Tv-Tablå för TV4 Stars lördag

Med TV4 Stars får du de senaste action och drama filmerna helt utan reklamavbrott.

TidProgram
05:00

Star File

En närmare titt på skådespelaren Joel Edgertons liv och karriär.

05:05

Star File

Fokus på skådespelaren Benedict Cumberbatchs liv och karriär.

05:15

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

05:45

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06:10

Alla vi barn i Bullerbyn

Bullerbyn är en liten, liten by i Småland. Där finns tre gårdar. I Mellangården bor Lisa med sina bröder Lasse och Bosse. I Norrgården bor systrarna Britta och Anna. I Sörgården bor Olle. Ja, och så Kerstin då, Olles lillasyster.

Mer om filmen

07:40

A Bad Moms Christmas

De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta ledigheten för sina familjer. Som om det inte vore nog måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: deras egna mammor.

Mer om filmen

09:20

Eva & Adam

Att bli kär för första gången. Hur vet man? Hur gör man? När Adam kommer ny till klassen träffar han Eva. Plötsligt blir allt annorlunda. Eva som just slutit en anti-killpakt med sin bästis Annika för att alla killar i världen är så barnsliga. Men inget är så härligt som den första kärleken. Och inget är så svårt. När Eva och Adam möts i Ryska Posten är det svårt att stoppa känslorna. Kanske omöjligt.

Mer om filmen

10:45

Jiro Dreams of Sushi

I en av Tokyos tunnelbanestationer ligger Jiros anspråkslösa restaurang dit sushiälskare från hela världen flockas för att smaka hans prisbelönta sushi. Trots sina 85 år arbetar han fortfarande dagligen, lika enträgen i sin strävan efter perfektion.

Mer om filmen

12:05

Dag för dag

Fem personer ger sig ut på en husbilsresa genom Europa för att uppfylla en äldre mans sista önskan. Dag för dag är en livsbejakande komedi med mycket humor och en del allvar. Vänskap utvecklas, kärlek uppstår och livsavgörande beslut fattas, en historia om att det aldrig är för sent att tänka om i livet.

Mer om filmen

13:50

Hans och hennes

Johan arbetar på sin fars bondgård och lever tillsammans med Anna-Karin i ett lyckligt förhållande. När de beslutar att gifta sig vill Johans pappa att de ska ta över gården. Men vad Johan och Anna-Karin först och främst vill göra är att skaffa barn.

Mer om filmen

15:20

Sune i fjällen

Familjen Andersson åker på skidsemester under sportlovet. Sune, familjens flörtige tjejtjusare dras ännu en gång in i ett krångligt förhållande medan pappa Rudolf tampas med sina egna utmaningar som förälder.

Mer om filmen

16:50

A Dog's Purpose

En lojal hund finner meningen med sin egen existens genom att uppleva flera livstider och ägare som han lär skratta och visa kärlek.

Mer om filmen

18:30

Second Act

Maya jobbar på en stormarknad och är frustrerad över de drömmar och mål hon aldrig lyckats uppfylla. När än en gång rätt man för jobbet får en chefsposition känns allt hopplöst. Men så får hon chansen att återuppfinna sig själv med hjälp av ett fejkat CV, för att bevisa att man inte behöver en collegeutbildning för att lyckas i livet, och att det aldrig är för sent att börja om.

Mer om filmen

20:10

Fejkpatient

Albin vägrar att prata med sin pappa, så Anita tar saken i egna händer. Samtidigt stöter Albin ihop med sin före detta vän Chippen. Cissi dyker oväntat upp i stan och Albin håller nästan på att bli avslöjad när han drar med sig henne på svartklubb.

20:35

Fejkpatient

Ett år tidigare. Albin och Chippen bor ihop och båda har skådespelardrömmar. De jobbar tillsammans på sjukhuset som en väloljad låtsaspatient-duo. Chippen faller pladask för en tjej, men när Albin följer med som \"wing man\" går ingenting som planerat.

21:00

P-Valley

Pynk-familjen brottas fortfarande med de tragiska konsekvenserna av klubbens Murda-kväll när de konfronteras med en ny fiende, Rona.

22:00

P-Valley

Clifford når en personlig milstolpe samtidigt som personalen på The Pynk förbereder sig för sin största kväll hittills.

23:00

Beck - 58 minuter

Alex Beijer ska vara med i morgon-tv där även entrepenören Tomas Tormalm ska medverka. Men mitt i direktsändning dyker en beväpnad man upp och hotar Tormalm och plötsligt är alla i tv-studion indragna i ett gisslandrama. För Beck-gruppen börjar nu en kamp mot klockan för att frita gisslan, där en av deras egna ingår.

00:30

Dredd

Det framtida Amerika är ett öde land, längs med östkusten sträcker sig den våldsamma staden Mega City One. När en ny drog gör intåg i staden bestämmer sig polisen Dredd för att stoppa den en gång för alla.

Mer om filmen

02:05

Greenland

Familjen Garrity kämpar för att överleva samtidigt som en dödlig komet är på väg mot jorden. John, hans fru Allison och deras lilla son Nathan gör en riskfylld resa för att ta sig till en säker plats. När världen nås av skrämmande nyheter om kometens dödliga framfart upplever familjen Garrity både det bästa och värsta hos mänskligheten samtidigt som de kämpar mot den ökade paniken och laglösheten runt omkring dem.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV4 Stars idag