Vill du veta vad som sänds på Godare på fredag? Kanalen för matälskare – njut av inspirerande matprogram från Sverige och världen, perfekt för alla hemmakockar. Bläddra i fredagens TV-tablå och hitta recept och program som ger dig nya idéer i köket.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | James Martin´s French AdventureFrån 2017. Vad gör Saint-Émilion till vinets hjärta? James utforskar den ikoniska vinregionen och lagar rätter med lokal Bordeaux-vin. |
06:00 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Ainsley utforskar smakerna från Nordamerika med stora, smakrika BBQ-rätter, krämiga chowders och frestande desserter. |
07:00 | Nico Reynolds: Cook in, Cook outFrån 2024. Nico lagar perfekta comfort-rätter med en touch av värme och smak. På menyn står grillad purjolök och svamp i rosmarinsmör. |
07:30 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Följ med Justine när hon lagar musslor på ett fantastiskt franskt slott och sedan reser till Brantome. |
08:00 | Serverat av David KringlundFrån 2025. Följ med dryckesprofilen David Kringlund in i sommarköket där han bjuder på svalkande drinkar. |
08:10 | Godare smakerFrån 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare! |
08:20 | Matglädje med AylaFrån 2021. Ayla Canpunar lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter. |
08:30 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. För att avrunda höstens härliga erbjudanden lagar Jamie några underbara squash. |
09:30 | Malaysia Gourmet with Justine SchofieldFrån 2023. Följ med in i världen av malaysisk mat när Justine börjar sin resa på Penangs livliga marknader. |
10:00 | Luke Nguyen’s IndiaFrån 2023. Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur. |
11:00 | James Martin´s French AdventureFrån 2017. Vad gör Saint-Émilion till vinets hjärta? James utforskar den ikoniska vinregionen och lagar rätter med lokal Bordeaux-vin. |
12:00 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Ainsley utforskar smakerna från Nordamerika med stora, smakrika BBQ-rätter, krämiga chowders och frestande desserter. |
13:00 | Nico Reynolds: Cook in, Cook outFrån 2024. Nico lagar perfekta comfort-rätter med en touch av värme och smak. På menyn står grillad purjolök och svamp i rosmarinsmör. |
13:30 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Följ med Justine när hon lagar musslor på ett fantastiskt franskt slott och sedan reser till Brantome. |
14:00 | Serverat av David KringlundFrån 2025. Följ med dryckesprofilen David Kringlund in i sommarköket där han bjuder på svalkande drinkar. |
14:10 | Godare smakerFrån 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare! |
14:20 | Matglädje med AylaFrån 2021. Ayla Canpunar lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter. |
14:30 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. För att avrunda höstens härliga erbjudanden lagar Jamie några underbara squash. |
15:30 | Malaysia Gourmet with Justine SchofieldFrån 2023. Följ med in i världen av malaysisk mat när Justine börjar sin resa på Penangs livliga marknader. |
16:00 | Luke Nguyen’s IndiaFrån 2023. Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur. |
17:00 | James Martin´s French AdventureFrån 2017. Vad gör Saint-Émilion till vinets hjärta? James utforskar den ikoniska vinregionen och lagar rätter med lokal Bordeaux-vin. |
18:00 | Thomas Sjögrens nordiska smakresaFrån 2024. Hur grillar man lammracks till perfektion. |
18:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownFrån 2013. Kocken och författaren Anthony Bourdain reser runt jorden för att upptäcka olika kulturer och dess mat. |
19:15 | SommargrillenFrån 2022. Lyft dina klassiska grillspett till en ny nivå med hjälp av Per. |
19:30 | Guillaume's French AtlanticFrån 2024. Har du någonsin undrat vad som gör Normandie till ett paradis för matälskare. |
20:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Vad döljer sig bakom Yucatáns magiska cenoter? |
20:30 | Sachies KitchenFrån 2023. Kan mat förena människor med naturen och deras historia? |
21:00 | Pamela's Cooking with LoveFrån 2025. Kocken Gregory Gourdet tar med sig haitiska smaker till Pamelas kök och lär henne konsten att blanda kryddor. |
22:00 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley utforskar södra Malta och börjar i den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk där han besöker den veckovisa fiskmarknaden med en lokal fiskare. |
23:00 | A Taste of Australia in VietnamFrån 2024. Hur smakar Dalats färska råvaror och Ho Chi Minhs klassiska street food? Luke Nguyen möter visionära australiensare. |
23:30 | Ginos italienska matäventyrFrån 2021. Seriestart. Gino visar sin familj sina italienska rötter på Sardinien. |
00:00 | Thomas Sjögrens nordiska smakresaFrån 2024. Hur grillar man lammracks till perfektion. |
00:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownFrån 2013. Kocken och författaren Anthony Bourdain reser runt jorden för att upptäcka olika kulturer och dess mat. |
01:15 | SommargrillenFrån 2022. Lyft dina klassiska grillspett till en ny nivå med hjälp av Per. |
01:30 | Guillaume's French AtlanticFrån 2024. Har du någonsin undrat vad som gör Normandie till ett paradis för matälskare. |
02:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Vad döljer sig bakom Yucatáns magiska cenoter? |
02:30 | Sachies KitchenFrån 2023. Kan mat förena människor med naturen och deras historia? |
03:00 | Pamela's Cooking with LoveFrån 2025. Kocken Gregory Gourdet tar med sig haitiska smaker till Pamelas kök och lär henne konsten att blanda kryddor. |
04:00 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley utforskar södra Malta och börjar i den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk där han besöker den veckovisa fiskmarknaden med en lokal fiskare. |
Här hittar du fredagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på lördag?