Tv-Tablå för Godare måndag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:30

Jack Stein: Inside the Box

Jack reser till Lucca, Italien, för att sprida den brittiska klassiska korv med potatismos. En Michelin-stjärnekock föreslår att han ska ändra rätten radikalt och förvandlar den till ett mästerverk.

06:00

Ainsley's Food We Love

En rad speciella gäster - inklusive artister, musiker och kockar - följer med Ainsley Harriott in i hans kök - eller på avstånd från sitt eget kök - för att skapa aptitretande nya maträtter.

07:15

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.

07:45

Adam & Poh's Malaysia in Australia

Poh reser till Sydney för att prata med Junda Khoo, en krögare som använder de smaker som hans mormor använde i sitt kök; Adam träffar en av sina favoritskådespelare på Chinta Ria Buddha Love.

08:15

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

08:45

Luca's Key Ingredient

I detta avsnitt använder Chef Luca en klassisk ingrediens i Italiensk matlagning, nämligen parmaskinka.

09:10

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

09:50

Jack Stein: Inside the Box

Jack reser till Lucca, Italien, för att sprida den brittiska klassiska korv med potatismos. En Michelin-stjärnekock föreslår att han ska ändra rätten radikalt och förvandlar den till ett mästerverk.

10:20

Ainsley's Food We Love

En rad speciella gäster - inklusive artister, musiker och kockar - följer med Ainsley Harriott in i hans kök - eller på avstånd från sitt eget kök - för att skapa aptitretande nya maträtter.

11:35

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.

12:05

Adam & Poh's Malaysia in Australia

Poh reser till Sydney för att prata med Junda Khoo, en krögare som använder de smaker som hans mormor använde i sitt kök; Adam träffar en av sina favoritskådespelare på Chinta Ria Buddha Love.

12:35

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

13:05

Luca's Key Ingredient

I detta avsnitt använder Chef Luca en klassisk ingrediens i Italiensk matlagning, nämligen parmaskinka.

13:30

A taste of italy with Nisha Katona

Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.

14:10

Jack Stein: Inside the Box

Jack reser till Lucca, Italien, för att sprida den brittiska klassiska korv med potatismos. En Michelin-stjärnekock föreslår att han ska ändra rätten radikalt och förvandlar den till ett mästerverk.

14:40

Ainsley's Food We Love

En rad speciella gäster - inklusive artister, musiker och kockar - följer med Ainsley Harriott in i hans kök - eller på avstånd från sitt eget kök - för att skapa aptitretande nya maträtter.

15:55

Tropical Gourmet with Justine Schofield

Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.

16:25

Adam & Poh's Malaysia in Australia

Poh reser till Sydney för att prata med Junda Khoo, en krögare som använder de smaker som hans mormor använde i sitt kök; Adam träffar en av sina favoritskådespelare på Chinta Ria Buddha Love.

16:55

Vanishing Foods

Matbloggaren Aun Koh åker till Filippinerna och söker efter Dulce Prenda, ett försvinnande bakverk som uppfanns på 1800-talet av det fattiga folket. Genom denna söta skatt hoppas han upptäcka mer om Filippinsk matlagning.

17:25

Luca's Key Ingredient

I detta avsnitt använder Chef Luca en klassisk ingrediens i Italiensk matlagning, nämligen parmaskinka.

17:50

Hembakat med Cecilia

Cecilia lär oss hur man gör hemlagade friterade munkar, fyllda med en silkeslen karamelliserad kardemummakräm och syrlig hallonsylt. Cecilia ger sina bästa tips när du friterar hemma och hur du får till detta delikata bakverk på bästa sätt.

18:10

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn.

18:40

Sourced

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

19:10

Luca's Key Ingredient

Idag visar Luca hans sätt att få choklad att skina när han tillagar chokladpudding, mini chokladbullar och han visar även hemligheten till sin kända chokladspaghetti.

19:35

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia Colloca delar med sig av recepten hon använder vid mycket speciella tillfällen. De viktigaste ingredienserna i rätterna är tid och kärlek.

20:15

Simply Raymond Blanc

Med ostfondue, rotselleri -remulad och en utsökt martini på Raymond Blancs meny är det inte konstigt att hans gamla vän Nathan Outlaw dyker upp till middagen.

20:40

Hembakat med Cecilia

Cecilia lär oss hur man gör hemlagade friterade munkar, fyllda med en silkeslen karamelliserad kardemummakräm och syrlig hallonsylt. Cecilia ger sina bästa tips när du friterar hemma och hur du får till detta delikata bakverk på bästa sätt.

21:00

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn.

21:30

Sourced

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

22:00

Luca's Key Ingredient

Idag visar Luca hans sätt att få choklad att skina när han tillagar chokladpudding, mini chokladbullar och han visar även hemligheten till sin kända chokladspaghetti.

22:25

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia Colloca delar med sig av recepten hon använder vid mycket speciella tillfällen. De viktigaste ingredienserna i rätterna är tid och kärlek.

23:05

Simply Raymond Blanc

Med ostfondue, rotselleri -remulad och en utsökt martini på Raymond Blancs meny är det inte konstigt att hans gamla vän Nathan Outlaw dyker upp till middagen.

23:30

Hembakat med Cecilia

Cecilia lär oss hur man gör hemlagade friterade munkar, fyllda med en silkeslen karamelliserad kardemummakräm och syrlig hallonsylt. Cecilia ger sina bästa tips när du friterar hemma och hur du får till detta delikata bakverk på bästa sätt.

23:50

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn.

00:20

Sourced

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

00:50

Luca's Key Ingredient

Idag visar Luca hans sätt att få choklad att skina när han tillagar chokladpudding, mini chokladbullar och han visar även hemligheten till sin kända chokladspaghetti.

01:15

Cook Like an Italian with Silvia Colloca

Silvia Colloca delar med sig av recepten hon använder vid mycket speciella tillfällen. De viktigaste ingredienserna i rätterna är tid och kärlek.

01:55

Simply Raymond Blanc

Med ostfondue, rotselleri -remulad och en utsökt martini på Raymond Blancs meny är det inte konstigt att hans gamla vän Nathan Outlaw dyker upp till middagen.

02:20

Hembakat med Cecilia

Cecilia lär oss hur man gör hemlagade friterade munkar, fyllda med en silkeslen karamelliserad kardemummakräm och syrlig hallonsylt. Cecilia ger sina bästa tips när du friterar hemma och hur du får till detta delikata bakverk på bästa sätt.

02:40

Water Heart Food

Palisa besöker kockarna Ben Devlin och Jason Saxby. De använder lokala ingredienser på olika sätt för att skapa nya smaker på välkända klassiker. Två sorter av kängurutartar finns också på menyn.

03:10

Sourced

Guy tar en tur på Thailands flytande marknader, samlar havstulpaner på Portugals klippor och arrangerar en fest i Melbourne.

03:50

Luca's Key Ingredient

Idag visar Luca hans sätt att få choklad att skina när han tillagar chokladpudding, mini chokladbullar och han visar även hemligheten till sin kända chokladspaghetti.