Dagens tv-tablå för TV4 Stars

Med TV4 Stars får du de senaste action och drama filmerna helt utan reklamavbrott.

TidProgram
06:40

G - som i gemenskap

Kärlek, hasch och rock 'n' roll! Robban har hamnat snett i livet. Han tar droger och umgås i skumma kretsar. Alex är sångare i källarbandet Barn i Bredäng, men överger sina kompisar för en chans till karriär.

08:30

Karate Kid III - Man mot man

När Daniel bestämmer sig för att inte delta i det förestående karatemästerskapet utmanas han av den brutale Cobra Kai-eleven Mike Barnes som är fast besluten att ta tillbaka titeln från honom.

Mer om filmen

10:20

The Great Buster

The Great Buster är en hyllning till en av USA:s mest inflytelserika filmskapare och komiker, Buster Keaton, främst känd för sina stumfilmer. Keatons kännetecken var fysisk komedi med ett konsekvent stoiskt, deadpan-uttryck, vilket gav honom smeknamnet The Great Stone Face.

Mer om filmen

12:00

Håll andan!

Känslostormarna härjar på ön. Wilma försöker utnyttja Rubens förvirring för att få hjälp med ännu en rymning, men han hamnar istället i klorna på Lo som försöker fånga Liams intresse genom att väcka hans svartsjuka...

12:20

Håll andan!

Något har invaderat ön. Är det spöken eller är det utomjordingar? Våra vänner flyr för sina liv och försöker samtidigt hantera sina privata rädslor. Vad finns egentligen att vara rädd för? Och ska de hinna säga vad de känner innan det är för sent?

12:35

Håll andan!

Spökkvällen fortsätter, men nu börjar de alla genomskåda hoten. Det är ledarna som ligger bakom förstås. Men andra avslöjanden görs också. Frågan är vem som kommer att bli mest avslöjad innan natten är över.

12:50

H2O: Just Add Water

Cleo presenteras för den unga geofysikern Ryan, som arbetar för Samantha. Rikki uppskattar inte att Cleo rådfrågar Ryan om Makostenen.

13:20

H2O: Just Add Water

Rikki befarar att Ryans utforskning av Mako Island kommer att avslöja deras hemlighet och går nästan över gränsen för att förhindra Ryan från att upptäcka måndammen.

13:45

Korridoren

Saga fyller år och det firas i studentföreningen, men då dyker Jennys före detta pojkvän Sebbe upp och väcker uppmärksamhet.

14:05

Korridoren

Oliver tar Jenny till Jörgen och tvingar henne att städa sin lägenhet, annars kommer han att berätta för Jennys hemlighet till Saga. Saga bjuder in Jenny till en picknick. De blir vänner igen, men Saga känner att något är fel.

14:30

Solsidan

Mickan gör allt för att visa hur lyckad hon är när en gammal plågoande från högstadiet flyttar in på Solsidan. Alex kämpar för att komma på en bra födelsedagspresent åt Anna, som i sin tur är lyrisk över ett nytt långfilmsuppdrag.

14:50

Solsidan

Mickan gör allt för att visa hur lyckad hon är när en gammal plågoande från högstadiet flyttar in på Solsidan. Alex kämpar för att komma på en bra födelsedagspresent åt Anna, som i sin tur är lyrisk över ett nytt långfilmsuppdrag.

15:15

Love Life

Darby försöker göra upp med sin rädsla för att bli avvisad. Hon minns tillbaka på sin tonårstid och en fantastisk lovvecka på sin internatskola med den coola Luke Ducharme, som plötsligt byter personlighet.

15:45

Love Life

Darbys mamma Claudia kommer på besök för att hjälpa sin dotter genom en tuff period. Darby gör sitt bästa för att hålla god min, men spänningarna eskalerar när deras olikheter gör sig påminda. Kan de hitta tillbaka till varandra?

16:15

Robssons

Robotarna upptäcker den märkligaste känslan hittills - kärlek! Roberta förvandlas motvilligt till parterapeut när Carro öppnar upp sig om sina kärleksproblem och Robert går över alla gränser i sina försök att förstå hur kärlek fungerar...

