Vill du veta vad som sänds på Godare på måndag? Kanalen för matälskare – njut av inspirerande matprogram från Sverige och världen, perfekt för alla hemmakockar. Bläddra i måndagens TV-tablå och hitta recept och program som ger dig nya idéer i köket.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. James besöker en enorm matmarknad i Bilbao och tar en bergbana till en berömd köttrestaurang. |
06:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. James besöker Vigo, som är hem för den största fiskmarknaden i Europa, för att prova bläckfisk. |
07:00 | Jamie's Eat Yourself HealthyFrån 2025. Jamie inleder serien med en riktig publikfavorit – köttbullar. |
08:00 | Guillaume's Plat Du TourFrån 2020. Guillaume Brahimi utforskar södra Frankrikes berg och dess kulinariska skatter. Han provar blåmögelost i Roquefort. |
08:30 | Off the Grid with Colin and ManuFrån 2025. Hur kombinerar man adrenalin, fiske och fin whisky på en och samma dag? Colin och Manu upplever action i Cromwell. |
09:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownFrån 2018. Hur förenas ett land med tusentals öar och en turbulent historia? Genom skuggspel. |
10:30 | VinnarrättenFrån 2024. Färjestads back Adam Ollas Matsson, en sann foodie. |
11:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. James besöker en enorm matmarknad i Bilbao och tar en bergbana till en berömd köttrestaurang. |
12:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. James besöker Vigo, som är hem för den största fiskmarknaden i Europa, för att prova bläckfisk. |
13:00 | Jamie's Eat Yourself HealthyFrån 2025. Jamie inleder serien med en riktig publikfavorit – köttbullar. |
14:00 | Guillaume's Plat Du TourFrån 2020. Guillaume Brahimi utforskar södra Frankrikes berg och dess kulinariska skatter. Han provar blåmögelost i Roquefort. |
14:30 | Off the Grid with Colin and ManuFrån 2025. Hur kombinerar man adrenalin, fiske och fin whisky på en och samma dag? Colin och Manu upplever action i Cromwell. |
15:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownFrån 2018. Hur förenas ett land med tusentals öar och en turbulent historia? Genom skuggspel. |
16:30 | VinnarrättenFrån 2024. Färjestads back Adam Ollas Matsson, en sann foodie. |
17:00 | James Martin´s Spanish AdventureFrån 2023. James besöker en enorm matmarknad i Bilbao och tar en bergbana till en berömd köttrestaurang. |
18:00 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerFrån 2024. Dante Zia bakar en läcker Apple Olive Oil Cake som han tar med sig till en lokal tomatfarm för att bjuda arbetarna på. |
18:30 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Ainsley tar oss med till den livfulla och smakrika världen av karibisk mat, med en fräsch rätt med jerk-stil fläskfilé, vattenmelon och kokossallad. |
19:30 | Gino´s Italy : Like mamma used to makeFrån 2022. I säsongsavsnittet återvänder Gino till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj. |
20:00 | Silvia's Italian MasterclassFrån 2024. Hur kan något så enkelt som mjöl, vatten och jäst förvandlas till ett rent konstverk. |
20:30 | Guillaume's French AtlanticFrån 2024. Vill du upptäcka Bordeauxs bästa viner och gourmetmat? Följ kocken Guillaume Brahimi på en lyxig resa genom Bordeaux. |
21:00 | Mary Berry's Foolproof DinnersFrån 2024. Kan god mat verkligen vara både lyxig och lättlagad. |
21:30 | VinnarrättenFrån 2024. Efter sin resa i NHL är Oskar Lindblom nu tillbaka i Brynäs och sin kära hemstad Gävle. |
22:00 | Cheese: A love storyFrån 2021. Vad gör Québec till ett av världens främsta ostparadis? Afrim Pristine utforskar allt från Montréal och dess moderna tolkningar av klassiska ostar. |
23:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Vad gör Bostons mat så historiskt och smakfullt. |
00:00 | Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smakerFrån 2024. Dante Zia bakar en läcker Apple Olive Oil Cake som han tar med sig till en lokal tomatfarm för att bjuda arbetarna på. |
00:30 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Ainsley tar oss med till den livfulla och smakrika världen av karibisk mat, med en fräsch rätt med jerk-stil fläskfilé, vattenmelon och kokossallad. |
01:30 | Gino´s Italy : Like mamma used to makeFrån 2022. I säsongsavsnittet återvänder Gino till sin hemstad och möter upp sin italienska familj. Han lagar en aubergine parmigiana och skålar med sin familj. |
02:00 | Silvia's Italian MasterclassFrån 2024. Hur kan något så enkelt som mjöl, vatten och jäst förvandlas till ett rent konstverk. |
02:30 | Guillaume's French AtlanticFrån 2024. Vill du upptäcka Bordeauxs bästa viner och gourmetmat? Följ kocken Guillaume Brahimi på en lyxig resa genom Bordeaux. |
03:00 | Mary Berry's Foolproof DinnersFrån 2024. Kan god mat verkligen vara både lyxig och lättlagad. |
03:30 | VinnarrättenFrån 2024. Efter sin resa i NHL är Oskar Lindblom nu tillbaka i Brynäs och sin kära hemstad Gävle. |
04:00 | Cheese: A love storyFrån 2021. Vad gör Québec till ett av världens främsta ostparadis? Afrim Pristine utforskar allt från Montréal och dess moderna tolkningar av klassiska ostar. |
Här hittar du måndagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på tisdag?