Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Tareq Taylor's Nordic CookeryBornholm, den soliga och gröna ön med sin egen gastronomiska prägel. |
05:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryI den norra delen av Sverige hittar du det storslagna världsarvet Laponia, nästan 10 000 kvadratkilometer av naturreservat och nationalparker. |
06:00 | Jamie Cooks The MediterraneanJamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart. |
07:00 | Silvia's Italian MasterclassVem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk. |
07:30 | Roux Down The RiverHur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta. |
08:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownVilka historier och smaker döljer sig bakom Berlins kreativa och mångfacetterade fasad. |
09:30 | A Taste of Australia in VietnamHur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO. |
10:00 | Donal Skehan: Home CookI det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla. |
10:30 | Donal Skehan: Home CookI det här avsnittet gräver Donal ner sig i sina favoritmiddagar, det bjuds på en snabb Teriyaki-lax med fluffigt ris och grönsaker. |
11:00 | Tareq Taylor's Nordic CookeryBornholm, den soliga och gröna ön med sin egen gastronomiska prägel. |
11:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryI den norra delen av Sverige hittar du det storslagna världsarvet Laponia, nästan 10 000 kvadratkilometer av naturreservat och nationalparker. |
12:00 | Jamie Cooks The MediterraneanJamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart. |
13:00 | Silvia's Italian MasterclassVem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk. |
13:30 | Roux Down The RiverHur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta. |
14:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownVilka historier och smaker döljer sig bakom Berlins kreativa och mångfacetterade fasad. |
15:30 | A Taste of Australia in VietnamHur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO. |
16:00 | Donal Skehan: Home CookI det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla. |
16:30 | Donal Skehan: Home CookI det här avsnittet gräver Donal ner sig i sina favoritmiddagar, det bjuds på en snabb Teriyaki-lax med fluffigt ris och grönsaker. |
17:00 | Tareq Taylor's Nordic CookeryBornholm, den soliga och gröna ön med sin egen gastronomiska prägel. |
17:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryI den norra delen av Sverige hittar du det storslagna världsarvet Laponia, nästan 10 000 kvadratkilometer av naturreservat och nationalparker. |
18:00 | James Martin´s French AdventureVad gör kycklingen från Bresse så speciell? James träffar Georges Blanc och lagar en rätt som hyllar denna berömda ingrediens. |
19:00 | Pati's Mexican TableÄr du redo för en smakfull bergsbestigning? I detta avsnitt följer Pati med sina nya klätterkompisar på ett äventyr i de imponerande bergen. |
19:30 | Gino´s Italy : Like mamma used to makeProcida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska. |
20:00 | Jamie Oliver: SeasonsFör att inleda serien hyllar Jamie rabarberns syrlighet med en sås till marinerat sidfläsk. |
21:00 | Jamie: Fast & SimpleJamie lagar en måltid bestående av kyckling med ärtor. |
22:00 | James Martin´s Spanish AdventureJames besöker Spaniens vinregion, La Rioja. Han äter tapas i Longrono och besöker en restaurang med Michelin-stjärna. |
23:00 | Remarkable places to eatMatskribenten Rachel Khoo tar med Fred till Wien för att testa kaffe, tårta, dumplings och mangalitza fläskschnitzel. |
00:00 | James Martin´s French AdventureVad gör kycklingen från Bresse så speciell? James träffar Georges Blanc och lagar en rätt som hyllar denna berömda ingrediens. |
01:00 | Pati's Mexican TableÄr du redo för en smakfull bergsbestigning? I detta avsnitt följer Pati med sina nya klätterkompisar på ett äventyr i de imponerande bergen. |
01:30 | Gino´s Italy : Like mamma used to makeProcida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska. |
02:00 | Jamie Oliver: SeasonsFör att inleda serien hyllar Jamie rabarberns syrlighet med en sås till marinerat sidfläsk. |
03:00 | Jamie: Fast & SimpleJamie lagar en måltid bestående av kyckling med ärtor. |
04:00 | James Martin´s Spanish AdventureJames besöker Spaniens vinregion, La Rioja. Han äter tapas i Longrono och besöker en restaurang med Michelin-stjärna. |
Här hittar du fredagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på lördag?