Tv-Tablå för MTV tisdag

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.

TidProgram
06:00

MTV Breakfast Club

Daily morning show featuring music videos.

09:55

Teen mom 2

Amerikansk realityserie från 2011. Something We Said. Barb ochj enelle har en vild helg i Atlanta men det går för långt när Barb drar upp en annan deltagare. Kail och Jo firar Isaacs födelsedag tillsammans. Briana besöker John när han fyller år. Leah funderar på nytt preventivmedel.

10:35

Teen mom 2

Amerikansk realityserie från 2011. Bow Down. Leahs flickor berättar vad de känner för Jason. Chelsea åker på semester med familjen men får en chock när hon kommer hem. Jenelle försöker försvara sin familj på social medier men det börjar storma när en annan deltagare blir indragen.

11:20

Teen mom 2

Amerikansk realityserie från 2011. He Didn't Look Like a Prince. Leah gör slut med Jason. Jenelles planer för en resa med Jace går om intet. Briana lämnar Luis ensam med Stella för första gången. Kailyn får råd om barnunderhåll av Amber från "TMOG". Chelsea tar hand om en sjuk Watson.

12:00

Teen mom: Young & pregnant

Live Fast, Dye Young. Ashley röjer efter Bars födelsedagsfest. Stephan överraskar Kayla och hennes mamma. Jade börjar om på nytt. Lexi och Kyler bråkar om sina framtidsplaner. Brianna stöter på utmaningar gällande Braesons utveckling.

12:40

Just tattoo of us USA

Politics that Stink. Kusiner försöker övertrumfa varann med tatueringar som går för långt. Ex förblir fiender när deras före detta partners erkänner avslöjande tatueringar som stinker.

13:00

Just tattoo of us USA

Drunk Lessons. En Jersey-tjejs vänskap prövas när en hemlighet avslöjas. Fulla rumskamrater lär varandra en läxa med tatueringar som balanserar på gränsen mellan att vara oförskämda och alltför verkliga.

13:25

Just tattoo of us USA

Mamma Knows Best. En mammas pojke lär sig en läxa om förhållanden när hans flickvän konfronterar honom angående en tatuering. Helvetet bryter lös när någon avslöjar en djävulsk hemlighet om mamman till hennes brors barn.

13:50

Just tattoo of us USA

Bama Babes Bust Out. Floribama-bästisarna Nilsa och Aimee dyker upp för att få tatueringar som prövar deras vänskap. Tjejerna från Södern når en vändpunkt när en chockerande hemlighet kommer ut.

14:10

Catfish: The TV show

Johnny & Connor. När Jonathons nätkärlek försvinner under en månad tar han hjälp av Nev och Max för att hitta honom. När de upptäcker att en gammal catfish är inblandad börjar de misstänka av Jonathon själv är med på bluffen.

14:50

Catfish: The TV show

Kelsie & Brandon. Sydstatspinglan Kelsie är förälskad i sin Romeo på nätet - Brandon. Men efter år av undanflykter tar Kelsie hjälp av Nev och Max, och beger sig till Texas för att ta reda på vem Brandon egentligen är.

15:35

Catfish: The TV show

April & Dean. Det har gått sju år sen April som 13-åring träffade Dean i ett chattrum. Dean brukar ofta försvinna under flera månader, och nu måste Nev och Max hjälpa April hitta Dean innan han försvinner igen.

16:20

Ridiculousness

Chanel and Sterling CCLXIX. I detta nya avsnitt av 'Ridiculousness' ler Rob, Chanel och Steelo för kameran för några små 'Naturliga posörer', känner vinddraget i 'Den blåsigaste staden' och lär sig att leva med 'Cykelstyrestilen'.

16:40

Ridiculousness

Chanel and Sterling CCLXXIII. I detta nya avsnitt av 'Ridiculousness' hamnar Rob, Chanel och Steelo skyhögt i 'Voltade', frågar ut några 'Hemundervisade legendarer' och tänker sig när 'Jag lever livet fullt ut'.

17:05

Ridiculousness

Chanel and Sterling CCLXXVI. I ett nytt avsnitt av Ridiculousness går Rob, Chanel och Steelo in i 'Brillzonen', diskuterar hur det är att vara från 'Landet Cornhole' och varnar tittare för att anlita 'Flyttbolaget sabba prylar'.

17:30

Ridiculousness

Chanel and Sterling CCXXXVI. I ett rykande färskt avsnitt av "Ridiculousness" ska Rob, Chanel och Steelo få lära sig om "Muskelgåva", se folk som bara vill ta bilder ur "Rätt vinkel" och lära sig om folk som inte behöver underteckna nåt för de har "Kreativa kontrakt".

