Tv-Tablå för Barnkanalen söndag

SVTs egen barnkanal med nya och gamla favoriter. Kanalen har även interaktiva inslag i samarbete med sin hemsida. På kvällen (18.00-23.00) sänds här Kunskapskanalen med faktaprogram och dokumentärer.Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

TidProgram
05:00

I drömmarnas trädgård

Pontipinerna räknar upp till fem och går en mycket lång promenad runt trädgården och när de kommer förbi Upsy Daisys säng försvinner barnen plötsligt.

05:25

Lilla prinsessan

När den lilla prinsessans tama snigel dör vill hon ge honom en ordentlig begravning, så att hon och de andra på slottet ska få ta avsked av en god vän.

05:40

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

05:45

Min lillebror

Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.

05:55

Hej Jycke

Jycke är en stor, snäll hund som driver Ekorrklubben - en plats där barn deltar i alla slags aktiviteter, upplever äventyr och tjänar aktivitetsmärken längs vägen.

06:00

Greta Gris

Greta Gris och hennes vänner kommer till lektionen tidigt för att äta frukost tillsammans. På frukostklubben lär de sig hur man får energi från maten och de berättar om sin favoritfrukost.

06:05

Regnbågsstadens hjälte

Dåligt väder får alla på dystert humör. Ruby blir sångare och muntrar upp alla med en konsert.

06:15

Charlie och Lola

Lola och Lotta ska adoptera en panda och bestämmer sig för att samla in pengar genom att låta sponsorerna göra svåra saker: Charlie ska balansera ett äpple på sitt huvud, Marv ska stå på ett ben, Lotta ska hoppa och Lola ska hoppa.

06:30

Paddingtons äventyr

När Paddington oavsiktligt förstör fru Browns gräsmatta bestämmer han sig för att reparera den. Han bygger dessutom en fågelskrämma för att skydda gräsmattan från fåglar.

06:40

Octonauterna

När Octonauterna upptäcker en flock vitvalar som strandat vid ett lufthål använder de musik för att leda dem i säkerhet.

06:50

Karl, den pyttelilla riddaren

Karls hund har förvandlats till en illaluktande best. Gus försöker hindra den från att känna sig avvisad.

07:05

Lilla prinsessan

Lilla prinsessan växer och växer och hennes favoritkläder passar inte längre, men det betyder inte att hon är redo att ge bort dem.

07:15

Greta Gris

Doktor Hamsters sköldpadda fastnar i ett träd igen, men alla i räddningsteamet har problem med att få ner den.

07:20

Familjen Robertsson

Sam är hos Robinsons och gör en överraskningspresent till Kerry. Det finns bara ett problem: Kerry är också hos Robinsons och gör en överraskningspresent till Sam.

07:30

Safirdrakens krafter

Aporna har stulit Aunties dumplings precis innan knytkalaset i byn, och Ko Ni måste nu göra allt för att få tillbaka dem.

07:40

Petronix

Prinsessan Petswiper skräpar slarvigt och lockar till sig en brunbjörn, vilket utsätter honom och skogens andra djur för fara.

07:55

Vegetasaurier

Ginger och Ärt-Rex-barnen ger sig ut på ett undervattensäventyr inuti en gummibubbla, men allt tar en vändning när Bananaraptorerna blir inblandade.

08:00

Heidi

När Karl och Theresa jagar Heidi och Peter till farfars gamla hus i byn, blir någon fast på vinden.

08:20

Bluey

Bluey och pappa retar mamma över att hon är så petig när de packar för att bege sig till poolen. Men när de kommer fram och det saknas saker, inser de att mamma hade rätt.

08:30

Heja! Heja! Billy Bilsson

När hans syster Chrissy råkar stjäla något från butiken under en match, försöker Billy vara en bra storebror och tar på sig skulden för att hjälpa henne.

08:40

Smurfarna

Gammelsmurfen är glad över att få plocka den magiska Sarsaparilloväxten, men han är inte den enda som jagar efter den sällsynta växten.

08:50

Pyjamashjältarna

Gekko medger inte att han behöver hjälp för att bekämpa Romeos Roboctopus. Han måste berätta för Catboy och Owlette så att de kan stoppa Romeos plan att styra världen.

09:00

Labyrint

Labyrint är ett tävlingsprogram i en fantasivärld. Tre barn tävlar i varje program mot Daidalos och hans skapelser i labyrintvärlden. Barnen ska samla livspuckar och klara sig ifrån att bli slajmade.

09:30

Brandman Sam

Sam berättar historien om en dold skatt och Herman beslutar sig för att hitta den.

09:50

Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

10:05

Djupet

Familjen Nekton undersöker avvikelser i Östersjön efter att ha upptäckt att en symbol på Ephemecrons karta ligger på den platsen.

10:25

Vilse i Oz

Dorothy och hennes vänner måste hitta Nomkungens bälte innan någon annan kommer över detta magiska objekt.

10:45

Legendarerna

Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn!

11:10

Space Nova

Efter att G9 slutar fungerar på ett Luna Port-firande, försöker Aubrina programmera om honom. Jet och Adelaide åker på ett uppdrag för att rädda sin robot bara för att upptäcka att Aubrina har egna hemligheter.

