Godare är en tv-kanal för alla foodies. Här visas internationella och svenska matprogram för att inspirera hemmakockar över hela landet.
Tid | Program |
---|---|
05:05 | Så mycket GodareInspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare. |
05:15 | Freshly Picked with Simon TooheyI dag står fluffiga munkar i centrum följt av en annan degig favorit i form av inbakade minipizzor med svampfyllning. Blayne Bertoncello är på besök för att ge lite attityd åt rädisan, medan Simon ger sig av till Tom Sarafians hummushögkvarter. |
05:45 | Ainsley Fantastic FlavoursAinsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap. |
06:35 | Ainsley Fantastic FlavoursDen här veckan njuter Ainsley Harriott av maten med jordnära smaker. Låt dig lockas av både granatäppleglaserat lamm, svampgnocchi och tagliatelle med linser, svamp och svart olivragu. |
07:25 | Malaysia Gourmet with Justine SchofieldI det sista avsnittet framhäver Justine Malaysias livliga natur och läckra godsaker. Hon förbereder en aptitretande fruktsallad och avslöjar den söta förtjusningen i malaysisk mat: Onde-onde. |
07:55 | James Martin's French AdventureJames första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan. |
08:45 | James Martin's French AdventureJames åker till Canal du Midi för att förbereda en utsökt fiskgryta vid kanalerna. Men först ansluter han sig till turisterna i historiska Carcassonne. |
09:35 | Ainsley Fantastic FlavoursAinsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap. |
10:25 | Ainsley Fantastic FlavoursDen här veckan njuter Ainsley Harriott av maten med jordnära smaker. Låt dig lockas av både granatäppleglaserat lamm, svampgnocchi och tagliatelle med linser, svamp och svart olivragu. |
11:15 | Malaysia Gourmet with Justine SchofieldI det sista avsnittet framhäver Justine Malaysias livliga natur och läckra godsaker. Hon förbereder en aptitretande fruktsallad och avslöjar den söta förtjusningen i malaysisk mat: Onde-onde. |
11:45 | James Martin's French AdventureJames första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan. |
12:35 | James Martin's French AdventureJames åker till Canal du Midi för att förbereda en utsökt fiskgryta vid kanalerna. Men först ansluter han sig till turisterna i historiska Carcassonne. |
13:25 | Ainsley Fantastic FlavoursAinsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap. |
14:15 | Ainsley Fantastic FlavoursDen här veckan njuter Ainsley Harriott av maten med jordnära smaker. Låt dig lockas av både granatäppleglaserat lamm, svampgnocchi och tagliatelle med linser, svamp och svart olivragu. |
15:05 | Malaysia Gourmet with Justine SchofieldI det sista avsnittet framhäver Justine Malaysias livliga natur och läckra godsaker. Hon förbereder en aptitretande fruktsallad och avslöjar den söta förtjusningen i malaysisk mat: Onde-onde. |
15:35 | James Martin's French AdventureJames första stopp blir St Emilion. Han besöker L'Hostellerie Plaisance, där han själv arbetade för över 30 år sedan. |
16:25 | James Martin's French AdventureJames åker till Canal du Midi för att förbereda en utsökt fiskgryta vid kanalerna. Men först ansluter han sig till turisterna i historiska Carcassonne. |
17:15 | Ainsley Fantastic FlavoursAinsley Harriott hyllar maten som ger oss nötiga smaker. Det serveras ricotta pannkakor med bananer, pekannötter och lönnsirap. |
18:05 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie gör en läcker smörkyckling som hela familjen kommer att njuta av och visar oss en lax en croute som är så enkel att den kommer att bli en riktig vinnare mitt i veckan. |
18:35 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie förbereder piri piri kyckling och försöker göra miljövänliga fiskkakor. Sedan så förvandlar han vanlig glass till en smaskig munsbit. |
19:05 | Luke Nguyen's IndiaLuke utforskar den franska matkulturen i Pondicherry med kocken Jay. Sedan hittar han kulinariska skatter i Chennai och avslutar sin resa i södra Indien med ett gnistrande Diwali-firande. |
20:00 | Rick Stein's CornwallRick upptäcker Europas största teplantage vid floden Fal, bakar ett tebröd och får reda på hur Cornwall inspirerade Charles Dickens. |
20:35 | Rick Stein's CornwallEfter att ha sugit åt sig atmosfären på en av Storbritanniens sista levande boskapsmarknader är Rick sugen på biff- och njurpudding innan han seglar ut från Falmouth i en handbyggd båt. |
21:10 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie gör en läcker smörkyckling som hela familjen kommer att njuta av och visar oss en lax en croute som är så enkel att den kommer att bli en riktig vinnare mitt i veckan. |
21:40 | Jamie's Easy Meals for Every DayJamie förbereder piri piri kyckling och försöker göra miljövänliga fiskkakor. Sedan så förvandlar han vanlig glass till en smaskig munsbit. |
22:10 | Luke Nguyen's IndiaLuke utforskar den franska matkulturen i Pondicherry med kocken Jay. Sedan hittar han kulinariska skatter i Chennai och avslutar sin resa i södra Indien med ett gnistrande Diwali-firande. |
23:05 | Rick Stein's CornwallRick upptäcker Europas största teplantage vid floden Fal, bakar ett tebröd och får reda på hur Cornwall inspirerade Charles Dickens. |
23:40 | Rick Stein's CornwallEfter att ha sugit åt sig atmosfären på en av Storbritanniens sista levande boskapsmarknader är Rick sugen på biff- och njurpudding innan han seglar ut från Falmouth i en handbyggd båt. |
00:15 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi fortsätter utforska Paris och besöker den konstnärliga stadsdelen Montparnasse. |
00:45 | Guillaume's ParisGuillaume besöker Nature Urbaine, Europas största urbana trädgård belägen på ett tak, och lagar en vårsallad med dess produkter. Idag ska Guillaume äta lunch med den australiensiske rugbyspelaren Kurtley Beale. |
01:15 | Festligare fika med AndréaAndréa Brändström får besök av bakinspiratören Fredrika Hartzell och tillsammans bakar de magiskt goda krämbullar med brynt smör. |
01:40 | Festligare fika med AndréaDe två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter. |
02:00 | A pretty good life with ValerieIdag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar de en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet. |
02:45 | A pretty good life with ValerieIdag gör Valerie fint ute på terrassen och avslutningsvis förbereder hon några goda snacks till rosévinet. |
03:10 | Guillaume's ParisGuillaume Brahimi fortsätter utforska Paris och besöker den konstnärliga stadsdelen Montparnasse. |
03:40 | Guillaume's ParisGuillaume besöker Nature Urbaine, Europas största urbana trädgård belägen på ett tak, och lagar en vårsallad med dess produkter. Idag ska Guillaume äta lunch med den australiensiske rugbyspelaren Kurtley Beale. |
04:10 | Festligare fika med AndréaAndréa Brändström får besök av bakinspiratören Fredrika Hartzell och tillsammans bakar de magiskt goda krämbullar med brynt smör. |
04:35 | Festligare fika med AndréaDe två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter. |
Här hittar du vad som sänds på Godare idag