Tv-Tablå för MTV fredag

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.

TidProgram
06:00

Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

09:00

MTV Top 20

En tematisk nedräkning av MTV:s bästa musik genom tiderna.

10:10

Teen Mom: Young & Pregnant

Rachel, Kiaya, Briana och Kayla träffas i LA för att filma inslag till Teen Mom OG Reunion. Kayla anförtror sig till mammorna och berättar att det bara blivit sämre mellan henne och Luke. I Ohio har Madisen blivit tillsammans med Christian igen.

10:50

Teen Mom: Young and Pregnant

En konfrontation mellan Kiaya och Teazhas familj tvingar Teazha att fundera på vilka som är hennes riktiga familj. Kayla och Luke har familjeproblem. En boendeförändring för Madisen och Christian tvingar dem till en tillfällig fred.

11:30

Teen Mom: Young & Pregnant

Kiaya tar kontakt med Amours pappa i fängelset och inser att de inte står på samma sida vad det gäller föräldraskapet. Luke och Kayla vill få slut på bråket med Lukes familj. Brianna konfronterar sin mor om att tillbringa för mycket tid med Braeson.

12:15

Teen Mom: Young & Pregnant

Kayla och Luke träffar hans familj för att sluta fred, men gammalt groll bubblar snart upp. Rachels försök att ta körkort går om intet, och Brianna försöker glömma sitt ex genom att börja dejta igen.

12:55

Just Tattoo Of Us

Abbie från Geordie Shore tar med mamma Zoe på gaddning, bästa kompisarna Pat och Will kollar om de är tungviktskompisar eller flugviktsnollor och Kirstie och Elise riskerar att lämna sin vänskap i bitar på golvet.

13:40

Just Tattoo Of Us

Alex och Olivia från Love Island driver varandra ända fram till bristningspunkten och Alicia och Louise från säsong ett är tillbaka för att bräcka varandra. Chelseas och Brookes fortsatta vänskap står skrivet i stjärnorna.

14:25

Just Tattoo Of Us

Kan Jacks och Brontes förhållande överleva tatueringarna? Sam från Geordie Shore och Simon från Love Island testar sin vänskap, och barndomskompisarna Rhianna och Kierra tar skolgårdstugget till nästa nivå.

15:10

Ghosted: Love Gone Missing

Klubbpromotern Shannon träffade komikern Jay under en utekväll. De var vänner från början men under året började det bli alltmer seriöst och de förälskade sig. Tills Jay ghostade henne och aldrig mer pratade med henne.

15:50

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo välkomnar rapparen DDG för att ta reda på vem som är villig att 'Die 4 Respect', känna pulsen i 'Midwest Flow' och träffa några gymnasieelever.

16:15

Ridiculousness

Rob, Chanel, and Steelo tar en titt på 'Smash Still', 'Spring Cheeks' och 'Budget Home Security'.

16:40

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av 'Ridiculousness' pratar Rob, Chanel och Steelo om 'De som dominerar' bland syskon, lyckan av att få 'Komfort till varje pris' och folk som försöker glänsa i 'Fullt ös utan klös'.

17:05

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo hoppar över säkerhetskontrollerna i "Sloppy Safety\.

17:30

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo ändrar definitionen av "air buds" i "Human Ramps\.

17:55

Catfish: The TV Show

Modedesignern Truth vill ha sin nätkärlek Ray'Quan trots att han har ett förhållande. Dramatiken tätnar när Nev och Zeke Thomas får reda på vem som döljer sig bakom profilen. Truth kan inte hantera sanningen.

18:35

Catfish: The TV Show

Efter månader av sexmessande med en snygg modell vill Marvin träffa honom öga mot öga. Max och sångerskan Chantal Claret kommer till hans hjälp, och får snart veta mer än de räknade med.

19:20

Catfish: The TV Show

De senaste sex åren har Red pratat med Jalissa och hennes grupp med kändisvänner. Red söker upp Jalissa i LA och Nev och Kamie hjälper henne att avslöja en sanning som kan vända hennes Hollywood-kärlekssaga till en tragedi.

20:00

Catfish: The TV Show

Nev och Max försöker hjälpa till när en 19-årig dansare vid namn Infiniti är säker på att hennes nätromans är på riktigt. Nev och Max dyker djupare in i relationen och upptäcker att hennes kärleksintresse är skummare än de någonsin kunnat tro.

20:40

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av Ridiculousness kollar Rob, Chanel och Steelo på domare i "Skadade zebror\.

21:10

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo tar en titt på "Bro-Pilots\.

21:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo hyllar 'Perfekta olyckor', pratar om mörkret i 'Gammalt nytt' och saker som får en att ropa: 'Inte i bilen!'.

22:00

MTV Cribs

Cribs tar dig med till kändisarnas lyxiga hem.

22:20

MTV Cribs

Cribs tar dig med till kändisarnas lyxiga hem.

22:45

The Challenge

Efter flera förluster inser ett lag att de måste samarbeta för att vinna. Efter att hans dödspolare eliminerades känner sig en spelare utsatt. En spelare måste lita på att hans dödspolare räddar honom från Zonen.

23:55

Ridiculousness

I ett rykande färskt Ridiculousness hyllar Rob, Chanel och Steelo par som är "För gamla för separation" och betalar lite extra för "Idiot-försäkringar".

00:15

Ridiculousness

I detta nya avnitt av "Ridiculousness" får Rob, Chanel och Steelo lära sig om smärta, framkalla saker i "Åkallare" och förgås vid åsynen av "Gåsbråk".

00:40

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kollar Rob, Chanel och Steelo in den nya sporten "Plakatkast\.

01:00

Geordie Shore: The Reunion Series

Det är dags för en sista fest i 'Geordie Shore'-huset som avslutning på återträffen. Gänget ska ta farväl av varandra. Skiljs de åt som vänner, eller finns det fortfarande problem som måste åtgärdas?

01:45

MTV Floribama Shore

En vild första utekväll i St. Petersburg ändrar snabbt dynamiken i huset.

02:35

MTV World Stage

I juli 2022 kom Isle of MTV på Malta tillbaka, med episka framträdanden från lokala och internationella artister, som Marshmello, French Montana, Mae Muller, BBNO$ och Shaun Farrugia.

Här hittar du vad som sänds på MTV idag