Tv-Tablå för MTV måndag

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.

TidProgram
06:00

MTV Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

09:30

Teen Mom: Girls' Night In

Alla blir förskräckta över Jades plastikkirurgiupplevelse, men är glada att Briana hjälpte till. Cheyenne med familj håller tummarna för Ashley som flyttar och planerar sitt bröllop. Amber och Krystal firar Leah, som ger Ali en ny rullstol.

10:10

Teen Mom: Girls' Night In

Gänget är på helspänn. Jade står hjälplös när hennes familj tappar kontrollen. Alla håller tummarna för Ashley och Bar som fattar ett svårt beslut, och gillar att Kail stöttar Isaacs kreativa sida.

10:50

Teen Mom: Girls' Night In

Alla berömmer Briana som gör allt för Jade, och alla känner med Kail efter hennes PCOS-diagnos.

11:35

Teen Mom: Girls' Night In

Alla hyllar Kails samarbete med barnens fäder och Ashley och Bars känslosamma diskussion om att Holly växer upp i en rasistisk värld får OG-mammorna att prata.

12:20

Just Tattoo Of Us

Nya artisten Jamie och the Queen of Mean, Charl, designar varandras tauteringar. Sprudlande bästisarna Karys och Henry sätter sin vänskap på prov, och bästa vännerna Tanesha och Adriana är hårda mot varandra.

13:00

Just Tattoo Of Us

Nygifta Jess och Emily prövar sina löften med sina tatueringsskisser. Marcel från Blazin Squad och Love Island litar på sin kusin Leon. Bästa kompisarna Josie och Ash tänjer på gränserna för vad deras vänskap mäktar med.

13:50

Catfish: The TV Show

Shawny har nyligen separerat från sin make. Nev och Max hjälper henne att ta reda på mer om hennes nya kärlek, men det blir intressant när de upptäcker att Shawny kan ha hemligheter själv.

14:30

Catfish: The TV Show

Alante har i åtta år planerat för ett liv med sin nätkärlek Nevaeh. Hon är perfekt, men hennes försvinnanden oroar honom. Nev och Max avslöjar en hemlighet som till och med påverkar Alantes hemstad.

15:10

Catfish: The TV Show

Danny vill bilda familj med sin vackra nätkärlek, trots hennes våldsamma förflutna. Men när Nev och Max hjälper honom att äntligen träffa henne upptäcker de att hon kan ha band till en tidigare Catfish.

15:55

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo tar flykt i Flipped Off och ber en klass med skollegender att föreställa sig en inre lycklig plats.

16:20

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo träder in i Bladezone, diskuterar hur det är att komma från Cornhole Country och varnar tittare att inte anlita Break Your S*** Moving Co.

16:40

Ridiculousness

Rob, Chanel, och Steelo kollar in några "Active Investigations\.

17:05

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness åker Rob, Chanel och Steelo i väg med 'Helgåkare' försöker slappa i 'Skräckdäck' och ser upp för fara i 'Det faller från himlen'.

17:30

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo dömer 'Träcklöpare' på olympisk nivå, delar kontor med 'Jobbkufar' och sugs in i 'Svarta hål-gatubrunnar'.

18:00

Catfish: The TV Show

Mark blev snabbt förälskad i sin drömtjej Taylor i ett onlinespel, och snart var de ett par. Nev och Kamie är inte lika säkra, men hjälper Mark ta reda på om Taylor verkligen är drömtjejen.

18:40

Catfish: The TV Show

Dey har varit intresserad av Cody i över 13 år och de blev nyligen kära i varandra, men Cody vägrar fortfarande att både träffas och videochatta.

19:20

Catfish: The TV Show

Efter tolv år känner sig Kailan äntligen redo att ta sitt förhållande med Jordan till nästa nivå. Men Nev och Kamie upptäcker den chockerande sanningen om mannen Kailan är kär i.

20:05

Ghosted: Love Gone Missing

Tini träffade Bri i en andlig grupp och de klickade direkt. Båda gick igenom en jobbig period och Tini var en ljusglimt i Bris liv och vice versa. Men allt rasade när Bri ghostade Tini utan förvarning.

20:45

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

21:10

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo visar oss varför man ska tänka: 'Bär alltid hjälm', prata om presenter man inte vill ha i 'Tack, antar jag' och besöker världens sämsta temapark, 'Sea Vorld'.

21:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo dricker med några som har Tvåhandsfattning, kollar in gäster som får höra Kom aldrig tillbaka och tycker synd om några som Borde ha stannat hemma.

22:00

Jersey Shore Family Vacation

Deena undrar om föregående natts uppgörelse bara var ett skämt, medan resten av rumskompisarna funderar på hur de kan gå vidare.

22:45

Geordie Shore: The Reunion Series

Resan till Algarve närmar sig sitt slut. Louis handlingar fortsätter att skapa bråk i gänget, och Holly får äntligen svar på frågan som alla har ställt sig.

23:30

Ridiculousness

Melvin Ingram kommer till Rob, Chanel och Steelo för att heja på några Gatubackar, bejubla Kanonarmar och njuta av smällarna från Benknäckargänget.

23:55

Ridiculousness

Raplegenden Too $hort från Oakland är gäst hos Rob, Steelo och Chanel för att prata om Mitt favoritord, bestämma när det är dags att Blow the Whistle och kolla in några barn som är Pimp sen födseln.

00:20

Ridiculousness

Rapparen och producenten Lil Jon kommer till Rob, Chanel och Steelo för att avsluta festen i Turn Down For This, fira jul hårt i God crunk och säga ja i Unika frierier.

00:40

Ridiculousness

Artisten Austin Mahone kommer till Ron, Steelo och Chanel för att prata om när man är Gammal och glad!, upplevelsen av Sjö-sår och saker som händer Bara i Japan.

01:05

MTV Floribama Shore

När deras årliga strandsemester blir inställd på grund av COVID-19 så ställer Floribama gänget in siktet på en annan exotisk destination, de snötäckta bergen i Montana.

01:50

Floribama Shore

Rumskamraterna får förnya bekantskapen med Montana under deras egna variant av de olympiska spelen. Nilsas avslöjande om sin graviditet får Gus att tappa fattningen.

02:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo firar favoritårstiden med lite 'Sommarsmällar', packar tältet för 'Campingkaos' och får veta varför man måste 'Upp ur vattnet'.

02:55

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo firar 'Tillfälliga triumfer', blir snurriga i 'Fara på lut' och ser till att de är trygga med 'Provisoriska munskydd'.

Här hittar du vad som sänds på MTV idag