11:30

Ranchen

Léna och Angelo vill bli ridguider. I ett experiment guidar de en grupp med två vänner från staden som har lockats av Hugo. De har knappt sett en häst.

11:55

Super-duper-asgrymt!

Efter att Gluko och Lennon har bakat världens tyngsta pizza tar de hjälp av fitness-gurun Claude Buff Hamster för att komma i form.

12:05

Heidi

Heidis farfar är ute och klättrar, men han faller ner i en spricka och kan inte hittas. Heidi ger inte upp och är säker på att hennes farfar lever.

12:30

Biet Maya

Villy är rädd för skuggorna. För att hjälpa honom att övervinna sin rädsla organiserar Maya en skuggteater-show.

12:40

Monsterbarnvakterna

Esme försöker att hjälpa Roy att hantera sin scenskräck innan den stora talangshowen.

12:50

Fåret Shaun: Lama-drama

När bonden och Bitzer besöker en lantmarknad smyger Shaun iväg för att ställa till med ofog. Shaun får syn på en auktion där han ser tre exotiska och väldigt listiga lamor auktioneras ut. Shaun faller pladask för deras fantastiska upptåg och lyckas på ett smart sätt få den aningslöse bonden att köpa dem. Hemma på gården Mossy Bottom gläder Shaun sig åt sitt spratt och övertygar flocken om att lamorna är precis vad fåren behöver för att sätta lite krydda på sitt liv.

13:30

Röret - finska

Vart tar bajset vägen när man spolar i toaletten? Toaletten är en spännande uppfinning men vad händer egentligen när bajset spolas ner i avloppet? Det undrar Greta och Tamara när de ber Sylvester hoppa ner i röret och likt en bajskorv åka på ett spännande äventyr.

13:35

Röret - finska

Varför finns det inga dinosaurier längre? Hur var det att leva som dinosaurie på jorden och hur dog de? Det undrar Greta och Tamara när de skickar ner Sylvester i röret för att möta en Tyrannosaurus rex.

13:40

Röret - finska

Med våra öron kan vi lyssna på olika ljud, men hur kan egentligen öron höra? Det undrar Greta och Tamara när de ber Sylvester hoppa ner i röret för att landa inuti ett öra.

13:45

Lilla ridskolan - meänkieli

Älskar du hästar? Drömmer du om att lära dig rida och ta hand om en häst? Följ med på Lilla ridskolan där det varje dag är ryktning, ridning, hästvård och hästmys på schemat!

13:50

Lilla ridskolan - meänkieli

Älskar du hästar? Drömmer du om att lära dig rida och ta hand om en häst? Följ med på Lilla ridskolan där det varje dag är ryktning, ridning, hästvård och hästmys på schemat!

13:55

Lilla ridskolan - meänkieli

Älskar du hästar? Drömmer du om att lära dig rida och ta hand om en häst? Följ med på Lilla ridskolan där det varje dag är ryktning, ridning, hästvård och hästmys på schemat!

14:00

Vilda djur i Norden

Ett rådjurskid är ensamt medan mamman är ute och letar mat. Inte långt borta är en räv på jakt. Men rådjursungen gömmer sig bra i det höga gräset. Den måste ligga helt stilla för att inte bli upptäckt och uppäten av räven.

14:05

Vilda djur i Norden

I ett törnsnår i skogen hänger döda insekter från taggarna. Se vilket djur som kan ha satt dem på taggarna och varför.

14:10

Doktor Samuel

Elmira är ute och cyklar i skogen när hon ramlar och slår i huvudet. Doktor Samuel är glad att hon hade hjälm, men han behöver ändå göra några tester med Elmira för att kolla att hjärnan inte skadats.

14:15

Amanda längtar

Det är vinter. Men Amanda längtar till våren med blommor och fåglar som kommer tillbaka.

14:20

Med all rätt

Novas teatergrupp ska spela Romeo och Julia. När det bestäms vem som ska spela huvudrollen Julia blir det oro i gruppen och en flicka blir utfryst. Film om gruppdynamik och om att våga ta ställning emot mobbning.

14:30

Sommaren före sexan

Sommarlovet är här och de flesta är bortresta. Kvar är tolvåringarna Alexandra, Dushan, Tindra och Edvin, som egentligen inte brukar hänga med varandra. Alexandra och Tindra vill dra till klipporna och Dushan hänger med - trots att han inte får.

14:40

Som en gnista

Addie stör lugnet under en byfest med sin insamling. Mrs Murphy utnyttjar situationen på ett smart sätt och blir utsedd till ordförande i byrådet.

15:00

Backstage

En grupp väldigt begåvade tonåringar upplever höjdpunkter och besvikelser med att gå på den prestigefyllda skolan Keaton School of the Arts. De upplever allt från oro och frustration till att få nya vänner och fantastiska prestationer.

