Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Gatumat & Gourmet med Pierre OrsanderPierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren. |
05:15 | Il Podinos italienska matresaKocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket. |
05:45 | Middag med Dante ZiaDante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia. |
06:10 | Thomas SjögrenThomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing. |
06:25 | Mad Good FoodMors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex. |
06:55 | Filip PoonI denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott. |
07:10 | Three Blue DucksAndy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde. |
07:40 | Gatumat & Gourmet med Pierre OrsanderPierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren. |
07:55 | Il Podinos italienska matresaKocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket. |
08:25 | Middag med Dante ZiaDante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia. |
08:50 | Thomas SjögrenThomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing. |
09:05 | Mad Good FoodMors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex. |
09:35 | Filip PoonI denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott. |
09:50 | Three Blue DucksAndy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde. |
10:20 | Gatumat & Gourmet med Pierre OrsanderPierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren. |
10:35 | Il Podinos italienska matresaKocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket. |
11:05 | Middag med Dante ZiaDante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia. |
11:30 | Thomas SjögrenThomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing. |
11:45 | Mad Good FoodMors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex. |
12:15 | Filip PoonI denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott. |
12:30 | Three Blue DucksAndy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde. |
13:00 | Gatumat & Gourmet med Pierre OrsanderPierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren. |
13:15 | Il Podinos italienska matresaKocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket. |
13:45 | Middag med Dante ZiaDante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia. |
14:10 | Thomas SjögrenThomas fiskar havskräftor på västkusten och visar dig sina allra bästa tips för att tillaga dem tillsammans med råhyvlade primörer, sallad, och en delikat parmesandressing. |
14:25 | Mad Good FoodMors dag har en speciell betydelse för kocken Derrell. Han delar, förutom sina bästa ögonblick från tidigare firanden, med sig av sin favorit bland familjemåltiderna - räkor med majsgröt och cheddarkex. |
14:55 | Filip PoonI denna serie får vi inspireras av matkreatören Filip Poon där han lagar rätter som är perfekta när man letar efter något extra gott. |
15:10 | Three Blue DucksAndy, Mark och Daz letar efter inspiration till en signaturrätt med öring. De tycker dock att det inte är lika enkelt att fånga den viktigaste ingrediensen som man trodde. |
15:40 | Gatumat & Gourmet med Pierre OrsanderPierre fortsätter sin resa genom Malmö men nu med sushi som ledstjärna. Det blir depåstopp hos prisvinnande kocken Pepi på Sushi Rebellion för provsmakning av kommande meny, magisk rykande servering på Zushi samt en omakase-upplevelse över disken på Sushibaren. |
15:55 | Il Podinos italienska matresaKocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket. |
16:25 | Middag med Dante ZiaDante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia. |
16:50 | A taste of italy with Nisha KatonaNisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius. |
17:20 | Sarah Graham's Food SafariEfter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt. |
17:55 | Jimmy Shu's Taste of the TerritoryJimmy beger sig till de livliga Rapid Creek-marknaderna där han minglar med bönder och lokalbefolkning. |
18:30 | Mamma & Jimmy GuoÄr du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas. |
18:50 | Matigt med AmandaAmanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna! |
19:10 | Sofias husmanskostSofia Henriksson lagar en riktig barndomsfavorit, nämligen kåldolmar som serveras med gräddsky, rårörda lingon och potatismos. |
19:25 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
19:30 | A taste of italy with Nisha KatonaNisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius. |
20:00 | Sarah Graham's Food SafariEfter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt. |
20:35 | Jimmy Shu's Taste of the TerritoryJimmy beger sig till de livliga Rapid Creek-marknaderna där han minglar med bönder och lokalbefolkning. |
21:10 | Mamma & Jimmy GuoÄr du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas. |
21:30 | Matigt med AmandaAmanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna! |
21:50 | Sofias husmanskostSofia Henriksson lagar en riktig barndomsfavorit, nämligen kåldolmar som serveras med gräddsky, rårörda lingon och potatismos. |
22:05 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
22:10 | A taste of italy with Nisha KatonaNisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius. |
22:40 | Sarah Graham's Food SafariEfter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt. |
23:15 | Jimmy Shu's Taste of the TerritoryJimmy beger sig till de livliga Rapid Creek-marknaderna där han minglar med bönder och lokalbefolkning. |
23:50 | Mamma & Jimmy GuoÄr du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas. |
00:10 | Matigt med AmandaAmanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna! |
00:30 | Sofias husmanskostSofia Henriksson lagar en riktig barndomsfavorit, nämligen kåldolmar som serveras med gräddsky, rårörda lingon och potatismos. |
00:45 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
00:50 | A taste of italy with Nisha KatonaNisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius. |
01:20 | Sarah Graham's Food SafariEfter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt. |
01:55 | Jimmy Shu's Taste of the TerritoryJimmy beger sig till de livliga Rapid Creek-marknaderna där han minglar med bönder och lokalbefolkning. |
02:30 | Mamma & Jimmy GuoÄr du rädd för att äta kryddstark mat? Häng med Jimmy och Anlin när dom visar ett helt nytt sätt att äta chili på, som bidrar till en otrolig smak i en av deras favoriträtter, la zi ji, eller Chongqing Chicken som den också kallas. |
02:50 | Matigt med AmandaAmanda lagar mat utomhus på stekhäll, idag bjuder hon på en riktigt maffig flanksteksmacka, fylld med majskräm, syrad grädde och grillad spetskål. En fröjd för smaklökarna! |
03:10 | Sofias husmanskostSofia Henriksson lagar en riktig barndomsfavorit, nämligen kåldolmar som serveras med gräddsky, rårörda lingon och potatismos. |
03:25 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
03:30 | A taste of italy with Nisha KatonaNisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius. |
04:00 | Sarah Graham's Food SafariEfter en soluppgångssafari ordnar Sarah en frukost för sin familj som inkluderar pumpafritters med ingefära och honungsyoghurt. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag