Tv-Tablå för MTV söndag

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.

TidProgram
06:00

MTV Top 20

En tematisk nedräkning av MTV:s bästa musik genom tiderna.

07:15

MTV Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

10:00

Behind the Music

En intim titt på det personliga livet till musikscenens största och mest inflytelserika artister, som avslöjar deras lycka, olyckor och försök för att ta sig till toppen.

10:50

Help! I'm in a Secret Relationship!

Joey och Nick träffades i Florida och flyttade till Kalifornien när Nick ville starta eget och bo närmare sin familj. Men efter ett år har Joey ännu inte fått träffa familjen, och nu kräver han svar.

11:30

Help! I'm in a Secret Relationship!

Bästisar och fem års delat boende. Ben och Matt träffades i college och blev direkt oskiljaktiga. Men på sistone har Matt undvikit Ben och blockerat honom i sina sociala medier.

12:15

Caught in the Act: Unfaithful

Sky och Ted har varit ihop i 17 år. Men på sistone har Sky börjat oroa sig för att Ted är på väg att lämna henne för en yngre modell.

13:00

Caught in the Act: Unfaithful

Bryant, alias \"Big Sexy\.

13:45

Catfish: The TV Show

Shawny har nyligen separerat från sin make. Nev och Max hjälper henne att ta reda på mer om hennes nya kärlek, men det blir intressant när de upptäcker att Shawny kan ha hemligheter själv.

14:25

Catfish: The TV Show

En oroad son hör av sig när hans mammas nätpojkvän verkar mer än skum. Men mamma har också hemligheter, och när Nev och Max hittar mannen får allt en bisarr och chockartad vändning.

15:10

Catfish: The TV Show

När Jonathons nätkärlek försvinner under en månad tar han hjälp av Nev och Max för att hitta honom. När de upptäcker att en gammal catfish är inblandad börjar de misstänka av Jonathon själv är med på bluffen.

15:55

Catfish: The TV Show

Michael hade inte tid för ett förhållande, men kärleken uppenbarade sig i ett meddelande. Chanelle är den ljusglimt han behöver i sitt liv, men helt plötsligt har hon bara försvunnit - nu måste Nev och Max att hitta hans förlorade kärlek.

16:40

Ink Master

Tatuerarna slåss för sin överlevnad i en klassiker: Porträtt. En chock ställer till det i gruppdynamiken, och en tatuerare visar vem den skyddar.

17:25

Ink Master

Kriget hettar till när tatuerarna testas i komposition. Vissa av tatuerarna breder ut sina vingar och flyger högt, medan andra knappt lättar mark.

18:10

The Challenge: Battle For A New Champion

Battle for a New Champion får sin avslutning, och en ny vinnare ska koras. Spelfältet är öppet när de sista sex tävlar om över 300 000 dollar, och en plats bland de mest aktade Challengedeltagarna.

19:15

Caught in the Act: Unfaithful

20-årige Andrew har jobbat dygnet runt för att kunna bilda familj med sin tjej Nikki, men han börjar misstänka att hon är otrogen med sin yogainstruktör.

20:00

Caught in the Act: Unfaithful

Bryant, alias \"Big Sexy\.

20:50

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av Ridiculousness känner Rob, Steelo och gästen Camille Kostek smärtan av \"Enhjulingsmissar\.

21:10

Ridiculousness

I detta nya avsnitt av Ridiculousness förundras Rob, Steelo och Camille Kostek över begåvade äldre \"Av den gamla skolan\.

21:35

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness försöker Rob, Steelo och Nina Agdal kämpa mot sin egen rörelseenergi i \"Kan inte stanna\.

22:00

Geordie Shore

Holly åker till sjukhuset för sitt kejsarsnitt medan resten av gänget ska gå ut på stan för att fira av James. Men vilka dyker upp efter allt tjafs på Cypern?

22:45

Jersey Shore Family Vacation

Mike ordnar en fest för sig själv, och ingen fattar varför. Samtidigt når Angelinas emotionella resa sitt slut.

23:30

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får sällskap av NFL:s insider nummer ett, Jay Glazer.

23:55

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo upptäcker 'Läskiga lekplatser', känner sig dåliga när de 'Gör mamma besviken' och ger sig ut på vägarna med stil i 'Husbilspolare'.

00:15

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo håller ett öga på situationer som känns 'Super suss', tävlar mot några 'Alla får en pokal-mästare' och har en vild kväll med 'Djur på nattklubb'.

00:40

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo träffar folk som saknar glädje i livet i 'Född grinig', blir räddade av bästa polarna i 'Vänskapsteam 6' och bevittnar galenskap i luften i 'Plan är de nya bussarna'.

01:05

Behind the Music

En intim titt på det personliga livet till musikscenens största och mest inflytelserika artister, som avslöjar deras lycka, olyckor och försök för att ta sig till toppen.

01:50

World Stage

Producenten och DJ-världsstjärnan Marshmello är huvudakt på Isle of MTV, Europas största gratisfestival.

02:40

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

03:00

Ridiculousness

Rob, Steelo och Teala Dunn tränger ihop sig inomhus och svär att aldrig mer campa när de tittar på anledningar till att stanna inomhus och förundras över några mycket anmärkningsvärt värdelösa färdigheter.

Här hittar du vad som sänds på MTV idag