Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Roux Down The RiverI Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. |
06:00 | Jamie Oliver: Cooking For LessJamie fortsätter med sina tips om hur man håller måltidskostnaderna nere och smaken uppe. Idag bjuds det på kryddig kycklinggryta. |
07:00 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerDantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker. |
07:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryKristianstad, en 400 år gammal stad i södra Sverige, är omgiven av ocean, bördig jordbruksmark och skyddade våtmarker som hjälper miljön. |
08:00 | Anthony Bourdain Parts UnknownAnthony Bourdain Parts Unknown. |
09:00 | James Martin’s Islands to HighlandsJames och stjärnkocken Mark Jordan utforskar Jersey på mini-motorcyklar och lär sig öppna ostron. |
10:00 | Italien med Stanley TucciStanley Tucci besöker regionen som gjorde drömmen om enad Italien till verklighet. |
10:45 | Helgdrinken med DavidÄr du sugen på att lära dig en klassisk cocktail? Här får du steg för steg se hur en perfekt balanserad Amaretto Sour med mandelsmak blandas. |
10:55 | Matiga MackorTa din matlåda till nästa nivå med ett praktiskt, hälsosamt och supergott alternativ. |
11:00 | Roux Down The RiverI Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. |
12:00 | Jamie Oliver: Cooking For LessJamie fortsätter med sina tips om hur man håller måltidskostnaderna nere och smaken uppe. Idag bjuds det på kryddig kycklinggryta. |
13:00 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerDantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker. |
13:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryKristianstad, en 400 år gammal stad i södra Sverige, är omgiven av ocean, bördig jordbruksmark och skyddade våtmarker som hjälper miljön. |
14:00 | Anthony Bourdain Parts UnknownAnthony Bourdain Parts Unknown. |
15:00 | James Martin’s Islands to HighlandsJames och stjärnkocken Mark Jordan utforskar Jersey på mini-motorcyklar och lär sig öppna ostron. |
16:00 | Italien med Stanley TucciStanley Tucci besöker regionen som gjorde drömmen om enad Italien till verklighet. |
16:45 | Helgdrinken med DavidÄr du sugen på att lära dig en klassisk cocktail? Här får du steg för steg se hur en perfekt balanserad Amaretto Sour med mandelsmak blandas. |
16:55 | Matiga MackorTa din matlåda till nästa nivå med ett praktiskt, hälsosamt och supergott alternativ. |
17:00 | Roux Down The RiverI Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. |
18:00 | Jamie Cooks The MediterraneanJamie beger sig till Marseille i södra Frankrike. Inspirerad av deras fantastiska skaldjur. |
19:00 | Thomas Sjögrens nordiska smakresaUpplev hur en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka tillagas. |
19:30 | En bit på vägen med Tina och FredrikFölj med Tina Nordström och vinexperten Fredrik Schelin när de utforskar Bourgogne. |
20:00 | Nomad With Carlton MccoyVad gör Toronto till en av världens bästa matstäder? I detta avsnitt utforskar Carlton Toronto. |
21:00 | VinnarrättenTimrå tar Linus Nässén oss med på en resa genom både sin vardag och barndomsminnen. |
21:30 | Luke Nguyen’s IndiaLuke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai. |
22:30 | Malaysia Gourmet with Justine SchofieldGå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. |
23:00 | Campogianis matresaChristian och Sergio tar sig an Ligurien där de bland annat gör sin egen pasta och tillagar en något ovanlig råvara. |
23:30 | Matresa i CornwallRick träffar Pip och Matt Smith med sin hjord på sexhundra röda hjortar på den nordkorniska gården som har varit i Pips familj i över tre århundraden. |
00:00 | Jamie Cooks The MediterraneanJamie beger sig till Marseille i södra Frankrike. Inspirerad av deras fantastiska skaldjur. |
01:00 | Thomas Sjögrens nordiska smakresaUpplev hur en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka tillagas. |
01:30 | En bit på vägen med Tina och FredrikFölj med Tina Nordström och vinexperten Fredrik Schelin när de utforskar Bourgogne. |
02:00 | Nomad With Carlton MccoyVad gör Toronto till en av världens bästa matstäder? I detta avsnitt utforskar Carlton Toronto. |
03:00 | VinnarrättenTimrå tar Linus Nässén oss med på en resa genom både sin vardag och barndomsminnen. |
03:30 | Luke Nguyen’s IndiaLuke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai. |
04:30 | Malaysia Gourmet with Justine SchofieldGå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. |
Här hittar du lördagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på söndag?