Tv-Tablå för Godare lördag

Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.

TidProgram
05:10

James Martin's Spanish Adventure

I Extremadura visas James hur Migas är gjord, han möter en prisvinnande tortillakock och besöker ett lokalt bryggeri.

06:00

Guillaume's Paris

Den här gången besöker Guillaume det konstnärliga kvarteret Montparnasse. Han utforskar också Paris 13:e och 14:e arrondissementen.

06:30

Guillaume's Paris

Guillaume reser till Nature Urbaine, Europas största takträdgård, och använder deras produkter för att göra en vårsallad.

07:00

Jamie's 5 Ingredient Mediterranean Meals

Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta.

07:55

Marions matminnen

Vad är hemligheten bakom en perfekt Boeuf Bourguignon? Marion Ringborg tar oss med på en smakresa till hjärtat av Frankrike med denna mustiga köttgryta, där rödvin och fylliga smaker långsamt kokas ihop till en perfekt symfoni av njutning.

08:10

Gok Wan's Easy Asian

Gok Wan delar med sig av sina recept på fyra tröstande rätter, så som en lätt och närande Detox-soppa. Därefter tillagar han en Wan-familjefavorit av krispiga nudlar.

08:40

James Martin's Islands to Highlands

James återvänder till Cornwall, en av hans favoritplatser, med vännen och stjärnkocken Galton Blackiston.

09:30

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux visar upp sina bästa råvaror för en lyckad semester, såsom charkuterier i en lyxig croque monsieur. Senare beger han sig till kuststaden Grau de Roi och äter den traditionella fiskgrytan från regionen Bouillabaise.

10:20

James Martin's Spanish Adventure

James introduceras till carcamusa i Castilla-La Mancha, provar lokal marsipan, träffar en ekologisk honungsproducent och ser hur manchego tillverkas.

11:10

James Martin's Spanish Adventure

I Extremadura visas James hur Migas är gjord, han möter en prisvinnande tortillakock och besöker ett lokalt bryggeri.

12:00

Guillaume's Paris

Den här gången besöker Guillaume det konstnärliga kvarteret Montparnasse. Han utforskar också Paris 13:e och 14:e arrondissementen.

12:30

Guillaume's Paris

Guillaume reser till Nature Urbaine, Europas största takträdgård, och använder deras produkter för att göra en vårsallad.

13:00

Jamie's 5 Ingredient Mediterranean Meals

Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta.

13:55

Marions matminnen

Vad är hemligheten bakom en perfekt Boeuf Bourguignon? Marion Ringborg tar oss med på en smakresa till hjärtat av Frankrike med denna mustiga köttgryta, där rödvin och fylliga smaker långsamt kokas ihop till en perfekt symfoni av njutning.

14:10

Gok Wan's Easy Asian

Gok Wan delar med sig av sina recept på fyra tröstande rätter, så som en lätt och närande Detox-soppa. Därefter tillagar han en Wan-familjefavorit av krispiga nudlar.

14:40

James Martin's Islands to Highlands

James återvänder till Cornwall, en av hans favoritplatser, med vännen och stjärnkocken Galton Blackiston.

15:30

Michel Roux's French Country Cooking

Michel Roux visar upp sina bästa råvaror för en lyckad semester, såsom charkuterier i en lyxig croque monsieur. Senare beger han sig till kuststaden Grau de Roi och äter den traditionella fiskgrytan från regionen Bouillabaise.

16:20

James Martin's Spanish Adventure

James introduceras till carcamusa i Castilla-La Mancha, provar lokal marsipan, träffar en ekologisk honungsproducent och ser hur manchego tillverkas.

17:10

James Martin's Spanish Adventure

I Extremadura visas James hur Migas är gjord, han möter en prisvinnande tortillakock och besöker ett lokalt bryggeri.

18:00

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.

18:30

Helgdrinken med David

I dagens avsnitt gör David en Daiquiri och med rätt ingredienser och viss noggrannhet, så blir det i hans tycke, bland det godaste man kan dricka.

18:40

A pretty good life with Valerie

Idag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar de en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet.

19:25

Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide. Med sin bakgrund inom frukt och grönsaker brinner Chris för att köpa de färskaste råvarorna. Enligt honom hyllar New Forest den säsongsbetonade matkulturen.

20:30

James Martin's American Adventure

När man reser i Kalifornien kan man naturligvis inte låta bli att besöka de kända vinodlingarna i Sonoma County. James tar en tur hit.

21:00

Donal Skehan: Home Cook

Donal lagar köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat.

21:30

Gordon, Gino and Fred's Road Trip

På väg till den årliga ostronfestivalen, där våra kokar planerar att tävla mot varandra, samlar trion på sig de bästa ostarna, vinerna och ostronen som går att hitta i Frankrike.

22:20

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

22:30

Barossa valley with Justine Schofield

Enkelt är bäst i dagens avsnitt av Barossa där det serveras färsk grillad nektarin och halloumi toppad med honung. Nästa på menyn är möra och saftiga Shaved Beef Cheeseburgers, följt av vinprovning med Roxy.

23:00

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.

23:30

Helgdrinken med David

I dagens avsnitt gör David en Daiquiri och med rätt ingredienser och viss noggrannhet, så blir det i hans tycke, bland det godaste man kan dricka.

23:40

A pretty good life with Valerie

Idag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar de en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet.

00:25

Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide. Med sin bakgrund inom frukt och grönsaker brinner Chris för att köpa de färskaste råvarorna. Enligt honom hyllar New Forest den säsongsbetonade matkulturen.

01:30

James Martin's American Adventure

När man reser i Kalifornien kan man naturligvis inte låta bli att besöka de kända vinodlingarna i Sonoma County. James tar en tur hit.

02:00

Donal Skehan: Home Cook

Donal lagar köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat.

02:30

Gordon, Gino and Fred's Road Trip

På väg till den årliga ostronfestivalen, där våra kokar planerar att tävla mot varandra, samlar trion på sig de bästa ostarna, vinerna och ostronen som går att hitta i Frankrike.

03:20

Så mycket Godare

Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.

03:30

Barossa valley with Justine Schofield

Enkelt är bäst i dagens avsnitt av Barossa där det serveras färsk grillad nektarin och halloumi toppad med honung. Nästa på menyn är möra och saftiga Shaved Beef Cheeseburgers, följt av vinprovning med Roxy.

04:00

Gino's Italy: Like Mamma Used to Make

I dagens avsnitt lagar Gino en utsökt Biff Fiorentina i Toscana, en region i centrala Italien som är känd för sitt medeltida arv.

04:30

Helgdrinken med David

I dagens avsnitt gör David en Daiquiri och med rätt ingredienser och viss noggrannhet, så blir det i hans tycke, bland det godaste man kan dricka.

Här hittar du vad som sänds på Godare idag