Dagens tv-tablå för MTV

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.

TidProgram
06:00

MTV Top 20

En tematisk nedräkning av MTV:s bästa musik genom tiderna.

07:05

Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

10:10

MTV World Stage

Kolla in de bästa ögonblicken från årets Europe Music Awards.

10:50

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

11:15

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo blir trådlösa med 'AirPod-träning', behöver 'Lite hjälp här nere' och går ut hårt i butiken i 'Marknadsanarki'.

11:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo pratar om par som är 'Tillsammans vad som än händer', vad de gör när 'Gymmet är stängt' och samtal som tar 'Oväntade vändningar'.

12:00

Deliciousness

Angela Kinsey, Kel Mitchell, Tim Chantarangsu och Tiffani Thiessen pratar om vad som kan gå fel när man lagar campin' cuisine, och kollar in några människor som vill veta vem som behöver bestick.

12:20

Deliciousness

Angela Kinsey, Kel Mitchell, Tim Chantarangsu och Tiffani Thiessen kollar vem som har blivit friterad, bokar en plats i sängen och äter snacks med några extremätare.

12:40

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo känner smärtan i 'Rikemansproblem', tränar med 'Shitness-instruktörer' och bjuder sig själva på 'Mänskliga snackbarer'.

13:05

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo blir lurade av 'Falsk reklam', ägnar sig åt 'Inomhus-sport' och lägger till några namn på listan för 'Flygförbud'.

13:25

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo vevar in fiskar i 'Fiskare bakom flötet', gosar med 'Mörkläggning' och kommer hem från en lång dag i 'Välkommen hem'.

13:50

Catfish: The TV Show

Nev och Kamie får ett anonymt mail av en person som rapporterar om en catfishing, men när de besöker den utsatta personen upptäcker de en ännu större konspiration.

14:30

Catfish: The TV Show

En oroad son hör av sig när hans mammas nätpojkvän verkar mer än skum. Men mamma har också hemligheter, och när Nev och Max hittar mannen får allt en bisarr och chockartad vändning.

15:15

Catfish: The TV Show

Akirra kontaktar Catfish för att få hjälp att stoppa sin partners online-ex, Jamie, från att trakassera henne och hennes pojkvän William. Men allt ställs på ända när Nev och Kamie får veta att William har tagit emot tusentals dollar från Jamie!

15:55

Catfish: The TV Show

Nev och Kimiko Glenn hjälper Matthew som letar efter sin svårfångade Instragram-kärlek, Chance.

16:35

Catfish: The TV Show

Brooklyn, en småstadstjej i Indiana, behöver få svar angående Jason, hennes gäckande ex på nätet, så att hon kan gå vidare. Men Nev och Kamie gräver upp drama i Brookylns dejtinghistoria som kan koppla Jason till någon hon redan känner.

17:20

Are You the One?

Gamla konflikter kommer upp till ytan och ett enormt bråk leder till chock och tårar. Med bara två matchningsceremonier kvar, försöker man desperat lägga upp en strategi för att vinna.

18:00

Are You the One?

Det är allt eller inget när den tionde och sista matchningsceremonin närmar sig. Strategin leder gruppen till att tro på vissa matchningar, men Asaf slits mellan att följa sitt hjärta eller sitt lag.

18:45

The Challenge

En skrämmande dagstävling blir en måsteseger för ett par som efter sitt svek blir måltavlor. Spelare i riskzonen gör upp med vinnarna för att skydda sig själva.

19:45

The Challenge

Tidigare deltagare i realityserier går samman i lag och tävlar mot varandra om ett kontantpris.

20:50

Teen Mom: The Next Chapter

Brianas pojkvän Bobby kommer på besök. Ashley och Bar besöker Bars mamma Shen i Ohio. Maci lär barnen om antirasism. Cheyenne är frustrerad över att Zachs förflutna kräver att han sitter inne.

21:30

Girls' Night Out

'Teen Mom 2'-gänget kollar på säsongspremiären av 'Teen Mom OG'. Briana, Brittany och Roxanne lider med grälande paret Cheyenne och Zach. Leah och Jaylan blir chockade när Amber baktalar Kristina.

22:10

Fresh Out Live

Veckans viktigaste musik- och kulturnyheter, intervjuer, uppträdanden och turnémeddelanden.

22:25

Ex on the Beach US

Hemlighålet visar ingen pardon när Angela blir kritiserad och Nurys måste fatta ett viktigt beslut som rör huset. Exen råkar ut för en överraskningsutröstning.

23:05

Ex on the Beach US

Farrah återvänder för att ta reda på om hon kommit över sitt ex. Sanningen avslöjas när en lögndetektor tvingar alla i huset att ta en ärlig titt på sina relationer.

23:50

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av Ridiculousness förlorar Rob, Chanel och Steelo kläderna i "Bära och tära\.

00:15

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" lär sig Rob, Chanel och Steelo om när bebisar blir "Fulla på mjölk\.

00:35

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness skrämmer Rob, Chanel och Steelo blöjorna av småbarn i "Småbarnsskräck\.

00:55

Geordie Shore

Abbie och Adam kämpar med sin vänskap och Nathan känner sig sviken av Chloe för att hon sätter sin pojkvän, Sam, främst. Faith känner sig äntligen som en i gänget och Scott tar med sig allihop för att köra pansarvagn.

01:40

Geordie Shore

Geordiesarna testar burleskdans och bjuder in sina vänner till en spelkväll. Anna skickar dem till Benidorm, och gänget går loss på stan. Men Sophie slår Sam för att han säger att hon är svartsjuk.

02:30

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo gör 'Allt och lite till', håller sig undan 'Perimetersmärta' och försöker undvika 'Stinkattacker'.

02:50

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo tar reda på varför en båt är 'Ämnad för vatten', letar eld i 'Har du eld?' och blir dyblöta i 'Vattenfulla'.

Här hittar du vad som sänds på MTV idag