Dagens tv-tablå för TV4 Stars

Med TV4 Stars får du de senaste action och drama filmerna helt utan reklamavbrott.

TidProgram
06:05

Sune - Best Man

Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka tillsammans, när Sune plötsligt inser att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik! Ska han välja klassresan tillsammans med stora kärleken Sophie, eller ska han välja sin bästa vän morfar? Sune har svårt att bestämma sig och han väljer både och - eller kanske varken eller. Samtidigt har Rudolf problem med bruden. Vill morfars nya fru bara åt hans pengar?

Mer om filmen

07:30

The Great Buster

The Great Buster är en hyllning till en av USA:s mest inflytelserika filmskapare och komiker, Buster Keaton, främst känd för sina stumfilmer. Keatons kännetecken var fysisk komedi med ett konsekvent stoiskt, deadpan-uttryck, vilket gav honom smeknamnet The Great Stone Face.

Mer om filmen

09:10

Mitt liv som hund

Året är 1959 och när pojken Ingemars mamma blir sjuk får han åka till sin morbror i Småland. Där träffar han Saga, en tjej som är suverän på att boxas och bäst i fotbollslaget. Med sin mycket personliga livsfilosofi och sin vilda humor håller Ingemar sorger och besvikelser borta.

Mer om filmen

10:50

Wonder

August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation, ska börja femte klass och för första gången på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.

Mer om filmen

12:40

Solsidan

Mickan gör upp en plan för att avslöja Suzys mörka sidor i samband med ett stort mingelevent. Ove nästlar sig in som statist på Annas filminspelning och Alex tackar ja till en lunchdejt med ett välbekant ansikte som han inte kan placera.

13:05

Solsidan

Fredde vill inget hellre än att återvända till sitt jobb, men först behöver Ludde bli påmind om hans förträfflighet. Mickan förfasar sig över Viktors gymnasieplaner och Alex är frustrerad över att Anna ägnar all sin tid åt att lyssna på ljudböcker.

13:30

American Auto

Gruppen reser till Iowa för att medverka vid öppningen av en helt ny fabrik.

13:50

American Auto

Katherine och teamet gör om en reklamfilm för att göra den mer inkluderande för HBTQ+-gemenskapen.

14:15

Sjölyckan

När Berndt får en födelsedagspresent av Söderberg tar han hjälp av Lily för att reda ut om de nu är ihop. Thomas blir stressad när Klara bjuder in hans före detta fru för att fira Berndt. Rille befarar att det finns en kattmördare på ön.

14:40

Sjölyckan

Bernt har börjat göra skulpturer och vill ge en som pris i lotteriet på Ormskärs dag. Något som får Klara att oroa sig för att han ska bli bortgjord. Lilly bestämmer sig för att utnyttja vetskapen om Bernts och Söderbergs förhållande.

15:05

Five Bedrooms

Trots att Ben mest går runt och tycker synd om sig själv kommer Heather på sig själv med att vara extra vårdande och omhändertagande vilket får hennes inre alarmklockor att ringa. Som om det inte vore nog blir hon anklagad för mobbing på jobbet.

15:55

Five Bedrooms

Ainsley är fast besluten att låta sitt barn växa upp under de absolut bästa förutsättningarna. Men när hon tar upp frågan om privatskolor brakar helvetet lös hemma. Hur många åsiktsyttringar och konflikter kan samlas under samma tak?

16:45

Robssons

Robssons märker att grannarna tycks ha problem med deras perfekt klippta gräsmatta och obegränsade tillgång på pengar. Tydligen har de drabbats av en mänsklig åkomma som kallas avundsjuka. Robin upptäcker en snarlik, men svart, sjukdom hos Moltas.

17:10

Robssons

Robert upptäcker att hans elever gillar en slags övermänniskor som kallas kändisar och bestämmer sig för att också bli en kändis. Robin och Roberta undrar varför deras grannar flinar så mycket på sociala medier och låtsas vara några de inte är.

17:35

Du är inte klok, Madicken

Vi saknar beskrivning för denna sändning.

18:05

Du är inte klok, Madicken

Madicken är en liten sjuåring som varken kan tåla orättvisa och vrånga människor. Då blir Madickens hjärta svart och argt. Som när hennes käraste Alva börjar gråta på den stora balen.

18:35

Kardashians - en miljardindustri

Den anmärkningsvärda historien om hur familjen Kardashian gjorde sin förmögenhet. Deras ihärdiga ansträngningar att få så mycket publicitet som möjligt belönades.

19:25

Solsidan

Alex har laddat för en barnfri tv-helg när han plötsligt blir meddragen på Wilmas skolresa till den primitiva Vikingabyn. Mickan får höra att ADHD är supertrendigt och låter sig utredas av en psykolog. Fredde och Viktor inleder ett mobilkrig.

19:50

Solsidan

Alex trampar fel när han försöker slingra sig ur en pokerkväll hos Ove. Fredde får ett frestande erbjudande om att testa olika grillprodukter åt Eric Kenneby, men Mickans frostiga relation med Suzy sätter käppar i hjulet.

20:15

Vuxna människor

Mathilda och Johannes måste bestämma sig för om de ska gifta sig eller inte och Mathilda får relationsråd från Nora. Martha är överlycklig över att ha Sigge hemma igen. Emil grubblar över hur hans framtid med Yolanda ska se ut.

21:00

Nattryttarna

Året är 1991 när Tommy häktas för sexuella övergrepp mot Molly och tre andra stalltjejer. Mollys bästa vän Frida bor kvar på Heddesta, och pressas av Tommy att vittna till hans fördel. Ord står mot ord under rättegången.

21:45

Top Dog

Ännu en person hittas död. Teddy går in stenhårt in för att hämnas. Då får han information som han verkligen inte vill ha. Information om vem som är den verkliga förrädaren. Emily försvarar sig själv i rättegången mot sin mamma.

22:30

Transplant

Bash ställs inför en viktig person från sitt förflutna, samtidigt som han kastas rakt in i en folkhälsokris. Sjukhusledningen ifrågasätter Devis ledarskap. Theo oroar sig för att en av hans patienter kan vara i fara.

23:15

Transplant

Bash kommer till en viktig brytpunkt samtidigt som Mags kämpar med en stor hälsokris. Theo blir vittne till en hemsk händelse.

00:00

Deceit

Medan Colin Stagg är häktad inträffar ett annat fruktansvärt mord med uppenbara likheter. Stagg kan visa sig vara en oskyldig man.

00:50

Dr. Death

Yesim Çetir anländer till Karolinska sjukhuset, samtidigt som Gamelli, Ana och Svensson plötsligt hamnar mitt i ett vägskäl.

01:35

Dr. Death

Ana kämpar med att fullfölja sitt arbete i Ryssland, men tampas med sina växande tvivel. Benitas sökande efter svar tar henne halvvägs runt jorden. Samtidigt börjar Svensson och Gamelli att skapa en plan.

02:25

Gangs of London

Elliot vill ge igen på de som har svikit honom, men när hans plan avslöjas tvingas han ta ett chockerande beslut. Billy börjar misstänka att hans mamma inte varit helt ärlig mot honom. Koba reser till Paris för en stor drogaffär.

03:25

Gangs of London

Elliots konflikt når en dramatisk upplösning och Marian riskerar att förlora allt. Ett sista gängmöte äger rum, men vilka kommer att stå som vinnare i kampen om makten över London?

04:30

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Stars idag