Tv-Tablå för TV4 Fakta onsdag

Svensk tv-kanal helt inriktad på moderna dokumentärer och korta nyhetssändningar. Varje vardagskväll har sitt tema: Mänskliga öden, starka kriminalskildringar, historiens mest dramatiska skeden, den senaste tekniken och storslagna naturscenerier.

TidProgram
05:00

Bygglov

Svensk inredningsserie från 2011. Kungsäter. Maggie, Örjan och deras dotter Antonia bor i ett litet hus i Kungsäter och är i stort behov av ett nytt kök. Deras nuvarande har inte ens en elspis och är litet och trångt. Bygglovsgänget åker hem till familjen och ser till att de får ett fungerande kök. ,.

06:00

112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2012. Poliserna Jimmy och Jonny är med om en vild biljakt i Strömsund. Akutläkaren Mats på Höglandssjukhuset i Eksjö tar hand om en man som har dragit axeln ur led. Polisen Richard jagar en man som pistolhotat flera personer i Kristianstad. ,.

07:00

112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2012. Stefan från Johannes brandstation leder arbetet med att släcka en brand på ett hotell i Stockholm. I Nässjö får ambulanssjuksköterskan Mats larm om en liten pojke som inte kan andas. Polisen Emma får ett tips om en pågående misshandel. ,.

08:00

Veterinären på landet

Brittisk dokumentärserie från 2018. En höna har attackerats av en hund. Julian är på plats för att hjälpa och ger veterinärstudenten Hannah en lektion i hönsvård samtidigt. Peter är behövd när en tacka har problem med att föda, kommer han hinna i tid för att rädda tackan och lammungen?. ,.

09:00

Veterinären på Bondi Beach

Australisk dokumentärserie från 2014. Chris befinner sig i Kina för att hjälpa till på en klinik i Peking. För första gången i sitt liv får han stifta bekantskap med ett marsvin som har en knöl på bröstet. Det blir ett oförglömligt ögonblick när han får träffa några av Kinas pandor. ,.

10:00

112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2011. I Västerås är polisen Åsa med om en våldsam biljakt genom Västerås centrum. På Johannes Brandstation får Jocke rycka ut med brandbåten för att rädda en man som är ombord på en färja. På helikopterbasen i Östersund får Gustav ett larm om en kvinna som har kraftiga buksmärtor. ,.

11:00

112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2011. Anna-Clara på Sahlgrenska sjukhusets akutmottagning tar hand om en kvinna som blivit överkörd av en gräsklippare. Polisen Elin får larm om en beväpnad man som försvunnit från ett boende. I Kristianstad får polisen Rolf larm om en misshandel där en kvinna misshandlat sin man med en hammare. ,.

12:00

Paddington Station

Brittisk dokumentärserie från 2018. En viktig del av tågbanans elnät slutar fungera och det leder till totalt kaos i tågtrafiken. Banarbetare upptäcker ett flertal ruttna järnvägssleepers. Dessutom blir personalen på paddington chockerade när en lokförare startar ett tåg i fel ände. ,.

13:00

Veterinären på Bondi Beach

Australisk dokumentärserie från 2014. Denna gång får Chris hjälpa en mycket ovanlig patient, nämligen ett albino-myrpiggsvin. Tim och hans kollegor har upptäckt några kasuar-ägg i djurparken, vilket gör alla exalterade. Lisa tar hand om en Rottweiler med svullen mage. ,.

14:00

Veterinären på landet

Brittisk dokumentärserie från 2018. En cockerspaniel väntar valpar men stöter på problem vid förlossningen och den lilla hönan Poppy är dålig i magen. Veterinärerna gör sitt bästa för att behandla och rädda alla Yorkshires djur i nöd. ,.

15:00

Paddington Station

Brittisk dokumentärserie från 2018. Ett schemalagt helgarbete drar ut på tiden och orsakar förseningar. En lastbil kör mot rött och förstör bommarna vid en tågkorsning. Dessutom scannar man av rälsen för att finna eventuell brister. ,.

