Tv-Tablå för Godare måndag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:25
Rick Stein's India

Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao

  • Medverkande:
  • Rick Stein
06:30
Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket. Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket

  • Medverkande:
  • Michelle Crowley
  • Dave Myers
  • Si King
07:20
Wild Harvest

En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak. En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak

  • Medverkande:
  • Les Stroud
08:15
James Martin's American Adventure

James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket. James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket

Regi: Ben Cole

  • Medverkande:
  • Andy Clarke
  • Michael Connock
  • James Martin
08:40
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

09:10
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning. Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

  • Medverkande:
  • Luke Nguyen
09:50
Rick Stein's India

Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao

  • Medverkande:
  • Rick Stein
10:55
Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket. Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket

  • Medverkande:
  • Michelle Crowley
  • Dave Myers
  • Si King
11:45
Wild Harvest

En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak. En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak

  • Medverkande:
  • Les Stroud
12:40
James Martin's American Adventure

James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket. James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket

Regi: Ben Cole

  • Medverkande:
  • Andy Clarke
  • Michael Connock
  • James Martin
13:05
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

13:35
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning. Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

  • Medverkande:
  • Luke Nguyen
14:15
Rick Stein's India

Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao. Rick besöker Lucknow, känd som Indiens curryhuvudstad. Han utforskar även det tidigare Moghul-fästet och lär sig komplexiteten i att göra en perfekt pulao

  • Medverkande:
  • Rick Stein
15:20
Two Hairy' Bikers - Comfort Food

Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket. Simon och David lagar kryddstarka maträtter, bland annat en version av familjefavoriten ostgratinerad blomkål, och låter sig inspireras av det karibiska köket

  • Medverkande:
  • Michelle Crowley
  • Dave Myers
  • Si King
16:10
Wild Harvest

En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak. En närmare titt på mjölkväxten och dess broccoli-liknande grönsak

  • Medverkande:
  • Les Stroud
17:05
James Martin's American Adventure

James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket. James fortsätter sin resa runt Fort Worth, känd för sina stora, öppna landskap. Här försöker han bland annat fånga djur med lasso innan han beger sig till köket

Regi: Ben Cole

  • Medverkande:
  • Andy Clarke
  • Michael Connock
  • James Martin
17:30
Taste

Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren. Taria Camerino är en kock tränad i Frankrike som nu upptäcker Atlantas mångfaldiga matscen tillsammans med tittaren

18:00
Luke Nguyen's Food Trail

Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning. Luke reser till solusten för att träffa lokala producenter och lära sig mer om olika asiatiska rätter. Det blir både krabbfiske och massor av god matlagning

  • Medverkande:
  • Luke Nguyen
18:40
Asia Unplated with Diana Chan

Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt. Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt

  • Medverkande:
  • Diana Chan
19:10
Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

  • Medverkande:
  • Les Stroud
19:40
Ainsley's Caribbean Kitchen

I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur. I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur

  • Medverkande:
  • Ainsley Harriott
20:35
Michela's Tuscan Kitchen

Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap. Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap

21:05
Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten

  • Medverkande:
  • Tom Victor Gausdal
  • Victoria Bignet
21:15
Hairy Bikers: Ride Route 66

Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör. Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör

  • Medverkande:
  • Dan Adamson
  • Dick Sharman
  • Dave Myers
  • Si King
22:20
Asia Unplated with Diana Chan

Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt. Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt

  • Medverkande:
  • Diana Chan
22:50
Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

  • Medverkande:
  • Les Stroud
23:20
Ainsley's Caribbean Kitchen

I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur. I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur

  • Medverkande:
  • Ainsley Harriott
00:15
Michela's Tuscan Kitchen

Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap. Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap

00:45
Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten

  • Medverkande:
  • Tom Victor Gausdal
  • Victoria Bignet
00:55
Hairy Bikers: Ride Route 66

Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör. Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis. De får smaka på hickoryrökt grillkött och en italiensk biffbaguette som är väldigt populär och riktigt mör

  • Medverkande:
  • Dan Adamson
  • Dick Sharman
  • Dave Myers
  • Si King
02:00
Asia Unplated with Diana Chan

Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt. Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt

  • Medverkande:
  • Diana Chan
02:30
Wild Harvest

Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario. Vi utforskar en uppsjö av vilda matvaror i Temagami, Ontario

  • Medverkande:
  • Les Stroud
03:00
Ainsley's Caribbean Kitchen

I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur. I första avsnittet av den här serien åker han till Jamaica, ön där hans pappa växte upp, för att bli mer bekant med allt den har att erbjuda i form av mat, musik och kultur

  • Medverkande:
  • Ainsley Harriott
03:55
Michela's Tuscan Kitchen

Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap. Michela serverar fläsk med mango och peperoncino, visar en snabbversion av svamprisotto och förbereder sedan en enkel efterrätt av rostade persikor och apelsinsirap

04:25
Victor & Victoria

Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten. Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten

  • Medverkande:
  • Tom Victor Gausdal
  • Victoria Bignet