Vill du veta vad som sänds på Godare på måndag? Kanalen för matälskare – njut av inspirerande matprogram från Sverige och världen, perfekt för alla hemmakockar. Bläddra i måndagens TV-tablå och hitta recept och program som ger dig nya idéer i köket.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. ställen att äta på. |
06:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Hur smakar det vilda ökenlandskapet? James beger sig in i Arizonas vidsträckta öken och lagar traditionella rätter med lokala ingredienser. |
06:45 | En bit på vägen med Tina och FredrikFrån 2024. Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne. |
07:00 | Cheese: A love storyFrån 2021. Vad gör Québec till ett av världens främsta ostparadis? Afrim Pristine utforskar allt från Montréal och dess moderna tolkningar av klassiska ostar. |
08:00 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Justine utforskar Dijons färgstarka marknad, lagar sina älskade äppelcrêpes och besöker La Moutarderie Fallot för att upptäcka hemligheten bakom senap. Hon avslutar med en perfekt steak frites! |
08:30 | Luke Nguyen’s IndiaFrån 2023. Luke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai, det andliga hjärtat av Tamil Nadu. |
09:30 | Jason Atherton's Dubai DishesFrån 2023. Jason bjuder på läckra recept smaksatta med te och kaffe. |
10:30 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerFrån 2024. Dante Zia vandrar runt på en lokal marknad, där han minglar, smakar och plockar ut de bästa råvarorna till kvällens festmåltid. |
11:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. ställen att äta på. |
12:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Hur smakar det vilda ökenlandskapet? James beger sig in i Arizonas vidsträckta öken och lagar traditionella rätter med lokala ingredienser. |
12:45 | En bit på vägen med Tina och FredrikFrån 2024. Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne. |
13:00 | Cheese: A love storyFrån 2021. Vad gör Québec till ett av världens främsta ostparadis? Afrim Pristine utforskar allt från Montréal och dess moderna tolkningar av klassiska ostar. |
14:00 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Justine utforskar Dijons färgstarka marknad, lagar sina älskade äppelcrêpes och besöker La Moutarderie Fallot för att upptäcka hemligheten bakom senap. Hon avslutar med en perfekt steak frites! |
14:30 | Luke Nguyen’s IndiaFrån 2023. Luke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai, det andliga hjärtat av Tamil Nadu. |
15:30 | Jason Atherton's Dubai DishesFrån 2023. Jason bjuder på läckra recept smaksatta med te och kaffe. |
16:30 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerFrån 2024. Dante Zia vandrar runt på en lokal marknad, där han minglar, smakar och plockar ut de bästa råvarorna till kvällens festmåltid. |
17:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. ställen att äta på. |
18:00 | Dantes ItalienFrån 2023. Dante kombinerar salsiccia och burgare och gör en salsicciaburgare. |
18:30 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Ainsley tar oss med till den livfulla och smakrika världen av karibisk mat, med en fräsch rätt med jerk-stil fläskfilé, vattenmelon och kokossallad. |
19:30 | Raymond Blanc's Royal Kitchen GardensFrån 2024. Hur kan en trädgård inspirera framtida generationer? Raymond Blanc utforskar den pedagogiska trädgården på Dumfries House, möter unga kockar. |
20:00 | Tareq Taylor's Nordic CookeryFrån 2021. I sin hemstad och det natursköna Skåne utforskar Tareq Taylor matvärlden. |
20:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryFrån 2021. Naturupplevelser och kulinariska sensationer förenas när Tareq Taylor utforskar Sydsjälland. |
21:00 | Roux Down The RiverFrån 2024. Kan Michel hitta Londons bästa pizza? |
21:45 | Sofias husmanskostFrån 2022. Matinspiratören Sofia Henriksson visar sin version på korvstroganoff med massor av goda kryddor. |
22:00 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. För att sparka igång hösten är Jamie kreativ med savoykål och gör en italienskinspirerad pastarätt med ost och farfalle, bacon och pinjenötter. |
23:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Vad innebär äkta Texas-mat? James avslutar sin resa i Texas, där han smakar på allt från saftiga BBQ-rätter till Tex-Mex-klassiker. |
00:00 | Dantes ItalienFrån 2023. Dante kombinerar salsiccia och burgare och gör en salsicciaburgare. |
00:30 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Ainsley tar oss med till den livfulla och smakrika världen av karibisk mat, med en fräsch rätt med jerk-stil fläskfilé, vattenmelon och kokossallad. |
01:30 | Raymond Blanc's Royal Kitchen GardensFrån 2024. Hur kan en trädgård inspirera framtida generationer? Raymond Blanc utforskar den pedagogiska trädgården på Dumfries House, möter unga kockar. |
02:00 | Tareq Taylor's Nordic CookeryFrån 2021. I sin hemstad och det natursköna Skåne utforskar Tareq Taylor matvärlden. |
02:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryFrån 2021. Naturupplevelser och kulinariska sensationer förenas när Tareq Taylor utforskar Sydsjälland. |
03:00 | Roux Down The RiverFrån 2024. Kan Michel hitta Londons bästa pizza? |
03:45 | Sofias husmanskostFrån 2022. Matinspiratören Sofia Henriksson visar sin version på korvstroganoff med massor av goda kryddor. |
04:00 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. För att sparka igång hösten är Jamie kreativ med savoykål och gör en italienskinspirerad pastarätt med ost och farfalle, bacon och pinjenötter. |
Här hittar du måndagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på tisdag?