15:25

Elefantprinsessan

När Alex fyller 16 år möter hon indiern Kuru och hans elefant. Han säger att hon är en prinsessa och direkt arvtagare till landet Manjipur. Ska hon bestämma sig för att bli drottning där eller att stanna i Melbourne?

15:50

Big Top Academy

Max hanterar konsekvenserna efter utställningen, Nicholas gräver i Sir Raynes förflutna och Phoenix bestämmer sig för att sätta sin egen prägel på en klassisk rutin.

16:10

Glöd

Kims mamma och Jennys pappa har blivit kära i varandra. Inte nog med att Kim och Jenny går i samma klass, nu ska de bo ihop också! Det här är inte precis vad Kim hade tänkt sig.

16:20

Den ostoppbara gula yetin

Chrome är deprimerad eftersom Osmo erbjöd deras stad att vara värd för OS.

16:35

Andys akvatiska äventyr

En stor, tropisk storm drabbar Safari World och Andy måste se till att alla djur mår bra. Mr Hammond förklarar att han har kontrollerat alla fåglarnas bon.

16:50

Ricky Zoom

Ricky har blivit utvald att utföra ett stort stunt på skolans ramp, men trots ihärdig träning är han rädd för att misslyckas.

17:05

Charlie och Lola

Charlie ska gå ut och Lotta är förkyld, vilket gör att Lola inte har någon att leka med, tills hon kommer ihåg sin låtsaskompis Soren Lorenson.

17:15

Greta Gris

Fröken Kanin kör Greta och hennes familj till hennes släkt i en taxi.

17:20

Regnbågsstadens hjälte

När tåget i Regnbågsstaden inte stannar blir Rainbow Ruby brandman för att få tåget att stanna och hjälpa alla ut på ett säkert sätt.

17:30

Monsterbarnvakterna

Monsterbarnvakterna tar Tillie till skolan, men det är svårt att hålla henne ren på vägen dit.

17:45

Fåret Shaun

När flocken ger sig av på en bus till marknaden är det upp till Shaun att övertyga Bonden att allt står rätt till.

17:50

Mumfie

Mumfie och Jelly Bean, försöker imitera hur Bernard gör kulinarisk kritik. De kommenterar på en tårta som Pinkey just har bakat för dem.

18:00

Första gången

Molly, 5 år har åkt flygplan men aldrig tåg. Men nu är det dags för Molly och hennes familj att åka tåg till grannstaden Örnsköldsvik.

18:05

PAW Patrol

Toppen av Als silo har åkt av och han behöver hjälp att rädda sin majsskörd!

18:15

Lu och Småkrypsgänget

En vanlig dag i skolan ställs på ända för Gus när han får syn på en dammsugare. Lu kan inte förstå varför Gus är rädd för maskinen.

18:25

Pettson och Findus på nya äventyr

Det går inte en dag utan att katten Findus och gubben Pettson hittar på nya upptåg eller uppfinningar!

18:35

Vem är du, Mamma Mu?

Barnen Lina och Lillebror sätter upp en spännande teaterpjäs för korna i ladugården. Mamma Mu blir så inspirerad att hon bestämmer sig för att sätta upp en alldeles egen pjäs, en mu-sikal!

18:45

Andys globala äventyr

Andy, Jen och Scout ger sig ut på en resa till den Kongobäckenet, den största skogen i Centralafrika, på jakt efter en unik glänta gjord av de vilda elefanterna.

18:55

Livet på botten

Lilly försöker framkalla Yin och Yangs andar, en trollkarl försöker göra en show och MC Flo och Moby har en vild breakdance-strid som skakar fiskvärlden till dess kärna.

19:00

Min bror kollokungen

Sonja blir allt mer imponerad av Fanny när hon visar sig vara en stjärna på att både sjunga och spela gitarr. Fanny å andra sidan är nyfiken på brorsan Harry och Sonjas lögner växer.

19:30

Teds topp 10

I ett försök att gottgöra sig själv för att ha förstört Lani och Stus bröllop gör Ted allt för att återskapa evenemanget och drar med sig Cody och Jai på resan när de försöker hitta en brudklänning, säkra en plats i skogen och undvika arga bin.

19:55

Bernies äventyr

En liten manet dyker upp och hindrar Bernie från att slutföra sitt arbete.

20:00

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

04:00

Killar

Kommer Juno eller Lucas klara av att inte ta av sina tumvantar?

04:03

Killar

Kommer Juno eller Lucas klara av att inte ta av sina tumvantar?

04:05

Tjejer

Sasha har glömt nyckeln och tvingas vänta i trapphuset.

04:10

Fixarfesten

Malin, Dante och Amanda fixar en fet Maxat-fest. Dante och Malin bakar en gigantisk chokladbollsbomb och Amanda bygger en Maxat-maskin som ska hindra den från att sprängas. På den här festen blir allt maxat.

04:30

Onneli och Anneli

De två bästisarna Onneli och Anneli flyttar på tumanhand in i en alldeles egen trävilla. De berättar ingenting för sina föräldrar och en sommar full av äventyr väntar dem tillsamamns med grannarna Tingelstein och Tangelstein.

04:45

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Här hittar du vad som sänds på Barnkanalen idag