Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:00 | Travel, Cook, Repeat with Curtis StoneKocken Curtis Stone besöker en ranch i Margaret River och fiskar kräftor med kollegan Tony Howell. |
05:30 | Mary Berry: Cook and ShareMary ansluter sig till festdeltagare på årets Wilderness Festival, där god mat står i centrum och främjar tanken på att dela matlagningserfarenheten. |
06:00 | Freshly Picked with Simon TooheyDen veganska pappan Jack Rock är i köket idag med sin läckra Chickpea Pasta Bake. |
06:30 | Gok Wan's Easy AsianGok Wan delar med sig av sitt menyförslag för den perfekta kvällen hemma. |
07:00 | Jamie's Easy Meals For Every DayJamie förbereder piri piri kyckling och försöker göra miljövänliga fiskkakor. |
07:30 | Donal Skehan: Home CookDet bjuds på lax med fluffigt ris och grönsaker, köttbullar med pasta och kyckling med flatbröd. |
08:00 | Adam And Poh’s Great Australia BitesAdams och Pohs uppdrag börjar i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru. |
08:30 | The Chocolate QueenIdag bakar Kristen diverse chokladskapelser, från en utsökt glutenfri apelsinkaka till oemotståndliga kolasandwichglassar. |
09:00 | Guilllaume’s ParisDen världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney. |
09:30 | Uppdrag: Mat med MauriMauri utforskar några av Sveriges mest udda restauranger i detta avsnitt, inklusive robotrestauranger, snabbmatsställen med oväntade twistar. |
10:10 | Campogianis matresaI Veneto tar Christian och Sergio sig an en något splittrande rätt, med anor äldre en själva Vendig. |
10:30 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari. |
11:00 | Travel, Cook, Repeat with Curtis StoneKocken Curtis Stone besöker en ranch i Margaret River och fiskar kräftor med kollegan Tony Howell. |
11:30 | Mary Berry: Cook and ShareMary ansluter sig till festdeltagare på årets Wilderness Festival, där god mat står i centrum och främjar tanken på att dela matlagningserfarenheten. |
12:00 | Freshly Picked with Simon TooheyDen veganska pappan Jack Rock är i köket idag med sin läckra Chickpea Pasta Bake. |
12:30 | Gok Wan's Easy AsianGok Wan delar med sig av sitt menyförslag för den perfekta kvällen hemma. |
13:00 | Jamie's Easy Meals For Every DayJamie förbereder piri piri kyckling och försöker göra miljövänliga fiskkakor. |
13:30 | Donal Skehan: Home CookDet bjuds på lax med fluffigt ris och grönsaker, köttbullar med pasta och kyckling med flatbröd. |
14:00 | Adam And Poh’s Great Australia BitesAdams och Pohs uppdrag börjar i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru. |
14:30 | The Chocolate QueenIdag bakar Kristen diverse chokladskapelser, från en utsökt glutenfri apelsinkaka till oemotståndliga kolasandwichglassar. |
15:00 | Guilllaume’s ParisDen världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney. |
15:30 | Uppdrag: Mat med MauriMauri utforskar några av Sveriges mest udda restauranger i detta avsnitt, inklusive robotrestauranger, snabbmatsställen med oväntade twistar. |
16:10 | Campogianis matresaI Veneto tar Christian och Sergio sig an en något splittrande rätt, med anor äldre en själva Vendig. |
16:30 | Food Trail: South AfricaI hjärtat av Kalahariöknen ligger Tswalu naturreservat. Warren åker på safari. |
17:00 | Travel, Cook, Repeat with Curtis StoneKocken Curtis Stone besöker en ranch i Margaret River och fiskar kräftor med kollegan Tony Howell. |
17:30 | Mary Berry: Cook and ShareMary ansluter sig till festdeltagare på årets Wilderness Festival, där god mat står i centrum och främjar tanken på att dela matlagningserfarenheten. |
18:00 | Barossa valley with Justine SchofieldI Barossa tar Justine en tur runt vingården med Roxy för att utforska mat som passar till ett glas rött vin. När det finns bra vin. |
18:30 | James Martin’s American AdventureI Santa Barbara njuter James av regionens rika utbud av grönsaker och vin, och lagar mat inspirerad av det kaliforniska köket. |
19:30 | Jamie’s 5 ingredient Mediterranean MealsDen här gången visar Jamie hur man gör en söndagsstek med en twist. |
20:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownAnthony Bourdain Parts Unknown. |
21:30 | James Martin’s Islands to HighlandsJames och stjärnkocken Paul Ainsworth njuter av lokal ost och en strandgrillning i Dorset. |
22:30 | Matresa i CornwallRick njuter av en av världens mest natursköna färjeöverfarter. |
23:00 | Ainsley's Taste of MaltaAinsley fortsätter sin resa i centrala Malta och börjar dagen med att utforska den antika staden Mdina. |
00:00 | Barossa valley with Justine SchofieldI Barossa tar Justine en tur runt vingården med Roxy för att utforska mat som passar till ett glas rött vin. När det finns bra vin. |
00:30 | James Martin’s American AdventureI Santa Barbara njuter James av regionens rika utbud av grönsaker och vin, och lagar mat inspirerad av det kaliforniska köket. |
Här hittar du tisdagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på onsdag?