Tv-Tablå för MTV måndag

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.

TidProgram
06:00

MTV Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

09:40

Teen Mom 2

Kail avslöjar nyheter om Chris, och Briana bryter ihop på grund av Stellas pappas frånvaro. Jaylan och Leah tar ett stort steg. Ashleys vaccineringsplaner upprör hennes mamma. Jade köper nytt hus, men vet inte vad som händer när Sean kommer hem.

10:25

Teen Mom 2

Kail och Javi funderar på att bli ihop igen. Ashley stöttar Bar när hans mamma är sjuk. Briana försöker samla Luis och Devoin för tjejerna. Jaylan kommer allt närmare Leah och hennes familj. Jade öppnar en ny salong i väntan på Seans återkomst.

11:10

Teen Mom 2

Kail anklagar Briana öppet, och får en present tillbaka. Jade och Kloie tar emot Sean efter hans rehabilitering. Leah inser att hon och Jaylan har olika syn på äktenskap. Ashley och Bar livar upp kärleken, och Kail funderar på sin framtid i serien.

11:55

Girls' Night Out

'Teen Mom 2'-gänget kollar på säsongspremiären av 'Teen Mom OG'. Briana, Brittany och Roxanne lider med grälande paret Cheyenne och Zach. Leah och Jaylan blir chockade när Amber baktalar Kristina.

12:40

Teen Mom: Girls' Night In

Dags igen för 'Girls' Night In', och mammorna får en chock när Tyler ska påbörja ketaminbehandling. Leah och hennes kompisar känner med Amber som bryter ihop hos terapeuten. Ashley och hennes familj hyllar Maci som ghostar Ryans fru.

13:25

MTV Cribs Collection

En titt på crème de la crème av MTV Cribs festställen, från Castle Bam till Playboy-herrgården.

14:15

MTV Cribs

MTV tillbringar dagen med sångerskan Nicole Scherzinger i hennes strålande Los Angeles-lya. Sen visar Nashvilles turturduvor Jessie James Decker och Eric Decker upp sitt lantliga slott i Tennessee.

14:35

MTV Cribs

Power-paret Don Benjamin och Liane V Benjamin ger en rundtur i sitt hem i Kalifornien. Rapparen och sångaren Yung Bleu visar upp sin egendom i Georgia.

15:00

Ghosted: Love Gone Missing

Tini träffade Bri i en andlig grupp och de klickade direkt. Båda gick igenom en jobbig period och Tini var en ljusglimt i Bris liv och vice versa. Men allt rasade när Bri ghostade Tini utan förvarning.

15:50

Ghosted: Love Gone Missing

2018 svajpade McKenna och Cheech höger båda två och inledde en het relation. Att Cheech var 14 år äldre än henne och professionell pokerspelare avskräckte inte Mckenna från att satsa allt.

16:35

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness ska Rob, Chanel och Steelo prata om faran med att ha "För tighta tights\.

16:55

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

17:20

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

17:45

Dallas Cowboys Cheerleaders: Making the Team

Charm LaDonna återvänder för att låta DCC genomföra en Hollywood-uttagning på scen innan hon väljer ut sina 36 favoriter. Denise Dicharry lär ut svåra power-jazz-steg. Melissa Rycroft medverkar.

18:30

Dallas Cowboys Cheerleaders: Making the Team

Cheryl Burke hoppar in som domare när DCC står på scenen på Gilley's i Dallas för uttagningen till Show Group. Makeovers hjälper vissa, medan andra åker hem i tårar. Cheryl Burke och Melissa Rycroft medverkar.

19:15

Catfish: The TV Show

Jasmine har alltid drabbats av förluster och motgångar, men så träffade hon Ryan. Han är perfekt, men dyker aldrig upp. Hans undanflykter får Nev och Kamie att undra om han kanske ljuger.

20:00

Help! I'm in a Secret Relationship!

Våra programledare försöker hjälpa misstänksamma och förvirrade kärlekspartner att förstå varför de hålls hemliga.

20:50

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness tar Rob, Steelo och Carly Aquilino ett slag i magen i "Magborstare\.

21:10

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness träffar Rob, Steelo och gästen Lolo Wood folk med snabba reflexer i "Duck-DNA\.

21:35

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness smäller Rob, Steelo och gästen Lolo Wood av i "Plötsliga explosioner\.

22:00

Jersey Shore Family Vacation

Sammis kille har kommit och blir hårt ansatt av gänget. Sen ger de sig ut på äventyr till ett favoritmål: Strippklubben.

22:50

All Star Shore

Efter ett dramatiskt Paradisspel är två lag i final, och en deltagare förkrossad. Finalisterna har segermiddag i villan, medan de andra fyra lagen får tillbringa natten i Exil.

23:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo lär sig att de bör 'Skaffa seglarskor snabbt', tar en fyllepromenad med 'Whisky-gång' och möter djuriska vänner i 'Vilda vänner'.

00:00

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av 'Ridiculousness' påtar Rob, Chanel och Steelo i trädgården i 'Röda fingrar', känner smärtan från 'Döds-sängar" och får ont när de blir 'Skadad i mörkret'.

00:20

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo klarar hettan i "För varmt för att stå ut', öppnar konstigheter i 'Bönboysen' och får veta att man inte kan fly från 'Deb, prisjägaren'.

00:40

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo följer 'Usla följare', slappnar av under 'Chill-okalypsen' och ber om 'Teknikhjälp'.

01:05

Geordie Shore: The Reunion Series

Marnie och Casey välkomnar ett tillskott till familjen. Samtidigt nalkas en annan stor dag, och alla är på Ibiza inför Hollys bröllopsdag. Är det kärlek i luften för alla, eller kommer den senaste tiden händelser att överskugga dagen?

01:55

Geordie Shore: The Reunion Series

Gänget återvänder till Newcastle och ger sig ut för en natt på Toon.

02:45

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får se 'Förtrolla mig', ser vem som råkar ut för 'Flaskfadäser' och misslyckas med att säga 'Fy skäms'.

03:05

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo pratar om att de 'Etablerar dominans', tonåringar om orsakar 'Drive thru-trubbel' och när ni behöver ha sönder nåt, ring en 'Allt-i-spillro'.

Här hittar du vad som sänds på MTV idag