Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Tareq Taylor's Nordic CookeryKristianstad, en 400 år gammal stad i södra Sverige, är omgiven av ocean, bördig jordbruksmark och skyddade våtmarker som hjälper miljön. |
05:30 | Godare vardag med MattiasMattias visar hur man gör riktigt god vardagsmat, snabbt, enkelt och supergott! I detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo. |
06:00 | James Martin’s American AdventureFölj med när James kör längs den ikoniska Pacific Coast Highway. |
07:00 | Italien med Stanley TucciStanley upptäcker området som ibland kallas Italiens gröna hjärta, där skogens resurser präglat Umbriens unika kök. |
07:45 | Matglädje med AylaAyla Canpunar lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter. |
08:00 | Jason Atherton's Dubai DishesIdag är det fokus på färska råvaror! Jason tar sig till en enorm grönsaksmarknad i Dubai. |
09:00 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerDantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker. |
09:30 | Jamie: Fast & SimpleJamie lagar en måltid bestående av kyckling med ärtor. |
10:30 | The quintessential nordic ingredientsVi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket. |
10:40 | Marion’s MatminnenVad är hemligheten bakom en perfekt Boeuf Bourguignon. |
11:00 | Tareq Taylor's Nordic CookeryKristianstad, en 400 år gammal stad i södra Sverige, är omgiven av ocean, bördig jordbruksmark och skyddade våtmarker som hjälper miljön. |
11:30 | Godare vardag med MattiasMattias visar hur man gör riktigt god vardagsmat, snabbt, enkelt och supergott! I detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo. |
12:00 | James Martin’s American AdventureFölj med när James kör längs den ikoniska Pacific Coast Highway. |
13:00 | Italien med Stanley TucciStanley upptäcker området som ibland kallas Italiens gröna hjärta, där skogens resurser präglat Umbriens unika kök. |
13:45 | Matglädje med AylaAyla Canpunar lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter. |
14:00 | Jason Atherton's Dubai DishesIdag är det fokus på färska råvaror! Jason tar sig till en enorm grönsaksmarknad i Dubai. |
15:00 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerDantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker. |
15:30 | Jamie: Fast & SimpleJamie lagar en måltid bestående av kyckling med ärtor. |
16:30 | The quintessential nordic ingredientsVi letar fram några av det mest karaktäristiska ingredienserna i det nordiska köket. |
16:40 | Marion’s MatminnenVad är hemligheten bakom en perfekt Boeuf Bourguignon. |
17:00 | Tareq Taylor's Nordic CookeryKristianstad, en 400 år gammal stad i södra Sverige, är omgiven av ocean, bördig jordbruksmark och skyddade våtmarker som hjälper miljön. |
17:30 | Godare vardag med MattiasMattias visar hur man gör riktigt god vardagsmat, snabbt, enkelt och supergott! I detta avsnitt blir det broccolibulgur tillsammans med chilimajjo. |
18:00 | Freshly Picked with Simon TooheyDen veganska pappan Jack Rock är i köket idag med sin läckra Chickpea Pasta Bake. |
18:30 | Gok Wan's Easy AsianGok Wan delar med sig av sitt menyförslag för den perfekta kvällen hemma. |
19:00 | Jamie's Easy Meals For Every DayJamie förbereder piri piri kyckling och försöker göra miljövänliga fiskkakor. |
19:30 | Donal Skehan: Home CookDet bjuds på lax med fluffigt ris och grönsaker, köttbullar med pasta och kyckling med flatbröd. |
20:00 | Adam And Poh’s Great Australia BitesAdams och Pohs uppdrag börjar i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru. |
20:30 | The Chocolate QueenIdag bakar Kristen diverse chokladskapelser, från en utsökt glutenfri apelsinkaka till oemotståndliga kolasandwichglassar. |
21:00 | Guilllaume’s ParisDen världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney. |
21:30 | Uppdrag: Mat med MauriMauri utforskar några av Sveriges mest udda restauranger i detta avsnitt, inklusive robotrestauranger, snabbmatsställen med oväntade twistar. |
22:10 | Campogianis matresaI Veneto tar Christian och Sergio sig an en något splittrande rätt, med anor äldre en själva Vendig. |
22:30 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari. |
23:00 | Travel, Cook, Repeat with Curtis StoneKocken Curtis Stone besöker en ranch i Margaret River och fiskar kräftor med kollegan Tony Howell. |
23:30 | Mary Berry: Cook and ShareMary ansluter sig till festdeltagare på årets Wilderness Festival, där god mat står i centrum och främjar tanken på att dela matlagningserfarenheten. |
00:00 | Freshly Picked with Simon TooheyDen veganska pappan Jack Rock är i köket idag med sin läckra Chickpea Pasta Bake. |
00:30 | Gok Wan's Easy AsianGok Wan delar med sig av sitt menyförslag för den perfekta kvällen hemma. |
01:00 | Jamie's Easy Meals For Every DayJamie förbereder piri piri kyckling och försöker göra miljövänliga fiskkakor. |
01:30 | Donal Skehan: Home CookDet bjuds på lax med fluffigt ris och grönsaker, köttbullar med pasta och kyckling med flatbröd. |
02:00 | Adam And Poh’s Great Australia BitesAdams och Pohs uppdrag börjar i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru. |
02:30 | The Chocolate QueenIdag bakar Kristen diverse chokladskapelser, från en utsökt glutenfri apelsinkaka till oemotståndliga kolasandwichglassar. |
03:00 | Guilllaume’s ParisDen världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney. |
03:30 | Uppdrag: Mat med MauriMauri utforskar några av Sveriges mest udda restauranger i detta avsnitt, inklusive robotrestauranger, snabbmatsställen med oväntade twistar. |
04:10 | Campogianis matresaI Veneto tar Christian och Sergio sig an en något splittrande rätt, med anor äldre en själva Vendig. |
04:30 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari. |
Här hittar du måndagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på tisdag?