Vill du veta vad som sänds på Godare på måndag? Kanalen för matälskare – njut av inspirerande matprogram från Sverige och världen, perfekt för alla hemmakockar. Bläddra i måndagens TV-tablå och hitta recept och program som ger dig nya idéer i köket.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Gary Barlows Wine tour South AfricaFrån 2024. Gary Barlow och vännen Ben Shephard fortsätter sin vinresa i Sydafrika, denna gång till Iona Wines på en av landets högsta vingårdar. |
06:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. James äventyr börjar i San Sebastian, en stad med 16 Michelin-stjärnor. |
06:45 | Ett Gott LandFrån 2024. Dagens meny består av en saftig grillad biffmacka fylld med smörstekta kantareller som tillför en djup och jordig smak. |
07:00 | Cheese: A love storyFrån 2021. Vad händer när ost får utvecklas fritt, utan gamla regler och traditioner. |
08:00 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Justine smakar prisbelönt getost på La Ferme d'Ulteria. |
08:30 | Off the Grid with Colin and ManuVad händer när två matälskare byter köket mot stranden? På sitt första stopp i Kiwi Road Trip beger sig Colin och Manu från Auckland till Coromandel. |
09:30 | Jason Atherton's Dubai DishesFrån 2023. Jason Athertons Dubai-resa avslutas med en rad fräscha rätter med örter inspirerade av regionen. |
10:15 | Så mycket GodareFrån 2023. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
10:30 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerFrån 2024. Dante Zia besöker en traditionell parmesanfarm där han lär sig om den noggrannhet och precision som krävs för att tillverka äkta parmesanost. |
11:00 | Gary Barlows Wine tour South AfricaFrån 2024. Gary Barlow och vännen Ben Shephard fortsätter sin vinresa i Sydafrika, denna gång till Iona Wines på en av landets högsta vingårdar. |
12:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. James äventyr börjar i San Sebastian, en stad med 16 Michelin-stjärnor. |
12:45 | Ett Gott LandFrån 2024. Dagens meny består av en saftig grillad biffmacka fylld med smörstekta kantareller som tillför en djup och jordig smak. |
13:00 | Cheese: A love storyFrån 2021. Vad händer när ost får utvecklas fritt, utan gamla regler och traditioner. |
14:00 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Justine smakar prisbelönt getost på La Ferme d'Ulteria. |
14:30 | Off the Grid with Colin and ManuVad händer när två matälskare byter köket mot stranden? På sitt första stopp i Kiwi Road Trip beger sig Colin och Manu från Auckland till Coromandel. |
15:30 | Jason Atherton's Dubai DishesFrån 2023. Jason Athertons Dubai-resa avslutas med en rad fräscha rätter med örter inspirerade av regionen. |
16:15 | Så mycket GodareFrån 2023. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
16:30 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerFrån 2024. Dante Zia besöker en traditionell parmesanfarm där han lär sig om den noggrannhet och precision som krävs för att tillverka äkta parmesanost. |
17:00 | Gary Barlows Wine tour South AfricaFrån 2024. Gary Barlow och vännen Ben Shephard fortsätter sin vinresa i Sydafrika, denna gång till Iona Wines på en av landets högsta vingårdar. |
18:00 | Dantes ItalienFrån 2023. Gelatoproffset Marco avslöjar hemligheten bakom den perfekta gelaton. |
18:30 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Idag utforskar Ainsley den rika och färgstarka matkulturen i Västafrika. |
19:30 | Gino´s Italy : Like mamma used to makeFrån 2022. Gino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden. |
20:00 | Silvia's Italian MasterclassFrån 2024. Trött på att varje dag fundera på vad du ska laga till middag. |
20:30 | Guillaume's French AtlanticFrån 2024. Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur. |
21:00 | Roux Down The RiverFrån 2024. Vad gömmer sig längs floden? Michel paddlar till en gammal vattenkvarn och en unik träflotte. |
21:45 | Sofias husmanskostFrån 2022. Sofia Henriksson minns tillbaka till barndomen då fiskgratäng var en stor favorit. |
22:00 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. För att sparka igång sommarsäsongen är Jamie tillbaka i trädgården och plockar fänkål. |
23:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Vad gör Charleston till en kulinarisk pärla. |
00:00 | Dantes ItalienFrån 2023. Gelatoproffset Marco avslöjar hemligheten bakom den perfekta gelaton. |
00:30 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Idag utforskar Ainsley den rika och färgstarka matkulturen i Västafrika. |
01:30 | Gino´s Italy : Like mamma used to makeFrån 2022. Gino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden. |
02:00 | Silvia's Italian MasterclassFrån 2024. Trött på att varje dag fundera på vad du ska laga till middag. |
02:30 | Guillaume's French AtlanticFrån 2024. Följ med på en resa genom Normandie med kocken Guillaume, som upptäcker regionens konstnärliga skatter. I Honfleur. |
03:00 | Roux Down The RiverFrån 2024. Vad gömmer sig längs floden? Michel paddlar till en gammal vattenkvarn och en unik träflotte. |
03:45 | Sofias husmanskostFrån 2022. Sofia Henriksson minns tillbaka till barndomen då fiskgratäng var en stor favorit. |
04:00 | Jamie Oliver: SeasonsFrån 2022. För att sparka igång sommarsäsongen är Jamie tillbaka i trädgården och plockar fänkål. |
Här hittar du måndagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på tisdag?