16:00

Familjen Annorlunda

Svensk dokumentärserie från 2011. Peter och Mirka ska gå på gala och de får anlita fyra barnvakter för att ta hand om alla de tio barnen. Familjen Ilmrud besöker Kolmården. Hos familjen Göransson-Stenman är det dags att inviga kaféet. ,.

17:00

Bygglov

Svensk inredningsserie från 2011. Alingsås. Familjen Lindholm i Alingsås bor i mamma Marias barndomshem. På nedre våningen i huset finns två rum som knappt används. Mija, Matte och Willy förvandlar de två rummen till ett vardagsrum och ett så kallat herrum.

18:00

112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2011. Polisen Mattias larmas till en våldsam trafikolycka där en bil kolliderat med en lastbil. Överbrandmästaren Stefan, som arbetar på Johannes brandstation i centrala Stockholm, får ett larm om en stor villabrand. Polisen Andreas får problem vid ett gripande av en misstänkt gärningsman i Bollnäs. ,.

19:00

Booze patrol

Australisk dokumentärserie från 2015. P Plate over. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. ,.

19:30

Booze patrol

Australisk dokumentärserie från 2015. Holiday is over. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. ,.

20:00

Inside the ambulance

Brittisk dokumentärserie från 2016. Inside the Ambulance. Michelle och Simon blir känslomässigt engagerade i en situation med en obotligt cancersjuk kvinna. Dan och Shane misstänker att en allvarligt sjuk patient lider av blodförgiftning. ,.

21:00

Världens bästa veterinär

Brittisk dokumentärserie från 2015. Om än personalen på Fitzpatrick djursjukhus är vana att hantera akutärenden står de inför en stor utmaning när Nathlie kommer in med cockapoon Orla. Hunden har blivit överkörd av en gräsklippare och hennes ena ben är riktigt illa skadat. ,.

22:00

Världens bästa veterinär

Brittisk dokumentärserie från 2015. När Ella och Rob kom in med sin Rhodesian Ridgeback Louis gick ingenting som de hade hoppats. Benproblemen visade sig vara en illavarslande tumör och nu ligger hans framtid i Noels händer. Samtidigt förbereder sig labradoren Hetty för operation. ,.

23:00

112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2010. Ambulanssjuksköterskorna Calle och Christoffer åker på ett larm för att hjälpa en man med andningssvårigheter. Brandmannen Micke och hans kolleger i Stockholm rycker ut för att släcka en bilbrand. Ett café i Gävle utsätts för ett rån och poliserna Andreas och Josefin beger sig dit. ,.

00:00

112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2010. Gävlepolisen Thomas stoppar en bil på grund av att föraren beter sig underligt. Ambulanssjuksköterskorna Calle och Christoffer åker på ett larm om en livlös man på en bensinstation. Brandmannen Andreas bekämpar en brand i ett bostadshus. ,.

01:00

Världens bästa veterinär

Brittisk dokumentärserie från 2015. Den åtta veckor gamla valpen Henry kommer in akut med en skadad nacke. Olyckan har gjort honom förlamad och hans framtid ligger i Noels händer. John och Stacey har adopterat en hemlös hund som har stora problem med sina ben. Går det att åtgärda?. ,.

02:00

Världens bästa veterinär

Brittisk dokumentärserie från 2015. Grand danois-hunden Star är i stor smärta. Hon har förlorat kontrollen över sina bakben och Noel tror att hennes ryggkotor hamnat i kläm. Michelle och hennes två döttrar är i chock efter att deras hund blivit påkörd. Går hans liv att rädda?. ,.

03:00

112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2012. Ett inbrott pågår i Hässleholm och poliserna Johan och Fredrik kallas dit. Brandmannen Magnus får larm om en våldsam trafikolycka mitt i rusningstrafiken i centrala Stockholm. Ambulanssjuksköterskan Mats och ambulanssjukvårdaren Nils-Gunnar larmas till en man med kraftiga smärtor. ,.

04:00

112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2012. Poliserna Johan och Fredrik handskas men en aggressiv man och måste kalla på förstärkning. Ambulanssjukvårdaren Ulrika skyndar sig till en hjärtsjuk man i Nässjö. I södra Stockholm kallas brandmannen Mattias till en brinnande scoutstuga. ,.