Vill du veta vad som sänds på Godare på måndag? Kanalen för matälskare – njut av inspirerande matprogram från Sverige och världen, perfekt för alla hemmakockar. Bläddra i måndagens TV-tablå och hitta recept och program som ger dig nya idéer i köket.
Tid | Program |
---|---|
05:30 | For the Love of BreadFrån 2021. På Malta får Andrew lära sig historien bakom trä-eldad surdeg och pasticci. |
06:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide. |
07:00 | Hairy Biker: Mediterranean AdventureFrån 2018. Killarna är på Sardinien där färsk tonfisk och bergslamm står på menyn! |
08:00 | Pamela's Cooking with LoveFrån 2025. Pamela Anderson älskar att laga mat, odla och konservera. |
09:00 | Field trip with Curtis Stone, Hong KongFrån 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning. |
09:30 | Paul hollywood eats mexicoFrån 2022. Vad gör mexikansk Coca Cola så speciell. |
10:30 | Matlagning och traditioner från GeorgienFrån 2024. Vill du upptäcka de kulinariska hemligheterna i Georgien? Jamie reser till Tbilisi och vinregionen för att hämta inspiration från lokala ingredienser. |
11:30 | For the Love of BreadFrån 2021. På Malta får Andrew lära sig historien bakom trä-eldad surdeg och pasticci. |
12:00 | Remarkable places to eatFrån 2020. Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide. |
13:00 | Hairy Biker: Mediterranean AdventureFrån 2018. Killarna är på Sardinien där färsk tonfisk och bergslamm står på menyn! |
14:00 | Pamela's Cooking with LoveFrån 2025. Pamela Anderson älskar att laga mat, odla och konservera. |
15:00 | Field trip with Curtis Stone, Hong KongFrån 2020. Vad händer när tradition möter modern matlagning. |
15:30 | Paul hollywood eats mexicoFrån 2022. Vad gör mexikansk Coca Cola så speciell. |
16:30 | Matlagning och traditioner från GeorgienFrån 2024. Vill du upptäcka de kulinariska hemligheterna i Georgien? Jamie reser till Tbilisi och vinregionen för att hämta inspiration från lokala ingredienser. |
17:30 | For the Love of BreadFrån 2021. På Malta får Andrew lära sig historien bakom trä-eldad surdeg och pasticci. |
18:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Hur fångar en stad sin själ genom maten? James Martin upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur. |
19:00 | Jamie Oliver: Cooking For LessFrån 2023. Idag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare. |
20:00 | Raymond Blanc's Royal Kitchen GardensFrån 2024. Hur förenas historia, hållbarhet och fantastisk mat på Dumfries House? Raymond Blanc utforskar de storslagna trädgårdarna. |
20:30 | Kock på resaFrån 2022. Carlton McCoy åker till Paris, till de växande förorterna ”Banlieues Parisiennes”. |
21:15 | SommargrillenFrån 2024. I detta avsnitt grillas det spett på fläskkarré med smak av bbq. Dessutom gör Tina sin bästa potatissallad -en perfekt middag för en fin sommarkväll! |
21:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryFrån 2022. Köpenhamn och Skåne utgör en hett matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första "rooftop farm" i hjärtat av Köpenhamn. |
22:00 | Jamie: Fast & SimpleFrån 2024. Jamie lagar en snabb kycklingrätt, visar oss olika sätt att uppgradera lax och förvandlar överbliven bolognese till bolognese-bullar med ost. |
23:00 | James Martin´s French AdventureFrån 2017. Vad betyder L'Isle-sur-la-Sorgue för James? Han besöker staden som inspirerade hans kulinariska idol Keith Floyd och lagar rätter som hyllar hans arv. |
00:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Hur fångar en stad sin själ genom maten? James Martin upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur. |
01:00 | Jamie Oliver: Cooking For LessFrån 2023. Idag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare. |
02:00 | Raymond Blanc's Royal Kitchen GardensFrån 2024. Hur förenas historia, hållbarhet och fantastisk mat på Dumfries House? Raymond Blanc utforskar de storslagna trädgårdarna. |
02:30 | Kock på resaFrån 2022. Carlton McCoy åker till Paris, till de växande förorterna ”Banlieues Parisiennes”. |
03:15 | SommargrillenFrån 2024. I detta avsnitt grillas det spett på fläskkarré med smak av bbq. Dessutom gör Tina sin bästa potatissallad -en perfekt middag för en fin sommarkväll! |
03:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryFrån 2022. Köpenhamn och Skåne utgör en hett matdestination. Tareq besöker Østergro, Danmarks första "rooftop farm" i hjärtat av Köpenhamn. |
04:00 | Jamie: Fast & SimpleFrån 2024. Jamie lagar en snabb kycklingrätt, visar oss olika sätt att uppgradera lax och förvandlar överbliven bolognese till bolognese-bullar med ost. |
Här hittar du måndagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på tisdag?