16:35

Robssons

Robssons lär sig att man kan bli arg och skrika om man inte kommer överens. Rob verkar inte komma överens med sig själv medan Robert försöker framkalla ett bråk med sin chef. Roberta ger sig ut i trafiken som tycks vara en given plats för konflikter.

17:00

LasseMajas Detektivbyrå

Polismästaren blir oväntat uthängd som pepparkakstjuv och flera andra Vallebybor råkar ut för liknande anklagelser i den lokala tidningen. Vem ligger bakom de välskrivna bluffartiklarna? Lasse och Maja inser att det finns flera misstänkta.

17:45

Bomb Girls

Journalisten Dottie Shannon beger sig till fabriken för att skriva en artikel om kvinnor och mäns olika lönenivåer. Artikeln får stort genomslag vilket försätter Lorna i en problematiskt sits. Samtidigt ställs Kate inför en tufft ultimatum.

18:25

Bomb Girls

Att dejta en soldat visar sig vara tuffare än förväntat och Betty dras mellan olika känslor. Kriget tar en oväntad vändning och kvinnorna tvingas byta strategi. Lorna ger sig iväg på en danslektion och Kate försöker få klarhet i sin förlovning.

19:15

Kardashians - en miljardindustri

År 2007 jobbade Kim Kardashian som assistent, men hade ett stort mål i sikte - att bli världens mest kända kvinna. Vänner, bekanta och experter berättar om hur en läckt sexfilm kunde bli starten på familjens mångmiljardindustri.

20:00

Run the World

Renee, Sondi och Whitney chockas av en närståendes bortgång. När de återvänder hem till Chicago för begravningen måste Renee och Whitney försvara sina livsval för sina föräldrar, samtidigt som Sondi försöker att försonas med sitt förflutna.

20:30

Run the World

Hope överraskar tjejerna med nyheten om att hon ska gifta sig om två dagar. Baptiste ger Sondi ett saftigt erbjudande, samtidigt som Whitney stöter ihop med Ola - som är på dejt med ett bekant ansikte.

21:00

Gangs of London

Elliot vill ge igen på de som har svikit honom, men när hans plan avslöjas tvingas han ta ett chockerande beslut. Billy börjar misstänka att hans mamma inte varit helt ärlig mot honom. Koba reser till Paris för en stor drogaffär.

22:00

BMF

Meech gör sig redo för att mörda Lamar, men planen misslyckas. Lamar blir dock sårad i samband med händelsen och tvingas söka skydd i Moniques hus, något som komplicerar saker och ting ytterligare.

22:50

From

Familjen Matthews befinner sig på en bilresa någonstans i mitten av USA när de plötsligt fastnar i en mystisk småstad som, varje kväll efter mörkrets inbrott, hemsöks av farliga varelser.

23:40

From

Boyds tillstånd blir alltmer allvarligt. Saras återkomst placerar honom i en tuff position och Jim delar med sig av en oroväckande teori om allt som pågår i staden.

00:30

Otrohet

Fotografen Iris och advokaten Willem möts av en slump och blir direkt attraherade av varandra, men de är båda gifta. Samtidigt som de försöker hantera sina känslor blir både de och deras familjer inblandade i en härva av korruption, lögner och mord.

01:20

Overspel

Fotografen Iris och advokaten Willem möts av en slump och blir direkt attraherade av varandra, men de är båda gifta. Samtidigt som de försöker hantera sina känslor blir både de och deras familjer inblandade i en härva av korruption, lögner och mord.

02:10

Maria Wern

Midsommarfirandet på campingen avbryts tvärt när en av sommargästerna hittas mördad. Misstankarna faller genast på den avvikande mystiske unge mannen. Samtidigt kallas Sebastian till förhör hos polisens interna utredningar.

02:55

Maria Wern

Maria och Sebastian brottas med kommunikationen. Samtidigt nystar Maria vidare i vad som visar sig vara ett komplicerat relationsdrama. Vänner visar sig nu vara bittra fiender och den tidigare så idylliska ytan är ett minne blott.

03:40

The Capture

Carey jagar en misstänkt och breddar sökandet efter de osynliga mördarna. Isaacs paranoia växer och hans familjeliv börjar rasa samman. Resultatet på faderskapstestet offentliggörs mitt under en livesänd tv-intervju med BBC Breakfast.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Stars idag