Tv-Tablå för Barnkanalen söndag

SVTs egen barnkanal med nya och gamla favoriter. Kanalen har även interaktiva inslag i samarbete med sin hemsida. På kvällen (18.00-23.00) sänds här Kunskapskanalen med faktaprogram och dokumentärer.Följ med på tokiga äventyr med Tintin eller Bröderna Dahl. Lär dig om djur och natur i Expedition Vildmark och Djurliv.

TidProgram
05:00

I drömmarnas trädgård

Pontipinerna går en väldigt långt promenad. När de når Tombilooernas hus lekar de en lek där de hoppar in i Tombilooernas byxor!

05:25

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

05:40

Modiga kaniner

Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.

05:45

Sara och Anka

Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner.

05:55

Hej Jycke

Jycke är en stor, snäll hund som driver Ekorrklubben - en plats där barn deltar i alla slags aktiviteter, upplever äventyr och tjänar aktivitetsmärken längs vägen.

06:00

Greta Gris

Mamma Hund och Hasse blir exalterade när de får reda på att Kapten Pappa Hund är tillbaka från sjön och har med sig presenter.

06:05

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

06:15

Regnbågsstadens hjälte

När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Ruby är en glad sexårig tjej som älskar att hjälpa sina vänner i Regnbågsstaden. I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa.

06:30

Paddingtons äventyr

Paddington får en metalldetektor av herr Gruber. Pip pip pip, vad har Paddington nu hittat? Är det en nedgrävd piratskatt eller är det en till gammal kapsyl.

06:40

Octonauterna

Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.

06:50

Ricky Zoom

Ricky fastnar i äventyrsparken när han är på väg att hjälpa en vän och hans föräldrar.

07:05

Våfflan

Simon minns tillbaka på första gången han träffade Våfflan som valp.

07:15

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

07:25

Greta Gris

I lekgruppen har Madame Gazelle bjudit in Potatis att leda Greta och hennes vänner i ett underbart roligt musikaliskt barngympapass.

07:30

Hej Jycke

Första hjälpen-märket. När ekorrarna leker härma kungen när Tag faller och gör illa knät. Aj. Jycke har sitt Första hjälpen-märke, så han kan lägga bandage på Tag. Ekorrarna vill också hjälpa till, och övar på att lägga bandage på Happy.

07:40

Zouk, den lilla häxan

Zouk är uttråkad eftersom hon inte kan gå ut och leka på grund av en storm och hon vill besöka Jojo.

07:50

Simon

Simon är en modig, liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner och föräldrar som stöttar honom!

07:55

Spidey Och Hans Fantastiska Vänner

Den helt nya och överdrivna Spidey-jetpacken befinner sig av misstag i händerna på Rhino, som skyndar sig att prova den och så panik i stan.

08:20

Bluey

På en fest försöker Bingo desperat att visa att han kan stå på händer, medan Nanna inte kan hitta ett sätt att göra sig användbar. De känner sig lite vilse tills de hittar varandra.

08:30

Milo

Milo, Affe och Lärka tar hand om Horatios tandläkarkirurgi och de älskar att se till att ingen lämnar dem utan ett bländande leende.

08:40

Fåret Shaun

Bondens idols limousine går sönder på farmen.

08:50

Pyjamashjältarna

Pyjamashjältarna måste stoppa Night Ninja från att förstöra staden.

09:00

Disneydags

Disneydags med bland annat Bumbibjörnarna och klassisk tecknad film.

10:00

Ett fall för KLURO

Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen.

10:10

Djupet

Ant vill ta sig fram snabbare än den snabbaste fisken i havet, men han räknar inte med det dödliga oljeutsläppet som nu hotar att förstöra dem.

10:30

Ranchen

Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur.

10:55

Space Nova

Novas kan nu hoppa miljoner ljusår och deras strävan att hitta Stjärnstoff Aliens ökar och på sin första resa inser Jet och Adelaide att en alien kan vara närmare hemmet än de trodde.

11:20

Team Dronix

Buck, Tom och Vicky går på Hawkings-academy, en elitskola för genier inom högteknologi. De har byggt den unika drönaren Dronix. Ingen har sett något liknande förut - förutom Vickys far Charles, innan han försvann spårlöst.

11:40

Vilse i Oz

Efter att ha fått viktig information löser Dorothy ett pussel som avslöjar det mystiska palatset. Nu gäller det bara att ta sig in.

12:05

Heidi

Heidi, Peter och farfar går till marknaden för att köpa en ny get. Den italienska pojken Rico dyker upp i Dörfli.

12:25

Miss Moon

Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag.

12:35

Tilde

Tilde är en tjej som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.

12:50

Beccas Gäng

När borgmästarens värdefulla pärlor försvinner, tar Sylvia med Becca och resten av gruppen på ett sökuppdrag för att lösa försvinnandet och återfå pärlorna.

13:00

Snigeln och valen

En liten snigel sitter på en klippa och tittar ut över havet. Hon längtar bort, till äventyret.

13:30

Ricki Ripa möter (romani lovari)

Visste du att tallen har flera superkrafter? Häng med Ricki Ripa så får du veta mer.

13:35

Ricki Ripa möter (meänkieli)

Visste du att tallen har flera superkrafter? Häng med Ricki Ripa så får du veta mer.

13:40

Ricki Ripa möter (romani arli)

Få reda på vilka superkrafter sälen har. Häng med när Ricki Ripa möter sälen och berättar.

