Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Drinking with Joe and MayaJoe och Maya utforskar Stockholms dryckeshistoria på Spritmuseum och njuter av mjöd. |
05:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryDen bördiga jorden i Danska Sjölandet ger några av de finaste ingredienserna. Tareq testar en gammal matlagningsteknik från Nya Zeeland kallad Hangi. |
06:00 | James Martin’s American AdventureHur smakar äkta BBQ i Memphis? James besöker Memphis. |
07:00 | Jamie: Fast & SimpleJamie gör en snabb pepparpasta, krispig kyckling och oxbringa. |
08:00 | Adam And Poh’s Great Australia BitesAdam och Pohs resa för att hitta de mest ikoniska australiska rätterna når sitt slut i Canberra. |
08:30 | Pati's Mexican TableHur lyxar man till brunchen med bröd och friterat fläsk. |
09:00 | Jason Atherton's Dubai DishesIdag står bröd och bakverk i fokus med läckra ostfyllda degknyten och en smulig semolina. |
10:00 | Italien med Stanley TucciI Rom äter man pasta varje dag. De är basfödan. Tucci reder ut hur det lokala köket erövrade våra hjärtan. |
10:45 | Helgdrinken med DavidI det fjärde avsnittet tar David Kringlund med tittarna på en smakupplevelse genom den eleganta Negroni-cocktailen. |
11:00 | Drinking with Joe and MayaJoe och Maya utforskar Stockholms dryckeshistoria på Spritmuseum och njuter av mjöd. |
11:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryDen bördiga jorden i Danska Sjölandet ger några av de finaste ingredienserna. Tareq testar en gammal matlagningsteknik från Nya Zeeland kallad Hangi. |
12:00 | James Martin’s American AdventureHur smakar äkta BBQ i Memphis? James besöker Memphis. |
13:00 | Jamie: Fast & SimpleJamie gör en snabb pepparpasta, krispig kyckling och oxbringa. |
14:00 | Adam And Poh’s Great Australia BitesAdam och Pohs resa för att hitta de mest ikoniska australiska rätterna når sitt slut i Canberra. |
14:30 | Pati's Mexican TableHur lyxar man till brunchen med bröd och friterat fläsk. |
15:00 | Jason Atherton's Dubai DishesIdag står bröd och bakverk i fokus med läckra ostfyllda degknyten och en smulig semolina. |
16:00 | Italien med Stanley TucciI Rom äter man pasta varje dag. De är basfödan. Tucci reder ut hur det lokala köket erövrade våra hjärtan. |
16:45 | Helgdrinken med DavidI det fjärde avsnittet tar David Kringlund med tittarna på en smakupplevelse genom den eleganta Negroni-cocktailen. |
17:00 | Drinking with Joe and MayaJoe och Maya utforskar Stockholms dryckeshistoria på Spritmuseum och njuter av mjöd. |
17:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryDen bördiga jorden i Danska Sjölandet ger några av de finaste ingredienserna. Tareq testar en gammal matlagningsteknik från Nya Zeeland kallad Hangi. |
18:00 | Taste of Australia with Hayden QuinnDenna vecka är Hayden tillbaka i centrala Sydney. |
18:30 | Taste of Australia with Hayden QuinnSuperstjärnan Flex Mami är Haydens partner för ett actionfyllt äventyr genom Sydneys Inner West. |
19:00 | Hairy Biker: Mediterranean AdventureIdag är killarna i Menorca och Mallorca för att upptäcka spår av det brittiska inflytandet, färsk fisk och lokala produkter. |
20:00 | Middag med Dante ZiaDante lagar en vit lasagne med saftig kyckling, näringsrik spenat och krämig färskost. |
20:30 | Malaysia Gourmet with Justine SchofieldDetta avsnitt inleds med en uppfriskande soluppgångsvandring upp till Ria Lookout i Sabah. |
21:00 | Gok Wan's Easy AsianGok avslutar den tredje serien genom att tillaga en trio av publikfavoriträtter. |
21:30 | Guilllaume’s ParisGuillaume besöker Nature Urbaine, Europas största urbana trädgård belägen på ett tak, och lagar en vårsallad med dess produkter. |
22:00 | Jamie's Easy Meals For Every DayJamie förvandlar den enkla auberginen till något otroligt med sin Aubergine Milanese. |
22:30 | Luke Nguyen’s IndiaLuke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai, det andliga hjärtat av Tamil Nadu. |
23:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryGöteborg på västkusten av Sverige har nyligen upptäckts som en spännande destination av både internationella resejournalister och matbloggare. |
00:00 | Taste of Australia with Hayden QuinnDenna vecka är Hayden tillbaka i centrala Sydney. |
00:30 | Taste of Australia with Hayden QuinnSuperstjärnan Flex Mami är Haydens partner för ett actionfyllt äventyr genom Sydneys Inner West. |
01:00 | Hairy Biker: Mediterranean AdventureIdag är killarna i Menorca och Mallorca för att upptäcka spår av det brittiska inflytandet, färsk fisk och lokala produkter. |
02:00 | Middag med Dante ZiaDante lagar en vit lasagne med saftig kyckling, näringsrik spenat och krämig färskost. |
02:30 | Malaysia Gourmet with Justine SchofieldDetta avsnitt inleds med en uppfriskande soluppgångsvandring upp till Ria Lookout i Sabah. |
03:00 | Gok Wan's Easy AsianGok avslutar den tredje serien genom att tillaga en trio av publikfavoriträtter. |
03:30 | Guilllaume’s ParisGuillaume besöker Nature Urbaine, Europas största urbana trädgård belägen på ett tak, och lagar en vårsallad med dess produkter. |
04:00 | Jamie's Easy Meals For Every DayJamie förvandlar den enkla auberginen till något otroligt med sin Aubergine Milanese. |
Här hittar du måndagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på tisdag?