Tv-Tablå för MTV onsdag

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.

TidProgram
06:00

Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

09:25

Teen Mom OG

Mackenzies pappa tvingas till en bypassoperation och hon får vänta med Floridaflytten. Maci oroar sig för hur det går för Bentley i skolan, och Catelynn och Tyler överväger att skaffa fler barn.

10:05

Teen Mom OG

Maci hjälper Bentley bestämma sig om han ska på sin bror Jaggers födelsedagskalas. Catelynn och Tyler jobbar på Novas uppfostran, och Amber fattar sitt beslut om Garys erbjudande.

10:50

Teen Mom OG

Catelynn tror att hon är gravid och Maci måste byta lokal för Jaggers födelsedagskalas, vilket blir jobbigt för Bentley. Cheyenne funderar på att köpa hus med Zach.

11:30

Teen Mom OG

Amber råkar ut för nättroll som kritiserar hennes vikt medan Catelynn får sitt microbladingcertifikat och börjar fundera på att öppna eget. För att sprida medvetenhet kring PCOS antar Maci en utmaning från Taylor.

12:15

Just Tattoo Of Us

Aaron Chalmers från Geordie Shore är bisittare när vänskapen mellan Connor och Matthew är i fara. Love Island- vinnaren Jess och hennes pojkvän Dan tar nästa steg i förhållandet, och Katie Prices ex Kieran Hayler vill ha en nystart.

13:00

Just Tattoo Of Us

Chloe Ferry är tillbaka som bisittare när polarna Benny och Scott ska pröva sin bromans. TOWIE-stjärnan Bobby Norris och hans kompis Charlie ska se hur väl de känner varandra, och kompisarna Kobi och Macauley ifrågasätter sin vänskap.

13:45

Catfish: The TV Show

För fem månader sen träffade Artis den blonda skönheten Jess online. De var båda i ett förhållande, men trodde att detta var äkta kärlek. Artis ska äntligen få träffa Jess, men är hon allt hon utger sig för att vara?

14:25

Catfish: The TV Show

I över sju år har Ashley skickat manipulerade bilder av sig själv till sin själsfrände Mike - allt för att hon ska se smalare och mer attraktiv ut.

15:10

Catfish: The TV Show

Aaliyah har alltid delat alla sina problem med sin flickvän Alicia - men fast de bara bor 70 kvarter från varandra vägrar Alicia att träffas eftersom hon inte kommit ut inför släkt och vänner.

15:50

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo är med på en 'Extrem examen', ser hur det är att ha 'Fopollsfeber' och lugnar ner några 'Små poliser'.

16:15

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo anlitar 'Ledarvänner', blir försatta i trans av 'Hypnobestar' och upplever hur det är att vara 'Sydstatsfar'.

16:40

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo lär sig hur man har 'Osynligt skoj', flyger högt med 'Skalliga örnar' och lägger upp 'Sponsrat innehåll'.

17:05

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo tar ut en försäkring mot 'Skärmspräckare', hyllar våra skillnader i 'Två sorters människor' och kollar klipp som får dem att undra om 'Det kanske är jag som är galen?'.

17:25

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo kommer i kontakt med sina mjukare sidor i 'Tuff och öm', ser barntjuvar i 'Långa fingrar' och upplever en trippeldos smärta i 'Tredubbla tillbud'.

17:45

Fresh Out Live

Veckans viktigaste musik- och kulturnyheter, intervjuer, uppträdanden och turnémeddelanden.

17:50

Catfish: The TV Show

Vonni har fallit för charmören Andrew. Han har även gett honom hundratals dollar för att bevisa sin kärlek för honom. Nu ska Nev och Kamie hjälpa honom att ta reda på om Andrew är hans sanna kärlek eller bara en charmig bedragare.

18:35

Catfish: The TV Show

Myldred var förälskad i KJ i fyra år innan hon upptäckte att KJ även hade ett hemligt förhållande med India. Hungriga efter svar gör båda tjejerna gemensam sak med Nev och Kamie för att få reda på vem de gett sina hjärtan till.

19:20

Ex on the Beach US

En exmake spolas iland och får ett väldigt kyligt mottagande. Ett explosivt gräl vid Sanningsbordet tvingar ett par till en tidig avfärd.

20:00

Ex on the Beach

Ett ex anländer för att klösa sig tillbaka till Ricky, och det blir spänt i villan. Bryce gör allting fel med Nicole. Hemlighålet avslöjar en sanning som Dani inte kan bortse ifrån.

20:40

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

21:10

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo slår sig ihop för några 'Grupprojekt', går på gymmet för 'Kommer igång igen' och pressar pappor till max i 'Färdiga farsor'.

21:35

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo befinner sig utanför lagens gränser i 'Bärsärkagång?' försöker hålla sig på torra land i 'Landkrabbor' och förvandlas till kleptomaner i 'Impulsbrott'.

23:05

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo kollar in 'Klena kläder', sätter på sig hjälmar för 'VR-diculousness' och hyllar 'Manlig elegans'.

23:30

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo lär sig läxor i "Teachable Trauma" och träffar några fantastiska pångråttor i "Man's Creepiest Friend".

23:55

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo diskuterar vad uttrycket "Turd on Top" betyder, varför ormar bara är "Slithering Nightmares" och tillståndet känt som "Loose Ducts".

00:15

Ridiculousness

Rob, Steelo och Chanel ger sig ut för lite "Whiskey Camping" och "Wrong Waze". Dessutom blir de äldre i solen med "Premium Leather".

00:40

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo blir känslosamma med Känslotonåringar, checkar in på Härbärgen och handgemäng och diskuterar bästa sättet att bli Spiknykter på sekunden.

01:00

Geordie Shore

Sophie vet inte vad hon ska säga när australiensaren Alex överraskar med ett besök. Det är full fart i huset när Holly kommer tillbaka och tar med dem på Newcastles Pride-festival för välbehövligt skoj, drinkar och dans.

01:45

Geordie Shore

Chloe tar med Sam på en hemlig dejt som får honom att rysa. Alex tvingas att fjäska ordentligt för Sophie och Scotty T gör det jobbigt för Holly när han tar med hennes ex Kyle på ett jobb.

02:35

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness hälsar Rob, Chanel och Steelo Brendan Schaub välkommen för att få motorstopp "Längs vägkanten i Ryssland\.

02:55

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness gör komikern/musikern Reggie Watts Rob, Chanel och Steelo sällskap för att visa upp den mörka sidan av beatboxing i "Utanför boxen" och rädda landet från "Instrument för förstörelse".

Här hittar du vad som sänds på MTV idag