Tv-Tablå för TV4 Stars tisdag

Med TV4 Stars får du de senaste action och drama filmerna helt utan reklamavbrott.

TidProgram
05:00

Star File

Fokus på Angelina Jolies liv och karriär.

05:10

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

05:35

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06:00

Göta kanal - eller vem drog ur proppen?

En arabisk prins ska lägga en stororder på svenska motorbåtar. För att avgöra vem som ska få kontraktet utlyser han en tävling mellan två konkurrenter: storföretaget Uniship och lilla Anderssons båtvarv.

07:35

G - som i gemenskap

Kärlek, hasch och rock 'n' roll! Robban har hamnat snett i livet. Han tar droger och umgås i skumma kretsar. Alex är sångare i källarbandet Barn i Bredäng, men överger sina kompisar för en chans till karriär.

09:20

Mig äger ingen

En berättelse om Lisas villkorslösa kärlek till sin alkoholiserade pappa. Om alkoholens makt, om barnets utsatthet men också om kärlek, svek, röda fanor i 70-talets Sverige och arbetarklassens bleknande ideal.

Mer om filmen

11:05

The King's Speech

Oscarsbelönad film om den speciella vänskapen som utvecklas mellan kung Georg VI av Storbritannien och en australiensisk skådespelare och röstcoach, som hjälper kungen att träna bort hans stamning.

Mer om filmen

13:00

Solsidan

Mickan gör allt för att visa hur lyckad hon är när en gammal plågoande från högstadiet flyttar in på Solsidan. Alex kämpar för att komma på en bra födelsedagspresent åt Anna, som i sin tur är lyrisk över ett nytt långfilmsuppdrag.

13:20

Solsidan

Alex blir motvilligt indragen när Wilmas klass ska sälja grillkryddor och Fredde känner sig hotad av några yngre stjärnskott på jobbet. Annas filminspelning har dragit igång, men en av motspelarna är provocerande ointresserad av att repa repliker.

13:45

American Auto

Bilföretaget Payne Motors välkomnar sin nya vd, Katherine, en erfaren chef med stor potential, om det inte vore för hennes totala okunskap om just bilar... Samma dag ska företaget lansera sin nya självkörande - och problematiska - bil.

14:05

American Auto

Katherine får fullt upp med krishantering när en seriemördare visar sig köra runt i en Payne. Jack försöker att hitta sin roll på företaget.

14:25

Sjölyckan

Då Thomas och Klaras mor nyligen gått bort har de bestämt sig för att för sin fars skull tillbringa sommaren på familjens ställe i skärgården. Men när Thomas, som är nyskild, bjuder med sin nya kvinna ställer det till problem.

14:50

Sjölyckan

Thomas friar till Lily trots att hans skilsmässa inte gått igenom. Ett parti Trivial Pursuit leder till att Klara och Rille bestämmer sig för att inte ha några hemligheter för varandra, ett beslut som slutar med blodvite.

15:15

Five Bedrooms

Vännerna är förväntansfulla när de går på husvisning tillsammans, men stämningen blir allt annat än munter när Liz får syn på sin ex-man Stuart bland spekulanterna. Heather kommer på en plan för att få reda på mer om hans liv.

16:05

Five Bedrooms

Ainsleys pappa och styvmamma kommer på besök och det planeras en fest för barnet som snart ska komma. Men festligheterna avslutas tvärt då Lachlans ex-flickvän riktar all sin ilska mot Ainsley.

16:55

Robssons

Robssons upptäcker att det finns något som kallas humor, ett fenomen med tydlig koppling till människornas konstigt gnäggande läten. Roberta provar att klä ut sig till clown medan Rob satsar på att bli en slapstickmästare på Youtube.

17:20

Robssons

Rob skaffar en robotdammsugare som husdjur och familjen upptäcker människans komplexa uppdelning mellan vita lögner och dåliga lögner. Robotarna bestämmer sig för att bara tala sanning när skolans rektor kommer på besök, men inte heller det går bra.

