Tv-Tablå för TV4 Stars måndag

Med TV4 Stars får du de senaste action och drama filmerna helt utan reklamavbrott.

TidProgram
05:50

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06:20

Star File

Fokus på skådespelaren Adam Sandlers liv och karriär.

06:30

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06:55

Jiro Dreams of Sushi

I en av Tokyos tunnelbanestationer ligger Jiros anspråkslösa restaurang dit sushiälskare från hela världen flockas för att smaka hans prisbelönta sushi. Trots sina 85 år arbetar han fortfarande dagligen, lika enträgen i sin strävan efter perfektion.

Mer om filmen

08:15

The Summit

I augusti 2008 bestämmer sig 24 bergsklättrare sig för att bestiga K2, världens farligaste bergstopp. De antar sitt livs största utmaning men två dygn senare är elva av dem döda. The Summit är en gripande och hyllad dokumentär om bergsbestigning.

Mer om filmen

09:55

Göta kanal - eller vem drog ur proppen?

En arabisk prins ska lägga en stororder på svenska motorbåtar. För att avgöra vem som ska få kontraktet utlyser han en tävling mellan två konkurrenter: storföretaget Uniship och lilla Anderssons båtvarv.

11:30

Strul

Conny är en fridsam kemilärare, som helt oskyldigt dras in i en knarkhistoria och kastas i fängelse. Där lär han känna några typer med stor kriminell erfarenhet. De tar sig ut och in via en hemlig tunnel och använder fängelset som bas för affärer.

13:10

Vuxna människor

Johannes har fått reda på Mathildas hemlighet och vägrar nu att prata med henne. Emil och Yolanda genomför en skilsmässoceremoni, och Emil känner sig redo att ta förhållandet med Laura till nästa nivå. Noras tankar på flytt skapar upprörda känslor.

13:55

Vuxna människor

Mathilda och Johannes måste bestämma sig för om de ska gifta sig eller inte och Mathilda får relationsråd från Nora. Martha är överlycklig över att ha Sigge hemma igen. Emil grubblar över hur hans framtid med Yolanda ska se ut.

14:40

Solsidan

Mickan och Fredde blir osams med Anna och Alex. Ove och Anette försöker medla genom att bjuda alla på premiären av Annas före detta pojkvän Nicolajs nya pjäs. Där väntar en rejäl överraskning.

15:05

American Auto

När Wesleys morfar går bort, får Katherine och teamet reda på en hemlig plan som han haft i åtanke för bolaget. De tvingas därför att ta till drastiska metoder på begravningen.

15:30

American Auto

Wesley fortsätter att avbryta Jacks dialoger med potentiella bilåterförsäljare. Sadie försöker att få ihop sin redigering av bildspelet inför eventet, samtidigt som Katherine ställs öga mot öga med hennes fobi - kaniner.

15:55

American Auto

Katherine och teamet gör ett sista försök till att öka Paynes börspris genom att skynda på lanseringen av Pika. När globala händelser leder till en börskrasch tappar hon dock hoppet totalt.

16:20

LasseMajas Detektivbyrå

Det är jul i Valleby och alla samlas i simhallen för att se OS-medaljören Racke Bolinder utföra ett beryktat simhopp. Dock verkar det som att en sabotör är i farten och Lasse och Maja inser att boven måste finnas mitt ibland dem.

17:10

Robssons

Robotfamiljen Robsson anländer till jorden för att samla information åt några hemlösa rymdvarelser. Ledaren Roberta skadar hårddisken vid landningen, vilket leder till problem när den överdrivet positive Robert bjuder grannarna på middag.

17:35

Robssons

Robert och Roberta inser att det är viktigt att skaffa sig en sysselsättning och initierar sin första kontakt med Arbetsförmedlingen. Robin ska börja skolan, men vill varken umgås med lågpresterande humanoider eller ha nyanställde Robert som lärare.

18:00

Sisi

Sisi och Andrassy reser till Wien för att övertyga Frans om behovet av ett ungerskt parlament. Det starka bandet mellan Sisi och Andrassy går dock inte obemärkt förbi och Frans faller tillbaka i gamla mönster.

