Vill du veta vad som sänds på Godare på tisdag? Kanalen för matälskare – njut av inspirerande matprogram från Sverige och världen, perfekt för alla hemmakockar. Bläddra i tisdagens TV-tablå och hitta recept och program som ger dig nya idéer i köket.
Tid | Program |
---|---|
05:30 | Jamie's Easy Meals For Every DayFrån 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande. |
06:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Vad gör Bostons mat så historiskt och smakfullt. |
07:00 | Jamie: Fast & SimpleFrån 2024. Jamie lagar en snabb kycklingrätt, visar oss olika sätt att uppgradera lax och förvandlar överbliven bolognese till bolognese-bullar med ost. |
08:00 | Raymond Blanc's Royal Kitchen GardensFrån 2024. Vad har en uråldrig vinranka och kunglig chokladgemenskap gemensamt? Raymond Blanc utforskar Hampton Court Palace. |
08:30 | A Taste of Australia in VietnamFrån 2024. Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO. |
09:00 | Sachies KitchenFrån 2023. Från Middlehurst Stations vidsträckta fårfarm till en familjedriven vingårds rika historia. |
09:30 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley börjar sin resa i Maltas huvudstad Valetta där han utforskar stadens historia och kulturarv med hjälp av historikern Liam. |
10:20 | Ett Gott LandFrån 2024. Dagens meny består av en saftig grillad biffmacka fylld med smörstekta kantareller som tillför en djup och jordig smak. |
10:30 | Luke Nguyen’s IndiaFrån 2023. Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden. |
11:30 | Jamie's Easy Meals For Every DayFrån 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande. |
12:00 | James Martin’s American AdventureFrån 2017. Vad gör Bostons mat så historiskt och smakfullt. |
13:00 | Jamie: Fast & SimpleFrån 2024. Jamie lagar en snabb kycklingrätt, visar oss olika sätt att uppgradera lax och förvandlar överbliven bolognese till bolognese-bullar med ost. |
14:00 | Raymond Blanc's Royal Kitchen GardensFrån 2024. Vad har en uråldrig vinranka och kunglig chokladgemenskap gemensamt? Raymond Blanc utforskar Hampton Court Palace. |
14:30 | A Taste of Australia in VietnamFrån 2024. Hur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO. |
15:00 | Sachies KitchenFrån 2023. Från Middlehurst Stations vidsträckta fårfarm till en familjedriven vingårds rika historia. |
15:30 | Ainsley's Taste of MaltaFrån 2024. Ainsley börjar sin resa i Maltas huvudstad Valetta där han utforskar stadens historia och kulturarv med hjälp av historikern Liam. |
16:20 | Ett Gott LandFrån 2024. Dagens meny består av en saftig grillad biffmacka fylld med smörstekta kantareller som tillför en djup och jordig smak. |
16:30 | Luke Nguyen’s IndiaFrån 2023. Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden. |
17:30 | Jamie's Easy Meals For Every DayFrån 2021. Kan enkla ingredienser förvandlas till något helt nytt och spännande. |
18:00 | Ginos Italy : Secrets of the southFrån 2023. Vad gör Gallipoli så unik som matdestination? I detta avsnitt utforskar Gino denna historiska fästningshamn. |
18:30 | The Chocolate QueenFrån 2023. Choklad-drottningen Kirsten Tibballs är tillbaka med mer chokladiga läckerheter! Från rika, luftiga efterrätter till citronkakor. |
19:00 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Ainsley inleder serien med smaker från Mellanöstern och lagar Chicken Torsh, en traditionell persisk kebab med sött och surt. |
20:00 | Jamie Cooks ItalyFrån 2018. Vad gömmer Toscanas böljande landskap för mathemligheter? Följ med Jamie när han lär sig Nonnas hemliga recept på mustig biffgryta. |
21:00 | Nico Reynolds: Cook in, Cook outFrån 2024. Nico lagar perfekta comfort-rätter med en touch av värme och smak. På menyn står grillad purjolök och svamp i rosmarinsmör. |
21:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownFrån 2013. Kocken och författaren Anthony Bourdain reser runt jorden för att upptäcka olika kulturer och dess mat. |
22:15 | SommargrillenFrån 2021. Häng med Per när han grillar en riktigt härlig brunch, de bjuds på ostiga omelettmackor, lammkorvar, grillade tomater och annat gott. |
22:30 | James Martin’s Islands to HighlandsFrån 2020. James besöker Englands första nationalpark, Peak District, med kocklegenden Tessa Bramley. |
23:30 | Gott och Grönt med FabbeFrån 2022. Fabian lagar en värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård. |
00:00 | Ginos Italy : Secrets of the southFrån 2023. Vad gör Gallipoli så unik som matdestination? I detta avsnitt utforskar Gino denna historiska fästningshamn. |
00:30 | The Chocolate QueenFrån 2023. Choklad-drottningen Kirsten Tibballs är tillbaka med mer chokladiga läckerheter! Från rika, luftiga efterrätter till citronkakor. |
01:00 | Ainsley Fantastic FlavoursFrån 2024. Ainsley inleder serien med smaker från Mellanöstern och lagar Chicken Torsh, en traditionell persisk kebab med sött och surt. |
02:00 | Jamie Cooks ItalyFrån 2018. Vad gömmer Toscanas böljande landskap för mathemligheter? Följ med Jamie när han lär sig Nonnas hemliga recept på mustig biffgryta. |
03:00 | Nico Reynolds: Cook in, Cook outFrån 2024. Nico lagar perfekta comfort-rätter med en touch av värme och smak. På menyn står grillad purjolök och svamp i rosmarinsmör. |
03:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownFrån 2013. Kocken och författaren Anthony Bourdain reser runt jorden för att upptäcka olika kulturer och dess mat. |
04:15 | SommargrillenFrån 2021. Häng med Per när han grillar en riktigt härlig brunch, de bjuds på ostiga omelettmackor, lammkorvar, grillade tomater och annat gott. |
Här hittar du tisdagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på onsdag?