17:55

Catfish: The TV show

Aaliyah & Paula. När Aaliyah träffade Paula på Instagram insåg hon för första gången att hon gillade kvinnor!. Men när Nev och Kamie hjälper till att hitta Paula blir Aaliyah vilseförd av en insikt som leder in relationen på ett helt nytt spår!

18:40

Catfish: The TV show

Nyhjee & Cianna. Nyhjee är helsåld på Cianna, en vacker 18-årig tjej han har gett kärlek och pengar i två år. Nev och Kamie undersöker saken. Kommer Cianna att visa sig vara äkta, eller blir det en hård läxa för Nyhjee?

19:20

Catfish: The TV show

Aaron & Treyvon. Aaron har i hemlighet fallit för Treyvon trots att han är förlovad. Bröllopet närmar sig och Aaron ber Nev och Kamie om hjälp. Är Treyvon egentligen hans drömman? Och hur skulle hans fästman reagera?

20:05

Catfish: The TV show

Alexis & Jaymes. Alexis och Jaymes har ställt upp varandra under fem års tid, men när Nev och Kamie upptäcker att Jaymes kan ha en hemlig pojkvän börjar Alexis undra vem hon blev kär i.

20:50

Ridiculousness

Chanel and Sterling CCCXII. I detta färska avsnitt av 'Ridiculousness' berättar Rob, Chanel och Steelo om den 'Sämsta födelsedagen nånsin', åkomman läkare kallar 'Fyllefötter' och hur man vet när det är 'Dags för rekond'.

21:15

Ridiculousness

Chanel and Sterling CXLV. I ett nytt avsnitt av Ridiculousness önskar Rob, Chanel och Steelo att vissa människor hade 'Avknappar', ägnar sig åt detektivarbete i 'Blåmärkesbevis' och lär sig exakt hur revirtänkande djur kan bete sig i 'Ingenmansland'.

21:35

Ridiculousness

Chanel and Sterling CXLVII. I ett nytt avsnitt av Ridiculousness hör Rob, Chanel och Steelo episka slag och träffar 'Luriga tjejer'.

22:00

Teen Mom UK: My Mum and Me

Amber and Amanda. Amanda är stolt över sin Amber och väldigt aktiv i barnbarnens liv. Hon tycker att Amber har mognat genom att bli mamma, men var lika skräckslagen som sin dotter när hennes graviditet först blev känd.

22:45

Celeb Ex In The City

Freddie Bentley and Arabella Chi. Freddie Bentley har aldrig dejtat utanför Essex. Faller han för sin blinddejts Manchestercharm, eller går han tillbaka till sitt ex från Essex?. Arabella Chi paras ihop med en PT, men har hennes ex muskler nog att ta sig tillbaka?

23:30

Ridiculousness

Melvin Ingram. I detta nya avsnitt av 'Ridiculousness' kommer Melvin Ingram till Rob, Chanel och Steelo för att heja på några 'Gatubackar', bejubla 'Kanonarmar' och njuta av smällarna från 'Benknäckargänget'.

23:50

Ridiculousness

Chanel and Sterling CXXIV. I detta nya avsnitt av 'Ridiculousness' skyddar sig Rob, Steelo och Chanel med 'Osäkerhetsutrustning', hjälper publiken att undvika 'Blodbad på första raden' och blir avslöjade av några 'Sladdrare'. .

00:10

Ridiculousness

Chanel and Sterling CXXV. I detta nya avsnitt av 'Ridiculousness' skrattar Rob, Chanel och Steelo tillsammans åt 'Guds spratt', är på äventyr med 'Fejk-Jones' och lär sig hyfs med de 'Extremt artiga'.

00:30

Ridiculousness

Chanel and Sterling CXXVI. I detta nya avsnitt av 'Ridiculousness' hjälper Rob, Steelo och Chanel snarkare att 'Sluta snarka' och möter bovar som har 'Kriminellt självförtroende'.

00:55

Geordie Shore

The Ultimate Food Fight. Det är snart dags för gänget att åka hem till 'The Toon', men inte förrän efter en sista spritkryssning. Sam och Chloe skaffar ett permanent och smärtsamt minne, och tårarna rinner när det är dags för avsked, särskilt hos Sophie och Alex.

01:45

Geordie Shore

Gotta Have Faith. Geordiegänget är tillbaka på hemmaplan, och redo att skapa mer kaos än nånsin. De får sällskap av gamla och nya bekanta, och vänner och familj i sitt härjande i 'The Toon'.

02:30

Ridiculousness

Chanel and Sterling CVI. I detta nya avsnitt av Ridiculousness försöker Rob, Steelo och Chanel torka av "Våta pojkar" och anlitar "Extra-utrotare".

02:55

Ridiculousness

Chanel and Sterling CVII. I ett nytt avsnitt av Ridiculousness bevittnar Rob, Chanel och Steelo "Misshandel med stege", kommer på folk i "Tagna på bar gärning" och smakar på "Då-och-då-kannibaler".