Vill du veta vad som sänds på Godare på måndag? Kanalen för matälskare – njut av inspirerande matprogram från Sverige och världen, perfekt för alla hemmakockar. Bläddra i måndagens TV-tablå och hitta recept och program som ger dig nya idéer i köket.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Michel Roux besöker en ekologisk nötköttsfarm och bjuder därefter sin fru och en vän på nötkött och tomatsallad till lunch. |
06:00 | Gary Barlows Wine tour South AfricaFrån 2024. Gary Barlow och hans vän Mica Paris avslutar sin sydafrikanska vinresa i Johannesburg. |
07:00 | Jason Atherton's Dubai DishesFrån 2023. Jason lagar klassiska brittiska och franska rätter från sin första tid i Dubai för över 20 år sedan. Han hyllar sin vän Gary Rhodes, Dubai-innovatören, med klassiska Rhodes-rätter som rökt kolja Welsh. |
07:45 | SommargrillenFrån 2024. Det vankas avslutningsfest i det sista avsnittet av Sommargrillen. |
08:00 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. Jamie några av sina hemodlade auberginer och skapar en grillad kyckling. |
09:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Vad gör Yucatáns färgstarka aromatiska kryddor så unika? |
09:30 | Nico Reynolds: Cook in, Cook outFrån 2024. Nico bjuder på tre enkla och läckra rätter, perfekta för en middag för två. Han tillagar kyckling- och baconskewers med lime- och korianderslaw. |
10:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. |
11:00 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Michel Roux besöker en ekologisk nötköttsfarm och bjuder därefter sin fru och en vän på nötkött och tomatsallad till lunch. |
12:00 | Gary Barlows Wine tour South AfricaFrån 2024. Gary Barlow och hans vän Mica Paris avslutar sin sydafrikanska vinresa i Johannesburg. |
13:00 | Jason Atherton's Dubai DishesFrån 2023. Jason lagar klassiska brittiska och franska rätter från sin första tid i Dubai för över 20 år sedan. Han hyllar sin vän Gary Rhodes, Dubai-innovatören, med klassiska Rhodes-rätter som rökt kolja Welsh. |
13:45 | SommargrillenFrån 2024. Det vankas avslutningsfest i det sista avsnittet av Sommargrillen. |
14:00 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. Jamie några av sina hemodlade auberginer och skapar en grillad kyckling. |
15:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Vad gör Yucatáns färgstarka aromatiska kryddor så unika? |
15:30 | Nico Reynolds: Cook in, Cook outFrån 2024. Nico bjuder på tre enkla och läckra rätter, perfekta för en middag för två. Han tillagar kyckling- och baconskewers med lime- och korianderslaw. |
16:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. |
17:00 | Fransk vardagsmat med Michel RouxFrån 2022. Michel Roux besöker en ekologisk nötköttsfarm och bjuder därefter sin fru och en vän på nötkött och tomatsallad till lunch. |
18:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Vad gör Bostons mat så historiskt och smakfullt. |
19:00 | Jamie: Fast & SimpleFrån 2024. Jamie lagar en snabb kycklingrätt, visar oss olika sätt att uppgradera lax och förvandlar överbliven bolognese till bolognese-bullar med ost. |
20:00 | Raymond Blanc's Royal Kitchen GardensFrån 2024. Vad har en uråldrig vinranka och kunglig chokladgemenskap gemensamt? Raymond Blanc utforskar Hampton Court Palace. |
20:30 | A Taste of Australia in VietnamFrån 2024. Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO. |
21:00 | Sachies KitchenFrån 2023. Från Middlehurst Stations vidsträckta fårfarm till en familjedriven vingårds rika historia. |
21:30 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley börjar sin resa i Maltas huvudstad Valetta där han utforskar stadens historia och kulturarv med hjälp av historikern Liam. |
22:20 | Ett Gott LandFrån 2024. Dagens meny består av en saftig grillad biffmacka fylld med smörstekta kantareller som tillför en djup och jordig smak. |
22:30 | Luke Nguyen’s IndiaFrån 2023. Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden. |
23:30 | Jamie's Easy Meals For Every DayFrån 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande. |
00:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Vad gör Bostons mat så historiskt och smakfullt. |
01:00 | Jamie: Fast & SimpleFrån 2024. Jamie lagar en snabb kycklingrätt, visar oss olika sätt att uppgradera lax och förvandlar överbliven bolognese till bolognese-bullar med ost. |
02:00 | Raymond Blanc's Royal Kitchen GardensFrån 2024. Vad har en uråldrig vinranka och kunglig chokladgemenskap gemensamt? Raymond Blanc utforskar Hampton Court Palace. |
02:30 | A Taste of Australia in VietnamFrån 2024. Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO. |
03:00 | Sachies KitchenFrån 2023. Från Middlehurst Stations vidsträckta fårfarm till en familjedriven vingårds rika historia. |
03:30 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley börjar sin resa i Maltas huvudstad Valetta där han utforskar stadens historia och kulturarv med hjälp av historikern Liam. |
04:20 | Ett Gott LandFrån 2024. Dagens meny består av en saftig grillad biffmacka fylld med smörstekta kantareller som tillför en djup och jordig smak. |
Här hittar du måndagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på tisdag?