Dagens tv-tablå för TV4 Stars

Med TV4 Stars får du de senaste action och drama filmerna helt utan reklamavbrott.

TidProgram
06:00

Mother's Day

Här får vi följa olika mammor på Mors Dag. Sandy blir lämnad av sin man. Systrarna Jesse och Gabi får en oväntad överraskning från sin mor. Miranda har inga barn och fokuserar på sin karriär. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Mer om filmen

07:55

Bad Moms

Liksom många andra mammor tar Amy hand om alla utom sig själv. Hennes liv är perfekt: ett lyckligt äktenskap, högpresterande barn, ett vackert hem och till på köpet 365 perfekta hårdagar om året. Hon bakar till skolan och sitter med i alla kommittéer; allt medan hon gör karriär. Och det hon gör verkar så lätt. Men strax under ytan är Amy på bristningsgränsen, överarbetad, överpresterande och utmattad av alla krav.

Mer om filmen

09:35

A Bad Moms Christmas

De tre undervärderade och överbelastade mammorna Amy, Kiki och Carla gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta ledigheten för sina familjer. Som om det inte vore nog måste de göra allt detta samtidigt som de tar hand om de ultimata semesterfienderna: deras egna mammor.

Mer om filmen

11:15

All Inclusive

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne.

Mer om filmen

12:45

Green Book

Den före detta utkastaren Tony Lip anställs för att köra den världsberömda klassiska pianisten Don Shirley på en konsertturné genom djupaste amerikanska södern. Längs vägen måste det udda paret förlita sig på The Green Book för att hitta de restauranger och hotell som godkänner afroamerikanska gäster. Under resan tvingas de lägga undan sina meningsskiljaktigheter när de konfronteras av rasism, fara, oväntad medmänsklighet och en hel del humor.

Mer om filmen

14:50

Hans och hennes

Johan arbetar på sin fars bondgård och lever tillsammans med Anna-Karin i ett lyckligt förhållande. När de beslutar att gifta sig vill Johans pappa att de ska ta över gården. Men vad Johan och Anna-Karin först och främst vill göra är att skaffa barn.

Mer om filmen

16:20

Black Jack

Om livet i dansbandssvängen. Inger återvänder till sin hemort och där väntar kärleken, besvikelserna och danskrogen. På helgen träffas alla på det dansställe som gäller för kvällen. Allt är som gjort för intriger vänner emellan.

18:10

The Imitation Game

Strax före andra världskrigets utbrott anmäler sig matematikern Alan Turing till den brittiska underrättelsetjänsten. Samtidigt som Turing för en kamp mot klockan med miljoner liv på spel, döljer han en hemlighet.

Mer om filmen

20:00

Run the World

Renee följer med Whitney till en årlig företagsmässa, där hon knyter en oväntad affärskontakt. Sondi hamnar öga mot öga med Matthew i en debatt mellan studenter och fakulteten och hon känner pressen för att erkänna sanningen om studentlägenheten.

20:30

Run the World

Whitney, Renee och Sondi träffar sin nya terapeut Dr Monica, i ett försök att reda ut sina problem. Sondi blir viral efter en medverkan i en podcast. Renee njuter av fördelarna med att dejta en miljonär, men oroar sig för att saker går för snabbt.

21:00

Ramy

Mo är orolig för sin hälsa och Ahmed föreslår att han borde testa yoga. Samtidigt erbjuder sig en kvinna plötsligt att bli Ahmeds andra fru, och Ahmed, som är osäker på om polygami är hans grej, går på besök hos en man som har fyra fruar.

21:35

Ramy

Ramy hamnar i en obekväm sits när en inflytelserik shejk föreslår att de ska be tillsammans i sociala medier. Zainab fortsätter konsekvent att undvika Ramy, men samtidigt bär hon på en växande hemlighet.

22:05

Chucky

Tiffanys hemligheter hotas till följd av ett oväntat ingripande.

22:55

Feed

En grupp sociala medier-experter anlitas för att hjälpa ett gammalt familjeföretag att blomstra. Men de blir snart fast på en liten ö i en sjö där en gammal svensk häxa sägs bo.

Mer om filmen

00:35

The Marksman

Jim är en ranchägare med förflutet inom Marinkåren, vars ägor gränsar till Mexiko. När han en dag räddar en pojke på flykt undan en knarkkartell inleds en dödlig jakt av det udda paret genom USA.

Mer om filmen

02:20

Our Kind of Traitor

Ett ungt engelskt par möter en gåtfull rysk affärsman under semestern. Vad de inte vet är att han är en penningtvättare, som försöker hoppa av till den brittiska underrättelsetjänsten innan hans fiender finner och dödar honom - och han har valt dem som sin livlina. Helt plötsligt är paret indragna i en dödlig jakt, som tar dem från Marrakech till London och Paris, och slutligen till de schweiziska alperna.

Mer om filmen

Här hittar du vad som sänds på TV4 Stars idag