Tv-Tablå för MTV tisdag

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.

TidProgram
06:00

Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

09:25

Teen Mom: Young and Pregnant

Det blir fysiskt under en konfrontation mellan Kayla och Stephans mamma Annette. Kiaya försonas med Amours farmor Carla, men får en chock när hon får veta att Amours pappa X'zayvon fortfarande kan ha känslor för henne.

10:05

Teen Mom: Young and Pregnant

I efterdyningarna av sitt bråk med Stephans mamma fattar Kayla ett stort beslut för Iziah. En sorgsen årsdag för Kiaya väcker gamla känslor till liv. Och så får vi träffa Kayla J som delar föräldraskapet med sin bästa vän.

10:50

Teen Mom: Young and Pregnant

Kayla vill att Luke väljer mellan sin familj och basketen i Iowa. Kayla J och Makel inser att delad vårdnad om dottern blir svårare än väntat, särskilt nu när Kayla har problem med Makel.

11:30

Teen Mom: Young and Pregnant

Kaylas dröm om en odramatisk framtid grusas när ett ex dyker upp och påstår sig kunna vara Iziahs pappa. Rachels bråk med sin mamma eskalerar. Kiaya försöker agera fredsmäklare mellan sin mamma och Carla.

12:15

Teen Mom: Young and Pregnant

Rachel har stora planer för att förändra sitt liv, men Stephanie ifrågasätter om hon är redo. Kayla går med på att göra ett faderskapstest, vilket blottar sprickorna i förhållandet med Luke.

12:55

Just Tattoo Of Us

Det går hett till när programledarna Charlotte Crosby och Stephen Bear designar tatueringar till varandra. Det blir en explosiv seriefinal.

13:40

Just Tattoo Of Us

Charlotte och Bear är tillbaka med extremare tatueringar än nånsin. Bästisarna Charlotte och Katie ångrar att de litade på varandra, och polarna Dan och Rich går för långt i sitt tjafsande.

14:25

Just Tattoo Of Us

Kompisarna PJ och Harrison får varandra att börja gråta med några av de mest chockerande tatueringarna någonsin. Den kontrollerande flickvännen Imogen blir mållös av sin pojkväns design.

15:10

Ghosted: Love Gone Missing

En gång var rumskamraterna Whitney och Tahira på Boston College oskiljaktiga, tills de flyttade till varsin kust och Whitney blockade Tahira på alla sociala medier. Gjorde Tahira en Hollywood och lämnade sin östkust-vän åt sitt öde?

15:50

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

16:15

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo konstaterar att det är 'Slut på bindningssäsongen', diskuterarr mansknuten i 'Slå knut på sig själv' och hoppar fallskärm i 'Skärmsläckning'.

16:40

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får se hur det är att bli 'Mulad', dyker i med 'Broggor' och får veta hur man gömmer saker i 'Kroppspåsar'.

17:05

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo pratar om att fiska (äntligen!) i 'Bakom flötet', den senaste trenden som går ut på att 'Cykla på stället' och spelar spelet 'Vad går fel?'.

17:30

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo hälsar kändisjuveleraren Greg Yuna välkommen för att stoppa trafiken i 'Trafikförstörarna', kolla in skofavoriter i 'Crocofiler' och bli avvisade i 'Förlovning undanbedes'.

17:55

Catfish: The TV Show

Dylan får ett anonymt sms som säger att hans nätkärlek Ally inte är den hon säger sig vara. Han ber Nev och Max om hjälp, och när den anonyme tipsaren identifieras nystas en stor härva av svek upp.

18:35

Catfish: The TV Show

Taylor har blivit intresserad av en kille som påstår att han gick på hennes gymnasium, men hon minns honom inte. Nev och Tallulah gräver i Taylors historia, och upptäcker hemligheter som är mer chockartade än de räknat med.

19:20

Catfish: The TV Show

Nev och Nick Young, eller Swaggy P, försöker hjälpa Sheila ta reda på om det är Rich Dollaz från Love & Hip Hop som har tagit kontakt med henne. Är det verkligen reailtystjärnan hon snackar med?

20:00

Catfish: The TV Show

Spencer avslöjar en hemlighet för Nev och Max, som han hållit för sig själv de senaste sex åren. Han har en relation med en av världens största popstjärnor. För första gången reser Catfish utomlands för att finna sanningen.

20:40

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness får Rob, Chanel och Steelo sällskap av komikerlegenden Pauly Shore för att avslöja några "Neandermän\.

21:10

Ridiculousness

Rob,Chanel och Steelo får sällskap av vinnaren av the All In Challenge, Dean Vacca, för att kolla in 'Vattenfall', ge sina hjärnor vila med 'Studiepaus' och hylla små valpar med stora personligheter i 'Småkompisar'.

21:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo bevittnar några 'Oprovocerade attacker', lär sig faran att träna om man är 'Hjälplös' och ger sina bilar 'Lyxtvätt'.

22:00

Teen Mom: Family Reunion

Ashley får tråkiga nyheter om Bar, och Cate och April pratar om sina nerver. Gruppen har en känslostark aktivitet, medan det spända läget eskalerar mellan Briana/Roxanne och Ashley/Tea.

22:45

Teen Mom: Girls' Night In

Young & Pregnant-mammorna chockas av Macis och Taylors rättframma relationsprat. Briana och Brittany ifrågasätter Mackenzies föräldraskap. Jade och Sean relaterar till Cheyennes återhämtning efter förlossningsdepressionen.

23:30

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av Ridiculousness lär sig Rob, Chanel och Steelo innebörden av "Nomofobi\.

23:55

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" funderar Rob, Chanel och Steelo på "Maskerade vettvillingar\.

00:15

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av Ridiculousness går Rob, Chanel och Steelo till stranden för att se Sjövalpar, går i gamla hjulspår i Om och om igen och firar rysk Mors dag i Ryska mödrar.

00:40

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av Ridiculousness ser Rob, Chanel och Steelo "Exens hämnd\.

01:00

Geordie Shore: The Reunion Series

Resan till Algarve närmar sig sitt slut. Louis handlingar fortsätter att skapa bråk i gänget, och Holly får äntligen svar på frågan som alla har ställt sig.

01:45

Geordie Shore: The Reunion Series

Marnie och Casey välkomnar ett tillskott till familjen. Samtidigt nalkas en annan stor dag, och alla är på Ibiza inför Hollys bröllopsdag. Är det kärlek i luften för alla, eller kommer den senaste tiden händelser att överskugga dagen?

02:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får en anklagelse i "Breaking and Injuring\.

02:55

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo åker på sightseeing med "Shitty Tour Guides\.

Här hittar du vad som sänds på MTV idag