17:45

Sisi

Kriget stundar, men Frans sätter stödet från ungrarna på spel när han jagar bort Andrassy från hovet. Sisi lämnas ensam att regera i Frans frånvaro, medan Frans konfronteras med en överlägsen preussisk armé.

18:40

Padeldrömmar

Fabian får smak för det goda padellivet på en urspårad fest, men först måste han och Hasse kompetensutveckla sig genom att spionera på en av sina konkurrenter. Hasse upptäcker några skumma kvitton och badmintonhallens nya hyresgäst avslöjas.

19:05

Padeldrömmar

Gänget siktar in sig på Bosse saunas lagerlokal och Hasse framkallar en oväntad reaktion hos Fabian. Padelkungen försöker impa på Nipaporns mamma och Agneta har bestämt sig, både gällande fondväggen och Hasse. Fabians bedragare avslöjas.

19:30

Bert

Det vankas simlektion och Bert ser fram emot att spana på tjejerna i badkläder, men när Thora förklarar att tjejerna spanar minst lika mycket på killarna får Bert panik. Han hittar en mirakeldiet på youtube som ska ge en superkropp på tre dagar.

19:55

Bert

Gänget fortsätter att hänga med Vanessa och alla tycker det är coolt att hon streamar dataspelande på fritiden. Bert har dock ett problem. Han tror att han är kär igen, men han kan ju inte vara kär i någon som är en del av gänget!

20:20

LIKEA

Årets influencergala är i full gång, men Rut känner snabbt att något är fel. Medan Cajsa försöker orientera sig bland dyra drinkar och stränga väktare inser Rut att Cajsas artikel har gjort henne till en socialpiraya.

20:40

LIKEA

Cajsa får ett jobberbjudande - är gräset grönare på andra sidan? Samtidigt har Ruts värld brakat samman. Hur ska hon möta stormen utan sin bästa vän? Och kommer hon att bli av med alla sina följare?

21:00

Heels

Jack beger sig ut på vägarna för att leta rätt på Ace och ta hem honom till Duffy. DWL lämnas i händerna på Willie, som tar sig friheten att bilda en kvinnodivision tillsammans med Crystal.

22:00

Top Dog

En person har dött och allt är ett misstag. Ett misstag som Devin och hans gäng ska få betala för. Emilys enda chans att rädda sitt nya jobb är att sätta dit Isak och Teddy. Då dyker Anina upp med en lösning på alla hennes problem.

22:45

Transplant

Bash liv granskas in i minsta detalj under hans intervju om medborgarskapet. Mags behandlar en tillfrisknande missbrukare som svalt sina nycklar. June och Bash tar hand om ett par tvillingbröder.

23:30

Transplant

Bash psykiater föreslår en ovanlig form av terapi för honom. Theo gör några tveksamma val med en patients mamma. Junes jobb och privatliv kolliderar.

00:15

Deceit

Byrne har börjat brevväxla med Stagg under täcknamnet Lizzie James och det är uppenbart att han börjat falla för henne. Plötsligt läcker information om operationen ut i pressen och Keith Pedder bestämmer sig för att processen måste påskyndas.

01:05

Dr. Death

Den undersökande journalisten Benita Alexander börjar gräva i den världskända kirurgen Paolo Macchiarini, som är känd för att utföra mirakel. Samtidigt börjar Paolo bilda ett nytt team på Karolinska Sjukhuset i Stockholm.

01:55

Dr. Death

En tragedi tvingar Benita att skifta fokus på sin artikel, samtidigt som hennes relation till Paolo blir allt mer komplicerad. När Paolo och Ana behandlar sin första patient, stöter Svensson på ett hinder i sina experiment på råttor.

02:40

Gangs of London

När den obestridda gängledaren Finn Wallace plötsligt hittas död uppstår ett maktvakuum. Wallaces anhängare startar en intensiv jakt på mördaren, samtidigt som ett brutalt gängkrig hotar den bräckliga freden.

03:35

Gangs of London

När den obestridda gängledaren Finn Wallace plötsligt hittas död uppstår ett maktvakuum. Wallaces anhängare startar en intensiv jakt på mördaren, samtidigt som ett brutalt gängkrig hotar den bräckliga freden.

04:30

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Stars idag