitt av Freshly Picked. Simon fokuserar på att förhöja hamburgaren och tar även street food till en ny nivå med ett läckert grillrecept.

01:20

Freshly Picked with Simon Toohey

Köket hettar till när Simon brassar svampkebab. Han tar sig också an konsten att göra sushi och bjuder in den turkiska kocken Coskun Uysal för att laga kofta.

01:50

Gott och Grönt med Fabbe

Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.

02:10

Food Trail: South Africa

Vilken var Nelson Mandelas favoriträtt? Svaret får vi i det här avsnittet när Warren träffar Mandelas tidigare privata kock. Tillsammans gör de två av Mandelas favoriträtter: Risotto och kyckling med söt sås.

02:40

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden återvänder till Brisbane och tar med tittarna på en spännande resa där han handlar färskvaror från Loop Growers, letar efter stadens egna odlingar av svamp, utforskar Brisbanes vinhistoria på City Winery och träffar kocken Louis Tikaram.

03:10

The Chocolate Queen

Kirsten avslöjar hemligheten bakom hur man gör hennes kryddiga ischokladdryck och den perfekta garneringen för att lyfta den. På menyn står även klibbig vit chokladnougat smaksatt med ananas, följt av en choklad- och karamelliserad bakverksstack.

03:40

Mad Good Food

Kocken Derrell Smith är redo för vårens intåg och tillagar en blomstrande familjemåltid med bräserat lammlägg, citroncouscous och en säsongsbetonad vattenmelon- och fetaostsallad.

04:10

Tareq Taylor's Nordic Cookery

Tareq Taylor har tagit på sig sina vandringsskor och är redo för äventyr i Dalsland. Resan bjuder bland annat på fisk, svamp och bäversafari.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag