Tv-Tablå för MTV torsdag

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.

TidProgram
06:00

MTV Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

09:30

Teen Mom: Girls' Night In

Amber är chockad över att Leah har fått en kallelse till rätten i ett mål mot sin läkare. Maci sympatiserar med Jade när hon avslöjar att hon inte pratar med sin mamma.

10:10

Teen Mom 2

Kailyn stöter på Javis gravida flickvän; Brianna ber DeVoin att flytta ut ur huset.

10:50

Teen Mom 2

Jaces pappa tar kontakt och gör Jenelle upprörd. Briana bjuder Luis till Stellas ettårsdag, men han har andra planer. Chelsea väntar på att Adam ska boka fler träffar med Aubree. Leahs barn börjar skolan igen, och Isaac hälsar på hos Javi.

11:35

Teen Mom 2

Chelsea kanske får föda tidigt, Jenelle drabbas av orkanen Florence, Kailyns födelsedagsfest för Lux tvingar fram återupptagna familjeband, och Devoin och Nova kommer varandra närmare när hon börjar ettan.

12:20

Just Tattoo Of Us

Valleys pingla Lateysha avslutar serien tillsammans med Charlotte. Irländska tvillingarna Simone och Olivia smider planer. Kommer svågrarna Brandon och Ryan att starta en familjefejd med sina tatueringar?

13:00

Just Tattoo Of Us

Charlottes pojkvän Josh är hennes bisittare, och hennes föräldrar ska pröva sitt äktenskap. Vänskapen mellan kompanjonerna Scott och Stefan kan snart vara över, precis som för Paula och Michelle.

13:50

Catfish: The TV Show

Dylan får ett anonymt sms som säger att hans nätkärlek Ally inte är den hon säger sig vara. Han ber Nev och Max om hjälp, och när den anonyme tipsaren identifieras nystas en stor härva av svek upp.

14:30

Catfish: The TV Show

Colleen träffade Tony på nätet och blev kär. De har aldrig träffats, men när Tony friade i telefon sa Colleen ja. Nev och Max ska hjälpa henne hitta sanningen om mannen hon är förlovad med.

15:10

Catfish: The TV Show

Nev och Max undersöker fallen där Paris Roxanne och Chris Andersen blev utsatta för catfishing och försöker att hitta Shelly Chartier.

15:55

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo blir bestulna på stjärnglansen av de som är 'Vilda i kameror', ser folk bli 'Paninierad' och får det att regna över 'Gatustrippare'.

16:20

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får sällskap av Kevin Dillon från Entourage för att kritisera 'Drama-makare', få en smäll i 'Fullkontaktvänskap' och utropa 'Seger!'.

16:40

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo hälsar TikTok-stjärnan Griffin Johnson välkommen när de ser bollspelare bli 'Diamond dusted', hyllar några superba schäfrar och kollar in studentclowner.

17:05

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo känner kärleken flöda i "Älska dig själv". Senare blir de små och fjällande med "Ödlemänniskor" och får en spark i magen i "Navlad".

17:30

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo bjuder in musikern Jxdn för att se skillnaden mellan "English and Bangers". Senare gör de minsta möjliga i 'Going for it tio procent' och de blir sjuka av 'Citizen Brain'.

17:55

Catfish: The TV Show

Emma har tagit sig vatten över huvudet. Efter en nätrelation med footballspelaren EJ har hon fått en farlig stalker på halsen. Kan Nev och Kamie få stopp på EJ innan han går för långt?

18:35

Catfish: The TV Show

Gabbys hjärta krossades när hon fick vet att hennes nätkärlek hade blivit dödad. Men när Gabbys kusin misstänker att hon sörjt en påhittad person kallar hon in Nev och Kamie för att avslöja en sanning som överträffar dikten.

19:20

Catfish: The TV Show

William var tidigare kattfisk men återvänder nu i hopp om att finna kärleken. Nev och Kamie skippar zoom-länkarna och ger sig ut för att hjälpa William att få veta om han har chans till kärlek eller får smaka på sin egen medicin.

20:05

Help! I'm in a Secret Relationship!

När Sharelle träffade Kurt på nätet trodde hon att han var den rätte. Två år senare har hon inte fått träffa nån i Kurts liv. Nu vill Sharelle veta varför hon hemlighålls.

20:45

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

21:10

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo tar en titt på 'Överraskningsdopp', pratar om när de har åkt på däng i 'Världen slår tillbaka' och diskuterar om allt smakar gott med lite sås i 'Tillsätt bara sås'.

21:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo pratar om personer som är 'Så här nära att sluta', djur som 'Blir mänskliga' och konsten att 'Hitta på skoj' när man är uttråkad.

22:00

Catfish: The TV Show

'Catfish' firar tioårsjubileum! I det här specialavsnittet räknar Nev ner de mest ikoniska ögonblicken för varje år. Samtidigt tar han en titt på hur programmet har utvecklats, och har en del roliga överraskningar.

22:45

Jersey Shore Family Vacation

Deena undrar om föregående natts uppgörelse bara var ett skämt, medan resten av rumskompisarna funderar på hur de kan gå vidare.

23:30

Ridiculousness

Djurspecialisten Mike Holston hälsar på Rob, Chanel och Steelo igen för att titta på 'Apkonster', försöka kommer över sin 'Kryp-fobi' och försöka undvika 'Rep-missar'.

23:55

Ridiculousness

Yo Gotti hänger på Rob, Steelo och Chanel för att kolla in 'Ultimata krängare', 'Tjacka Gotti' och ge sitt bifall till 'Produkter av kommunala skolan'.

00:20

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo bevisar att det finns Blackout-bälten, diskuterar farorna med Obegränsad surf och avslöjar nätskojare i Fejk-Insta.

00:40

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo seglar med Hårpirater, följer reglerna för Fuck Shui och blir peppade av Oldlennials.

01:05

MTV Floribama Shore

Gus känner sig isolerad när det övriga gänget tar Jeremiahs parti efter grabbarnas bråk. Sydstatarna njuter av sin första dag med snö nånsin. Och klåfingrighet i badrummet leder till en häftig dispyt.

01:50

MTV Floribama Shore

Trots sina skillnader samlas gänget för att ge sig ut för att leta efter den förrymda Gus och hämta hem honom i säkerhet.

02:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo försöker använda Dumchaku, dricker en klunk med 'Vinare och förlorare' och får reda på kostnaden för Friaste frakten.

02:55

Ridiculousness

Rob, Chanel and Steelo avslöjar några läskiga 'Patraskotar', känner vreden från personer med 'Korta stubiner' och ser misslyckade japanska måltider i 'Matmissar'.

Här hittar du vad som sänds på MTV idag