13:48

Monsterbarnvakterna

Lottie råkar av misstag krympa en bebis och Esme och Roy försöker ordna upp det hela.

14:00

Miniräknarna

Det har varit fest i Matteparken och miniräknarna får svårare än vanligt att sortera allt som är tappat. Sakerna är så olika. Ska de sorteras på färg eller form eller någonting helt annat?

14:10

Pulslek

En klassisk lek i flera steg som slutar med dragkamp. Väljer du silver eller diamant?

14:15

Grejen med demokrati

Vad är grejen med rättvisa och pengar i en demokrati? Nioåriga Mina får hjälp av demokratiexperten Jenny Madestam att reda ut begreppen.

14:20

Sommaren före sjuan

Tindra försöker dölja för kompisarna att hennes mamma har sagt nej till gängets födelsedagsplaner. Alexandra förstår att något inte står rätt till och försöker ta reda på vad som hänt.

14:30

Eli och Roffe i puberteten

Roffes röst låter ibland som en galen tupp. Eli vill få en fin röst, så att hon kan sjunga in skivor och bli en berömd artist.

14:40

Spartikelmysteriet

Ernesto och Serena drar igång ett vågat räd på Kylies citadell, medan Doras upptäckter hjälpter drottningens planer för världsherravälde.

15:05

Pinsamheter

Taylor är paranoid och tror att hans föräldrar ska skilja sig.

15:30

Backstage

Vanessa och Carly börjar på en konstskola.

15:50

Tidlös prinsessa

En av tidernas mest talangfulla balettdansöser hamnar i vår tid genom ett magiskt halsband. Ska hon anpassa sig till ett liv i nuet, eller vill hon hellre återvända?

16:15

Småkryp

Småkryp består av en samling korta animationer som följer insekternas dagliga liv äventyr, och prövningar.

16:25

Arthur & Excalibur

I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt.

16:35

Andys akvatiska äventyr

Andy och Teja är redo för nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten. Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur.

16:50

Biet Maya

En liten trollslända har glömt bort vem hon måste leverera ett paket till. Maya och Villy undersöker saken.

17:05

Charlie och Lola

Lola älskar rosa mjölk och hon älskar sin storebror Charlie. Men Lola är väldigt bestämd med vad hon tycker. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra.

17:15

Greta Gris

Kapten Pappa Hund tar Hasse Hund och Greta för att besöka Morfar Kanin och hans livbåt och Morfar Kanin förklarar allt om varför livbåten är viktig för att rädda liv till sjöss och hur viktigt det är att alltid kontrollera vädret.

17:20

Regnbågsstadens hjälte

Dåligt väder får alla på dystert humör. Ruby blir sångare och muntrar upp alla med en konsert.

17:30

Monsterbarnvakterna

Snugs är rädd att gå vilse under en promenad i naturen med Esme och Roy.

17:45

Fåret Shaun

Flocken bråkar med grisarna.

17:50

Mumfie

Piraterna ska besöka sin kusin, den fruktansvärda Krank. För att undvika att han ska tycka att de är löjliga måste piraterna lära sig att bli läskiga igen.

18:00

Stopp!

Mamma och pappa ska bort på middag och Maja ska vara ensam hemma med Stella och hennes kompis Miriam. Maja ser framför sig en helkväll med mys, snacks och spelkväll tillsammans.

18:05

Oda

När Oda hjälper till att rensa en gammal nästan glömd stig, kommer Kampledaren ihåg gamla äventyr medan Odo har egna nya äventyr.

18:15

Max och Maja

När Max och Maja har en picknick med trollkarlstema med sina vänner, ger de efter för frestelsen och äter Frankies kakor utan att hon vet om det och de försöker täcka över sina spår med en lögn som gör saken värre.

18:20

Lilla prinsessan

En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.

18:35

Robin Hoods rabalder och rackartyg

Kung Richard ber Robin om hjälp med ett viktigt uppdrag, nämligen att skydda Gudfreds guld, som är på genomresa i kungariket. Men för att få tag på guldet tänker prinsen ut en plan tillsammans med de tre rånarna.

18:45

Spookys

Det är ny termin på Spooky's men korvkiosken är riven för det nya tunnelbanebygget. Rektor Ruby har inget annat val än att stänga skolan. Något som skapar stora problem för våra spökjägare.

19:10

Team Dronix

En mystisk pirat vill utmana Hawkings bästa piloter; i utbyte mot en tävling kommer information att ges till Vicky gällande hennes försvunna far.

19:30

Världens hemskaste sjukdomar

När Anna och Max flyttar från landet in till stan i början av 1900-talet tvingas de ta jobb hos en skräddare för att kunna försörja sig. Efter bara en kort tids arbete smittas både Anna och Max av den väldigt vanliga och väldigt dödliga sjukdomen tuberkulos vilket gör att de ordineras vila upp sig på ett sanatorium.

19:50

Grizzy och lämlarna

Grizzy vill testa chokladpålägget som han hittar i skogsvaktarens skåp.

19:55

Var är Chicky?

Chicky är en liten gul fågel som alltid råkar hamna i olika miljöer. Gissa var han hamnat nu.

04:30

Bolibompa: Drakens dansskola

Dansa loss med Bolibompadraken! Tillsammans med barnen Harriet, Hugo och Tereza dansar Draken till årets hits från Melodifestivalen och några av barnens gamla favoriter.

Här hittar du vad som sänds på Barnkanalen idag