Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:30 | Grow Your Own at Home With Alan TitchmarshI det näst sista avsnittet för säsongen skapar Alan Titchmarsh en snittblomsodling i grönsakslandet. |
06:00 | Ainsley Fantastic FlavoursAinsley inleder serien med smaker från Mellanöstern och lagar Chicken Torsh, en traditionell persisk kebab med sött och surt. |
07:00 | Jamie Oliver: Cooking For LessJamie gör en fiskpaj, kryddig kyckling i en panna, minestrone och en chokladig mikrovågspudding. |
08:00 | Guillaume's French AtlanticVill du upptäcka Baskiens unika kultur och smakupplevelser? Följ med kocken Guillaume när han utforskar den spännande sporten Pelota. |
08:30 | Donal’s Real Time RecipesOnt om tid? Idag visar Donal fyra blixtsnabba recept som imponerar utan stress. Från panna till tallrik på bara några minuter! |
09:00 | The Chef’s GardenKocken Massimo Mele samlar sin stora italienska familj för att göra hemlagad pasta med tomater. |
09:30 | Adam And Poh’s Great Australia BitesAdam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta. |
10:00 | Jamie's Easy Meals For Every DayVill du ha en smakfull middag som både mättar och värmer? Jamie tillagar fyllda paprikor med bönsstuvning, avokado och fetaost. |
10:30 | James Martin’s Islands to HighlandsJames Martin inleder sin matresa i Storbritannien på Scillyöarna tillsammans med stjärnkocken Galton Blackiston. |
11:30 | Grow Your Own at Home With Alan TitchmarshI det näst sista avsnittet för säsongen skapar Alan Titchmarsh en snittblomsodling i grönsakslandet. |
12:00 | Ainsley Fantastic FlavoursAinsley inleder serien med smaker från Mellanöstern och lagar Chicken Torsh, en traditionell persisk kebab med sött och surt. |
13:00 | Jamie Oliver: Cooking For LessJamie gör en fiskpaj, kryddig kyckling i en panna, minestrone och en chokladig mikrovågspudding. |
14:00 | Guillaume's French AtlanticVill du upptäcka Baskiens unika kultur och smakupplevelser? Följ med kocken Guillaume när han utforskar den spännande sporten Pelota. |
14:30 | Donal’s Real Time RecipesOnt om tid? Idag visar Donal fyra blixtsnabba recept som imponerar utan stress. Från panna till tallrik på bara några minuter! |
15:00 | The Chef’s GardenKocken Massimo Mele samlar sin stora italienska familj för att göra hemlagad pasta med tomater. |
15:30 | Adam And Poh’s Great Australia BitesAdam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta. |
16:00 | Jamie's Easy Meals For Every DayVill du ha en smakfull middag som både mättar och värmer? Jamie tillagar fyllda paprikor med bönsstuvning, avokado och fetaost. |
16:30 | James Martin’s Islands to HighlandsJames Martin inleder sin matresa i Storbritannien på Scillyöarna tillsammans med stjärnkocken Galton Blackiston. |
17:30 | Grow Your Own at Home With Alan TitchmarshI det näst sista avsnittet för säsongen skapar Alan Titchmarsh en snittblomsodling i grönsakslandet. |
18:00 | Jamie Cooks The MediterraneanJamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart. |
19:00 | Silvia's Italian MasterclassVem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk. |
19:30 | Roux Down The RiverHur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta. |
20:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownVilka historier och smaker döljer sig bakom Berlins kreativa och mångfacetterade fasad. |
21:30 | A Taste of Australia in VietnamHur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO. |
22:00 | Donal Skehan: Home CookI det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla. |
22:30 | Donal Skehan: Home CookI det här avsnittet gräver Donal ner sig i sina favoritmiddagar, det bjuds på en snabb Teriyaki-lax med fluffigt ris och grönsaker. |
23:00 | Tareq Taylor's Nordic CookeryBornholm, den soliga och gröna ön med sin egen gastronomiska prägel. |
23:30 | Tareq Taylor's Nordic CookeryI den norra delen av Sverige hittar du det storslagna världsarvet Laponia, nästan 10 000 kvadratkilometer av naturreservat och nationalparker. |
00:00 | Jamie Cooks The MediterraneanJamie beger sig till Marseille, där han tillagar en biff med en twist och en zucchini- och olivtart. |
01:00 | Silvia's Italian MasterclassVem kan motstå en äkta italiensk delikatess? I detta avsnitt delar Silvia med sig av sina versioner av klassiska italienska bakverk. |
01:30 | Roux Down The RiverHur avslutar man en smakrik resa? Michel testar flugfiske, njuter av hummer och Osso Buco på charmiga krogar. I sitt kök lagar han lammgryta. |
02:30 | Anthony Bourdain Parts UnknownVilka historier och smaker döljer sig bakom Berlins kreativa och mångfacetterade fasad. |
03:30 | A Taste of Australia in VietnamHur smakar Hanois ikoniska rätt Chả Cá och stadens bästa street food? Luke Nguyen upptäcker matens magi, möter eldsjälen bakom KOTO. |
04:00 | Donal Skehan: Home CookI det här avsnittet beger sig Donal utomhus för att visa oss hur man lagar några av sina favoriträtter som får liv över lågan. Friska koreanska revben, grillade harissa-lamm och till efterrätt, en fla. |
04:30 | Donal Skehan: Home CookI det här avsnittet gräver Donal ner sig i sina favoritmiddagar, det bjuds på en snabb Teriyaki-lax med fluffigt ris och grönsaker. |
Här hittar du torsdagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på fredag?