Tv-Tablå för TV4 Stars fredag

Med TV4 Stars får du de senaste action och drama filmerna helt utan reklamavbrott.

TidProgram
05:00

Star File

Fokus på skådespelaren Jon Favreaus liv och karriär.

05:05

Star File

Fokus på skådespelaren Ben Kingslys liv och karriär.

05:15

On Set!

Vi får fakta om \"Ford v Ferrari\" och träffar Alicia Vikanders personliga tränare.

05:45

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06:10

Jag är Ingrid

Ingrid Bergman var en av Hollywoods gulderas starkast lysande stjärnor. Här berättas Ingrid Bergmans historia med hennes egna ord och bilder. Resultatet är ett personligt och fängslande porträtt som avslöjar en kvinna med obestridlig viljestyrka.

Mer om filmen

08:00

Valentino: The Last Emperor

En titt bakom kulisserna på en av Italiens mest berömda män och en unik inblick i modedesignern Valentinos värld.

09:35

Eldsjäl

Ända sedan hon var liten har Georgia Nolan haft en enda dröm - att bli brandman precis som sin pappa. I 1932 års New York är det tyvärr inte möjligt för kvinnor. När flera av stadens brandmän försvinner i mystiska bränder ser Georgia ett gyllene tillfälle. Hon klär ut sig till \"Joe\" och blir en del av den nybildade gruppen brandmän. Georgia måste dölja sin falska identitet till varje pris, speciellt då hennes pappa är ansvarig för den riskfyllda utredningen.

Mer om filmen

11:05

17 Again

Den 37-årige Mike är inte helt nöjd med sitt nuvarande liv. Så förvandlas han plötsligt tillbaka till tonåring - och får en chans att rätta till sina misstag.

Mer om filmen

12:45

Solsidan

Alex och Anna ser fram emot en kravlös parmiddag, men kvällen urartar när inbjudningslistan utökas i oönskad riktning. Mickan får panik när hennes splitternya kläder råkar hamna hos Myrorna och Fredde kämpar med hårda barnvaktsförhandlingar.

13:10

Solsidan

Anna har åkt till Ungern och Alex är kvarlämnad med Palle som inte bidrar det minsta till hushållsarbetet. Fredde och Mickan drabbas av sömnbrist till följd av Viktors högljudda sexliv och snart står Freddes älskade mancave på spel.

13:35

American Auto

Cheferna inser att ett Payne-fordon kan ha en defekt del och diskuterar om de ska återkalla den.

13:55

American Auto

Katherine och teamet försöker öka de anställdas moral efter att en direktör tillkännager sin avgång.

14:20

Sjölyckan

Sjölyckan får nya grannar och Thomas och Bernt kommer genast på kant med dem. Klara är till en början vänligt inställd men snart inser hon att något måste göras. Rille som har tummen mitt i handen har lovat att bygga en koja med Ludde.

14:45

Sjölyckan

Konflikten med de nya grannarna eskalerar. Klara försöker strypa deras tillförsel av material samtidigt som Berndt försöker hitta allierade på ön. Men när inget funkar byter de strategi och bjuder in grannarna för att lära känna dem bättre.

15:10

Five Bedrooms

Harry, som misslyckas i sin öppna relation, lämnar ett antal mycket beklagliga röstmeddelanden på sin flickväns telefon. Heather upptäcker en potentiell ny karriär och Liz får en oväntad gåva från Stuart.

16:00

Five Bedrooms

Husets dynamik hotas när ett oväntat beslut publiceras och tidpunkten kunde inte vara värre för rumskamraterna.

16:45

Robssons

Robssons blir medvetna om människors totala besatthet av tid och Robert bestämmer sig för att bli tidsoptimist. Roberta försöker hjälpa Carro att bli mer effektiv, men vad hon inte vet är att effektivisering också kan leda till förödande stress.

17:10

Robssons

Robert förstår att människan kan drabbas av elaka små förkylningsvirus, samtidigt som Rob brottas med datavirus. Robssons skapare inser att människan inte är en varelse de vill bo med och överväger att stänga ner hela projektet.

17:35

Du är inte klok, Madicken

En flyguppvisning anordnas i staden, och både flygentusiasten Abbe och stadens borgmästare får lov att provflyga med piloten.

18:05

Du är inte klok, Madicken

Vi saknar beskrivning för denna sändning.

18:35

Kardashians - en miljardindustri

År 2007 jobbade Kim Kardashian som assistent, men hade ett stort mål i sikte - att bli världens mest kända kvinna. Vänner, bekanta och experter berättar om hur en läckt sexfilm kunde bli starten på familjens mångmiljardindustri.

19:20

Astrid & Lilly Save the World

Astrid och Lilly känner sig utanför när alla gör en ny viral dans, tills de inser att det är ett monster.

20:00

Run the World

Whitney blir oväntat ihopparad med en kille, när hon anordnar en inflyttningsfest. Sondi träffar en stilig dokumentärfilmare, precis innan hon stöter på Matthew i biblioteket.

20:30

Run the World

Renee erbjuder sig att hjälpa Jason med hans spelning, för att vinna tillbaka honom. Whitney vänder sig till Ola för stöd, men tvivlar på om de någonsin kan vara vänner. Sondis nya relation sätter käppar i hjulet för karriären.

21:00

Bäckström

Bäckström reser till Palma för att följa upp ett spår efter mordet på sin barndomsvän Sally - kommissariens enda olösta mordfall. Utredningen tar en oväntad vändning när en svensk man hittas mördad och en bomb detonerar i Stockholm.

21:45

Bäckström

Tre svenska poliser. En mördad, en häktad och en försvunnen. Bäckström tar till sina okonventionella metoder i jakt på ledtrådar och för att ta sig förbi den spanska polisen. Tussan försöker dölja en hemlighet och Toivonen kommer på oväntat besök.

22:30

Bäckström

De två fallen ser ut att bli mer och mer sammanflätade. Frågorna är många, vem mördade Miguel och varför? Vem smugglar knark från Mallorca? Är Sallys kusin inblandad? Bäckström har minst sagt händerna fulla, både med utredningen och med Tussan.

23:15

Beck

En brutalt mördad man hittas i skogen bredvid en löparbana. Joseph återupplivar förhållandet med sin gamla skolvän Cis, vars pappa precis hade dött av en hjärtattack vid tiden för rånet.

00:45

John Wick: Chapter 3 -- Parabellum

Efter att ha dödat en medlem av The High Table, ett Internationellt sällskap för yrkesmördare så blir John excommunicado och utesluts ur gruppen - med en prislapp på sitt huvud blir han måltavla för lönnmördare från hela världen.

Mer om filmen

02:50

A Long Way Down

Det är nyårsafton vid Toppers House, den populäraste självmordsplatsen i norra London. Fyra främlingar kommer snart att få erfara att ett självmord inte är den privata handling de förväntat sig. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

04:25

On Set!

Att göra filmer i bara en tagning, Liam Neeson och författaren bakom \"Chaos Walking.\".

04:55

Star file Adam Sandler

Amerikanskt nöjesprogram från 2020.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Stars idag