Tv-Tablå för MTV söndag

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.

TidProgram
06:00

MTV Top 20

En tematisk nedräkning av MTV:s bästa musik genom tiderna.

07:00

MTV Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

09:00

Foo Fighters And The Hawkins Family Presents: Taylor Hawkins

Foo Fighters och Hawkinsfamiljen presenterar en hyllningskonsert till Taylor Hawkins från Wembley i London. De största namnen inom rocken samlas för att hedra minnet av rockikonen Taylor Hawkins.

09:45

My Life On MTV

Mycket nöje på den här nostalgitrippen i MTV, och en titt i 90-talsarkivet. Varsågoda.

10:10

My Life On MTV

Det här är den sanna historien om uppkomsten av två av världens största rockband, med arkivmaterial från MTV från vårt allra första sändningsår...1981!

10:40

Fresh Out Live

Veckans viktigaste musik- och kulturnyheter, intervjuer, uppträdanden och turnémeddelanden.

10:45

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får sällskap av wrestlinglegenden Chris Jericho och går in i ringen med 'Paintakers', blir vilda med 'Bokstavliga lejon' och 'Nutida Judas'.

11:05

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo upplever 'Parkeringskaos', lär sig när de borde lyssna på de som säger 'Var räddare' och blir äcklade av 'Bajsare som bestämmer'.

11:30

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får sällskap av JoJo för att lära sig 'Tonårsvisdom', bli utsparkad i 'Gå bara!' och lära sig att vänta i 'Tålamod lönar sig'.

11:50

Deliciousness

Tiffani Thiessen får besök av Angela Kinsey, Kel Mitchell och Tim Chantarangsu för att prata om hur man äter 'Som djur gör', fasan med 'Försvunna rester' och helgtraditionen där familjer gärna vill 'Göra slarvsylta'.

12:15

Deliciousness

Angela Kinsey, Kel Mitchell och Tim Chantarangsu gästar TiffaniThiessen för att diskutera om de är 'Pajgalningar' eller kanske riskerar att bli 'Tårtade'. Och på tal om julsåser blir det även 'Bara sås'.

12:40

Deliciousness

I detta avsnitt kommer Angela Kinsey, Kel Mitchell och Tim Chantarangsu till Tiffani Thiessen för att hävda att nästan allt är 'Bättre än fruktkaka', diskuterar farorna med 'Obalanserade måltider' och glädjen med en 'Matklapp'.

13:05

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo faller från träd i 'Mänskliga löv', blir skadade i 'Sämre baklänges' och gör sig redo att slåss i 'Förfajt-ilska'.

13:30

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo stoppas av 'Fartdödare', ser folk välja 'Hellre fly än slåss' och kliver ombord på 'Problembussar'.

13:55

Ridiculousness

Rob, Chanel and Steelo avslöjar några läskiga 'Patraskotar', känner vreden från personer med 'Korta stubiner' och ser misslyckade japanska måltider i 'Matmissar'.

14:20

Catfish: The TV Show

De senaste sex åren har Red pratat med Jalissa och hennes grupp med kändisvänner. Red söker upp Jalissa i LA och Nev och Kamie hjälper henne att avslöja en sanning som kan vända hennes Hollywood-kärlekssaga till en tragedi.

15:00

Catfish: The TV Show

Efter sju år vill Gemini desperat hitta Myranda. Men allt tar en oväntad vändning när det är Nev och Kamie som behöver hjälp. Det är dags för en intervention för en ökänd serieskojare.

15:40

Catfish: The TV Show

Nev och Kamie gör en virtuell djupdykning i en besvärlig situation. Zay har trasslat in sig med vackra Jayda, vilket sätter press på hennes äktenskap som redan knakar i fogarna. Men alla lögner gör det svårt att avslöja sanningen.

16:30

Catfish: The TV Show

Imari är på väg att flyga till Atlanta för att samarbeta med hennes musikaliska mentor, men mentorn har varit med i programmet förut, som en catfish!

17:05

Catfish: The TV Show

Mandy är förälskad i en man som ger henne allt förutom sanningen. Hennes son har fått nog och kontaktar Nev och Max för hjälp, men när de följer ett spår av ledtrådar så gräver de ett djupare hål och även familjens egna hemligheter riskerar att avslöjas.

17:50

Are You the One? UK

Det står 200 000 pund på spel i den sista parceremonin. Singlarna måste använda både hjärna och hjärta, annars kammar de hem noll.

18:35

Are You the One?

För första gången någonsin har kärleken inga gränser, när 16 singlar anländer på Hawaii för en chans att finna kärleken och kamma hem 1 miljon dollar.

19:20

Are You the One?

Det råder redan trubbel i paradiset för de starkaste paren. Ett par kämpar med att acceptera öppna relationer.

21:35

Teen Mom UK

Sassi får ett utbrott på Darren, Jordan fattar ett livsavgörande beslut, Amber och Ste bråkar och Mia får stora nyheter om sin pappas hälsa.

22:20

Double Shot at Love with DJ Pauly D & Vinny

En tjejkväll spårar ur när Suzi ifrågasätter Nikkis förhållande med Pauly. Gulliga Ricky vill att han och Derynn tar sitt förhållande till nästa nivå. 'Cuginerna' får en lektion i prank av prankmästaren.

23:05

Double Shot at Love with DJ Pauly D & Vinny

Sista dagen i Vegas måste Pauly och Nikki fatta ett svårt beslut om sitt förhållande. Vinny och Maria funderar på sin framtid tillsammans. Och Derynn måste bestämma om hon vill stanna i Vegas för gulliga Ricky.

23:50

Ridiculousness

Schoolboy Q följer med Rob, Steelo och Chanel på vilda äventyr i "Numb Numb Juice\.

00:15

Ridiculousness

Popstjärnan Ally Broke firar "Minor Miracles" tillsammans med Rob, Chanel och Steelo. Dessutom listar de ut hur man identifierar "Tex Wrecks" och varnar alla om att "Balloons Are Evil".

00:40

Ridiculousness

Lil Skies besöker Rob, Steelo och Chanel för att träffa några "Next Level Shelbys" och se resultatet av "Sa-Bro-Tage".

01:05

MTV Floribama Shore

Efter en intentiv utekväll försöker rumskompisarna fixa sina relationsproblem innan de säger hejdå för resten av sommaren.

01:50

MTV Floribama Shore

När deras årliga strandsemester blir inställd på grund av COVID-19 så ställer Floribama gänget in siktet på en annan exotisk destination, de snötäckta bergen i Montana.

02:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo kollar in folk som sitter i 'Husarrest', hyllar våra ansvarsfulla vänner med 'Fyllevakter' och besöker hemska badrum i 'Gå inte in där'.

02:55

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo stoppas av 'Fartdödare', ser folk välja 'Hellre fly än slåss' och kliver ombord på 'Problembussar'.

Här hittar du vad som sänds på MTV idag