Vill du veta vad som sänds på Godare på onsdag? Kanalen för matälskare – njut av inspirerande matprogram från Sverige och världen, perfekt för alla hemmakockar. Bläddra i onsdagens TV-tablå och hitta recept och program som ger dig nya idéer i köket.
| Tid | Program |
|---|---|
| 05:00 | James Martin’s Islands to HighlandsFrån 2020. James avslutar i de skotska högländerna med lokala ingredienser som viltkött och whisky, omgiven av dramatisk natur. |
| 06:00 | Ginos italienska matäventyrFrån 2021. Seriestart. Gino visar sin familj sina italienska rötter på Sardinien. |
| 06:30 | Drinking with Joe and MayaFrån 2024. Maya och Joe åker till Skåne för att utforska Vellinges rika dryckeskultur. De provar mjöd i vikingamiljö. |
| 07:00 | Jamie’s Money Saving MealsFrån 2013. Hur lagar man riktigt god mat utan att det märks i plånboken? Jamie Oliver bjuder på allt från indisk dosa på billig grönsaksbas. |
| 08:00 | Billy & Dom Eat the WorldFrån 2005. Billy tar med Dom till sitt norra hemland Skottland för att visa en helt annan sida av Storbritannien. |
| 09:00 | Cheese: A love storyFrån 2021. Vad gör Québec till ett av världens främsta ostparadis? Afrim Pristine utforskar allt från Montréal och dess moderna tolkningar av klassiska ostar. |
| 10:00 | Anthony Bourdain Parts UnknownFrån 2018. Hur har Armeniens historia format dess mattraditioner. |
| 10:50 | Godare smakerFrån 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare! |
| 11:00 | James Martin’s Islands to HighlandsFrån 2020. James avslutar i de skotska högländerna med lokala ingredienser som viltkött och whisky, omgiven av dramatisk natur. |
| 12:00 | Ginos italienska matäventyrFrån 2021. Seriestart. Gino visar sin familj sina italienska rötter på Sardinien. |
| 12:30 | Drinking with Joe and MayaFrån 2024. Maya och Joe åker till Skåne för att utforska Vellinges rika dryckeskultur. De provar mjöd i vikingamiljö. |
| 13:00 | Jamie’s Money Saving MealsFrån 2013. Hur lagar man riktigt god mat utan att det märks i plånboken? Jamie Oliver bjuder på allt från indisk dosa på billig grönsaksbas. |
| 14:00 | Billy & Dom Eat the WorldFrån 2005. Billy tar med Dom till sitt norra hemland Skottland för att visa en helt annan sida av Storbritannien. |
| 15:00 | Cheese: A love storyFrån 2021. Vad gör Québec till ett av världens främsta ostparadis? Afrim Pristine utforskar allt från Montréal och dess moderna tolkningar av klassiska ostar. |
| 16:00 | Anthony Bourdain Parts UnknownFrån 2018. Hur har Armeniens historia format dess mattraditioner. |
| 16:50 | Godare smakerFrån 2025. Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare! |
| 17:00 | James Martin’s Islands to HighlandsFrån 2020. James avslutar i de skotska högländerna med lokala ingredienser som viltkött och whisky, omgiven av dramatisk natur. |
| 18:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Pati besöker den magiska byn Maní för att lära sig om Mayafolkets heliga bin. |
| 18:30 | Jamie: Fast & SimpleFrån 2024. Jamie gör en snabb pepparpasta, krispig kyckling och oxbringa. |
| 19:30 | Guillaume's French AtlanticFrån 2024. Vill du upptäcka de kulinariska hemligheterna i Bretagne. |
| 20:00 | Thomas Sjögrens nordiska smakresaFrån 2024. Skogens skatter står i fokus när Thomas tillagar en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka. |
| 20:30 | Eva Longoria: Searching for SpainFrån 2025. Hur gick Spanien från enkla rötter till ett kulinariskt världsimperium på bara en generation. |
| 21:15 | Helgdrinken med DavidFrån 2024. Sugen på något mintigt och sött? I detta avsnitt får du se hur Grasshopper, en grön och silkeslen cocktail med smak av choklad och mint, blandas. |
| 21:30 | Jamie's Easy Meals For Every DayFrån 2020. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska. |
| 22:00 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Justine utforskar Dijons färgstarka marknad, lagar sina älskade äppelcrêpes och besöker La Moutarderie Fallot för att upptäcka hemligheten bakom senap. Hon avslutar med en perfekt steak frites! |
| 22:30 | Ginos Italy : Secrets of the southFrån 2023. Gino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura. |
| 23:00 | Tareq Taylor's Nordic CookeryFrån 2021. I Stockholm utforskar Tareq innovativ odling och världsklassig matkonst. |
| 23:30 | For the Love of BreadFrån 2021. Köpenhamn är en global matmetropol där de har en nästan akademisk syn på sitt kök. |
| 00:00 | Pati's Mexican TableFrån 2011. Pati besöker den magiska byn Maní för att lära sig om Mayafolkets heliga bin. |
| 00:30 | Jamie: Fast & SimpleFrån 2024. Jamie gör en snabb pepparpasta, krispig kyckling och oxbringa. |
| 01:30 | Guillaume's French AtlanticFrån 2024. Vill du upptäcka de kulinariska hemligheterna i Bretagne. |
| 02:00 | Thomas Sjögrens nordiska smakresaFrån 2024. Skogens skatter står i fokus när Thomas tillagar en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka. |
| 02:30 | Eva Longoria: Searching for SpainFrån 2025. Hur gick Spanien från enkla rötter till ett kulinariskt världsimperium på bara en generation. |
| 03:15 | Helgdrinken med DavidFrån 2024. Sugen på något mintigt och sött? I detta avsnitt får du se hur Grasshopper, en grön och silkeslen cocktail med smak av choklad och mint, blandas. |
| 03:30 | Jamie's Easy Meals For Every DayFrån 2020. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska. |
| 04:00 | French Gourmet with Justine SchofieldFrån 2024. Justine utforskar Dijons färgstarka marknad, lagar sina älskade äppelcrêpes och besöker La Moutarderie Fallot för att upptäcka hemligheten bakom senap. Hon avslutar med en perfekt steak frites! |
| 04:30 | Ginos Italy : Secrets of the southFrån 2023. Gino besöker fästningshamnen Gallipoli, känt för sin fisk. Där träffar han Laura. |
Här hittar du onsdagens TV-program på Godare. Nyfiken på vad som visas på samma TV-kanal på torsdag?