Tv-Tablå för TV4 Stars onsdag

Med TV4 Stars får du de senaste action och drama filmerna helt utan reklamavbrott.

TidProgram
05:20

Mamma Mu hittar hem

En film om de två väldigt olika vännerna Mamma Mu och Kråkan som utforskar och upplever livets stora mirakel tillsammans.

Mer om filmen

06:25

Sune vs. Sune

När en ny kille börjar i klassen, som också heter Sune, inser Sune att han inte är tjejtjusaren nummer 1 längre.

07:50

The Wrecking Crew

Filmen berättar om de obesjungna musiker som tillhandahöll det backbeat och de svängiga melodier som drev många av 1960-talets listettor. Soundet blev en kulturell kraft som dominerade världen över.

Mer om filmen

09:30

Micke & Veronica

Snickaren Micke och läkaren Veronica är båda runt 40 och nykära. Deras barn hatar varandra, exen krånglar och mötet med svärföräldrarna blir en klasskrock. Den underbara sommaren i den bohuslänska skärgården blir inte riktigt som de tänkt sig.

11:05

Long Shot

Han är en hårdkokt politisk journalist med en talang för problem. Hon är en av landets högsta diplomater med en talang för...ja, allting. När Fred Flarsky återförenas med sin första förälskelse som också råkar vara den nuvarande amerikanska statssekreteraren Charlotte Field leder deras omistliga attraktion till en världsomspännande kärleksaffär. Men Freds sorglösa och lite obetänksamma öppenhet kan stoppa hennes valkampanj innan den ens börjar.

Mer om filmen

13:05

Solsidan

Fredde fejkar utbrändhet för att få mer tid över till sina andra intressen, men inser snabbt att han begått ett misstag. Ove och Anette agerar airbnb-värdar åt ett ungt par som inte riktigt delar deras förkärlek för umgänge och tilläggsavgifter.

13:30

Solsidan

Alex drabbas av förödande självtvivel när han och Anna reser iväg för lite romantisk egentid. Eva och Rune passar barnen, men en mörkläggning inleds när de tappar bort Wilma. Samtidigt kämpar Mickan för att hålla sams med Viktors första flickvän.

13:50

American Auto

Katherine utlovar ett stort tillkännagivande på sitt första kvartalsmöte. Jack och Elliot förhandlar fram ett avtal med fabriksarbetarnas fackförbund.

14:10

American Auto

Sadie och Cyrus funderar över hur ärliga de kan vara om Katherines bilförslag. Elliot trycker på Dori sin argsinta hund.

14:35

Sjölyckan

Klara är avundsjuk på de nykära Thomas och Lily då hennes relation gått i stå. Men när hennes tonårsidol flyttar till Sjölyckan får hon en chans att göra Rille svartsjuk. Lily vägrar att använda utedasset och läget blir allt mer desperat.

14:55

Sjölyckan

Bernt bryter en av öns oskrivna regler när han anlitar två polacker för att göra klart terrassen. Rille och Klara ger sig ut i båten för att få lite tid på tu man hand. Lilly tröttar på Söderberg och portar sig själv i tre veckor.

15:20

Five Bedrooms

Ben är i full gång med renoveringen av huset men hans iver sätter stopp och olyckan är ett faktum. Pengar till operation finns inte och det hela ser rätt mörkt ut, ända tills Simmo kommer med ett förslag.

16:10

Five Bedrooms

Harry får en oväntad men glad överraskning när Manju bjuder hela gänget plus Marty och Xavier till en stor familjefest. Men Harrys glädje dämpas snart när han inser vad Manju förväntar sig av honom.

17:00

Robssons

Robotarna upptäcker den märkligaste känslan hittills - kärlek! Roberta förvandlas motvilligt till parterapeut när Carro öppnar upp sig om sina kärleksproblem och Robert går över alla gränser i sina försök att förstå hur kärlek fungerar...

17:25

Robssons

Robssons lär sig att man kan bli arg och skrika om man inte kommer överens. Rob verkar inte komma överens med sig själv medan Robert försöker framkalla ett bråk med sin chef. Roberta ger sig ut i trafiken som tycks vara en given plats för konflikter.