18:50

Padeldrömmar

Fabian och Hasse är ett omaka kompispar som driver en halvdan badmintonhall i en sömnig svensk småstad. De känner sig ganska misslyckade och trötta på var de befinner sig i livet när de plötsligt får en idé som kan ändra på allt. Padel.

19:15

Padeldrömmar

Hasse och Fabian har lite olika syn på hur man startar padelhall, vilket märks tydligt när de medverkar i en intervju för Radio Uppland. Den hotfulle Padelkungen kommer på oannonserat besök och Fabian försöker att para ihop Hasse och Agneta.

19:40

Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Tobias är frisläppt från fängelset och Morran gör fint inför hemkomsten, men Tobias saknar bara sin gamla cell. Han låser in sig på rummet och sågar upp en matlucka i dörren. Snart flyttas också husets enda toalett in på Tobias rum.

19:55

Morran och Tobias - Pengarna eller livet

Tobias river en vägg och hittar en bunt gamla veckotidningar bland bråtet. Morran bläddrar i dem och får syn på en annons med en lycklig familj. Så vill hon också ha det. Tobias ordnar Morrans 50-talsparadis, men det blir inte som hon har tänkt sig.

20:10

Sjölyckan

Thomas och Lily blir desperata när vigselförrättaren hoppar av i sista stund på grund av bråket med grannarna. Till råga på allt dyker släktingar upp en vecka för tidigt. Bernt försöker berätta för sina barn om sitt förhållande med Söderberg.

20:35

Sjölyckan

Bröllopet stundar och alla har nerverna utanpå. När Klara och Lily blir osams och Thomas inte kan välja sida hotas hela bröllopet. Bernt försöker ställa saker och ting till rätta med Söderberg.

21:00

BMF

Meech och Terry är på flykt, utan pengar och i jakt på en ny leverantör. Hoppet sätts till Atlanta där bröderna återser gamla vänner och skapar nya allianser i ett försök att återuppbygga sin verksamhet under drogtorkan.

21:50

Top Dog

Emily är rejält omskakad efter beskjutningen och Teddy söker upp henne för att kolla så att hon är okej. Anina hittar mobilen som Chamon har gömt. När de inser att mobilen innehåller känsliga bevis får Niko panik - de måste genast gömma sig.

22:30

Transplant

Bash behandlar en kvinna med svår diabetes, vars symptom kräver hans fulla fokus och expertis. June behöver hantera en svår situation med en patient, samtidigt som Claire och Devi når bristningsgränsen.

23:15

Transplant

Bash försöker återhämta sig efter Amiras djärva beslut. Devi kämpar med att hålla ordning på sin personal när kritik börjar riktas mot hennes ledarskap. Theo överväger att bryta mot sjukhusets regler.

00:00

Deceit

När 23-åriga Rachel Nickel knivmördas under en promenad i London får polisen snabbt fram en misstänkt, Colin Stagg, men bevisen uteblir. Snart kallas den ambitiösa undercoverpolisen Sadie Byrne in för att hjälpa till.

00:50

Chucky

Father Bryce går med på att utöva exorcism på Chucky och Andy drabbas av en identitetskris. Jake är ångerfull och försöker att be om ursäkt till Devon.

01:35

Chucky

Eleverna på Incarnate Lord försöker att hämta sig från den senaste tidens trauma. Jake och Devon döms till samhällstjänst samtidigt som Glen och Tiffany lanserar en plan för att rädda Glendas själ.

02:30

Gangs of London

Ett år har gått sedan händelserna i förra säsongen och London är en förändrad stad. Den nya bossen Koba har monopol på drog- och vapenmarknaden och håller gängen i ett hårt grepp, men nu har någon börjat bryta mot reglerna.

03:35

Gangs of London

Billy Wallace återvänder till London för att hämnas. Någon dödar flera av Kobas medarbetare, och Elliot får i uppdrag att undersöka vem det är.

04:35

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Stars idag