17:50

Sisi

Kriget har lämnat djupa sår. Frans distanserar sig från Sisi och skickar tillbaka henne till Ungern för att bistå med förhandlingarna. Hon anar inte att deras relation kan vara över för gott.

18:45

Padeldrömmar

Hasse vill preppa inför den kommande padelmässan, men kommer han att få Fabian med på tåget? Fabian har nämligen blivit kär i Linda och lägger allt fokus på henne nu. Samtidigt vänder sig Padelkungen till Fabian med ett erbjudande.

19:10

Padeldrömmar

Fabian går på en dramatisk dejt med Linda, och under padelmässan måste han även medla i ett gisslandrama som Linda dragit igång på fängelset. Fabian och Hasse saknar varandra, men kan de verkligen gå tillbaka till hur det var förr?

19:35

Korridoren

På vägen till professor Paulas kontor träffar Saga och Jenny Kočí, som frågar om Saga kommer att följa med till Paris. Jenny argumenterar med sin mamma och ljuger om vad hon verkligen gör i Uppsala.

19:55

Korridoren

Flora och Larsson försöker muntra upp Jenny genom att ta henne på en baklängesmiddag. Jenny får mansgrisen Rickard som partner vid bordet och Oliver säljer knark. Jenny förlorar kontrollen efter ett nedslående meddelande från professor Paula.

20:15

American Auto

Gruppen deltar i den årliga Payyne Foundation Fundraising Gala, Katherine misstänker att hennes jobb kan vara i fara och Wesley hanterar om en familjerivalitet.

20:35

American Auto

När ett nyhetsprogram väljer att göra ett tv-segment om Katherine måste teamet kämpa för att framställa henne i bästa möjliga dager.

21:00

Trigger Point

Lana samarbetar med Scotland Yard för att försöka stoppa bombmännen innan de slår till igen. Sonya lyckas spåra sprängämnet HMX till ett statsägt laboratorium i Porton Down, men möts av total tystnad när hon pressar på för mer information.

21:50

Top Dog

Teddy vill hämnas men Isak håller honom tillbaka. Deras deal med Borg Minerals är inte värd att riskera. Emily hyllas för den nya överenskommelsen, men innerst inne är hon inte nöjd. Hon har misslyckats med sitt huvudsyfte - att sätta dit Isak.

22:35

Transplant

Bash försöker att rädda en brud och brudgum efter att deras bröllop förstörts av en skottlossning. Mags krävande tonårspatient behöver få tag i preventivmedel. En patient, som också är aktivist, sätter Theo på sin plats.

23:20

Transplant

Ett tekniskt fel gör att hela akutmottagningen stängs ner. Mags söker efter en ny kardiolog och June känner sig trött på sina chefer. Claire har en tuff dag på jobbet när kön till akuten blir längre och längre.

00:05

Deceit

Pressen att få den främste misstänkte Staggs förtroende och att få honom att knäcka tar hårt på undercover-polisen Lizzie.

00:55

Dr. Death

Sanningen om Paolo och Benitas relation avslöjas. Gamelli blir vän med en av Paolos patienter, samtidigt som Svensson tampas med sina egna tvivel.

01:40

Dr. Death

Samtidigt som Benita fortsätter att gräva i Paolos lögner, börjar Gamelli och Svensson att upptäcka skräckinjagande sanningar på egen hand.

02:30

Gangs of London

Elliot är på väg att befria sig själv och sin far från Investors strypgrepp, men när Shannon Dumani kommer till honom med ett brådskande problem hotar händelserna att få honom på fall. Asif ställer Koba inför ett ultimatum som kan slå tillbaka.

03:25

Gangs of London

Med stridslinjer ritade, gör Asif ett hänsynslöst affärsavtal som för honom ansikte mot ansikte med sin nemesis Lale. Det startar en mörk katt och råtta lek.

04:15

On Set!

Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

04:45

Star File

Fokus på skådespelaren Josh Brolins liv och karriär.

04:50

Star File

Fokus på skådespelaren Emily Blunts liv och karriär.

Här hittar du vad som sänds på TV4 Stars idag